MaxC Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Megállapítható, hogy van töltésed :lol: Ja, most lett cserélve a generátor, de előtte is ennyi volt aszem'. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Sziasztok! Egy 2002-es astrám van és hátul a kalaptartó melletti két hangszóró hiányzik. Van 2db MNC 13cm-es hangszóróm csak nem tudom belerakni mivel nincsen a hangszórókon kis fülecske hogy felfogassam a hangszórót. Lehet ott barkácsolni valamit van nem éri meg a fáradtságot és inkább vegyek a bontóban 2 gyári hangszórót? Hát biztos hogy lehet barkácsolni valamit, de imho nem éri meg a vesződést. Pár ezer forintért lehet 13mas hangszórókat venni már ujonanan is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Sziasztok! Egy 2002-es astrám van és hátul a kalaptartó melletti két hangszóró hiányzik. Van 2db MNC 13cm-es hangszóróm csak nem tudom belerakni mivel nincsen a hangszórókon kis fülecske hogy felfogassam a hangszórót. Lehet ott barkácsolni valamit van nem éri meg a fáradtságot és inkább vegyek a bontóban 2 gyári hangszórót? Én hasonlókat tettem hátra nemrég. Ennek még a csatija is jó a kocsiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 A hátsólámpa ledezést én így oldottam meg: helyzetjelző nappal: helyzetjelző+fék: Nem érdemes fehérekkel szórakozni, hanem egyből pirosat kell belerakni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 ..... Nem érdemes fehérekkel szórakozni, hanem egyből pirosat kell belerakni... :lol: Házi gyártmány a foglalat is, vagy vetted? Teljesítményük, elvileg? Am facca ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Házi gyártmány a foglalat is, vagy vetted? Teljesítményük, elvileg? Am facca :lol: Szerintem egy hűtőborda lesz az, kábelkötegelővel rögzítve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Szerintem egy hűtőborda lesz az, kábelkötegelővel rögzítve... Ott a pont, most nézem hogy ezekhez külön hűtés kell még! Annak ellenére, hogy alu lapon van alapból... Na ez már elég egyszerű, és mégis nagyszerű! -((és persze otthon ocsón kivitelezhető)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Házi gyártmány a foglalat is, vagy vetted? Teljesítményük, elvileg? Am facca :) Szerintem egy hűtőborda lesz az, kábelkötegelővel rögzítve... Igen, egy hűtőbordára szerelt 3 wattos led. Jobb módszert nem tudtunk kitalálni a rögzítésre. Így ha valamiért el kell távolítani, akkor a kötegelőt elvágom és bordástól ki jön a led és vissza lehet rakni az izzókat... Biztos meg lehetne szebben is csinálni, de nem igazán látszik a burán belül... :lol: Ja és áramgenerátoros kapcsolás van nekik csinálva. A fék ledje 650mA-t, a helyzetjelzőé 165mA-t kap, ami csak akkor emelkedhetne, ha 30 volt fölé menne az üzemi feszkó... ;) Szerk: A helyzetjelző ledje így nyáron sem melegedett kézmelegnél magasabbra. A féké jobban tudna fűteni, de ha sokáig világít, akkor sem emelkedik 40°C-nál magasabbra. 80-ig bőven bírják... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Igen, egy hűtőbordára szerelt 3 wattos led. Jobb módszert nem tudtunk kitalálni a rögzítésre. Így ha valamiért el kell távolítani, akkor a kötegelőt elvágom és bordástól ki jön a led és vissza lehet rakni az izzókat... Biztos meg lehetne szebben is csinálni, de nem igazán látszik a burán belül... :lol: Ja és áramgenerátoros kapcsolás van nekik csinálva. A fék ledje 650mA-t, a helyzetjelzőé 165mA-t kap, ami csak akkor emelkedhetne, ha 30 volt fölé menne az üzemi feszkó... ;) Szerk: A helyzetjelző ledje így nyáron sem melegedett kézmelegnél magasabbra. A féké jobban tudna fűteni, de ha sokáig világít, akkor sem emelkedik 40°C-nál magasabbra. 80-ig bőven bírják... :) Erről rajzod vagy valami, hogyan kell csinálni? Köszöntem a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Erről rajzod vagy valami, hogyan kell csinálni? Köszöntem a segítséget! Kell hozzá egy ilyen IC, LM317T a neve. Valamint ilyen kapcsolást kell csinálni, ami áll az IC-ből és egy ellenállásból: Az ellenállással lehet szabályozni, hogy mennyi mA-t adjon a ledre... ;) Az értékeket ne kérdezd, mert már elfelejtettem. :lol: Itt az IC adatlapja, ha az segít valamit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Kell hozzá egy ilyen IC, LM317T a neve. Valamint ilyen kapcsolást kell csinálni, ami áll az IC-ből és egy ellenállásból: Az ellenállással lehet szabályozni, hogy mennyi mA-t adjon a ledre... ;) Az értékeket ne kérdezd, mert már elfelejtettem. :lol: Itt az IC adatlapja, ha az segít valamit... Azt már megoldom! Csak eddig amit találtam az "bonyolult" elektronikával volt ellátva, és olyasmit nem akartam sokszorosítani, de ez mint a faék, ilyet kerestem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Azt már megoldom! Csak eddig amit találtam az "bonyolult" elektronikával volt ellátva, és olyasmit nem akartam sokszorosítani, de ez mint a faék, ilyet kerestem! Egyszerű és strapabíró "elektronika". :lol: Nekem úgy van megoldva, hogy egy áramgenerátoron van a két helyzetjelző led sorba kötve, és egy másikon a két féklámpa. Így a ledeken és az IC eső feszültségen felül csak kicsi marad(pár volt), amit el kell fűteni az IC-nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrac18xegt Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 sziasztok.nekem a rádióm,a beltér világításom,az elakadásjelzőm,és a "fedélzeti"is egy biztosítékra lehet kötve.na már most a rádióm kinyomta a biztit,és elment a fedélzeti is,de néha bevillan,és kiirkálja a pillanatnyi fogyasztást,de "normális" üzemmódban(biztosítékkal) meg nem irja ki....ez mitől van?érintkezés vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Szervusztok! 1) HÁTSÓ elektromos ablakemelő... ritka mint a fehér holló? Merre lehet(ne) keresni? 2) igaz-e, hogy az Omega B hátsó villanyos ablakemelője talál/beszerelhetó az Astra F hátsó ajtóiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Szervusztok! 1) HÁTSÓ elektromos ablakemelő... ritka mint a fehér holló? Merre lehet(ne) keresni? 2) igaz-e, hogy az Omega B hátsó villanyos ablakemelője talál/beszerelhetó az Astra F hátsó ajtóiba? Ritkának ritka és a kabrió-é sem jó az astrába se első se hátsó. A b-omage szerintem nem jó bele.... Viszont az A-Vectra igen. Ha kell hátra elektromos ablak keress meg privibe. Havernak van egy garnitúra úgy rémlik..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 A gyári ködlámpákba milyen izzó való? Tudja vki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 A gyári ködlámpákba milyen izzó való? Tudja vki? :lol: JA bocs. Félre olvastam. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 A gyári ködlámpákba milyen izzó való? Tudja vki? :lol: H1 (ha elsőről beszélünk) és állítólag megéri Osram NightBraker Plus-t venni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Ritkának ritka és a kabrió-é sem jó az astrába se első se hátsó. A b-omage szerintem nem jó bele.... Viszont az A-Vectra igen. Ha kell hátra elektromos ablak keress meg privibe. Havernak van egy garnitúra úgy rémlik..... igen, a kabrió-é biztos nem talál :lol: több külföldi fórumból viszont úgy jött le, hogy az Omega B-é klappol bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 H1 (ha elsőről beszélünk) és állítólag megéri Osram NightBraker Plus-t venni... Elsőről van szó. Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Elsőről van szó. Köszi! ;) Vagy H3, asszem kétféle van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 H1 (ha elsőről beszélünk) és állítólag megéri Osram NightBraker Plus-t venni... Inkább vásároljunk Tungsram Megalight +90%-osakat. :) Vagy H3, asszem kétféle van :lol: Igen. H1 kell a simához, H3 a projektoros Bosch-hoz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Vagy H3, asszem kétféle van :lol: A projektoros az H3-as Nekem olyanom volt és a gsi is projektoros az is H3-as, a sima gyári ködös proji nélküli az H1-es Ja már Day le írta akkor mind1 most már 2ember mond 1et. ;) tehát biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Gyári titánium lambda szondás opelhoz(x20xev 4vezetékes) beszerelhető az univerzális sima 4vezetékes lambda? vagy csak titániumos jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Nekem is még van egy pár fekete "lexus" hátsólámpám át akarnám alakítani ledesre de még nem jutottam odáig :lol: . A jelzőt még én is ki kel találjam hogy oldom meg. Jó melót! Lehet találtam megoldást, de ez kissé felborítja az autó hormonháztartását! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts