zotya975 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Oh....semmiség.....5000 :lol: Gumival vagy anélkül? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 F7-es, de azon van elvileg a komplett műszerfal... B) Igen. De azért én kivettem. Feleslegesen. :D Egyszer amikor jöttem haza a Pezoból észrevettem hogy ég a töltésjelző. Megálltam azt hittem elszakadt a szíj de az rendben volt. Emelett még ha jól emlékszem sötét volt a középkonzol, meg még pár dolog nem működött, de amúgy a kocsi üzemelt. Arra gondoltam a generátorral lehet valami, és nincs töltésem ezért hazafele helyzetjelzővel mentem, ahol lehetett még azt is lekapcsoltam. Másnap derült ki hogy egy bizti szállt el az okozta a problémákat. Ergo nézd átt a biztitáblát. Megoldódott a probléma. Vagy nem erősen, vagy nagyon lazán húztuk meg a generátoron a csavarokat, így a vastag piros,(gondolom a pozitív) meg a vékony kék (negatív?) le voltak lazulva. Meghúztam őket, most jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Igen. De azért én kivettem. Feleslegesen. :D Megoldódott a probléma. Vagy nem erősen, vagy nagyon lazán húztuk meg a generátoron a csavarokat, így a vastag piros,(gondolom a pozitív) meg a vékony kék (negatív?) le voltak lazulva. Meghúztam őket, most jó. :lol: Az inkább kék fehér. Piros a pozitív igen, kék-fehér pedig az izzóhoz megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Köszi az infót segítséged alapján ránézek majd, hátha megjavul. kezdetben azt hittem az a ködlámpa véget van beszerelve valami csatinak véltem :lol: Közben megmértem, 12Kohmos volt 5 fokban. Ha tudsz mérjél rá, ehhez már tudsz viszonyítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Szevasztok! Egyszer már irtam a problémámról,hogy kicsit parázslik a töltéslámpám!És ha rálépek a fék vagy huzom az ablakmosót akkor egy nagyon kicsit erősebben világit!És ha közben irányjelzőzök akkor meg kicsit villog! És akkor itt többen azt mondták,hogy a generátorral lehet valami! Azóta azt elvittem generátoroshoz és az azt mondta,hogy teljesen jó a generátorom!Semmi baja! És ebben szeretnék segitséget kérni,hogy vajon mi lehet a baj? Van valakinek valami más ötlete? Előre is köszönöm! üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Szevasztok! Egyszer már irtam a problémámról,hogy kicsit parázslik a töltéslámpám!És ha rálépek a fék vagy huzom az ablakmosót akkor egy nagyon kicsit erősebben világit!És ha közben irányjelzőzök akkor meg kicsit villog! És akkor itt többen azt mondták,hogy a generátorral lehet valami! Azóta azt elvittem generátoroshoz és az azt mondta,hogy teljesen jó a generátorom!Semmi baja! És ebben szeretnék segitséget kérni,hogy vajon mi lehet a baj? Van valakinek valami más ötlete? Előre is köszönöm! üdv.:zozo Átnézted már a kábeleket generátornál, és a nagy barna kábeles testpontot az akku előtt? Kontakt, lelazult csavar, bezőldült csati...stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Szevasztok! Egyszer már irtam a problémámról,hogy kicsit parázslik a töltéslámpám!És ha rálépek a fék vagy huzom az ablakmosót akkor egy nagyon kicsit erősebben világit!És ha közben irányjelzőzök akkor meg kicsit villog! És akkor itt többen azt mondták,hogy a generátorral lehet valami! Azóta azt elvittem generátoroshoz és az azt mondta,hogy teljesen jó a generátorom!Semmi baja! És ebben szeretnék segitséget kérni,hogy vajon mi lehet a baj? Van valakinek valami más ötlete? Előre is köszönöm! üdv.:zozo Akkor nézd át a motor testvezetékeinek kötéspontjait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Akkor nézd át a motor testvezetékeinek kötéspontjait. Meg a műszeregység csatlakozását is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Sziasztok! Nekem a linken látható diagnosztikai csatlakozó van. Hogy is van, már csináltam de nem emlékszem, az 5-6-ot kötöm össze? http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/b007.jpg Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Sziasztok! Nekem a linken látható diagnosztikai csatlakozó van. Hogy is van, már csináltam de nem emlékszem, az 5-6-ot kötöm össze? http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/b007.jpg Köszi Bocsánat, nem szóltam. Rajta is van a képen:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Amiket igy a motortérben láttam és hozzáférhető volt azokat a testeléseket azt megcsiszoltam és ugy raktam vissza!a generátornál minden jó!Ott is megcsiszoltam a sarut az oxidtól!A műszercsoportot nem vettem még ki!Az könnyen kijön amugy?Kivételnél mire figyeljek esetleg nagyon?A spirálra? Köszönöm az eddigi segitséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Sziasztok! Nekem a linken látható diagnosztikai csatlakozó van. Hogy is van, már csináltam de nem emlékszem, az 5-6-ot kötöm össze? http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/b007.jpg Köszi Sziasztok! Szóval rajta van a képen, de már nem először fordult elő az, hogy olyan hibakódot villogtattam ki ami nincs a listában. Az a lista ami a fenti linken van biztos, hogy siemens elektronikás F astrához való? Most 0200 lett az eredmény ami nincs a listán. Közelében 0201 0202 van ami injector problémára utal. Nekem most az AC relay hibája miatt adja ezt a hibakódot aminek 1231-nek kellene lenni. Nincs valami korrektebb lista valahol vagy valakinek a 16 érintkezős digcsatihoz F astrához? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Amiket igy a motortérben láttam és hozzáférhető volt azokat a testeléseket azt megcsiszoltam és ugy raktam vissza!a generátornál minden jó!Ott is megcsiszoltam a sarut az oxidtól!A műszercsoportot nem vettem még ki!Az könnyen kijön amugy?Kivételnél mire figyeljek esetleg nagyon?A spirálra? Köszönöm az eddigi segitséget! A műszeregységet úgy tudod kivenni, hogy amikor minden csavart kitekertél mögényúlsz is a spirált kiakasztod a helyéről. Egy rugós lemezt kell benyomni akor lehet kihúzni. Elég szűk a hely, és oldalazva jön ki a műszer. Két csati van rajta azokat is ki kell húznod, de azok nagyobb mozgást engednek mint a spirál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Okés meg fogom majd probálni! Nagyon köszönöm a segítséget!Remélem ott lesz a hiba!Ha meg nem akkor feladom! zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 sziasztok Nem tud valaki aiwa cdc-r237 cd s fejegységhez használati utasítást? Nem találok a neten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 sziasztok Nem tud valaki aiwa cdc-r237 cd s fejegységhez használati utasítást? Nem találok a neten. Szia, nem tudom mi köze ennek a kérdésnek kérdésnek egy F astra elekronikájához:) Utánanéztem, nem találtam sehol, próbálkozzál elektronikai fórumokban. Tudnék egyet ahol lenne esély, de nem írom le mert nem tudom, hogy szabad-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 sziasztok Nem tud valaki aiwa cdc-r237 cd s fejegységhez használati utasítást? Nem találok a neten. Szia, nem tudom mi köze ennek a kérdésnek kérdésnek egy F astra elekronikájához:) Utánanéztem, nem találtam sehol, próbálkozzál elektronikai fórumokban. Tudnék egyet ahol lenne esély, de nem írom le mert nem tudom, hogy szabad-e :lol: Nagyon nem értem merre keresitek. Gugli a barátom címszóval a 3. találat:http://elektrotanya.com/aiwa_cdc-r237_sm.pdf/download.html :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 :lol: Nagyon nem értem merre keresitek. Gugli a barátom címszóval a 3. találat:http://elektrotanya.com/aiwa_cdc-r237_sm.pdf/download.html :D Nemjó az a link. De közben meglett. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Nemjó az a link. De közben meglett. köszi Nekem jó (lett, miután kiiktattam az ad blockkert rajta :lol:). Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Sziasztok . Ködlámpa kapcsoló ledesitésben kérnék segítséget . Mert történt ,hogy nem világított ,mondom ki cserélem az izzót ,elmentem meg vetem a rizsszem izzót bódogság , irány haha gyorsan széttszed ,meg is történt utána volt a nagy keserűség . Mert az eladó vetőmagot adott nekem szerintem úgy gondolta majd meg nőll mert amit adott az 3mm a kap csolóban meg 5mm - es van .Így hát föl mérgelődtem lesz benne led persze ha valaki tud segíteni némi információval ez ügyben .A segítséget előre is köszi . :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocotds Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Sziasztok! Újabb csodálatos tapasztalattal gazdagodtam az Isuzu meglepetéseiből. Behalt a generátorom, a hibajelenség: fordulatszámmérő fekszik, nincs töltés, fordulatszámmérő működik, van töltés. Megvettem az új generátort, azonban különbözik a régitől, méghozzá abban, hogy ez négy pólusú, míg a régi kettő. A kérdésem az lenne, hogy nincs-e valakinek bekötési rajza mindkét tipushoz? Hát előre is köszönet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Sziasztok . Ködlámpa kapcsoló ledesitésben kérnék segítséget . Mert történt ,hogy nem világított ,mondom ki cserélem az izzót ,elmentem meg vetem a rizsszem izzót bódogság , irány haha gyorsan széttszed ,meg is történt utána volt a nagy keserűség . Mert az eladó vetőmagot adott nekem szerintem úgy gondolta majd meg nőll mert amit adott az 3mm a kap csolóban meg 5mm - es van .Így hát föl mérgelődtem lesz benne led persze ha valaki tud segíteni némi információval ez ügyben .A segítséget előre is köszi . <_< Milyen információra lenne szükséged? Ma gondoltam indulás előtt rámérek az akksira. 15,4Volt. Beindítom, 16,3-4 : Na mondom ez igen jó. Beépült valami villanyerőmű az autóba? Hazaértem, rámérek, 14,65. Csuda dolgokra képes ez a kínai multi nem? Vagy tényleg túltölt a gép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Milyen információra lenne szükséged? Ma gondoltam indulás előtt rámérek az akksira. 15,4Volt. Beindítom, 16,3-4 : Na mondom ez igen jó. Beépült valami villanyerőmű az autóba? Hazaértem, rámérek, 14,65. Csuda dolgokra képes ez a kínai multi nem? Vagy tényleg túltölt a gép? Meg kellene mérni másik műszerrel is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Hali! központi zár elem csere után tudja valaki hogy kell újra tanítani a központit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Hali! központi zár elem csere után tudja valaki hogy kell újra tanítani a központit? Jó lenne tudni a márkát és a típust. Gondolom nem gyári. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts