Porter Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Alul is van pattintója, érdemes arra is figyelnie! Kép 1 Kép 2 Nekem amúgy ha gyújtáson van a gép, akkor ez a lámpa is világít, csakúgy mint a tekerők körül! Ha bekapcsolom, akkor erőteljesebben látszik, mivel megnyílik a fény útja, ha be van nyomva a kapcsoló. :) Nekem is ugyanez a gondom, csak az enyém klímás és pont annak a visszajelzője nem világít... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Nekem is ugyanez a gondom, csak az enyém klímás és pont annak a visszajelzője nem világít... Uhh, annak kicsit bonyolultabb lehet a kapcsoló-része (klímánál). :) Én úgy cseréltem az izzót (igaz nekem mindegyiket kellett cserélni), hogy kibontottam teljesen, és félrefordítottam, ameddig engedték a bowdenek. Benne volt egy kis időben, és kínlódásban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Uhh, annak kicsit bonyolultabb lehet a kapcsoló-része (klímánál). :) Én úgy cseréltem az izzót (igaz nekem mindegyiket kellett cserélni), hogy kibontottam teljesen, és félrefordítottam, ameddig engedték a bowdenek. Benne volt egy kis időben, és kínlódásban! :D Erre számítottam is, hogy nem lesz sétagalopp... Azért köszönöm a választ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Alul is van pattintója, érdemes arra is figyelnie! Kép 1 Kép 2 Nekem amúgy ha gyújtáson van a gép, akkor ez a lámpa is világít, csakúgy mint a tekerők körül! Ha bekapcsolom, akkor erőteljesebben látszik, mivel megnyílik a fény útja, ha be van nyomva a kapcsoló. :D Mitől olyan "olajos" az a kapcsoló? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Mitől olyan "olajos" az a kapcsoló? :) Biztos nekifutásból olajozta be a fűtés bowdeneit, vagy a kapcsolót nyikorgás ellen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Mitől olyan "olajos" az a kapcsoló? :) mert a sufniba tároltam, és ráfolyt valami trutyi a csövekből... volt benne olajcső is, belöktem a kupac tetejére, oszt jóvannn. :) :lol: ;) (van vagy 2db ilyen tartaléknak beszerezve + a 3 autóban még benne van mindegyikben a sajátja... :D Mániás vagyok, gyűjtöm az astrás dolgokat... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 mert a sufniba tároltam, és ráfolyt valami trutyi a csövekből... volt benne olajcső is, belöktem a kupac tetejére, oszt jóvannn. :) :lol: ;) (van vagy 2db ilyen tartaléknak beszerezve + a 3 autóban még benne van mindegyikben a sajátja... :D Mániás vagyok, gyűjtöm az astrás dolgokat... :D :D Tudnék küldeni egy két dolgot! :D Mondjuk kiszuperált kuplungszerkezet+tárcsa+nyomcsapágy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Tudnék küldeni egy két dolgot! :lol: Mondjuk kiszuperált kuplungszerkezet+tárcsa+nyomcsapágy! :D Olyanom még nincs... :) de sajna hamarosan lesz, mert cserélni kellene a DTL-ben lassacskán. :D Zörög már rendesen a kinyomócsapágy... no meg a tárcsa is cserés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Olyanom még nincs... :) de sajna hamarosan lesz, mert cserélni kellene a DTL-ben lassacskán. :D Zörög már rendesen a kinyomócsapágy... no meg a tárcsa is cserés. :D Témában maradva, van egy búra nélküli indexem is, jobb oldalra. Elektromosan tökéletes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Témában maradva, van egy búra nélküli indexem is, jobb oldalra. Elektromosan tökéletes! :D Köszi, van vagy 3 db. :lol: Ami tökéletes, nem hiányos. ;) :) Ja és úgy néz ki, jön hamarosan a 4. astra. :D 40.000 Ft 1.7D Isuzu, full elektromos cuccokkal 97-es el- tükör, ablak, napfénytető, fényszórómagasság állító. Erre már lenne is vevő egyben 130ért, gondolkozom rajta erősen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Köszi, van vagy 3 db. ;) Ami tökéletes, nem hiányos. :) :) Ja és úgy néz ki, jön hamarosan a 4. astra. :D 40.000 Ft 1.7D Isuzu, full elektromos cuccokkal 97-es el- tükör, ablak, napfénytető, fényszórómagasság állító. Erre már lenne is vevő egyben 130ért, gondolkozom rajta erősen... :D Keményen tolod! :D Elektromosan nem is hiányos...csatlakozó, foglalat és asszem égő is van benne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Köszi, van vagy 3 db. :lol: Ami tökéletes, nem hiányos. ;) :) Ja és úgy néz ki, jön hamarosan a 4. astra. :D 40.000 Ft 1.7D Isuzu, full elektromos cuccokkal 97-es el- tükör, ablak, napfénytető, fényszórómagasság állító. Erre már lenne is vevő egyben 130ért, gondolkozom rajta erősen... :D Akkor vehetnél már normális gumikat is a sajátodra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Akkor vehetnél már normális gumikat is a sajátodra :D Van rajta! :lol: Ilyen 4db! 6000ért vettem meg a 4-et 14-es felnikkel együtt! ;) Ez jó vétel volt, 28-án már minden eladó errefelé potompénzért! :) :D :D Téligumik kellenének, de már az is megvan (ingyen, sajnos csak 13-as, de egye fene, azért a pénzért :D :lol: ), csak még németországban van sógoréknál... Ha megyünk nyaralni elhozom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Van rajta! :lol: Ilyen 4db! 6000ért vettem meg a 4-et 14-es felnikkel együtt! ;) Ez jó vétel volt, 28-án már minden eladó errefelé potompénzért! :) :D :D Téligumik kellenének, de már az is megvan (ingyen, sajnos csak 13-as, de egye fene, azért a pénzért :D :lol: ), csak még németországban van sógoréknál... Ha megyünk nyaralni elhozom. :) Ez a gumi már k?k?, de a felni miatt megérte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
j.balint Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Sziasztok! Nem tudom hogy jó hejen kérdem-e meg, OBD II ráköthető bármimódon az astra kompjuterre? Mert találtam neten vásárolható obd 16pines átalakítót, meg van ScanMaster ELM-em ami elvileg ismeri az X20XEV motoromat, de mégsem tudtam úgy összehozni a kábelezést hogy lássa is. Ha tudtok valakit aki tud ebben nekem segíteni ne tartsátok vissza!!! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Ez a gumi már k?k?, de a felni miatt megérte :) A gumik köszönik jól vannak! :D Kb 80%-os mintázattal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ypos Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Sziasztok! Tegnap hoztam el a kocsimat a szerelőtől (Astra F Classic). Klímabeépítés volt, és emiatt kicserélték a középkozol azon részét amelyen a levegőztető kapcsolók vannak, így már a belső levegő keringetés gomb helyén két gomb van: a belső levegő és a klíma bekapcsoló gombja. A probléma: ha kikapcsolom a belső levegő keringetést, folyamatos sziszegést hallani a műszerfal mögül. Ugyebár elvileg csak egy rövid szisszenésnek kellene lennie, ami két másodpercig tart, majd elhallgat, de ez folyamatosan sziszeg. Ráadásul csak akkor csinálja ezt, ha jár a motor. Álló motornál egy jó hosszú szisszenés, aztán elhallgat. Mindenképpen vissza fogom vinni megnézetni, de mégis, ezt mi okozhatja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Sziasztok! Tegnap hoztam el a kocsimat a szerelőtől (Astra F Classic). Klímabeépítés volt, és emiatt kicserélték a középkozol azon részét amelyen a levegőztető kapcsolók vannak, így már a belső levegő keringetés gomb helyén két gomb van: a belső levegő és a klíma bekapcsoló gombja. A probléma: ha kikapcsolom a belső levegő keringetést, folyamatos sziszegést hallani a műszerfal mögül. Ugyebár elvileg csak egy rövid szisszenésnek kellene lennie, ami két másodpercig tart, majd elhallgat, de ez folyamatosan sziszeg. Ráadásul csak akkor csinálja ezt, ha jár a motor. Álló motornál egy jó hosszú szisszenés, aztán elhallgat. Mindenképpen vissza fogom vinni megnézetni, de mégis, ezt mi okozhatja? Nincs rádugva a kapcsolóból jövő vákuumcső a munkahengerre, ami a zsalukat mozgatja, vagy elrepedt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Sziasztok! Tegnap hoztam el a kocsimat a szerelőtől (Astra F Classic). Klímabeépítés volt, és emiatt kicserélték a középkozol azon részét amelyen a levegőztető kapcsolók vannak, így már a belső levegő keringetés gomb helyén két gomb van: a belső levegő és a klíma bekapcsoló gombja. A probléma: ha kikapcsolom a belső levegő keringetést, folyamatos sziszegést hallani a műszerfal mögül. Ugyebár elvileg csak egy rövid szisszenésnek kellene lennie, ami két másodpercig tart, majd elhallgat, de ez folyamatosan sziszeg. Ráadásul csak akkor csinálja ezt, ha jár a motor. Álló motornál egy jó hosszú szisszenés, aztán elhallgat. Mindenképpen vissza fogom vinni megnézetni, de mégis, ezt mi okozhatja? csak felcserélve dugta rá a két csövet és ezért tud sziszegni mikor kikapcsolod de nem is engedi vissza a kapcsoló a vákumosdugattyút emiatt amióta rákapcsoltad azóta be van húzva az a lapát ami miatt a belső levegő el van zárva a külsőtől, lényeg h cseréld fel a fekete vákumcsövet a fekete-zöld csíkossal és minden megjavul Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 csak felcserélve dugta rá a két csövet és ezért tud sziszegni mikor kikapcsolod de nem is engedi vissza a kapcsoló a vákumosdugattyút emiatt amióta rákapcsoltad azóta be van húzva az a lapát ami miatt a belső levegő el van zárva a külsőtől, lényeg h cseréld fel a fekete vákumcsövet a fekete-zöld csíkossal és minden megjavul Elvileg ez az eredeti állapot nem? Jó, az övé klímás, de gondolom a sorrend ugyanaz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Elvileg ez az eredeti állapot nem? Jó, az övé klímás, de gondolom a sorrend ugyanaz. :D most igazából ezt így nem jegyeztem meg h színileg melyik hova, amelyik cső a motortól ill. a fékrásegítő csövéből ágazik le és jön be az utastérbe az van a vezető felől ha benn van az egész hóbelebanc, amelyik cső meg a csappantyú felé megy az meg az anyós felől :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbi444 Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Sziasztok! Lenne egy kérdésem a munkábol hazajövet be-be kapcsol a reflektorom nem tudom mi baja lehet ! Lehet hogy már a kapcsolo be van rohadva? Milyen alkatrész kellene vegyek és van e valakinek ? A gépjármű opel astra f Link to comment Megosztás: More sharing options...
Busman Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Sziasztok! Van egy kis elektromos gond az autóval. Mindig kivágja a tolatólámpához tartozó biztosítékot.(Kép) Csak akkor megy ki a biztosíték, ha jár a motor, álló motor mellet akármikor hátramenetbe kapcsolom nem vágja ki, de ha elindítom akkor mindig kivágja. Más hibát nem vetem észre, olyasmit olvastam, hogy a szivargyújtóval van közös biztosítékon, de ott sincs hiba. A lámpát is szétszedtem, de ott is jó minden. Szerintetek mi lehet a baja? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 most igazából ezt így nem jegyeztem meg h színileg melyik hova, amelyik cső a motortól ill. a fékrásegítő csövéből ágazik le és jön be az utastérbe az van a vezető felől ha benn van az egész hóbelebanc, amelyik cső meg a csappantyú felé megy az meg az anyós felől :) A zöld-fekete csíkos cső jön a motor felől, és a pollenszűrő alatti lyukon lép be a fűtésboxba, és onnan a szabályozóhoz. Ez biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Sziasztok! Lenne egy kérdésem a munkábol hazajövet be-be kapcsol a reflektorom nem tudom mi baja lehet ! Lehet hogy már a kapcsolo be van rohadva? Milyen alkatrész kellene vegyek és van e valakinek ? A gépjármű opel astra f A kormánykapcsolód lett oda, sztem, ott keresd a hibát, mintha ugy emlékeznék hogy nem javitható, de lehet tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts