astrabandi Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Üdv...most kizártam a pumpát és a szűrőt is, mert hideg motorral könnyebben indul és nem áll le, a pumpára-szűrőre meg nincs hatása a motorhőmérsékletnek. Marad a hall jeladó, trafó, modul, lambda szonda. A kétvezetékes motorhőfok jeladó az injektor mögött-alatt van betekerve a szívócsonkba. Az ECU az ettől érkezett adatok alapján tudja, hogy hideg, vagy meleg-e a moci, módosítja a keverési arányt végülis a szivató megfelelője. Gyujtótafót kimértem a primer tekercs ellenállása 1-0.8 ohm a nagykönyben szereplő 0.4-helyett, nem tudom ez mennyire gáz..... zotya . Mégmindig nem megy a gép ? A multkor valami gyújtás gond volt nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Üdv...most kizártam a pumpát és a szűrőt is, mert hideg motorral könnyebben indul és nem áll le, a pumpára-szűrőre meg nincs hatása a motorhőmérsékletnek. Marad a hall jeladó, trafó, modul, lambda szonda. A kétvezetékes motorhőfok jeladó az injektor mögött-alatt van betekerve a szívócsonkba. Az ECU az ettől érkezett adatok alapján tudja, hogy hideg, vagy meleg-e a moci, módosítja a keverési arányt végülis a szivató megfelelője. Gyujtótafót kimértem a primer tekercs ellenállása 1-0.8 ohm a nagykönyben szereplő 0.4-helyett, nem tudom ez mennyire gáz..... Köszi!A gyújtótrafó is kilőve akkor,mert azt énis kimérettem/nekem nincs hozzá cuccom/,az enyém is magasabb a könyben előírtnál,de a"szaki"azt mondta hogy azzal nincs gond...Nem tudom most mi a fenét csináljak?Kezdjem az általad is felsorolt dolgokat cserélgetni?Kezdve a legolcsóbbal...Vagy várjak amíg végleg bekrepál a bűnös...Bár a lényeg ugyanaz,szerintem akkor is csak kisérletezéssel lehetne megoldani...Nem is tudom ezek közül melyik lenne a legolcsóbb..Talán a motorhőfok jeladó.... Ja még egy feltevés..Ha azt mondod,a motor hőfokjeladó adja a jelet az ECU-nak,és ő ez alapján dúsítja vagy szegényíti a keveréket,de viszont NEM VESZI EL tőle...Tehát max,csak úgymond lezabálhat ha hideg motorra gondolván,dús keveréket kap a moci..Az meg megint nem olyan hirtelen megszakadó leállással jár mint ahogy az enyémnél tapasztalható..Bár nem tudom a tiéd milyen módon és viszonyok között produkálja a leállást..Az enyém biztos hogy csak melegen,először csak alapjáraton vettem észre,aztán már menet közben is...Elvileg a lambda szonda is csak a keverékképzésért felelős nem?Leállítani nem tudja,vagy nem olyan hirtelen módon,a motort..Ha lezabál,akkor teljesen másként áll/fullad/le,mint az én esetemben...Én már a szondát is kizárnám...Modul,hall jeladó...Vagy már én sem tudom... :D Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 rendben megtaláltam köszi!!:D azt hogy tom megézni h jó-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Ott. Ha végigköveted az ablakmosótól előbukkanó kábelkorbácsot ott le fog ágazni az injektor mögött, és lemegy egy két vezetékes csatihoz rugós fül biztosítással. azt h tom megnézni h jó-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 azt h tom megnézni h jó-e? Ki kell mérni a ellenállás mondjuk 20-fokon, vagy hideg motornál, és üzemi hőfokon. Valahol van egy táblázat majd előkeresem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Köszi!A gyújtótrafó is kilőve akkor,mert azt énis kimérettem/nekem nincs hozzá cuccom/,az enyém is magasabb a könyben előírtnál,de a"szaki"azt mondta hogy azzal nincs gond...Nem tudom most mi a fenét csináljak?Kezdjem az általad is felsorolt dolgokat cserélgetni?Kezdve a legolcsóbbal...Vagy várjak amíg végleg bekrepál a bűnös...Bár a lényeg ugyanaz,szerintem akkor is csak kisérletezéssel lehetne megoldani...Nem is tudom ezek közül melyik lenne a legolcsóbb..Talán a motorhőfok jeladó.... Ja még egy feltevés..Ha azt mondod,a motor hőfokjeladó adja a jelet az ECU-nak,és ő ez alapján dúsítja vagy szegényíti a keveréket,de viszont NEM VESZI EL tőle...Tehát max,csak úgymond lezabálhat ha hideg motorra gondolván,dús keveréket kap a moci..Az meg megint nem olyan hirtelen megszakadó leállással jár mint ahogy az enyémnél tapasztalható..Bár nem tudom a tiéd milyen módon és viszonyok között produkálja a leállást..Az enyém biztos hogy csak melegen,először csak alapjáraton vettem észre,aztán már menet közben is...Elvileg a lambda szonda is csak a keverékképzésért felelős nem?Leállítani nem tudja,vagy nem olyan hirtelen módon,a motort..Ha lezabál,akkor teljesen másként áll/fullad/le,mint az én esetemben...Én már a szondát is kizárnám...Modul,hall jeladó...Vagy már én sem tudom... :D Üdv. Gyújtásmodult próbáltál már bele másikat, ill. megmozgattad a csatiját járó motornál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Köszi!A gyújtótrafó is kilőve akkor,mert azt énis kimérettem/nekem nincs hozzá cuccom/,az enyém is magasabb a könyben előírtnál,de a"szaki"azt mondta hogy azzal nincs gond...Nem tudom most mi a fenét csináljak?Kezdjem az általad is felsorolt dolgokat cserélgetni?Kezdve a legolcsóbbal...Vagy várjak amíg végleg bekrepál a bűnös...Bár a lényeg ugyanaz,szerintem akkor is csak kisérletezéssel lehetne megoldani...Nem is tudom ezek közül melyik lenne a legolcsóbb..Talán a motorhőfok jeladó.... Ja még egy feltevés..Ha azt mondod,a motor hőfokjeladó adja a jelet az ECU-nak,és ő ez alapján dúsítja vagy szegényíti a keveréket,de viszont NEM VESZI EL tőle...Tehát max,csak úgymond lezabálhat ha hideg motorra gondolván,dús keveréket kap a moci..Az meg megint nem olyan hirtelen megszakadó leállással jár mint ahogy az enyémnél tapasztalható..Bár nem tudom a tiéd milyen módon és viszonyok között produkálja a leállást..Az enyém biztos hogy csak melegen,először csak alapjáraton vettem észre,aztán már menet közben is...Elvileg a lambda szonda is csak a keverékképzésért felelős nem?Leállítani nem tudja,vagy nem olyan hirtelen módon,a motort..Ha lezabál,akkor teljesen másként áll/fullad/le,mint az én esetemben...Én már a szondát is kizárnám...Modul,hall jeladó...Vagy már én sem tudom... :D Üdv. Az enyém is hirtelen állt le, aztán néha elindult és rángatva tudtam vele jönni egyideig. Most meg eltekert elosztóval jár úgy-ahogy. Kértem kölcsön szondád, ha ideér átdobom és majd meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Gyújtásmodult próbáltál már bele másikat, ill. megmozgattad a csatiját járó motornál? Szia!Gyújtásmodult ellenőriztem,kanócokat"rángattam járó motornál,ki is vettem de nem volt túlmelegedve sem...Viszont attól még ugye lehet rossz..Cseréig még nem jutottam,mert jelenleg nincs opelos társ akivel tudnék csereberélni mondjuk 1-2 napra.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Az enyém is hirtelen állt le, aztán néha elindult és rángatva tudtam vele jönni egyideig. Most meg eltekert elosztóval jár úgy-ahogy. Kértem kölcsön szondád, ha ideér átdobom és majd meglátjuk. Szia!Oké Zotya,akkor énis kíváncsian várom a fejleményeket a szonda cseréd után! :D Tekintve hogy amint írtad,abból adódóan teljesen egyforma a problémánk.... Addig is lehet hogy nekiállok és lekapom az alufelniket a verdáról,a téliket meg föl,az legalább ad némi sikerélmélnyt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Hali!!! Olyan kérdésem lenne,hogy az a műszer mi mutatja az órát dátumoz meg a hőmérsékletet,abba a hőmérőnek az érzékelő az hol található? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Hali!!! Olyan kérdésem lenne,hogy az a műszer mi mutatja az órát dátumoz meg a hőmérsékletet,abba a hőmérőnek az érzékelő az hol található? Ha jól tudom akkor az első lökhárító aljába van bepattintva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Sziasztok! Rádiót cseréltem a kocsiban, működik is mindene, viszont a csere óta hosszabb út után kiszálláskor megcsíp a kasztni. Nem hiszem hogy én töltődök fel, mert ugyanazokban a ruhákban vezetek, mint eddig. A rádió testje nincs összekötve belül a csatlakozójának a GND-jével? Vagy külön össze kell kötnöm a rádió házát a karosszériával? Ha igen, hova érdemes testelni? Üdv, Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Sziasztok! Rádiót cseréltem a kocsiban, működik is mindene, viszont a csere óta hosszabb út után kiszálláskor megcsíp a kasztni. Nem hiszem hogy én töltődök fel, mert ugyanazokban a ruhákban vezetek, mint eddig. A rádió testje nincs összekötve belül a csatlakozójának a GND-jével? Vagy külön össze kell kötnöm a rádió házát a karosszériával? Ha igen, hova érdemes testelni? Üdv, Ákos Engem is megcsípett ma párszor a kasztni... pedig magnót sem cseréltem. :D Ugyanazokat a cuccokat hordom én is. Tapasztalatom szerint ha (még ilyenkor télen is) süt a nap, és műszálas cucc van rajtam, akkor tutira megcsíp. :P Már rendesen fóbiám volt a nyáron... (nagy vas ajtók vannak a vivaró garázsán, gondolhatjátok... :P :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Engem is megcsípett ma párszor a kasztni... pedig magnót sem cseréltem. :D Ugyanazokat a cuccokat hordom én is. Tapasztalatom szerint ha (még ilyenkor télen is) süt a nap, és műszálas cucc van rajtam, akkor tutira megcsíp. :P Már rendesen fóbiám volt a nyáron... (nagy vas ajtók vannak a vivaró garázsán, gondolhatjátok... :D :D ) Nálam rádió kicserélése óta szaporodott meg a csípkedések száma, csak azért gyanakszom rá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Nálam rádió kicserélése óta szaporodott meg a csípkedések száma, csak azért gyanakszom rá :D Sziasztok!Nekem a gyári magnó van benne/blaupunkt car 300/de mikor nyáron megvettem a kocsit engem is csipkedett..Azt hittem csak az előző kocsim/swift/sajátossága volt,de nem..Aztán kaptam egy tippet,hogy a rádió házát,ahol nem sérülnek a kanócok meg egyéb,fúrjam ki és egy pici lemezcsavarral meg vezetékkel kössem oda a kasztnihoz..Be is vált,azóta semmi..Én a műszerfal mögött kerestem egy stabilabb fém részt,és ahhoz csavaroztam a vezetéket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Én lábbal szoktam bezárni a kocsiajtót és akkor nem csipked... :D Mert száraz időben engem is csipked... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sch Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Sziasztok! Érdeklődnék, van-e valakinek felesleges, vagy eladó szellőző ventilátor kapcsolója 96-os Astrához ? (a középkonzolon az utastérben a 4-állású, ami az ablakfűtést is kapcsolja) Esetleg hol lehet venni on-line? köszönöm: Sc Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Sziasztok! Érdeklődnék, van-e valakinek felesleges, vagy eladó szellőző ventilátor kapcsolója 96-os Astrához ? (a középkonzolon az utastérben a 4-állású, ami az ablakfűtést is kapcsolja) Esetleg hol lehet venni on-line? köszönöm: Sc Biztos, hogy azzal van a gond? :D Mik a tünetek? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Sziasztok! Érdeklődnék, van-e valakinek felesleges, vagy eladó szellőző ventilátor kapcsolója 96-os Astrához ? (a középkonzolon az utastérben a 4-állású, ami az ablakfűtést is kapcsolja) Esetleg hol lehet venni on-line? köszönöm: Sc Van! Írj privát üzenetet, ha érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Én lábbal szoktam bezárni a kocsiajtót és akkor nem csipked... :P Mert száraz időben engem is csipked... Annak ellenére, hogy multiméterrel a kasztni és a rádió háza összesípol, betettem egy vezetéket a rádió és a karosszéria közé (középkonzolnál van pár fém idom) és megszűnt a csípkedés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 srácok van nekem kettő darab ilyen ülésfűtésem( nemtom már honnan, de szerintem homasita) azt tudom, hogy pár perc, és izzad a valagam....nah most a problémám a következő, hogy szivargyújtós a téma, és nem akarok ilyen elosztókat meg ilyen szarságokat beletenni a kocsiba, esetleg nem lehetne valahogy valamilyen úton módon bekötni és csak egy kapcsolót rányomni? ( gondolok most házi barkács módra) ha erre tudna valaki valami nagyon okosoat mondnai, azt nagyon megköszönném, mert már belefagyok a recaro-kba:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 srácok van nekem kettő darab ilyen ülésfűtésem( nemtom már honnan, de szerintem homasita) azt tudom, hogy pár perc, és izzad a valagam....nah most a problémám a következő, hogy szivargyújtós a téma, és nem akarok ilyen elosztókat meg ilyen szarságokat beletenni a kocsiba, esetleg nem lehetne valahogy valamilyen úton módon bekötni és csak egy kapcsolót rányomni? ( gondolok most házi barkács módra) ha erre tudna valaki valami nagyon okosoat mondnai, azt nagyon megköszönném, mert már belefagyok a recaro-kba:D Megbnotod az kardánboxot, megcsapolod a szivargyujtó tápját, beviszed a szőnyeg alatt az ülésfűtés madzagját, teszel be két kapcsolót, és kész. Valaki csinált már ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Annak ellenére, hogy multiméterrel a kasztni és a rádió háza összesípol, betettem egy vezetéket a rádió és a karosszéria közé (középkonzolnál van pár fém idom) és megszűnt a csípkedés! :P Gratula!Mondtam hogy bejön,nekem is így szűnt meg..Elég bosszantó meg kellemetlen tud lenni,nem utolsósorban még fájdalmas is.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Megbnotod az kardánboxot, megcsapolod a szivargyujtó tápját, beviszed a szőnyeg alatt az ülésfűtés madzagját, teszel be két kapcsolót, és kész. Valaki csinált már ilyet. Hello Zotya!Hogy állsz a gyújtás problémáddal..Nekem már majdnem 2napja nem vacakol,de lehet csak a hidegebb idő miatt,meg rövid távokon használom csak egyenlőre...Mást nem csináltam rajta,csak a fentebb említett trafóra menő kanócot raktam rá rendesen...Bár utána még 2szer berántott,de nem állt le...Tehát még biztos nem teljes a gyógyulása.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Illetve még egy kérdés:Ha lehúzom a folytószelep poti csatlakozót,akkor ugye elméletileg vészüzemmódba kapcsol,és jobban pörög az alapjáratom..és ilyenkor a jelet a főtengely jeladótól veszi az ECU!Csakhogy az enyémen állítólag nincs főtengely jeladó..na akkor ilyen esetben honnan vesz jelet az ECU??? Talán a Hall jeladótól?? Astra C14NZ 92' Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts