Gabibácsi Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Persze hogy persze. Dobj egy PÜ-t és megdumáljuk B) (lövésem nincs merre laksz, nincs kitöltve az adatlapod :) ) A kis polc gumi-szőnyegét kapd fel, és mögötte a két belső csavar kitekerése után ki tudod húzni a DID-et (hőmérőt nem említettél úgyhogy gondolom DID ) A csatlakozóját mozgasd meg, illetve a hátsó burkolata alá nézz be, nincsenek -e kitörve forrasztások. :D Újpest :D Köszi, írok pü-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Adott egy 93-as C14NZ astra f. Bosch gyújtáselosztó. A hall jeladó csatiját mozgatva leáll. A csatlakozót mitakarítottam, de a hiba 1-2 nap múlva újra előjön. Lehetséges, hogy a hall jeladó belül lenne hibás? Hajszálrepedés? Igen, lehetséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Igen, lehetséges. Nem valami jó hír, elég húzós az ára. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Nem valami jó hír, elég húzós az ára. :D A bontókban meg nem nagyon találni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kecsu84 Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Persze hogy persze. Dobj egy PÜ-t és megdumáljuk B) (lövésem nincs merre laksz, nincs kitöltve az adatlapod :) ) A kis polc gumi-szőnyegét kapd fel, és mögötte a két belső csavar kitekerése után ki tudod húzni a DID-et (hőmérőt nem említettél úgyhogy gondolom DID ) A csatlakozóját mozgasd meg, illetve a hátsó burkolata alá nézz be, nincsenek -e kitörve forrasztások. :D köszönöm szépen!! rajta leszek megprobálom :D:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Üdv! volna egy kérdésem műszeregység cserével kapcsolatban, a gyikban elolvastam a leírást, de egyvalami nem világos számomra.(lehet csak nekem:D) adott a gyári óra a c14nz-mben w=1111, és lenne egy valami teljesen más w számú (talán w=1068) ,de vdo gyártmányú óra, az én km órám akkor átpakolható a másik óracsoportba? vagy csak abban az esetben ha az enyém is vdo-s lenne, vagy az enyém is az csak nem tudok róla:D kicsit cifrább lett mint gondoltam, de remélem tud majd segíteni valaki, köszi előre is! Ha a km óra "foglalata" ugyanolyan, akkor simán! Ha nem, akkor is meg lehet variálni (asszem Novy csinálta így, de nem biztos), de az faragással jár, meg az érintkezők passzintgatásával (mivel a csatlakozó, ami a km órán található jeladóra megy másabb) De ezt inkább az elektromosba kéne tárgyalni, így áthoztam ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Ha a km óra "foglalata" ugyanolyan, akkor simán! Ha nem, akkor is meg lehet variálni (asszem Novy csinálta így, de nem biztos), de az faragással jár, meg az érintkezők passzintgatásával (mivel a csatlakozó, ami a km órán található jeladóra megy másabb) De ezt inkább az elektromosba kéne tárgyalni, így áthoztam ide! a másikat még meg kellene vennem, csak potyára nem akartam, ha nem jó hozzá akkor minek:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Üdv! volna egy kérdésem műszeregység cserével kapcsolatban, a gyikban elolvastam a leírást, de egyvalami nem világos számomra.(lehet csak nekem:D) adott a gyári óra a c14nz-mben w=1111, és lenne egy valami teljesen más w számú (talán w=1068) ,de vdo gyártmányú óra, az én km órám akkor átpakolható a másik óracsoportba? vagy csak abban az esetben ha az enyém is vdo-s lenne, vagy az enyém is az csak nem tudok róla:D kicsit cifrább lett mint gondoltam, de remélem tud majd segíteni valaki, köszi előre is! Mondjuk a W=1068-as óra A Vekié, annak pedig a tankja 60L-es, úgyhogy nem biztos, hogy olyat kéne venned. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BarNeE Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Sziasztok! Nagy nehez sikerült kieszednem a magnomat( régi kazettás alpine). Beakarom rakni az újabb megnómat (mondjuk ez is régi de már újabb Panasonic) csak a csatlakozó nem passzol. Ötletek hol lehet kapni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Sziasztok! Nagy nehez sikerült kieszednem a magnomat( régi kazettás alpine). Beakarom rakni az újabb megnómat (mondjuk ez is régi de már újabb Panasonic) csak a csatlakozó nem passzol. Ötletek hol lehet kapni ? Tán még a tescóba is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
prepuk Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Sziasztok! Nézegettem az autómat és az akksi mellett találtam egy leragasztott csatlakozót. De amikor jobban megnéztem az nem csak egy csati volt. Ez volt: Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mi is ez pontosan? A kereső valami indítósegítőt dobott ki. Ja és elég meleg volt. Gondolom valami tranzisztor szerű aminek a hátlapján lenne a hűtése. Ha le van ragasztva (ami már elég gyenge) az nem elég szerintem neki. Ja és az van ráírva, hogy 80334a Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Sziasztok! Nézegettem az autómat és az akksi mellett találtam egy leragasztott csatlakozót. De amikor jobban megnéztem az nem csak egy csati volt. Ez volt: Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mi is ez pontosan? A kereső valami indítósegítőt dobott ki. Ja és elég meleg volt. Gondolom valami tranzisztor szerű aminek a hátlapján lenne a hűtése. Ha le van ragasztva (ami már elég gyenge) az nem elég szerintem neki. Ja és az van ráírva, hogy 80334a Így ránézésre ez a gyújtásmodul lesz, általában fémlemezen szokott lenni a gyújtótrafó alatt. Nem árt neki, ha hűtőlemezen van, ha megtalálod a trafó alatt a tartólemezét, szilikonpasztával megkenve csavarozd rá, ha nincs meg a tartólemez, csinálni kéne egyet neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Mondjuk a W=1068-as óra A Vekié, annak pedig a tankja 60L-es, úgyhogy nem biztos, hogy olyat kéne venned. calibrából lett volna (lehet nem 1068-ast mondott hanem mást, de tuti nem 1111-est)nagyon jó áron, de így hogy sok vele a macera így nem is kell, jobb az olyan ami egyből bemegy a másik helyére azt kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 calibrából lett volna (lehet nem 1068-ast mondott hanem mást, de tuti nem 1111-est)nagyon jó áron, de így hogy sok vele a macera így nem is kell, jobb az olyan ami egyből bemegy a másik helyére azt kész. Ha úgyis cseréled a km órát (gondolom a tiedet akarod használni továbbra is, csak kell a fordulatszámmérő), akkor itt van ez 4000-ért! Annyi, hogy kicsitt viseltes a km-óra része, de az neked úgysem kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Ha úgyis cseréled a km órát (gondolom a tiedet akarod használni továbbra is, csak kell a fordulatszámmérő), akkor itt van ez 4000-ért! Annyi, hogy kicsitt viseltes a km-óra része, de az neked úgysem kell. :D Az enyém is hasonlóan néz ki, de Dáw már adott egy számlapot hozzá, majd kicserélem. Ő meg kap egy pár söröt érte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi68 Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Sziasztok. Gödöllő környékén nincs véletlenül valakinek bontott generátora, 1.6 16v Astrához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Az enyém is hasonlóan néz ki, de Dáw már adott egy számlapot hozzá, majd kicserélem. Ő meg kap egy pár söröt érte :D De ha úgyis cseréli a közepét (mint ahogy én is tettem) akkor úgyis mindegy...a sima órák mennek ennyiért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szilix Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Sziasztok! Olyan kérdéssel szeretnélek titeket zaklatni h van egy gyári Blaupunkt sc 202 típusú Rádió az autómban ( '94 Astra Caravan 1.4i ) s a rádió világításai kiégtek... nem világítanak már... s kis szeretném őket cserélni led re. s a következő lenne a kérdésem... a rádión belül is 1 KOhm -os ellenállásokat kell használnom? Mert ahány égő van benne annyi értéket mértem... s ingadozó volt a fesz. A led adatai ami belekerülne: Fényerő: 8.000mcd Szín: kék Max. áram: 20mA Nyitó feszültség: 3,0V Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv.: Szilix Ui.: További szép estét mindenkinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Sziasztok! Olyan kérdéssel szeretnélek titeket zaklatni h van egy gyári Blaupunkt sc 202 típusú Rádió az autómban ( '94 Astra Caravan 1.4i ) s a rádió világításai kiégtek... nem világítanak már... s kis szeretném őket cserélni led re. s a következő lenne a kérdésem... a rádión belül is 1 KOhm -os ellenállásokat kell használnom? Mert ahány égő van benne annyi értéket mértem... s ingadozó volt a fesz. A led adatai ami belekerülne: Fényerő: 8.000mcd Szín: kék Max. áram: 20mA Nyitó feszültség: 3,0V Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv.: Szilix Ui.: További szép estét mindenkinek! :D Hi! Először is azt kéne kinyomozni, hogy a rádióban az izzók párhuzamosan voltak kötve a 12V-ra, vagy sorban voltak kettesével, esetleg több. Ha párhuzamosan voltak, tehát 12V-os izzók, akkor a helyükre kell 1kOhm a LED-ek elé. Ha sorban voltak, akkor aszerint kell számolni az ellenállást, és értelemszerűen csak a sor valamelyik végére kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szilix Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Hi! Először is azt kéne kinyomozni, hogy a rádióban az izzók párhuzamosan voltak kötve a 12V-ra, vagy sorban voltak kettesével, esetleg több. Ha párhuzamosan voltak, tehát 12V-os izzók, akkor a helyükre kell 1kOhm a LED-ek elé. Ha sorban voltak, akkor aszerint kell számolni az ellenállást, és értelemszerűen csak a sor valamelyik végére kell. Hmm akkor holnap szétkapom a rádiót s kiderítem... :D Köszönöm szépen a gyors választ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Szép estét mindenkinek! Rég jártam errefelé,mert volt egy kis számítástechnikai szünet.A napokban viszont egy kérdés jár a fejemben,amit jobbnak láttam nálam járatosabb autósoktól megkérdezni. Kilátásban van egy eladó astra f kp.zár készlet minden tartozékával.Ha úgy alakul kell az összeépítéshez elektromos szakit kerítenem vagy meg tudom oldani önmagam is? Köszönet a válaszokért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 ha van egy kis műszaki érzéked, akkor sztem nyugodtan nekiállhatsz, bár 1 nap alatt nem fogsz végezni ha szép munkát akarsz kiadni a kezedből :D én is egymagam tettem a kocsimba és semmi probléma nincs vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Érzékem és elszántságom van.Bekötési akadályokba ütközhetek?Lehet szükségem dokumentre? Vagy csak a gyári csatikat kell hogy közösülésre bírjam? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 ezt nem tudom megmondani mivel én ilyen univerzális cuccot építettem be ahhoz volt adva vmi kezdetleges rajz amit azzal a lendülettel dobtam is ki :D szín a színhez alapon kötöttem be mindent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Nekem gyári holmi van kilátásban.Remélem boldogulok vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts