zotya975 Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Oké,köszi akkor majd kipróbálom azt a kencét,vaterán néztem kb.2-3ezer forint... Megkeresed a szakadást, oldalról mellé kell ragasztani szigetelő szallagot....aztán sokszor átkenni, közben szárad. Macerás volt, de mind jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Semmi értelme, mert a pumpa alatt található előszűrő sokkal durvább mint a külső szűrő. Ha valami eltömődik akkor az nem a pumpa alatti lesz. Szedtem már ki tankból apró falevelet, rügyeket.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Szedtem már ki tankból apró falevelet, rügyeket.... Harisnya, rongy és még sorolhatnám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Harisnya, rongy és még sorolhatnám... De úgy mégis, hogy kerültek ezek a tankba? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Szedtem már ki tankból apró falevelet, rügyeket.... A tank melyik részén volt, az AC-alatti dobozban? ;) Nekem ott csak olyan rozsdaszerű törmelék volt, de nem sok, és annyira nem tömítette el az előszűrőt, hogy üanyagellátási gond legyen. De úgy mégis, hogy kerültek ezek a tankba? :lol: :lol: Valaki biztos letuszkolta őket a csövön, átt a visszacsapó szelepen, aztán vett egy kanyart, átt a másik szívbillentyű szerű gumiszelepen, aztán mégeny kanyar na ott van egy tüske, amitől a lopócső nem megy le, a de a rongy azt is kijátsza, és már lent is van a tankba. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 A tank melyik részén volt, az AC-alatti dobozban? ;) Nekem ott csak olyan rozsdaszerű törmelék volt, de nem sok, és annyira nem tömítette el az előszűrőt, hogy üanyagellátási gond legyen. Valaki biztos letuszkolta őket a csövön, átt a visszacsapó szelepen, aztán vett egy kanyart, átt a másik szívbillentyű szerű gumiszelepen, aztán mégeny kanyar na ott van egy tüske, amitől a lopócső nem megy le, a de a rongy azt is kijátsza, és már lent is van a tankba. ;) Ott is. Én sem azt mondom hogy tuti ott van a hiba, de vannak néha érdekes dolgok a tankban. Arra nem gondoltál hogy esetleg az előző szerelés maradéka? És nem minden tank egyforma.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Ott is. Én sem azt mondom hogy tuti ott van a hiba, de vannak néha érdekes dolgok a tankban. Arra nem gondoltál hogy esetleg az előző szerelés maradéka? És nem minden tank egyforma.... ;) Sziasztok! Na most belém állítottátok a frászt... ;) Akkor szerintem,mivel jó az idő is,meg igazából rá is érek,szerintem mégis kipucolom a tankot!Majd tájékoztatlak benneteket hogy milyen meglepik vártak rám..Az biztos hogy cserés volt a tankom,mert az előző tulaj mondta hogy egyszer kilyukadt neki,és dobott rá egy másikat...Na mármost,ha ezt az udvar végéből,mondjuk épp a szemét rakásából bányászta elő,akkor tényleg ki tudja mi a fene lehet benne..Annál is inkább,mert tegnap az asszony vezette,berángatott neki kétszer/a piros mező felső sarkánál volt a mutató,tehát még volt benne/,rátankolt és semmi gondja nem volt hazáig!Hogyan kell leszedni a tankot??Alábakolom,oké..alulról fogják csavarok vagy belülről esetleg az ülések alatt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Ott is. Én sem azt mondom hogy tuti ott van a hiba, de vannak néha érdekes dolgok a tankban. Arra nem gondoltál hogy esetleg az előző szerelés maradéka? És nem minden tank egyforma.... ;) Hát a már nagyon a legalja ha a szerelő bent hagyja a tankban a rongyot...mint a sebész az ollót... ;) Sziasztok! Na most belém állítottátok a frászt... :lol: Akkor szerintem,mivel jó az idő is,meg igazából rá is érek,szerintem mégis kipucolom a tankot!Majd tájékoztatlak benneteket hogy milyen meglepik vártak rám..Az biztos hogy cserés volt a tankom,mert az előző tulaj mondta hogy egyszer kilyukadt neki,és dobott rá egy másikat...Na mármost,ha ezt az udvar végéből,mondjuk épp a szemét rakásából bányászta elő,akkor tényleg ki tudja mi a fene lehet benne..Annál is inkább,mert tegnap az asszony vezette,berángatott neki kétszer/a piros mező felső sarkánál volt a mutató,tehát még volt benne/,rátankolt és semmi gondja nem volt hazáig!Hogyan kell leszedni a tankot??Alábakolom,oké..alulról fogják csavarok vagy belülről esetleg az ülések alatt?? Milyen a karosszéria? Caravannal két pánt fogja, azt meg két csavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Hát a már nagyon a legalja ha a szerelő bent hagyja a tankban a rongyot...mint a sebész az ollót... ;) Milyen a karosszéria? Caravannal két pánt fogja, azt meg két csavar. Szia!5ajtós,ferdehátú a kasztnim.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Szia!5ajtós,ferdehátú a kasztnim.. Szerintem azt is pánt fogja csak az a pótkerék előtt van ha jól emlékszem. De ki tudod vnni a pumpát az ülés alól nem? Ott be tudsz nézni, szerintem kár levenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Szerintem azt is pánt fogja csak az a pótkerék előtt van ha jól emlékszem. De ki tudod vnni a pumpát az ülés alól nem? Ott be tudsz nézni, szerintem kár levenni. Jaa,először énis így gondoltam...Elég nagy ott a lyuk,kézzel be is tudok nyúlni,meg talán valami tiszta puha ronggyal ami nem hagy szöszöket,ki is tudom törölni valamennyire...Persze a benya kiszívása után.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Üdv Valaki tudna nekem mesélni a DIS gyújtásról? Hallottam érdekes sztorikat az ilyen gyújtású motorokról.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Üdv Valaki tudna nekem mesélni a DIS gyújtásról? Hallottam érdekes sztorikat az ilyen gyújtású motorokról.. Miket hallottál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Sziasztok! Ma kaptam vissza az autóm jobb első kocc javítás volt(sárvédő, lámpa, lökhárító, géptető). Most, hogy visszakaptam nem mutat semmit a hőmérséklet jelző ott a középkonzolban csak 3 vonalkát. Tudjátok esetleg hol keressem a probléma megoldását? Köszi előre is! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Sziasztok! Ma kaptam vissza az autóm jobb első kocc javítás volt(sárvédő, lámpa, lökhárító, géptető). Most, hogy visszakaptam nem mutat semmit a hőmérséklet jelző ott a középkonzolban csak 3 vonalkát. Tudjátok esetleg hol keressem a probléma megoldását? Köszi előre is! Üdv! Első lökös, bal oldali lámpa alatt alulról be van pattintva. ;) (ha alánézel látszik, van egy lyuk a lökös alján, oda kéne legyen bepattintva. Lehet nem dugták rá a csatit / vagy nem jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Első lökös, bal oldali lámpa alatt alulról be van pattintva. ;) (ha alánézel látszik, van egy lyuk a lökös alján, oda kéne legyen bepattintva. Lehet nem dugták rá a csatit / vagy nem jól. *Ha a lökös cserélve volt megvan rá az esély, hogy nem rakták át régoről az újra? *-ot meg sem kérdeztem, gondolom utángyártott lökös mert nagyobb a lyuk mint a gyáriba és nem állt meg benne a műszer. De mellette ott lógott a vezeték a kütyüvel viszont már csak egyik vezeték tartotta így a hiba is megvan. Holnap megforrasztom és fúrok egy kisebb lyukat amiben megakad. KÖSZÖNÖM a segítséget ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 *Ha a lökös cserélve volt megvan rá az esély, hogy nem rakták át régoről az újra? *-ot meg sem kérdeztem, gondolom utángyártott lökös mert nagyobb a lyuk mint a gyáriba és nem állt meg benne a műszer. De mellette ott lógott a vezeték a kütyüvel viszont már csak egyik vezeték tartotta így a hiba is megvan. Holnap megforrasztom és fúrok egy kisebb lyukat amiben megakad. KÖSZÖNÖM a segítséget ;) Akár az is lehet! De könnyen ellenőrízheted! :lol: Ilyet keress! Akkor megvan a hiba! :lol: Utángyári lökösnél esetleg csinálsz neki egy másik lyukat. vagy nem tudom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Akár az is lehet! De könnyen ellenőrízheted! ;) Ilyet keress! Akkor megvan a hiba! :lol: Utángyári lökösnél esetleg csinálsz neki egy másik lyukat. vagy nem tudom. ;) Igen ezaz ezt találtam meg! Az lesz fúrok neki egy másikat köszönöm mégegyszer!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Igen ezaz ezt találtam meg! Az lesz fúrok neki egy másikat köszönöm mégegyszer!!! ;) Ezért vagyunk itt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Sziasztok! Na most belém állítottátok a frászt... ;) Akkor szerintem,mivel jó az idő is,meg igazából rá is érek,szerintem mégis kipucolom a tankot!Majd tájékoztatlak benneteket hogy milyen meglepik vártak rám..Az biztos hogy cserés volt a tankom,mert az előző tulaj mondta hogy egyszer kilyukadt neki,és dobott rá egy másikat...Na mármost,ha ezt az udvar végéből,mondjuk épp a szemét rakásából bányászta elő,akkor tényleg ki tudja mi a fene lehet benne..Annál is inkább,mert tegnap az asszony vezette,berángatott neki kétszer/a piros mező felső sarkánál volt a mutató,tehát még volt benne/,rátankolt és semmi gondja nem volt hazáig!Hogyan kell leszedni a tankot??Alábakolom,oké..alulról fogják csavarok vagy belülről esetleg az ülések alatt?? Óvatosan a pucolással! ;) Én úgy jártam, hogy lecsiszoltam a külső részét, és le rozsdamaróztam a maradékot... totál fényes fém tiszta felületet kaptam... nah! aztán jött a meglepi! 3 apró kis luk volt a tank pánt alatti részén. Be kellett forrasztani... sikerült... de utána ismét csiszoltam kicsit drótkefével... lett még vagy 4 lukacska... Aztán elmentem autósboltba, hogy vegyek valami szuper anyagot... sajna belsőleg nem tudtam kiönteni műgyantás trutyival, mert nem volt, de adott a srác valami 2 komponensű rágógumit, amivel betapasztva a lukakat egy fémes felülethez hasonló valami lett, és betömített mindent. Jelenleg nem ereszt, és rozsdamentes felületű, festett, alvázvédőzött tankom van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 hali! Valaki tudna segíeni,szerezten egy középső műszert,óra,dátum,hőmérő. Azt h kell bekötbi nem tatáltam leirást v képet a bekötéséről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pat Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Sziasztok, használ valaki NGK gyújtógyertyát? Hol érdemes venni, jó, megbízható, nem hamisított gyertyát és pontosan milyet 2002-es 1600-os, 75 lóerős astrába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Sziasztok, használ valaki NGK gyújtógyertyát? Hol érdemes venni, jó, megbízható, nem hamisított gyertyát és pontosan milyet 2002-es 1600-os, 75 lóerős astrába? Szia! Én NGK-t használok és pontosan nem tudom a kódszámát, de kétpólusú az biztos ;) Nekem bevált. Legutóbb 25ezer km után cseréltem ki. Ezt dobta a gép De, ha pontosabban érdekel, akkor estére megnézem a számát. Nem hiszem, hogy az 1.8-asba más lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Arra lennék kíváncsi, hogy használ-e valaki megnövelt fényerejű H4-es fényszóróizzót és ha igen, mik a tapasztalatai? A minap láttam 2800Ft körüli áron OSRAM-ot párban, ami +50%-os volt. Wattszámban ugyanaz mint a hagyományos, de más a technika. Érdemes ilyet venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Sziasztok! A leállós játékom úgy néz ki megszűnt..Viszont most meg azt érzem,hogy mikor kettesben húzatom ki,nem egyenletesen húz,hanem "darabosan"..Nem szaggat be,és a fordulat is megvan,csak mintha néha elmenne az erő belőle..Nem feltűnően,de én észre veszem..Lehet aki elsőre beleülne észre sem venné,csak nekem tűnik föl hogy nem ilyen volt előtte..Hát a tankban sem találtam semmit,igaz csak az AC pumpa fedelén keresztül nézegettem be,az AC is jól működik/kivettem és direktre kötöttem/de nincs dugulás sehol,elég tiszta a tank belseje is ahogy láttam..Kérdésem:Ettől még lehet az AC a ludas??Mondjuk néha nem csinál elég nyomást,mert ki van kopva??Vagy gondoltam még az alapjárati motorra is...Bár most nem tudom,az alapjárati beleszól a kihúzatáskori üzemanyag ellátásba?? Előre is köszi a segítséget... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts