zotya975 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Akkor ezek szerint a tankszintjeladóm is kuka?????? Meg tegnap este hallottunk egy durranást nem nagyot,valahonnan hátulról. Ma feljártam aknára de semmi extrát nem találtam alul. Na erre mondjon valaki valami okosat........ vákuumcsövek ok. vízcsövek ok. kipuff ok. :lol: Nem lehet hogy tankszellőztetési gondjaid vannak és az AC-összeszívja a tankot? Akkor durrant amikor visszaugrott eredeti formára. Ezért csalhat a szintejelző is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Nem lehet hogy tankszellőztetési gondjaid vannak és az AC-összeszívja a tankot? Akkor durrant amikor visszaugrott eredeti formára. Ezért csalhat a szintejelző is. A tankszellőztetés a tanksapkán keresztül van megoldva???Csak mert átlátok a lyukon ami rajta van és nem sziszeg ha leveszem.... Mikor rátankoltam, a mutató szépen kúszott felfele,csak a BC mutatott hülyeséget... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 A tankszellőztetés a tanksapkán keresztül van megoldva???Csak mert átlátok a lyukon ami rajta van és nem sziszeg ha leveszem.... Mikor rátankoltam, a mutató szépen kúszott felfele,csak a BC mutatott hülyeséget... Nem, gyárilag nem. Gyárilag egy rendszer van kiépítve aminek a része pölö a sárvédő alatti aktívszenes tartály. Jópáran jártak már úgy, hogy behalt és ősszeszívta a pumpa a tankot, a durranás miatt gondoltam erre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Nem, gyárilag nem. Gyárilag egy rendszer van kiépítve aminek a része pölö a sárvédő alatti aktívszenes tartály. Jópáran jártak már úgy, hogy behalt és ősszeszívta a pumpa a tankot, a durranás miatt gondoltam erre.... Elgondolkodtató.......az az aktívszenes bigyó a hátsó keréknél van?Csak mert ott van a csövön egy hengeres valami olyan mint valami szűrő..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Üdv. Kiégett a középkonzolnál (fűtésállító) egy led. Valaki meg tudná mondani hol találok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Elgondolkodtató.......az az aktívszenes bigyó a hátsó keréknél van?Csak mert ott van a csövön egy hengeres valami olyan mint valami szűrő..... A jobb első kerék doblemeze mögött van, a motortéren kívül. Nekem is ez lehet a gond, mert szokott sziszegni amikor leveszem a tanksapkát. Nemrég a benzinpumpa meg is halt és cserélni kellett, lehet, hogy sokat erőlködött gondolom, meg öreg is volt már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 A jobb első kerék doblemeze mögött van, a motortéren kívül. Nekem is ez lehet a gond, mert szokott sziszegni amikor leveszem a tanksapkát. Nemrég a benzinpumpa meg is halt és cserélni kellett, lehet, hogy sokat erőlködött gondolom, meg öreg is volt már... Akkor ami a tanknál van az a benyaszűrő?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Akkor ami a tanknál van az a benyaszűrő?? A benzinszűrő hátul van, jobb hátsó ajtó alatt, ha alánézel a kocsinak látni is lehet. Egy kis henger alakú cucc, két csővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Köszönöm mindenkinek az építő jellegű hozzászólást,ma megint tanultam valamit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Üdv. Kiégett a középkonzolnál (fűtésállító) egy led. Valaki meg tudná mondani hol találok? Égőt hol találsz vagy micsodát?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Hello! Lehet h hülye kérdés lesz! Tehát ha ráadom a gyujtást ( benzines) egy pillanat után kattan valami. az a valami gondolom a benzinpumpa relé. Tehát a kérdés mindig megvárjam hogy kattanjon vagy nem gond ha már előtte ráindítózok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Sziasztok!!!! Van egy aprócska pici bibi!!!!! Az én autómban nincs ilyen aktívszenes tartály,de még csak hasonló sem. De még helye sincs...Ez normális? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Sziasztok!!!! Van egy aprócska pici bibi!!!!! Az én autómban nincs ilyen aktívszenes tartály,de még csak hasonló sem. De még helye sincs...Ez normális? :lol: Az kizárt. A kisebb motoros kocsikban is van, c18xe-ben is lennie kell. Hol kerested? Kivetted a jobb első műanyag dobbetétet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Hello! Lehet h hülye kérdés lesz! Tehát ha ráadom a gyujtást ( benzines) egy pillanat után kattan valami. az a valami gondolom a benzinpumpa relé. Tehát a kérdés mindig megvárjam hogy kattanjon vagy nem gond ha már előtte ráindítózok? Igazából nem kell megvárni, mert nem a felépülő nyomás kapcslolja ki hanem egy bizonyos idő után kattan. A szükséges nyomás lehet már az első másodpercben felépül. Mondjuk én mindíg megvárom. Sziasztok!!!! Van egy aprócska pici bibi!!!!! Az én autómban nincs ilyen aktívszenes tartály,de még csak hasonló sem. De még helye sincs...Ez normális? :lol: Itt is nézted már?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Igazából nem kell megvárni, mert nem a felépülő nyomás kapcslolja ki hanem egy bizonyos idő után kattan. A szükséges nyomás lehet már az első másodpercben felépül. Mondjuk én mindíg megvárom. Itt is nézted már?: http://pics.coldline.hu/pics/335145-20110911-tIWehS.jpg :lol: Na látod ott még nem néztem!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Égőt hol találsz vagy micsodát?? Igen, égőt kénem vennem valahol de hol? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Igen, égőt kénem vennem valahol! Autósboltban esetleg? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Autósboltban esetleg? :lol: :lol: Néztem már vagy 3 boltban de ilyen kicsi égőt nem tudtak adni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Néztem már vagy 3 boltban de ilyen kicsi égőt nem tudtak adni! 1.2W-os rizsszem izzó kell. Nálunk szinte minden autós boltban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 1.2W-os rizsszem izzó kell. Nálunk szinte minden autós boltban van. Rossz helyen lakom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Rossz helyen lakom.... Szegeden tuti kapsz majd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Szegeden tuti kapsz majd. :lol: Ott néztem de kerülök majd még egyet. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Ott néztem de kerülök majd még egyet. Köszi Hypertecsóban is szokott lenni, bár nálunk csak 2W-os volt 400-ért/2db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Hypertecsóban is szokott lenni, bár nálunk csak 2W-os volt 400-ért/2db. Kösz, megnézem ott is! Szerintem olyan is kell! Amit kivettem rossz izzóra ez van írva: 12/1.2W 4m Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Ülésfűtés beépítve és tökéletesen működik! :lol: Kb 10-15 másodperc után már érződik a kellemes meleg! :lol: A kapcsolókat meg ide raktam be. Elérhetőek és nincsenek útban, viszont ha be van kapcsolva akkor feltűnő helyen vannak! Igaz, hogy a 15-ös biztosítékról kapják az áramot, ami gyújtás kapcsolt. Így nem tudom igazából bekapcsolva felejteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts