monza Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Mivel lassan előkerülnek a rejtett Monzák is. Jó lenne ezekről az autókról is beszélgetni. :rolleyes: Jön a tavasz és éledeznek az Emiljeim. Remélem itt is tudunk majd beszélni a sok jóról és a kellemetlen dolgokról Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2010 Mivel én kezdeményeztem. akkor neki is látok a dolognak. - van egy fekete monzám, Olyan gondom van ,hogy 5 éve lett rendbe rakva,és sajnos megsérült valamitől a teteje és elkezdet repedezni. Sajnos tavaj mikor el raktam,már akkor nem tettszet. Szerintetek van valami jó megoldás,hogy ne keljen újra festeni ,mivel félek,hogy el fog ütni a szine a többitől. Egészet meg nem szeretném lefújatni, (még) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Mivel én kezdeményeztem. akkor neki is látok a dolognak. - van egy fekete monzám, Olyan gondom van ,hogy 5 éve lett rendbe rakva,és sajnos megsérült valamitől a teteje és elkezdet repedezni. Sajnos tavaj mikor el raktam,már akkor nem tettszet. Szerintetek van valami jó megoldás,hogy ne keljen újra festeni ,mivel félek,hogy el fog ütni a szine a többitől. Egészet meg nem szeretném lefújatni, (még) :lol: Az astra F-ben szokott feltűnni Alex0403 cartárs. Ő fényező. Vele meg tudod beszélni az ilyen problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2010 Az astra F-ben szokott feltűnni Alex0403 cartárs. Ő fényező. Vele meg tudod beszélni az ilyen problémát. Köszike. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Szerintem ebből fényezés lesz, ha akarod, ha nem :) ahogy egy ősi dakota közmondás tartja: ha reped a gitt, akkor az a gitt reped,és cseszheted... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Szerintem ebből fényezés lesz, ha akarod, ha nem ;) ahogy egy ősi dakota közmondás tartja: ha reped a gitt, akkor az a gitt reped,és cseszheted... :lol: Köszönjük a bölcs dakota közmondást drága Hajni. Természetesen, mint mindig, most is igazad van. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Köszönjük a bölcs dakota közmondást drága Hajni. Természetesen, mint mindig, most is igazad van. :lol: ;) :) örülök, hogy ismét építő jelleggel szaporíthattam hozzászólásaim számát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2010 ;) örülök, hogy ismét építő jelleggel szaporíthattam hozzászólásaim számát :P Én is Én is. :) Sajnálatos módon ez van, sejtésem meg volt és van. Szerintem idén nem fogom megcsináltatni, hanem egyszerű megoldás lesz. - Nem kinevetni. . :lol: Szóval letisztítom,kitöltöm a az árkokat. És le le, vagyis rá rakok valami matricát. ;) . Vagy egy fekete foliát. És majd Késő ősszel megint szét kapatom. Amit nem nagyon szettem volna. Végül is a lé nem érdekes van helye mindenhol. :P . Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Én is Én is. :) Sajnálatos módon ez van, sejtésem meg volt és van. Szerintem idén nem fogom megcsináltatni, hanem egyszerű megoldás lesz. - Nem kinevetni. . :lol: Szóval letisztítom,kitöltöm a az árkokat. És le le, vagyis rá rakok valami matricát. ;) . Vagy egy fekete foliát. És majd Késő ősszel megint szét kapatom. Amit nem nagyon szettem volna. Végül is a lé nem érdekes van helye mindenhol. :P . a pénz a legkevesebb mindíg.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Én is Én is. :) Sajnálatos módon ez van, sejtésem meg volt és van. Szerintem idén nem fogom megcsináltatni, hanem egyszerű megoldás lesz. - Nem kinevetni. . :lol: Szóval letisztítom,kitöltöm a az árkokat. És le le, vagyis rá rakok valami matricát. ;) . Vagy egy fekete foliát. És majd Késő ősszel megint szét kapatom. Amit nem nagyon szettem volna. Végül is a lé nem érdekes van helye mindenhol. ;) . nem tudod melyik volt az az erdei monza amelyiknek nem volt se kulcsa se papírja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 - Nem kinevetni. . :lol: Szóval letisztítom,kitöltöm a az árkokat. És le le, vagyis rá rakok valami matricát. ;) . Vagy egy fekete foliát. És majd Késő ősszel megint szét kapatom. Amit nem nagyon szettem volna. Nem hülye ötlet ez. A kevés pénz kreativítást szül, tehát ha kreatív akarsz lenni, akkor jobb ha nem vagy gazdag. ;) Más még a réseket sem töltené ki, hanem bemenőzne, hogy 3Ds matricája van az Avatar kék figuráival, és az Imax meg egy sz@r hozzá képest :P Szóval nem hülye ötlet. Sokan matricáztak már autót a fényezés csúnyasága miatt :P erdei monza az nem erdei gomba? :) annak biztos nincs se kulcsa, se papírja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 az nem erdei gomba? :lol: annak biztos nincs se kulcsa, se papírja... mit szívtál??? :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2010 mit szívtál??? ;) :P :P Kedves együtt érző autós barátaim és hölgyem. :lol: Szóval ,ha nem lesz kivitelezhető, megyek a matricagyároshoz. Letakarja a sérülést és nem fog annyira feltűnni a dolog. De elképzelhető,hogy Be bőrözöm és no gond vele... ;) ... ;) .... :) .. Pisti amit kérdeztél az a Monza meg van még 70E ft ot ajánlottam Decemberben a srácnak. nem adta. Budaörsi Reptér feletti dombságban van a kerteknél. Tulaj, csak papírja nincs,kulcsa sincs, és nincs mivel bizonyítania,hogy az övé. :cry: . De ahhoz képest jó állapotban van. De emelte az árat.Már... Mert rá akarsz zuppanni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 mit szívtál??? :lol: :) ;) Begombázott... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Kedves együtt érző autós barátaim és hölgyem. :lol: Szóval ,ha nem lesz kivitelezhető, megyek a matricagyároshoz. Letakarja a sérülést és nem fog annyira feltűnni a dolog. De elképzelhető,hogy Be bőrözöm és no gond vele... ;) ... ;) .... :) .. Pisti amit kérdeztél az a Monza meg van még 70E ft ot ajánlottam Decemberben a srácnak. nem adta. Budaörsi Reptér feletti dombságban van a kerteknél. Tulaj, csak papírja nincs,kulcsa sincs, és nincs mivel bizonyítania,hogy az övé. :P . De ahhoz képest jó állapotban van. De emelte az árat.Már... Mert rá akarsz zuppanni?? Szerintem a tulajdonjog kideríthető egy közös okmányirodai látogatás alkalmával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Szerintem a tulajdonjog kideríthető egy közös okmányirodai látogatás alkalmával. ott a pont....... :lol: azért érdekes,hogy 1 szál papírja sincs.és még az árárt is emeli..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Kedves együtt érző autós barátaim és hölgyem. :lol: Szóval ,ha nem lesz kivitelezhető, megyek a matricagyároshoz. Letakarja a sérülést és nem fog annyira feltűnni a dolog. De elképzelhető,hogy Be bőrözöm és no gond vele... ;) ... ;) .... :) .. Pisti amit kérdeztél az a Monza meg van még 70E ft ot ajánlottam Decemberben a srácnak. nem adta. Budaörsi Reptér feletti dombságban van a kerteknél. Tulaj, csak papírja nincs,kulcsa sincs, és nincs mivel bizonyítania,hogy az övé. :P . De ahhoz képest jó állapotban van. De emelte az árat.Már... Mert rá akarsz zuppanni?? azért ha miknden okés lenne nem szedte volna le azonnal a hírdetését......ez elgondolkoztató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2010 azért ha miknden okés lenne nem szedte volna le azonnal a hírdetését......ez elgondolkoztató. Mikor én voltam akkor azt mondta,hogy sokan érdeklődtek, mondjuk én le is fényképeztem, meg a rendszám táblát is,mert gondoltam utánna járok a dolognak. De mivel nem alkudtam meg vele,nem is foglalkoztam a dologgal. Gondoltam majd pihentetem és mégegyszer rá szólok,hogy akkor vihetem-e vagy marad a sárban. -Előadta magát,hogy mijen jó a kocsi, meg,hogy mijen jól feküdte az utat a pályán mikor ment vele. stb.. Nyomta a sódert. Én csak halgattam... Amikor elegem lett belőle elmondtam neki,hogy nekem is van belőle több darabom,és hagyja abba a Kábítást,mert én már kinőtem azt,hogy mindent be veszek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2010 Mikor én voltam akkor azt mondta,hogy sokan érdeklődtek, mondjuk én le is fényképeztem, meg a rendszám táblát is,mert gondoltam utánna járok a dolognak. De mivel nem alkudtam meg vele,nem is foglalkoztam a dologgal. Gondoltam majd pihentetem és mégegyszer rá szólok,hogy akkor vihetem-e vagy marad a sárban. -Előadta magát,hogy mijen jó a kocsi, meg,hogy mijen jól feküdte az utat a pályán mikor ment vele. stb.. Nyomta a sódert. Én csak halgattam... Amikor elegem lett belőle elmondtam neki,hogy nekem is van belőle több darabom,és hagyja abba a Kábítást,mert én már kinőtem azt,hogy mindent be veszek. :) Megint az a zöld MONZA-- lekértem azt a rendszámot ami a kocsin volt. Természetesen nincs a rendszerben. de láttam most már 2 eter forinttal olcsóbban árulja a kocsit. :D Csak alkatrésznek jó semmi másnak. persze nem ennyi pénzért ügye,, Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március30, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2010 Megint az a zöld MONZA-- lekértem azt a rendszámot ami a kocsin volt. Természetesen nincs a rendszerben. de láttam most már 2 eter forinttal olcsóbban árulja a kocsit. :) Csak alkatrésznek jó semmi másnak. persze nem ennyi pénzért ügye,, Sajnálatos módon csak én képviseltem a Monza nevezetű autót a Kiskunlacházi találkozón és a Veterán Opelos Talin Ócsán. Pedig szóltam a haveroknak,hogy jöjjenek ki,sajnos rossz időt jósoltak ée nem vették elő a kocsikat. De azért jól éreztem magam mindegyik faluban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 viszont találkoztunk személyesen is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Sajnálatos módon csak én képviseltem a Monza nevezetű autót a Kiskunlacházi találkozón és a Veterán Opelos Talin Ócsán. Pedig szóltam a haveroknak,hogy jöjjenek ki,sajnos rossz időt jósoltak ée nem vették elő a kocsikat. De azért jól éreztem magam mindegyik faluban. Mi meg ott álldogáltunk egymás mellett, és azt se tudtuk, hogy egy faluból vagyunk. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2010 Mi meg ott álldogáltunk egymás mellett, és azt se tudtuk, hogy egy faluból vagyunk. :) :D Tudod azt kellett volna csinálnod,hogy meglöksz és mondod az igét ;) Győr???? Mivel igazából most előszór voltam nálatok. ( igaz tavalyelőtt voltam balcsin,de én nem álltam akkor be a kocsival,csak nézelődtem) Nektek talán jobban kellett volna kérdezgetnetek. Nekem aki ismerős volt és már találkoztam vele, meg ismerős volt az autója azzal dumáltam is. na mindegy majd a következő összejövetelkor jobb lesz.. Ja JA!! TVN:HU ra feltettem a képeket amiket csináltam !! Ha kíváncsi lenne valaki rá!! monza-attila / majd képei!! Szép és kiadós hétvégét!! Nyuszikat nem bántani!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2010 viszont találkoztunk személyesen is :) Sajnos valahogy nem jött össze a beszélgetés. Mindenki el volt foglalva a gyorsulással. majd be pótoljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2010 Nézegettem a régi hirdetéseket és igen csak voltak Monza típusból eladók.. - csak az a baj ,hogy ezek szinte el is tűntek. két évig kerestem a tulajokat hirdetésekben,hogy tudjanak egy két infót adni ,hogy nekik milyen gondjuk akadt a kocsikkal. Majd hirtelen beindult a levelezések és a telefonok. - Most akit ismerek és tudom,hogy van Monza a garagéban. és vannak olyanok akik elvermelték a kocsit. Majd a fiamnak jjó lesz 5 év múlva. van olyan Ajkai srác 4 éve lerakta a kocsit és babusgatja. De még tudom,hogy vannak akikről nem is tudunk. Ma is hívott egy srác ! egy fővel nőtt a Monzások tábora. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts