astrabandi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Hali Központizárat szeretnék tenni a gépbe, 5 motoros kulcsos vezérlésüt néztem ki és érdekelne hogy valaki tett már közületek bele. mert ha nem tul nehéz beletenném magam. aki tudd valami tapasztalatott ezzel kapcsolatban,annak várom a segítségét. Nem kell aggódni ha meg vásároltad a szettben minden jól egyértelműen le van írva az utolsó csavarig . Csak azt kell el döntened ,hogy az ajtót szeretnéd meg hagyni levehetősre vagy nem .Mert ha igen akko még be kell szerezned két olyan astra csatlakozót ami kp. zárasból való.És így már kicsit nehezebb a dolog de nem vészes .Valamelyik cartársnak biztos van képes dokumentációja a szerelésről . Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Nem kell aggódni ha meg vásároltad a szettben minden jól egyértelműen le van írva az utolsó csavarig . Csak azt kell el döntened ,hogy az ajtót szeretnéd meg hagyni levehetősre vagy nem .Mert ha igen akko még be kell szerezned két olyan astra csatlakozót ami kp. zárasból való.És így már kicsit nehezebb a dolog de nem vészes .Valamelyik cartársnak biztos van képes dokumentációja a szerelésről . Még nem vettem meg, de megfogom, ha minden le van írva a papírban az jó :lol: csak ezt a levehetős dolgot nem értem mit jelent ebbe a felálásban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Még nem vettem meg, de megfogom, ha minden le van írva a papírban az jó :lol: csak ezt a levehetős dolgot nem értem mit jelent ebbe a felálásban. :D Ha kinyitod az ajtót látsz az á- oszlopnál nagy fekete műanyag valamit ,na az a gyors csatlakozó ajtó javításnál vagy cserénél azt el fordítva szétlehet venni és ezáltal az elektromos dolgok amik az ajtóban vannak egyszerűen bontásnélküll szét kapcsolhatók ezáltal levehető az ajtó . Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ha kinyitod az ajtót látsz az á- oszlopnál nagy fekete műanyag valamit ,na az a gyors csatlakozó ajtó javításnál vagy cserénél azt el fordítva szétlehet venni és ezáltal az elektromos dolgok amik az ajtóban vannak egyszerűen bontásnélküll szét kapcsolhatók ezáltal levehető az ajtó . Értem :lol: így már világos, én ilyenre nem emlékszem ez alap autó, nincs benne semmi elektronika,szerintem nem is hagytak rajta ilyet de azért meglesem majd hátha köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Mérd már meg fém tolómérővel az akksi pólusai között a távolságot pls! :D Most értem haza még mindíg kell a távolság, vagy közben valaki megmérte? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Értem :D így már világos köszi Nekem ez a csati át van fúrva és a vezetékek át vannak dugva a lukon mivel ha javítani kell az ajtót akkor már teljesen mindegy ,hogy csak elfordítom vagy kihúzom a vezetéket mert a kárpitot így is úgyis ajánlott leszedni . :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Értem :lol: így már világos, én ilyenre nem emlékszem ez alap autó, nincs benne semmi elektronika,szerintem nem is hagytak rajta ilyet de azért meglesem majd hátha köszi A hangszórókról az ajtóba ne feletkezz meg tehát biztos hogy van benne gyors csatlakozó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Hello!Nincs valakinek fölösben egy hátsó csomagtartó világítása műa.+fogl.f astrához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 A hangszórókról az ajtóba ne feletkezz meg tehát biztos hogy van benne gyors csatlakozó! igazad van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Sziasztok! 1.7TDS Astra amiről szó lenne! Folyamatosan világít a légzsák lámpa! MI lehet a gond? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Sziasztok! 1.7TDS Astra amiről szó lenne! Folyamatosan világít a légzsák lámpa! MI lehet a gond? Előre is köszönöm. Átvezető szalag első sorban. Indító, csatlakozók? Ha anyósnál is van lufi akkor annak a csatiját meg lesni. De nagyon valószínű, hogy az átvezető a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Sziasztok! 1.7TDS Astra amiről szó lenne! Folyamatosan világít a légzsák lámpa! MI lehet a gond? Előre is köszönöm. Duda van? Ha nincs, akkor elszakadt az átvezető szalag a kormánynál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a világítás kapcsolónál lévő izzókat hogyan lehet cserélni. Előre is köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a világítás kapcsolónál lévő izzókat hogyan lehet cserélni. Előre is köszi! :lol: Konkrétan, most "nál" vagy "ban"? :D Ha a világításkapcsolóban, akkor az egy elég szopatós munka (lehet, ha elcseszed :D). Amúgy helyzetjelző állásban kihúzod a kapcsológombot, aztán vékony csavarhúzóval benyúlsz alulról és addig játszol, amíg le nem tudod húzni. Ezután oldalt látsz két pöcköt, azokat kiakasztva kijön az egész. A kapcsoló szétszedése egyszerű: oldalán vannak patentek. Összerakása már nem ennyire egyszerű, főleg ha nem szándékosan, vagy szándékosan visszanyomtad a tengelyt, mert akkor két kis golyó fog kirepülni nagy sebességgel és visszarakni elég nehéz. B) Szóval semmiképp se nyomd vissza a tengelyt!!! :D Az érintkező lapkák visszarakása is egy művészet, szóval nem 10 perces munka. :D Lényeg, hogy óvatosan szedd szét, pl egy cipős dobozban, úgy nem repülnek szét a darabjai. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Konkrétan, most "nál" vagy "ban"? :) Ha a világításkapcsolóban, akkor az egy elég szopatós munka (lehet, ha elcseszed :lol:). Amúgy helyzetjelző állásban kihúzod a kapcsológombot, aztán vékony csavarhúzóval benyúlsz alulról és addig játszol, amíg le nem tudod húzni. Ezután oldalt látsz két pöcköt, azokat kiakasztva kijön az egész. A kapcsoló szétszedése egyszerű: oldalán vannak patentek. Összerakása már nem ennyire egyszerű, főleg ha nem szándékosan, vagy szándékosan visszanyomtad a tengelyt, mert akkor két kis golyó fog kirepülni nagy sebességgel és visszarakni elég nehéz. :D Szóval semmiképp se nyomd vissza a tengelyt!!! B) Az érintkező lapkák visszarakása is egy művészet, szóval nem 10 perces munka. :D Lényeg, hogy óvatosan szedd szét, pl egy cipős dobozban, úgy nem repülnek szét a darabjai. :D Természetesen "ban" csak elírtam :D Köszi a gyors segítséget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Sziasztok! Sikeresen szétszedtem a világításkapcsolót. A rugós golyós akármit is szétbarmoltam de sikerült visszarakni kb 4órába tellett (most már menne 1 perc alatt is). Ki tudja, hogy hogy kell belerakni a kis réz lemezeket, hogy minden jól működjön, világítson? Tesztelgetni kell? Fontos lenne. Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Sziasztok! Sikeresen szétszedtem a világításkapcsolót. A rugós golyós akármit is szétbarmoltam de sikerült visszarakni kb 4órába tellett (most már menne 1 perc alatt is). Ki tudja, hogy hogy kell belerakni a kis réz lemezeket, hogy minden jól működjön, világítson? Tesztelgetni kell? Fontos lenne. Köszi előre is A rézlemezke kidudorodó fele nézzen lefele, tehát a világításkapcsoló hátulja /sarús része felé. Rakd be a rugós pöcköket a fehér mozgó részen a helyükre, tett be a lemezkéket szintén a fehér műanyagba majd tartsd rézlemezkével felfele"pozícióba" és "arra húzd rá " a fekete részt. Mert ugye ha lefordítod lepotyog minden. Hmmm...lehet egy kicsit bonyolultra sikerült. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 A rézlemezke kidudorodó fele nézzen lefele, tehát a világításkapcsoló hátulja /sarús része felé. Rakd be a rugós pöcköket a fehér mozgó részen a helyükre, tett be a lemezkéket szintén a fehér műanyagba majd tartsd rézlemezkével felfele"pozícióba" és "arra húzd rá " a fekete részt. Mert ugye ha lefordítod lepotyog minden. Hmmm...lehet egy kicsit bonyolultra sikerült. :D Hát 1 párszor el kell olvasnom az tuti, ha nem lennék nagyon bunkó írd már le még 1x :$ gondolatjelesen... :lol: A boltba is elmentem, hogy mennyi 1 új megéri e kinlódni... hát majdnem seggre ültem 4500ft és ez a legolcsóbb bolt. Bontóba meg előttem vitték el az utolsót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Hát 1 párszor el kell olvasnom az tuti, ha nem lennék nagyon bunkó írd már le még 1x :$ gondolatjelesen... :lol: A boltba is elmentem, hogy mennyi 1 új megéri e kinlódni... hát majdnem seggre ültem 4500ft és ez a legolcsóbb bolt. Bontóba meg előttem vitték el az utolsót. Várjál mindjárt kiszedem.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 A boltba is elmentem, hogy mennyi 1 új megéri e kinlódni... hát majdnem seggre ültem 4500ft és ez a legolcsóbb bolt. Kérdezd már meg egy toyotájét is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Kérdezd már meg egy toyotájét is! :lol: Mert neked olyan kellene? Vagy az is passzol bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Így megy bele a rézlemezke a fehér forgórészbe, kicsit homályos, de látszik: Rézlemezzel felfele fordítod a fehér forgórészt majd erre rakod rá a kapcsoló alsó részét. A két lyukba bedugod a rugós tüskét: Ezután erre az egészre húzod rá lámpakapcsoló felső részét. Ha van fényerőszabályzó akkor annak az érintkezőit be kell igazítani a két lemez közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Így megy bele a rézlemezke a fehér forgórészbe, kicsit homályos, de látszik: http://pics.coldline.hu/pics/162187-20110128-W1byb8.jpg Rézlemezzel felfele fordítod a fehér forgórészt majd erre rakod rá a kapcsoló alsó részét. A két lyukba bedugod a rugós tüskét: http://pics.coldline.hu/pics/162188-20110128-CZAkEn.jpg Ezután erre az egészre húzod rá lámpakapcsoló felső részét. Ha van fényerőszabályzó akkor annak az érintkezőit be kell igazítani a két lemez közé. http://pics.coldline.hu/pics/162189-20110128-onB4bu.jpg Nagyon szépen köszönöm. Holnap meg is csinálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nagyon szépen köszönöm. Holnap meg is csinálom. Nincs mit, csak vedd ki a képeket az idézésből. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 A generátor az motorkód függő? Tehát ha keresek használt bontottat, akkor olyat kell keresnem, amit 17Dr motorkódból való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts