FPepe Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Nekem egy motoros antenna van a bal hátsó sárvédőben, bár a motor része ki van kötve (már így vettem), mert megtört pár helyen az antenna, és nem lehet teljesen betolni. Ráadásul lötyög a helyén, úgyhogy sztem a rögzítése is törött lehet, úgyhogy nekem is vennem kéne egy újat, de motor nélkülit veszek asszem. Nem tudja vki, mennyibe kerül egy motor nélküli gyári antenna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Traptor Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Nekem egy motoros antenna van a bal hátsó sárvédőben, bár a motor része ki van kötve (már így vettem), mert megtört pár helyen az antenna, és nem lehet teljesen betolni. Ráadásul lötyög a helyén, úgyhogy sztem a rögzítése is törött lehet, úgyhogy nekem is vennem kéne egy újat, de motor nélkülit veszek asszem. Nem tudja vki, mennyibe kerül egy motor nélküli gyári antenna? Ezt találtam a guglival: http://www.vilcomp.hu/antenna.php#aspectb Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Thx Traptor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Nekem egy motoros antenna van a bal hátsó sárvédőben, bár a motor része ki van kötve (már így vettem), mert megtört pár helyen az antenna, és nem lehet teljesen betolni. Ráadásul lötyög a helyén, úgyhogy sztem a rögzítése is törött lehet, úgyhogy nekem is vennem kéne egy újat, de motor nélkülit veszek asszem. Nem tudja vki, mennyibe kerül egy motor nélküli gyári antenna? Én is ennyiért vettem az egyik Hirshmann boltban a Fehérvári úton F-Astrához. Teljesen tuti volt. Ez a kábel nélküliség érdekes, mert persze, hogy nincs rajta kábel, csak aljzat. Abba dugod a lefektetett gyári kábelt. Meg mi az hogy javító készlet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 "Egyébként lassan karácsony van Futó mester,mi lesz az immobival? Mennyit kóstál egy TID kb bontóban?" Most hogy várod, amikor meg meglesz, fél évig felém se nézel majd... :lol: Dolgozom az ügyön, megvan a mintapéldány, de kicsit fel kellett függeszteni a fejlesztési munkát egyéb nem előre látott dolgok miatt. TID modult ötezeré' szokták adni, bár elég ritka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 "Egyébként lassan karácsony van Futó mester,mi lesz az immobival? Mennyit kóstál egy TID kb bontóban?" Most hogy várod, amikor meg meglesz, fél évig felém se nézel majd... :) Dolgozom az ügyön, megvan a mintapéldány, de kicsit fel kellett függeszteni a fejlesztési munkát egyéb nem előre látott dolgok miatt. TID modult ötezeré' szokták adni, bár elég ritka. :) Akkor várok tovább türelmesen és majd tavasszal a központival együtt rakom be! Nem csesztetni akarlak,csak azt irtad még régebben,hogy kb karácsony körül érdeklődjem,bár azt nem irtad melyik karácsony! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 nekem van egy fölös TID-em.. :) kipróba.. oszt ha jó mehet bárkinek .. igaz corsában volt.. de elvileg csereszabatos... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 nekem van egy fölös TID-em.. :lol: kipróba.. oszt ha jó mehet bárkinek .. igaz corsában volt.. de elvileg csereszabatos... :blink: És az olyan hőmérős fajta? :) Mert ha igen akkor stipi-stopi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 És az olyan hőmérős fajta? :blink: Mert ha igen akkor stipi-stopi! :) A TID szerintem mind olyan fajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 ja, csak van a csúnya betűs (régifajta), meg a szép betűs (újfajta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 F Astrába csak egyféle típus volt, kinézetre és betűtípusra nézve. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 ja, csak van a csúnya betűs (régifajta), meg a szép betűs (újfajta) Igen, és van a leggszebb fajta pontmátrixos azaz a BC :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Aztat nem TID-nek, hanem MID-nek híjják. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Aztat nem TID-nek, hanem MID-nek híjják. :blink: Sztem bazs is a MID-re gondolt a szebb karakteresnél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 ha lesz egy kis időm, összehakkelem és kiderül milyen.. megnézem majd kapcsi rajz alapján mi micsoda.. múltkor rádugtam a BC-m helyére, de hőmérsékletet nem írt... viszont észrevettem h kicsit kh-s.. ahogy megmozgattam, a csatinál lehetett érezni a bibit.. egyik kis tüske ki van lazúlva.. majd szétszedem megforrasztom. Letesztelem.. ha jó, mehet a biznisz.. (xart nem akarok eladni senkinek) Jah és Corsában volt.. Csak időt kellene valahogy összehoznom :blink: Karácsony rulez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 No én meg vettem új antennát hátulra!A régi beázott,mert a szigetelő gumi megadta magát!Olasz utángyártottat vettem 3E-ért,fekete szinű az egész és lényegesen jobb most a vétel! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Gabi! (meg bárki) Nah szétkaptam ma a TID-et jól sejtettem a csatinál szinte az öszes csati ki volt lazulva.. Sajna mikor szétszedtem nem voltam elég óvatos, és a panelről lejött az átvezető fólia. Létezik az, hogy az Átvezetőről lejött a vezető réteg? hogy rajta maradt a nyákon? csak mert nem látom a réz csíkokat,csak mintha a nyomait. meg .. Mert összeraktam, becentiztem a helyükre a csikokat de nem megy.. ahogy megmozgatom, odanyomom az élét ahol meghajlik akkor ok. Hogy lehet esetleg "megcsupaszolni" a maradék részt? Még majd játszok vele, csak pont kiégett a maradék egy szem égő ami jó volt benne .. Szal aki szétszed ilyet, csak óvatosan.. (de amúgy mükszik.. látszik amikor odanyomom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 ennek itt a helye: Hali. Megvan miért nem indult el az autó. Az indításgátló szarakodott. Most ki van kötve, és jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Laci! Na ez elég nagy baj... óvatosabban kellett volna nekiesni. A vezetőcsíkon nem rézfólia van, hanem szénszálas cucc, és azt már így elég necces lesz működésre bírni. Gondoltam már rá, hogy kikísérletezek rá valamilyen eljárást, ha gondolod januárban megpróbálkozhatok majd vele, persze nem ígérek semmit. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Laci! Na ez elég nagy baj... óvatosabban kellett volna nekiesni. A vezetőcsíkon nem rézfólia van, hanem szénszálas cucc, és azt már így elég necces lesz működésre bírni. Gondoltam már rá, hogy kikísérletezek rá valamilyen eljárást, ha gondolod januárban megpróbálkozhatok majd vele, persze nem ígérek semmit. :blink: Egy tipp: nekem vannak rossz szgépbillenytűzeteim, amiknek az a bajuk, hogy a bennük levő műanyagfóliáról a vezetőcsíkok leváltak. Namost én arra gondoltam, nem jó-e erre a célra is a fűtőszáljavító festék? Mert lehet, hogy megoldaná a TID problémáját is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Lehet, csak ez viszonylag drága próbálkozás lenne. Főleg billentyűzetnél. 3x annyiba kerül az anyag, mint a billentyűzet. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Tény, hogy nem olcsó a javítófesték, de mivel a hátsó szélvédőmhöz úgyis kell vennem (középen 4 szál nem fűt, pont a legzavaróbb helyen :) ), ki fogom próbálni a billentyűzetnél is, aztán kiderül. Az a kérdés, mennyire keményedik meg száradás után? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 És mi van ha én veszek ilyen fűtőszáljavítót és megcsinálom a job/bal tükröt fűthetőre? :blink: Vagy ez nagyon vad ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 És mi van ha én veszek ilyen fűtőszáljavítót és megcsinálom a job/bal tükröt fűthetőre? :blink: Vagy ez nagyon vad ötlet? És hogy kötöd rá az elektromos rendszerre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 És mi van ha én veszek ilyen fűtőszáljavítót és megcsinálom a job/bal tükröt fűthetőre? :blink: Vagy ez nagyon vad ötlet? Ha ilyesmin gondolkodsz, akkor már inkább valami fűtőszálat kellene ragasztani a tükör hátuljára hőálló szigeteléssel (csillámlap). PL. úgy, hogy egy csillámlapot felragasztasz a tükörlap hátuljára a négy sarkánál valami hőálló ragasztóval, aztán egy fűtőszálat (amit előtte kikísérletezel, hogy a 12V feszültség mellett kellően meleg legyen, de azért ne vörösen izzon, mert eltörik a tükör, ha hidegen hirtelen negyon felfűtöd) szépen elrendezel spirál vagy tetszőleges alakra, pár helyen a csillámlaphoz rögzíted a hőálló ragasztóval, aztán egy másik csillámlappal feded, szintén a négy sarkánál, meg esetleg középen rögzítve ragasztóval, aztán ezt az egészet úgy szereled vissza a helyére, hogy megnyomja hátulról rá a tükörlapra ezt a szendvicset :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts