wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Helló srácok . Volna egy olyan kérdésem ,hogy a gyertya pipán lévő rúgó áthúz a blokra . Ez valami testelési hiba lehet vagy a kábelok mehetnek a kukába ?Az a helyzet ,hogy mind a négy né van ez a jelenség .Eddig nem tüntfel csak most hogy meglett bontva motor némi elszálló vezérlés miat , és lehet nem tetem vissza valameik test kábelt ? Intenzitás függő. Ha csak nagyon apró gyenge csak korom sötétben látható szikrák ill szikrácskák :D vannak akkor lehet csak koronakisülés azaz csak a rugóban indukálódott feszültség. Ha jobban áthúz akkor bizony megérett a cserére. (Ez utóbbit tartom esélyesebbnek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Intenzitás függő. Ha csak nagyon apró gyenge csak korom sötétben látható szikrák ill szikrácskák :D vannak akkor lehet csak koronakisülés azaz csak a rugóban indukálódott feszültség. Ha jobban áthúz akkor bizony megérett a cserére. (Ez utóbbit tartom esélyesebbnek) Köszönöm a válaszokat , még csak sötétben látszik akkor is inkább mondanám szikrácskának mint szikrának de valószinű , hogy csere lesz mert már kb 5 éve volt cserélve akkor sem valami komoly márka lett beletéve . Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Hello kiégett a bal első fényszóróm az astrámba. hogy kell kicserélni? jah és csak a tompított nem világít de a távolsági igen. nem egy izzórol működik? nemértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Hello kiégett a bal első fényszóróm az astrámba. hogy kell kicserélni? jah és csak a tompított nem világít de a távolsági igen. nem egy izzórol működik? nemértem. Egy izzóról működik, de két izzószál van benne, amiből csak az egyik van kiégve. A cseréhez a motortérben lehúzód az izzóról a foglalatot, hátrahúzod a gumi porvédőt, amibe 3 vezeték megy, és kiakasztod a tartó kampóját. Beszerelésnél először átrakod az új izzóra a gumisapkát, aztán beteszed a helyére, tartó kampó beakaszt, gumitakaró a lámpára ráhúz, foglalat vissza az izzóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Hello kiégett a bal első fényszóróm az astrámba. hogy kell kicserélni? jah és csak a tompított nem világít de a távolsági igen. nem egy izzórol működik? nemértem. 2 szál van benne, mivel a tompítottat használod szinte állandóan, így mindíg az ég ki hamarabb. :P Itt egy kis segítség képekben is, az előttem szóló részletes leírásához! És még egy fontos dolog! Ne fogd meg közvetlenül az izzó üveg részét, mert akkor rámegy a zsírréteg az újaidról, és hamarabb ki fog égni! :D (néhány izzó dobozán is rajta van ez) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 2 szál van benne, mivel a tompítottat használod szinte állandóan, így mindíg az ég ki hamarabb. :P Itt egy kis segítség képekben is, az előttem szóló részletes leírásához! És még egy fontos dolog! Ne fogd meg közvetlenül az izzó üveg részét, mert akkor rámegy a zsírréteg az újaidról, és hamarabb ki fog égni! :D (néhány izzó dobozán is rajta van ez) Hogyan történik ez az izzócsere egy-két új típuson? Végy egy csápos emelőt, vedd le a kereket, a dobbetétet a.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Hogyan történik ez az izzócsere egy-két új típuson? Végy egy csápos emelőt, vedd le a kereket, a dobbetétet a.... :P Vagy szereld ki az egész lámpatestet, és ha kint van, már hozzá is férsz az izzókhoz. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 köszi megoldottam. kiváncsiságbol már a másikat is kivettem az meg olyan rosszul volt belerakva h nemcsoda h a fatetejét világitotta hiába állítgattam. az mondjuk nem gond hogy az egyik lámpám valoe a másik meg másfajta gyártmány? vetitett képük ugyanaz lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 köszi megoldottam. kiváncsiságbol már a másikat is kivettem az meg olyan rosszul volt belerakva h nemcsoda h a fatetejét világitotta hiába állítgattam. az mondjuk nem gond hogy az egyik lámpám valoe a másik meg másfajta gyártmány? vetitett képük ugyanaz lehet? Nem gond, csak jól legyen beállítva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Igen lehet gyárilag be van kábelezve de ha nem akkor neked kell behúzni 1 szálat. hello! Bevan káblezve,csak olvastam itt,hogy a hőgombát is kell cserélni... Mert más a kiosztása,megnéztem annak ugyan olya a kiosztása akkor azt nem kell cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 hello! Bevan káblezve,csak olvastam itt,hogy a hőgombát is kell cserélni... Mert más a kiosztása,megnéztem annak ugyan olya a kiosztása akkor azt nem kell cserélni? Akkor természetesen nem! 2 féle van, az egyiken a 100 van kiírva, a másikon a 110. Ha ugyanolyan a skálázás mindegyiken, akkor marad ugyanaz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Ki készített már ajtóba piros világítást, ami akkor kapcsol be, ha nyitva az ajtó? (valami hasonlót) Emlékszem, hogy valaki csinálta, de a keresővel nem találom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zizu Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! S.O.S. segítsetek. A hátsó helyzetjelző lámpáim és a tolatólámpám nem világítanak. Néztem a bisztiket,azok jók, vettem új izzókat is és mégsem világítanak. Kérlek segítsetek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! S.O.S. segítsetek. A hátsó helyzetjelző lámpáim és a tolatólámpám nem világítanak. Néztem a bisztiket,azok jók, vettem új izzókat is és mégsem világítanak. Kérlek segítsetek!!! Az index működik hátul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 A tolató lámpa jeladója mekkora terhelést bír el vajon? Kibír még +6W-ot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 A tolató lámpa jeladója mekkora terhelést bír el vajon? Kibír még +6W-ot? Mechanikus kapcsoló, ennyit tuti kibír. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Mechanikus kapcsoló, ennyit tuti kibír. :P Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kecsu84 Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Sziasztok! Lenne egy kis problémám. JVC fejegység van az opelembe. ha gázt adok az autonak akkor a zene el kezd szakadozni. mi köze van egymáshoz a gázpedálnak meg a zenének::::??????? valaki valami segitséget esetleg. köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zizu Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Az index működik hátul? Igen, meg a féklámpa is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Akkor természetesen nem! 2 féle van, az egyiken a 100 van kiírva, a másikon a 110. Ha ugyanolyan a skálázás mindegyiken, akkor marad ugyanaz! :D Csak a benzin mutató nem olyan,mert nekem 50-ig mér az meg 60-ig. az gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Sziasztok! Lenne egy kis problémám. JVC fejegység van az opelembe. ha gázt adok az autonak akkor a zene el kezd szakadozni. mi köze van egymáshoz a gázpedálnak meg a zenének::::??????? valaki valami segitséget esetleg. köszönöm. Szia! Pl. rámérhetnél a töltésre. Ha túl tölt a generátorod, azt a rádió nem igazán szokta tolerálni. Izzóid nem szoktak sűrűn kiégni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kecsu84 Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Szia! Pl. rámérhetnél a töltésre. Ha túl tölt a generátorod, azt a rádió nem igazán szokta tolerálni. Izzóid nem szoktak sűrűn kiégni? a töltésem jó,eddig csak egy izzóm égett ki az is az órábol. nem szokott az izó kiégni. te azt észrevettem hogy a pótféklámpám egy kicsit villog ha indexelek,de a magnó miért csinálja ezt a szakadozást arról fogalmam nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Csak a benzin mutató nem olyan,mert nekem 50-ig mér az meg 60-ig. az gond? a 60-as az vectra műszerfal, az astra 50-es. :D Lényegében jól mér (arányait tekintve, a fél tank ugyanott van, meg a tele is, csak) de ne nézd a számokat. Ez a 110-es, ez meg a 100-as ( ez dízel, azért csak 6000-ig van skálázva). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 a 60-as az vectra műszerfal, az astra 50-es. :D Lényegében jól mér (arányait tekintve, a fél tank ugyanott van, meg a tele is, csak) de ne nézd a számokat. Ez a 110-es, ez meg a 100-as ( ez dízel, azért csak 6000-ig van skálázva). Értem akkor az jó lenne bele erre gondoltam:http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/egyeb/opel_astra_f_muszerfal_1479459440.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Értem akkor az jó lenne bele erre gondoltam:http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/egyeb/opel_astra_f_muszerfal_1479459440.html Csak a W számra figyelj, hogy egyezzen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts