zsoca25 Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Sikerült beálítani az órát,most óra 50-et gps 47-48-at mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pyox Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Műszeregység nem volt cserélve esetleg 110-es hőmérősről 100-fokos osztásúra? Ki kéne próbálni egy kölcsön jeladóval, ami egy 100-as osztású hőmérős kocsiban jól működött. 100 ig van skálázva a mutató! a jeladó cserélve lett de nem változott semmi...a régivel is ugyan ezt csinálta:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 100 ig van skálázva a mutató! a jeladó cserélve lett de nem változott semmi...a régivel is ugyan ezt csinálta:( Milyen jeladót tettél bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Az alapjárati motornak van köze a menetközbeni befecskendezéshez????Mert van mikor kihúzatáskor áll le,csak mondom akkor újra is indul a lendülettől... Azt írtad van hogy alapjáraton áll le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Azt írtad van hogy alapjáraton áll le... Nos nem csak alapjáraton hanem van mikor menet közben is,érzem hogy megáll a motor-rángat kicsit,aztán újraindul..Olyan mintha kihagyna a gyújtásom kis időre,és ugye ha mondjuk épp egy kereszteződésben állok alapjáraton,akkor le is áll..de ha menet közben csinálja,akkor újra tud indulni a lendülettől..Azt hiszem ezt fentebb is írtam már,bár ha elfelejtettem,akkor csak akartam,neharagudj...Amúgy még egy kérdés:A főtengely jeladója hol található pontosan?? Astra C14NZ 92' Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déneske Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Nos nem csak alapjáraton hanem van mikor menet közben is,érzem hogy megáll a motor-rángat kicsit,aztán újraindul..Olyan mintha kihagyna a gyújtásom kis időre,és ugye ha mondjuk épp egy kereszteződésben állok alapjáraton,akkor le is áll..de ha menet közben csinálja,akkor újra tud indulni a lendülettől..Azt hiszem ezt fentebb is írtam már,bár ha elfelejtettem,akkor csak akartam,neharagudj... Pont ilyet csinált már nekem is, idegbajt kaptam, nem találtam a hiba okát.. Aztán véletlenül megláttam egy a blokkról lelazult testkábelt. Valahol a szívócső felett ott a műszeregység hőfokjeladója környékén, már nem emlékszem pontosan.. Ez szintén csak egy ötlet, nekem pont ezt a hibát produkálta. Én mindenféleképpen megvizsgálnám a testkábeleket, az AC pumpa kábeleit is. Ilyen hibát mindig valami könnyen javítható nehezen megtalálható dolog okoz :P Ha kigyorsításnál, padlógázon, nagy tempónál is csinálja akkor pl. a lambdaszondát ki lehet zárni. Ha rosszabb úton jobban jelentkezik akkor gyanúsabb a kontakthiba (bár nekem is csinálta totál sík úton is) stbstb. Szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Nos nem csak alapjáraton hanem van mikor menet közben is,érzem hogy megáll a motor-rángat kicsit,aztán újraindul..Olyan mintha kihagyna a gyújtásom kis időre,és ugye ha mondjuk épp egy kereszteződésben állok alapjáraton,akkor le is áll..de ha menet közben csinálja,akkor újra tud indulni a lendülettől..Azt hiszem ezt fentebb is írtam már,bár ha elfelejtettem,akkor csak akartam,neharagudj...Amúgy még egy kérdés:A főtengely jeladója hol található pontosan?? Astra C14NZ 92' Főtengely jeladó nincs rajta, a hibakód alapján maga a pótméter is lehet rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Üdv! Az mitől lehet hogy a hőm. jelzőm minden reggel -30-at mutat majd fokozatosan felmegy a valósra kicsit ottmarad majd nem ír semmit csak vonalakat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Üdv! Az mitől lehet hogy a hőm. jelzőm minden reggel -30-at mutat majd fokozatosan felmegy a valósra kicsit ottmarad majd nem ír semmit csak vonalakat? Halódik az érzékelő a lökösben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Halódik az érzékelő a lökösben. Miután kontaktsprével befújtam a csatit meg az érzékelőt napokig tökéletes volt. tesóm astrájában is ugyanezt csinálja csak véletlen lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Miután kontaktsprével befújtam a csatit meg az érzékelőt napokig tökéletes volt. tesóm astrájában is ugyanezt csinálja csak véletlen lehet? Valószínűleg. Nekem télen szokott carkodni, felhúztam az akku mellé, persze ott meg a motor melege csalja meg. Kaptam egy fórumtárstól 2db termo-biszbaszt, ha lesz egy kis ráérő időm bekötöm a jeladó helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pyox Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Milyen jeladót tettél bele? amit motorkód alapján adtak a csergőben... most mértük meg ohm mérővel a mutató 100 felett van a jeladó meg olyan 113 ohmot mutat. állítólag 90 fokos víznél 170 ohmot kell leadnia 100 foknál pedig 105 ohmot. direktre kötöttem a ventilátort, bekapcsoltam a fűtést és igy sem ment visszább a mutató.csak 100 ig. tulajdonképp most az az állás hogy a mutató felmegy a piros osztás elejéig (tovább még nem ment), bekapcsol a ventilátor és utánna is 100 után egy kicsivel áll meg a mutató. mielőtt megatta magát a termosztát ez ugy nézett ki hogy 95 nél feljebb nem nagyon kúszott a mutató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 amit motorkód alapján adtak a csergőben... most mértük meg ohm mérővel a mutató 100 felett van a jeladó meg olyan 113 ohmot mutat. állítólag 90 fokos víznél 170 ohmot kell leadnia 100 foknál pedig 105 ohmot. direktre kötöttem a ventilátort, bekapcsoltam a fűtést és igy sem ment visszább a mutató.csak 100 ig. tulajdonképp most az az állás hogy a mutató felmegy a piros osztás elejéig (tovább még nem ment), bekapcsol a ventilátor és utánna is 100 után egy kicsivel áll meg a mutató. mielőtt megatta magát a termosztát ez ugy nézett ki hogy 95 nél feljebb nem nagyon kúszott a mutató. Ha közelebb lennél, csinálhatnánk egy keresztpróbát az enyémmel, mert nekem meg egy olyan jeladó kéne, ami a 110-es órához való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pyox Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Ha közelebb lennél, csinálhatnánk egy keresztpróbát az enyémmel, mert nekem meg egy olyan jeladó kéne, ami a 110-es órához való. holnap délután megyünk paintballozni kápolnásnyék mellé valahova:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 A hőfolméró jeladója a hűtőben van lent betekerve? Baloldalt alul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 A hőfolméró jeladója a hűtőben van lent betekerve? Baloldalt alul... Nem. A hűtőben a ventilátor hőfokKAPCSOLÓja van betekerve. A hőfokJELADÓk motorba vannak betekerve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Nem. A hűtőben a ventilátor hőfokKAPCSOLÓja van betekerve. A hőfokJELADÓk motorba vannak betekerve! :D Nálam pölö hátul az injektor alatt a szívócsonkba.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Nálam pölö hátul az injektor alatt a szívócsonkba.. Nekem meg a vezérlés felől, a hengerfejbe... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Nálam pölö hátul az injektor alatt a szívócsonkba.. Akkor nekem ia ott leszz,az injektor hatulján alul.. a motorkód c14nz Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Akkor nekem ia ott leszz,az injektor hatulján alul.. a motorkód c14nz Ott. Ha végigköveted az ablakmosótól előbukkanó kábelkorbácsot ott le fog ágazni az injektor mögött, és lemegy egy két vezetékes csatihoz rugós fül biztosítással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Ott. Ha végigköveted az ablakmosótól előbukkanó kábelkorbácsot ott le fog ágazni az injektor mögött, és lemegy egy két vezetékes csatihoz rugós fül biztosítással. rendben megtaláltam köszi!!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Sziasztok!Nos úgy néz ki nem jutottam előrébb a rángatós-leállós játékkal.. :P Tegnap reménykedtem,mert találtam egy kilazult csatlakozót ami a trafóra megy,és ez pont megfelelt volna a hiba forrásának..Néha nem kapott a trafó áramot/gondoltam én/,de ma megint szaggatott a gyújtás,vagy egy pill.nem kapott üzemanyagot,mert kétszer is berángatott menet közben,de nem állt le..A motortérben már minden csatlakozót-érintkezést átnéztem,megcsiszoltam,fogóval összébb nyomkodtam őket és befújtam wd40-el,de nem találtam semmit...és az a baj hogy be sem tudom mérni még azt sem hogy üzemanyag,vagy szikra hiányzik ilyenkor,mert mindig újra indul...Tehát csak pár másodpercre produkálja a hibát..Persze a bosszankodáshoz+kellemetlen helyzetekhez elég ez is..Tehát végülis elég sokminden szóba jöhet:gyújtásmodul,trafó,elosztó,hall jeladó,folytószelep poti,alapjárati motor,lambda szonda,ac pumpa.Remélem nem hagytam ki semmit? :D Mi az amit egyértelműen ki lehet ilyen esetben zárni??Talán a lambda szonda??Vagy alapjárati motor?Mert úgy tudom az alapjáratinak csak az alapjárathoz van köze...Viszont a 22-es hibakódot már nem villogtatja..Annyit elértem.. :P Bár visszagondolva,lehet azt is csak azért villogtatta,mert "játszottam"a potival,le-föl huzigáltam mikor kicseréltem,első körben arra gondolva hogy az a hibás!És utána nem vettem le az akku sarukat,törölve a hibakódot!Most per pillanat az ac-ra gondolok..Mivel már egy ideje csak 2-3ezerért rakok bele benzint(sajna nem telik többre)és arra gondolok,hátha valami trutyit felszippantott a tank aljáról és ettől néha nem tud szívni rendesen...Bár szerintem akkor nem rögtön és hirtelen állna le,hanem szaggatottan...Mert lehúztam az ac csatiját is,és még egy picit járt a motort és szabályosan lefulladt..Csakhogy nekem nem lefullad,hanem egyszer csak mintha elvágták volna,leáll...Hát nem tudom...Az ac-t szét lehet szedni valamennyire kitakarítani??Vagy esetleg az egész tankot érdemes lenne kimosni??Nagy meló a tankot kiszedni?? Először nyilván azokkal a lehetséges hibaforrásokkal kezdem,amihez nem kell pénz...Előre is köszi.. Astra C14NZ 92' Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Sziasztok!Nos úgy néz ki nem jutottam előrébb a rángatós-leállós játékkal.. :P Tegnap reménykedtem,mert találtam egy kilazult csatlakozót ami a trafóra megy,és ez pont megfelelt volna a hiba forrásának..Néha nem kapott a trafó áramot/gondoltam én/,de ma megint szaggatott a gyújtás,vagy egy pill.nem kapott üzemanyagot,mert kétszer is berángatott menet közben,de nem állt le..A motortérben már minden csatlakozót-érintkezést átnéztem,megcsiszoltam,fogóval összébb nyomkodtam őket és befújtam wd40-el,de nem találtam semmit...és az a baj hogy be sem tudom mérni még azt sem hogy üzemanyag,vagy szikra hiányzik ilyenkor,mert mindig újra indul...Tehát csak pár másodpercre produkálja a hibát..Persze a bosszankodáshoz+kellemetlen helyzetekhez elég ez is..Tehát végülis elég sokminden szóba jöhet:gyújtásmodul,trafó,elosztó,hall jeladó,folytószelep poti,alapjárati motor,lambda szonda,ac pumpa.Remélem nem hagytam ki semmit? :D Mi az amit egyértelműen ki lehet ilyen esetben zárni??Talán a lambda szonda??Vagy alapjárati motor?Mert úgy tudom az alapjáratinak csak az alapjárathoz van köze...Viszont a 22-es hibakódot már nem villogtatja..Annyit elértem.. :P Bár visszagondolva,lehet azt is csak azért villogtatta,mert "játszottam"a potival,le-föl huzigáltam mikor kicseréltem,első körben arra gondolva hogy az a hibás!És utána nem vettem le az akku sarukat,törölve a hibakódot!Most per pillanat az ac-ra gondolok..Mivel már egy ideje csak 2-3ezerért rakok bele benzint(sajna nem telik többre)és arra gondolok,hátha valami trutyit felszippantott a tank aljáról és ettől néha nem tud szívni rendesen...Bár szerintem akkor nem rögtön és hirtelen állna le,hanem szaggatottan...Mert lehúztam az ac csatiját is,és még egy picit járt a motort és szabályosan lefulladt..Csakhogy nekem nem lefullad,hanem egyszer csak mintha elvágták volna,leáll...Hát nem tudom...Az ac-t szét lehet szedni valamennyire kitakarítani??Vagy esetleg az egész tankot érdemes lenne kimosni??Nagy meló a tankot kiszedni?? Először nyilván azokkal a lehetséges hibaforrásokkal kezdem,amihez nem kell pénz...Előre is köszi.. Astra C14NZ 92' Na hát ugye az AC-pumpa mindíg a tank legaljáról szívja az üzemanyagot egy előszűrőn keresztül, így azt hogy mennnyit tankolsz az tökmindegy, egy liter üanyaggal is üzembiztosan tud működni a motor, és nem tud trutyit felszippantan. Benzinszűrő volt cserélve?..., lehet mondtad már, csak kicsit le vagy terhelve agyilag. Ugyanilyen hibával küzdök...csak még a kétvezetékes motorhőfok jeladót is felvetem a lehetséges hibalistára. Az alapjárati motoron és a pillangószelep-állás érzékelőn viszont nem gondolkodom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Na hát ugye az AC-pumpa mindíg a tank legaljáról szívja az üzemanyagot egy előszűrőn keresztül, így azt hogy mennnyit tankolsz az tökmindegy, egy liter üanyaggal is üzembiztosan tud működni a motor, és nem tud trutyit felszippantan. Benzinszűrő volt cserélve?..., lehet mondtad már, csak kicsit le vagy terhelve agyilag. Ugyanilyen hibával küzdök...csak még a kétvezetékes motorhőfok jeladót is felvetem a lehetséges hibalistára. Az alapjárati motoron és a pillangószelep-állás érzékelőn viszont nem gondolkodom. Szia!Egy sorstárs... :D Nem baj,amelyikünk előbb rájön,továbbadja a másiknak! :P Igen a benzinszűrőt kb 1 hónapja cseréltem,mikoris elég sokmindent kapott még pluszba :D Komplett vezérlés,vízpumpa,főteng.+vez.mű teng.szimering,fagyálló,mot.olaj+szűrő stb.Ugye amit az ember kicserél ha vesz egy majd 20éves járgányt :P Szóval akkor a potit+az alapjáratit kizárnád? Hmm..Nem is gondoltam hogy a motor hőfokmérő is generálhat ilyen jellegű hibákat.. Azt hol találom meg pontosan? Mert van egy egycsatlakozós a szívóoldal felől,de az gondolom a víz hőfok jeladó...Lehet ezt a mot.hőfok jeladót valami módon ellenőrizni hogy rossz-e?Majd tájékoztatlak,hogy épp hol tartok a hiba elhárításban..Üdv.Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Szia!Egy sorstárs... :D Nem baj,amelyikünk előbb rájön,továbbadja a másiknak! :P Igen a benzinszűrőt kb 1 hónapja cseréltem,mikoris elég sokmindent kapott még pluszba :D Komplett vezérlés,vízpumpa,főteng.+vez.mű teng.szimering,fagyálló,mot.olaj+szűrő stb.Ugye amit az ember kicserél ha vesz egy majd 20éves járgányt :P Szóval akkor a potit+az alapjáratit kizárnád? Hmm..Nem is gondoltam hogy a motor hőfokmérő is generálhat ilyen jellegű hibákat.. Azt hol találom meg pontosan? Mert van egy egycsatlakozós a szívóoldal felől,de az gondolom a víz hőfok jeladó...Lehet ezt a mot.hőfok jeladót valami módon ellenőrizni hogy rossz-e?Majd tájékoztatlak,hogy épp hol tartok a hiba elhárításban..Üdv.Zoli Üdv...most kizártam a pumpát és a szűrőt is, mert hideg motorral könnyebben indul és nem áll le, a pumpára-szűrőre meg nincs hatása a motorhőmérsékletnek. Marad a hall jeladó, trafó, modul, lambda szonda. A kétvezetékes motorhőfok jeladó az injektor mögött-alatt van betekerve a szívócsonkba. Az ECU az ettől érkezett adatok alapján tudja, hogy hideg, vagy meleg-e a moci, módosítja a keverési arányt végülis a szivató megfelelője. Gyujtótafót kimértem a primer tekercs ellenállása 1-0.8 ohm a nagykönyben szereplő 0.4-helyett, nem tudom ez mennyire gáz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts