Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
-- ;) -- Képzeljétek kint voltam a Symában és volt kint egy Monza . --- :lol:

Legalább most rendes szép kerekekkel. :lol:

Na jó a tiéd is de ez jobban mutat rajta. ;)

Jó ötlet volt kölcsönkérni. :lol:

Elküldve

láttam énis a képet, szép:P

Legalább most rendes szép kerekekkel. ;)

Na jó a tiéd is de ez jobban mutat rajta. ;)

Jó ötlet volt kölcsönkérni. :lol:

• 4 weeks later...
Elküldve
neked persze hogy megnyitja, mert a saját "google regisztráció"-dat nézegeted.

Jelentkezz ki a google szolgáltatásból, majd amit látsz linket, azt másold be ide légyszi, mert egyre jobban érdekelnek a képek. :lol:

( https://picasaweb.google.com/113093513012321893599 )

Nem értem, ha amit te be írtál abban mért nem jelenik meg az album amit fel raktam. na majd meg próbálom valahogy.

Elküldve
na majd meg próbálom valahogy.

Kb olyan, mintha egy facebookra feltöltött galériát szeretnél nekünk megmutatni, amit csak az ismerőseid láthatnak. Ergo, akiknek nincs google+ és nem is ismerősöd az nem fogja látni :lol:

lassan már bottal járok olyan kiváncsi vagyok ;) :)

Elküldve
Kb olyan, mintha egy facebookra feltöltött galériát szeretnél nekünk megmutatni, amit csak az ismerőseid láthatnak. Ergo, akiknek nincs google+ és nem is ismerősöd az nem fogja látni :lol:

lassan már bottal járok olyan kiváncsi vagyok ;) :)

ha tudod a TVN.HU s címemet ott meg tudod nézni. már oda is fel tettem a képeket.

ha nem.- akkor az oldalon van ,hogy keresés!! beírod Monza.- a képekhez!! majd albumai.-- és az első fáj lesz. Bocs...

át állítom a googlét..

• 3 weeks later...
Elküldve

T.c. Szóval már kézzel fogható , lapozható formátumban is meg vannak a naptárak. Az első sorozatból, ha kér valaki akkor jelezze. Mer fogyóban van a cucc. És a következő nyomat ,már csak januárban lesz.

monzaattilakukacgmailpontcom vagyis, harmincashuaszasharmincaskettőhetven Astoria. ott egésznap át tudom adni. Potom 2000 pénzocska. Vagy postácska , de azt te fizeted. :D

kellemes Ünnepeket Kívánok minden kedves ismerősömnek.Barátomnak. Márka szerelmeseknek egyaránt... :lol:

Elküldve
Én nem vettem.

Az idei ott a falon de egyszer sem néztem rá. :D

Nem gond, veszed ezt is és mellé teszed :lol: vagy elé. de végre egy feketét néznél, nem fájna a szemed a piros szin láttán. :devlish: ..

Elküldve

Új taggal bővült a Monza Tulajok száma.... Remélhetőleg találkozunk vele is . És nem csak levelezés terén,hanem az autóját is be mutatja nekünk...

Boldogabbat jövő évre minden Opelosnak... B.U.É.K.

• 3 weeks later...
Elküldve

Február4. szombat. 14.órakor találkozunk a Közlekedési múzeumnál. Retró játék kiállítást nézünk meg. majd utána 16 órakor Közgyűlés / és program megbeszélés lesz. :auto_3:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.