Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Alul is van pattintója, érdemes arra is figyelnie!

Kép 1 Kép 2

Nekem amúgy ha gyújtáson van a gép, akkor ez a lámpa is világít, csakúgy mint a tekerők körül! Ha bekapcsolom, akkor erőteljesebben látszik, mivel megnyílik a fény útja, ha be van nyomva a kapcsoló. :)

Nekem is ugyanez a gondom, csak az enyém klímás és pont annak a visszajelzője nem világít...

Megosztás:

Nekem is ugyanez a gondom, csak az enyém klímás és pont annak a visszajelzője nem világít...

Uhh, annak kicsit bonyolultabb lehet a kapcsoló-része (klímánál). :)

Én úgy cseréltem az izzót (igaz nekem mindegyiket kellett cserélni), hogy kibontottam teljesen, és félrefordítottam, ameddig engedték a bowdenek. Benne volt egy kis időben, és kínlódásban! :D

Megosztás:

Uhh, annak kicsit bonyolultabb lehet a kapcsoló-része (klímánál). :)

Én úgy cseréltem az izzót (igaz nekem mindegyiket kellett cserélni), hogy kibontottam teljesen, és félrefordítottam, ameddig engedték a bowdenek. Benne volt egy kis időben, és kínlódásban! :D

Erre számítottam is, hogy nem lesz sétagalopp... Azért köszönöm a választ! :D

Megosztás:

Mitől olyan "olajos" az a kapcsoló? :)

mert a sufniba tároltam, és ráfolyt valami trutyi a csövekből... volt benne olajcső is, belöktem a kupac tetejére, oszt jóvannn. :) :lol: ;)

(van vagy 2db ilyen tartaléknak beszerezve + a 3 autóban még benne van mindegyikben a sajátja... :D

Mániás vagyok, gyűjtöm az astrás dolgokat... :D :D

Megosztás:

mert a sufniba tároltam, és ráfolyt valami trutyi a csövekből... volt benne olajcső is, belöktem a kupac tetejére, oszt jóvannn. :) :lol: ;)

(van vagy 2db ilyen tartaléknak beszerezve + a 3 autóban még benne van mindegyikben a sajátja... :D

Mániás vagyok, gyűjtöm az astrás dolgokat... :D :D

Tudnék küldeni egy két dolgot! :D

Mondjuk kiszuperált kuplungszerkezet+tárcsa+nyomcsapágy! :)

Megosztás:

Témában maradva, van egy búra nélküli indexem is, jobb oldalra. Elektromosan tökéletes! :D

Köszi, van vagy 3 db. :lol: Ami tökéletes, nem hiányos. ;) :)

Ja és úgy néz ki, jön hamarosan a 4. astra. :D 40.000 Ft 1.7D Isuzu, full elektromos cuccokkal 97-es el- tükör, ablak, napfénytető, fényszórómagasság állító. Erre már lenne is vevő egyben 130ért, gondolkozom rajta erősen... :D

Megosztás:

Köszi, van vagy 3 db. ;) Ami tökéletes, nem hiányos. :) :)

Ja és úgy néz ki, jön hamarosan a 4. astra. :D 40.000 Ft 1.7D Isuzu, full elektromos cuccokkal 97-es el- tükör, ablak, napfénytető, fényszórómagasság állító. Erre már lenne is vevő egyben 130ért, gondolkozom rajta erősen... :D

Keményen tolod! :D

Elektromosan nem is hiányos...csatlakozó, foglalat és asszem égő is van benne! :lol:

Megosztás:

Köszi, van vagy 3 db. :lol: Ami tökéletes, nem hiányos. ;) :)

Akkor vehetnél már normális gumikat is a sajátodra :D

Megosztás:

Akkor vehetnél már normális gumikat is a sajátodra :D

Van rajta! :lol: Ilyen 4db! 6000ért vettem meg a 4-et 14-es felnikkel együtt! ;) Ez jó vétel volt, 28-án már minden eladó errefelé potompénzért! :) :D :D

Téligumik kellenének, de már az is megvan (ingyen, sajnos csak 13-as, de egye fene, azért a pénzért :D :lol: ), csak még németországban van sógoréknál... Ha megyünk nyaralni elhozom. :)

Megosztás:

Van rajta! :lol: Ilyen 4db! 6000ért vettem meg a 4-et 14-es felnikkel együtt! ;) Ez jó vétel volt, 28-án már minden eladó errefelé potompénzért! :) :D :D

Téligumik kellenének, de már az is megvan (ingyen, sajnos csak 13-as, de egye fene, azért a pénzért :D :lol: ), csak még németországban van sógoréknál... Ha megyünk nyaralni elhozom. :)

Ez a gumi már k?k?, de a felni miatt megérte :D

Megosztás:

Sziasztok! Nem tudom hogy jó hejen kérdem-e meg, OBD II ráköthető bármimódon az astra kompjuterre? Mert találtam neten vásárolható obd 16pines átalakítót, meg van ScanMaster ELM-em ami elvileg ismeri az X20XEV motoromat, de mégsem tudtam úgy összehozni a kábelezést hogy lássa is. Ha tudtok valakit aki tud ebben nekem segíteni ne tartsátok vissza!!! Köszi!

Megosztás:

Sziasztok!

Tegnap hoztam el a kocsimat a szerelőtől (Astra F Classic). Klímabeépítés volt, és emiatt kicserélték a középkozol azon részét amelyen a levegőztető kapcsolók vannak, így már a belső levegő keringetés gomb helyén két gomb van: a belső levegő és a klíma bekapcsoló gombja.

A probléma: ha kikapcsolom a belső levegő keringetést, folyamatos sziszegést hallani a műszerfal mögül. Ugyebár elvileg csak egy rövid szisszenésnek kellene lennie, ami két másodpercig tart, majd elhallgat, de ez folyamatosan sziszeg. Ráadásul csak akkor csinálja ezt, ha jár a motor. Álló motornál egy jó hosszú szisszenés, aztán elhallgat.

Mindenképpen vissza fogom vinni megnézetni, de mégis, ezt mi okozhatja?

Megosztás:

Sziasztok!

Tegnap hoztam el a kocsimat a szerelőtől (Astra F Classic). Klímabeépítés volt, és emiatt kicserélték a középkozol azon részét amelyen a levegőztető kapcsolók vannak, így már a belső levegő keringetés gomb helyén két gomb van: a belső levegő és a klíma bekapcsoló gombja.

A probléma: ha kikapcsolom a belső levegő keringetést, folyamatos sziszegést hallani a műszerfal mögül. Ugyebár elvileg csak egy rövid szisszenésnek kellene lennie, ami két másodpercig tart, majd elhallgat, de ez folyamatosan sziszeg. Ráadásul csak akkor csinálja ezt, ha jár a motor. Álló motornál egy jó hosszú szisszenés, aztán elhallgat.

Nincs rádugva a kapcsolóból jövő vákuumcső a munkahengerre, ami a zsalukat mozgatja, vagy elrepedt.

Megosztás:

Sziasztok!

csak felcserélve dugta rá a két csövet és ezért tud sziszegni mikor kikapcsolod de nem is engedi vissza a kapcsoló a vákumosdugattyút emiatt amióta rákapcsoltad azóta be van húzva az a lapát ami miatt a belső levegő el van zárva a külsőtől, lényeg h cseréld fel a fekete vákumcsövet a fekete-zöld csíkossal és minden megjavul

Megosztás:

csak felcserélve dugta rá a két csövet és ezért tud sziszegni mikor kikapcsolod de nem is engedi vissza a kapcsoló a vákumosdugattyút emiatt amióta rákapcsoltad azóta be van húzva az a lapát ami miatt a belső levegő el van zárva a külsőtől, lényeg h cseréld fel a fekete vákumcsövet a fekete-zöld csíkossal és minden megjavul

Elvileg ez az eredeti állapot nem?

Jó, az övé klímás, de gondolom a sorrend ugyanaz. :)

Megosztás:

Elvileg ez az eredeti állapot nem?

Jó, az övé klímás, de gondolom a sorrend ugyanaz. :D

most igazából ezt így nem jegyeztem meg h színileg melyik hova, amelyik cső a motortól ill. a fékrásegítő csövéből ágazik le és jön be az utastérbe az van a vezető felől ha benn van az egész hóbelebanc, amelyik cső meg a csappantyú felé megy az meg az anyós felől :)

Megosztás:

Sziasztok!

Van egy kis elektromos gond az autóval. Mindig kivágja a tolatólámpához tartozó biztosítékot.(Kép) Csak akkor megy ki a biztosíték, ha jár a motor, álló motor mellet akármikor hátramenetbe kapcsolom nem vágja ki, de ha elindítom akkor mindig kivágja. Más hibát nem vetem észre, olyasmit olvastam, hogy a szivargyújtóval van közös biztosítékon, de ott sincs hiba. A lámpát is szétszedtem, de ott is jó minden. Szerintetek mi lehet a baja?

Köszi

Megosztás:

most igazából ezt így nem jegyeztem meg h színileg melyik hova, amelyik cső a motortól ill. a fékrásegítő csövéből ágazik le és jön be az utastérbe az van a vezető felől ha benn van az egész hóbelebanc, amelyik cső meg a csappantyú felé megy az meg az anyós felől :)

A zöld-fekete csíkos cső jön a motor felől, és a pollenszűrő alatti lyukon lép be a fűtésboxba, és onnan a szabályozóhoz. Ez biztos.

Megosztás:

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a munkábol hazajövet be-be kapcsol a reflektorom nem tudom mi baja lehet !

Lehet hogy már a kapcsolo be van rohadva?

Milyen alkatrész kellene vegyek és van e valakinek ?

A gépjármű opel astra f

A kormánykapcsolód lett oda, sztem, ott keresd a hibát, mintha ugy emlékeznék hogy nem javitható, de lehet tévedek.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.