Breki Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Nem hiszem. :lol: Vannak itt még páran. :D Másnak sokba kerül...... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Másnak sokba kerül...... :D :lol: Mennyi az a sok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 (edited) Nem tűntem el, csak kicsit sok a melóm mostanában. Az a gyanúm kicsit túllőttem a célon.......2-30 mp. Az sok? :lol: Mennyi lenne az optimális? 2-12 mp???? :lol: 2-12 mp. Megcsináltuk az eredeti relét is, kicseréltük az ellenállást 1,5-ösre. délután bepróbálom, és jelentkezem az eredménnyel. :D 3-8 mp-ig lehet állítani! Nem az igazi, de azért ez már baráti. Készítettem egy kisebb leírást a szerelés menetéről, betettem a gyík-társalgóba, ha gondoljátok, be lehetne tenni majd a gyík-ba is. :D Módosítva Szeptember9, 2011 : astrásgyerek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitykoo Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Hali! Most vettem f astrába elektromos visszapillantó tükröket, tudna valaki kapcsolási rajzot hozzá? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GSITHOMY Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 szevasztok!!!Kérdésem az lenne hogy van nekem egy A vektra digitális kilóméter orám és azt mondja a haverom hogy,mivel ez a kilóméter óra van benne ezért nem müködik a bc......lehetséges ez??? Bocs a sz@r fogalmazásért csak magam sem értem hogy a kettö hogyan függ össze?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Mennyi az a sok? :lol: Nagggyon sok..... :D 2-12 mp. Megcsináltuk az eredeti relét is, kicseréltük az ellenállást 1,5-ösre. délután bepróbálom, és jelentkezem az eredménnyel. :D 3-8 mp-ig lehet állítani! Nem az igazi, de azért ez már baráti. Készítettem egy kisebb leírást a szerelés menetéről, betettem a gyík-társalgóba, ha gondoljátok, be lehetne tenni majd a gyík-ba is. :lol: Beállítom 2-20-ra, és lefixálom. Már régóta használom a szabályzást, és néha jól jött volna, ha lassabb egy kicsit. Amúgy nincs átfaragva semmi, egyedül az ellenállás helyén lett variálva kicsit. Hali! Most vettem f astrába elektromos visszapillantó tükröket, tudna valaki kapcsolási rajzot hozzá? Előre is köszönöm! Aláírásomban katt a linkre, és válogass kedvedre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Generátorom átment motorosba......rúgásra indul. Beindítás után alacsony fordulaton nincs se töltés, se ford. mérő, és világít a töltésjelzés. :lol: Megpöccintem a gázpedált, és elindul. Utána már tölt rendesen. Mi lehet ez? Fesz szabályzó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Generátorom átment motorosba......rúgásra indul. Beindítás után alacsony fordulaton nincs se töltés, se ford. mérő, és világít a töltésjelzés. :lol: Megpöccintem a gázpedált, és elindul. Utána már tölt rendesen. Mi lehet ez? Fesz szabályzó? :lol: Gerjesztés nem lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Gerjesztés nem lehet? Pont az előgerjesztés hiányzik, de világít az aksi lámpácska, tehát elméletben ott van az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok! Már épp kezdtem volna megszeretni az"új"Astrámat...de a mai nap egy nagyon nem várt problémát generált...Túl vagyok a teljes vezérlés cserén,szűrőket stb.mindent kicseréltem...de nem is ez a gond..Beindítottam-mentem vele semmi gond..Hanem mikor újra beleülök,már nem indult..A műszerfalon a vissza jelző lámpáim akkor is égtek,amikor kivettem a kulcsot..Nem teljes fényerővel,de valahonnan áramot kapnak és halványan égnek..Ráadásul össze-vissza..Pl.a motor veszély,a töltés,az olajnyomás,meg a"körben felkiáltójel":lol:,na ezek égnek,de a kéziféké nem..aztán levettem pl.gyújtásról és bekapcsoltam a világítást,és a világítás kapcsoló működött gyújtás kapcsolóként!!!Akkor gyulladtak ki teljes fénnyel az előbb említett lámpák!!/halványan gyújtás nélkül is égtek/és persze be sem indul...Már átnéztem minden csatlakozást,kábelt,biztosítékot...SEMMI!!Nincs semmi összeégve,ledörzsölődve,összeérve stb...Már végképp tanácstalan vagyok! :lol: Mi az ami összezavarhatta az elektronikámat és honnan kaphat valami kóbor áramot ami rövidre zár mindent???? Gondolom a gyújtást is azért nem indul..bár érdekes,mert szikra meg van...Vagy az üzemanyag szivattyút blokkolja le??Hol nézzem még meg,és egyáltalán MIT??Valakinek volt már hasonló problémája Astrával?? 92-es benzines,motorkód C14NZ..Bár ettől még szerintem szeretni fogom,de most nagyon felbosszantott...Ha tud valaki,segítsen!!Előre is köszi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Ja,még annyit az előzőekhez hozzátennék,hogy délután egyszer beindult..szépen,mint előtte,mintha mi se történt volna de ahogy bemelegedett le is állt!!Valami relé vagy valami ami mikor bemelegszik,valamit rövidre zár??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Ja,még annyit az előzőekhez hozzátennék,hogy délután egyszer beindult..szépen,mint előtte,mintha mi se történt volna de ahogy bemelegedett le is állt!!Valami relé vagy valami ami mikor bemelegszik,valamit rövidre zár??? A gyújtáskapcsoló elektromos részét nézd meg először sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Már túl vagyok rajta :lol: Semmi nincs összeégve,vezeték lecsúszva stb..Világításkapcsolót is kiszedtem,bajuszkapcsolókat is,elektromos fényszóró állítás kapcsolóját is,semmi...A műszerfal már majdnem teljesen le van szedve,de a kanócok mindenhol rendben lévőnek tűnnek....Esetleg mit nézzek még,és egyáltalán hol?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Generátorom átment motorosba......rúgásra indul. Beindítás után alacsony fordulaton nincs se töltés, se ford. mérő, és világít a töltésjelzés. :lol: Megpöccintem a gázpedált, és elindul. Utána már tölt rendesen. Mi lehet ez? Fesz szabályzó? :lol: Vagy csak csuszik az ékszíj? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Már túl vagyok rajta :lol: Semmi nincs összeégve,vezeték lecsúszva stb..Világításkapcsolót is kiszedtem,bajuszkapcsolókat is,elektromos fényszóró állítás kapcsolóját is,semmi...A műszerfal már majdnem teljesen le van szedve,de a kanócok mindenhol rendben lévőnek tűnnek....Esetleg mit nézzek még,és egyáltalán hol?? Rádió milyen van a kocsiban, működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Vagy csak csuszik az ékszíj? :lol: A feszességét megnéztem, azzal nincs baj. Nem nyifogna ha csúszna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 A feszességét megnéztem, azzal nincs baj. Nem nyifogna ha csúszna? De, nagyon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Generátorom átment motorosba......rúgásra indul. Beindítás után alacsony fordulaton nincs se töltés, se ford. mérő, és világít a töltésjelzés. :lol: Megpöccintem a gázpedált, és elindul. Utána már tölt rendesen. Mi lehet ez? Fesz szabályzó? :lol: Haver kadettjában is ez van. Szerintem először nézz kontaktot, hogy van-e rendes. Pl testelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Haver kadettjában is ez van. Szerintem először nézz kontaktot, hogy van-e rendes. Pl testelés. Holnap ráállok az aknára, nekem onnan egyszerűbb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Rádió milyen van a kocsiban, működik? Rádiója gyári,Blaupunkt Car 300-as,és a rádió néha menet közben néha kikapcsolt pár pillanatra.....Akkor ezzel is kezdődhetett a macera?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 A gyári ülésfűtés gombok a kézifék alatti tálka cseréjével kerülnek be: felülről: alulról: semmi relé, egyenesbe kötve kikapcsolásig sütik a tojásokat... tervezném én is valamikor... több helyről is visszahallottam, h üléshuzat (úgy-ahogy) de levehető és vissza is szerelhető :lol: készített-e valaki több fokozatú melegítőt? PS: most így repülőből nézve... hátsó ködlámpa-kapcsoló gombok vannak oda beműtve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 A gyári ülésfűtés gombok a kézifék alatti tálka cseréjével kerülnek be: felülről: http://ms.sapientia.ro/~bbb/AstraF-ulesfutes-gomb1.jpg alulról: http://ms.sapientia.ro/~bbb/AstraF-ulesfutes-gomb2.jpg semmi relé, egyenesbe kötve kikapcsolásig sütik a tojásokat... tervezném én is valamikor... több helyről is visszahallottam, h üléshuzat (úgy-ahogy) de levehető és vissza is szerelhető :lol: készített-e valaki több fokozatú melegítőt? PS: most így repülőből nézve... hátsó ködlámpa-kapcsoló gombok vannak oda beműtve... A több fokozatot úgy csinálják, hogy az ülés háttámláját és ülőkéjét sorba illetve párhuzamosan kötik... Ha párhuzamosan vannak, akkor nagyon felmelegszenek, ha sorba, akkor természetesen nem annyira melegszenek fel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 A gyári ülésfűtés gombok a kézifék alatti tálka cseréjével kerülnek be: http://ms.sapientia.ro/~bbb/AstraF-ulesfutes-gomb1.jpg http://ms.sapientia.ro/~bbb/AstraF-ulesfutes-gomb2.jpg semmi relé, egyenesbe kötve kikapcsolásig sütik a tojásokat... készített-e valaki több fokozatú melegítőt? PS: most így repülőből nézve... hátsó ködlámpa-kapcsoló gombok vannak oda beműtve... A biztitáblánál sincsen vajon relézve? :lol: Kapcsolóm még lenne is, de nem lehet a "sima" kézifékkar előtti rekeszbe beleszerkeszteni, mert nincs hely... A gyáriban kisebb a rekesz rész, ezért van hely a gomboknak. A több fokozatot úgy csinálják, hogy az ülés háttámláját és ülőkéjét sorba illetve párhuzamosan kötik... Ha párhuzamosan vannak, akkor nagyon felmelegszenek, ha sorba, akkor természetesen nem annyira melegszenek fel... :D Potis módszerrel sem lenne megoldható a több fokozat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 A biztitáblánál sincsen vajon relézve? :lol: Kapcsolóm még lenne is, de nem lehet a "sima" kézifékkar előtti rekeszbe beleszerkeszteni, mert nincs hely... A gyáriban kisebb a rekesz rész, ezért van hely a gomboknak. Potis módszerrel sem lenne megoldható a több fokozat? :lol: Nincs relézve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Nincs relézve. :lol: Érdekes, és a potis módszerrel sem lehetne megoldani? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts