petiii Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Hello! központi zárt szeretnék tenni az autómba (astra f 1.4) és azt szeretném kérdezni hogy mit ajánlanátok nekem? valami bontottat vagy univerzálisat abbol is melyik fajta vált be nálatok! én inkább vennék valami univerzálisat újonnan jóáron :)! kérlek segitsetek Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Hello! központi zárt szeretnék tenni az autómba (astra f 1.4) és azt szeretném kérdezni hogy mit ajánlanátok nekem? valami bontottat vagy univerzálisat abbol is melyik fajta vált be nálatok! én inkább vennék valami univerzálisat újonnan jóáron :)! kérlek segitsetek Kulcsosra, vagy távirányítósra gondoltad? Utángyártottal olcsóbban jössz ki az biztos, a gyári meg - még ha használt is - tovább bírja! Lehet variálni is, utángyártott motor + gyári. (gondolok itt az üzemanyag betöltő nyílásra, és a csomagtér ajtóra). Utángyártott motorral is meg lehet oldani, kicsit mókolni kell. De az üzemanyag betöltő nyílás kp-zárasításához nem mertem nekifogni utángyártott motorral, oda megvan nekem is a gyári, csak még nincs beszerelve... pl ezek is jók: távirányítós kp-zár szett Meg egy ilyet is kéne vegyél átalakítani a csomagtér ajtóhoz. Már ha utángyártottban gondolkodsz! Vagy marad a vatera. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 nagyon szépen köszi a segítséget! az utángyártott thunder mellet döntöttem! nagy tehetség kell a beépítéséhez? valam kép a beépítéséről vezetékeléséről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Így van. Tudtommal sajnos az ECU-ban van ez a "kvad drájv". Kösz mindenkinek az infot nincs hiba csak nem tudtam mi az. Egyébként nekem a szelepfedél oldalára van felcsavarozva és egy vákumcső megy rá meg két drót motorgenerálnál néztem mi az. De még mindig nem tudom mire jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Kösz mindenkinek az infot nincs hiba csak nem tudtam mi az. Egyébként nekem a szelepfedél oldalára van felcsavarozva és egy vákumcső megy rá meg két drót motorgenerálnál néztem mi az. De még mindig nem tudom mire jó. Mutatnál 1 képet róla? :) Nem biztos, hogy egyről beszéltünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Mutatnál 1 képet róla? :) Nem biztos, hogy egyről beszéltünk. Íme néhány:Visit My Website, Visit My Website, Visit My Website,Visit My Website, Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Íme néhány:Visit My Website, Visit My Website, Visit My Website,Visit My Website, Makrózni nem tud a fényképeződ? Elég homály így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Mondjuk besétálsz a Lomex-be a Lehet úton, és kérsz. :) Kürtrelét nem javaslom autósboltból, mert kicsit sokat zabál. Nem biztos, hogy elbírja a kimenet. Minél alacsonyabb fogyasztású, lehetőleg 5-10A körüli terhelhetőségűt vegyél. :D Link a Lomex-hez :D Okés! Köszönöm a segítséget! Megvilágosodtam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Kösz mindenkinek az infot nincs hiba csak nem tudtam mi az. Egyébként nekem a szelepfedél oldalára van felcsavarozva és egy vákumcső megy rá meg két drót motorgenerálnál néztem mi az. De még mindig nem tudom mire jó. Íme néhány:Visit My Website, Visit My Website, Visit My Website,Visit My Website, Én szerintem ez inkább a tankszellőztetésért felelős mágnes szelep. Az egyik csőnek be kellene mennie a jobb első sárvédőbe, míg a másiknak pedig a szívótorokba. A vezetéken pedig jön a vezérlődelej az ECUtól. :) De lehet hogy rosszul gondolom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Íme néhány: Map szenzornak tűnik nekem, de miért ott van? Hova megy a vákuumcső? Az injektorfejre valamelyik csonkra ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Map szenzornak tűnik nekem, de miért ott van? Hova megy a vákuumcső? Az injektorfejre valamelyik csonkra ugye? A map szenzornak csak egy kivezetése van, meg több villanydrót megy bele, mint kettő... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 A map szenzornak csak egy kivezetése van, meg több villanydrót megy bele, mint kettő... :) Erre pont csak 1 cső megy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Erre pont csak 1 cső megy. :D a negyedik képen látszik egy csonk, amire kellene egy cső... ;-) az menne a szívótorokra...:) szerk: Csináltam az enyémről egy képet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Én szerintem ez inkább a tankszellőztetésért felelős mágnes szelep. Az egyik csőnek be kellene mennie a jobb első sárvédőbe, míg a másiknak pedig a szívótorokba. A vezetéken pedig jön a vezérlődelej az ECUtól. :) De lehet hogy rosszul gondolom... Nekem az oldalt van a DIS modulhoz közel a blokkra rögzítve. Az övé X16SZ, enyém X16SZR így szerintem az övé is ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 a negyedik képen látszik egy csonk, amire kellene egy cső... ;-) az menne a szívótorokra... :) szerk: Csináltam az enyémről egy képet: Jó kép, csak kár, hogy hamarosan csövet kell majd cserélned mert repedezett Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 A map szenzornak csak egy kivezetése van, meg több villanydrót megy bele, mint kettő... :) 1 vákuumcső és 3 érintkezős csatlakozó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Jó kép, csak kár, hogy hamarosan csövet kell majd cserélned mert repedezett Jó az még egy darabig... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Sziasztok! A gondom a következő:Nemrég vásároltam egy 92-es F Astrát,de a nagyokos tulaj kiberhelte belőle a gyári rádiósmagnót..Bele akartam tenni egy sima kazis magnót,csakhogy látom a műszerfalból előbányászott "csoki"három részből áll...és kb.18 vezeték van benne..Mi ilyenkor a teendő?? Vadásszak egy gyári Blaupunktot,vagy buheráljam szét a vezeték köteget? Ráadásul motoros antenna van a kocsiban,tehát ha jól tudom azt a rádió vezérli..Ezek szerint tehát elég ha beleteszek egy gyári magnót,rádugom a "csokit"és minden oké??? Vagy kicsit macerásabb lesz?? Köszi a segítséget előre is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Sziasztok! A gondom a következő:Nemrég vásároltam egy 92-es F Astrát,de a nagyokos tulaj kiberhelte belőle a gyári rádiósmagnót..Bele akartam tenni egy sima kazis magnót,csakhogy látom a műszerfalból előbányászott "csoki"három részből áll...és kb.18 vezeték van benne..Mi ilyenkor a teendő?? Vadásszak egy gyári Blaupunktot,vagy buheráljam szét a vezeték köteget? Ráadásul motoros antenna van a kocsiban,tehát ha jól tudom azt a rádió vezérli..Ezek szerint tehát elég ha beleteszek egy gyári magnót,rádugom a "csokit"és minden oké??? Vagy kicsit macerásabb lesz?? Köszi a segítséget előre is... Sima iso csatlakozó! A 3.része a kijelzőt vezérli. :) Kép itt! Ha meg nem gyári rádiót teszel bele, akkor a középső kijelzőn nem fog mutatni semmit (gyárinál a Mhz-et írja ki, vagy a dátumot). Vagy megbarátkozol a gondolattal, hogy ha megy a rádiód, akkor üresen lesz a kijelző közepe, vagy elvágod a kijelző csatijába menő szálat, és akkor állandóan a dátumot fogja mutatni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Az odáig oké,hogy sima iso csatlakozó,de ha másik magnót teszek bele,az vezérelni fogja az antennát is?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Az odáig oké,hogy sima iso csatlakozó,de ha másik magnót teszek bele,az vezérelni fogja az antennát is?? ha ugyanarra a lábra adja a jelet, akkor igen, azt a rádión megtalálod, szinte mindegyikre rá van írva, hogy melyik színű szál mire való. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Köszi szépen..Illetve a következő,a gyári rádiósmagnóknak állítólag van kódjuk,ennek mi a szerepe? Valami primitív immobiliser lenne?? Bocsi a sok hülye kérdésért,de Opelom még sosem volt,és most ismerkedem a típus sajátosságaival Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Köszi szépen..Illetve a következő,a gyári rádiósmagnóknak állítólag van kódjuk,ennek mi a szerepe? Valami primitív immobiliser lenne?? Bocsi a sok hülye kérdésért,de Opelom még sosem volt,és most ismerkedem a típus sajátosságaival A kód a rádió használására van, ha nem tudod a kódot, nem hallgatod a rádiót, ennyi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 :D Értem,akkor szerintem beszerzek egy gyárit,kóddal együtt,és megoldódik a problémám...Esetleg itt valakinek "véletlenül"nincsen ilyen cucca?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 :D Értem,akkor szerintem beszerzek egy gyárit,kóddal együtt,és megoldódik a problémám...Esetleg itt valakinek "véletlenül"nincsen ilyen cucca?? :) biztos van, de vaterán is rengeteg van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts