zozo astra1.6 16v Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Köszi a segitséget! Mértem!Az akksiban 15V körül volt!Inditásnál lement 13V-ra,alapjáraton olyan 17V körül! Akkor generátor felújítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 A muszercsoport vízhofokjeladójának (1 vezetékes) értékei: kb. 6-7 fok : 1950 ohm kb. 20-25 fok : 1550 ohm A kék mezo teteje és a 90-es osztás között félúton : 150 ohm Üzemi hofok (92 fok) : 100 ohm 80ohm szerintem még felefér kényelmesen a türésbe. Na, mértem és fura dolgok jöttek ki a 2 jeladóval. (VDO és Olasz ugy.) Nagyjából egál értékeket mutattak azonos hőfokon. Kb. 0°C 1400-1500 ohm kb. 20°C 1040-1060 ohm kb. 90°C 200-220 ohm Ez nem igazán hasonlít a fenti értékekhez, de az EPC szerint ez a jeladó kell hozzá. :D Ha valakinek pontos 110-es órája van, súgja meg a jeladó számát, milyet vegyek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Köszi a segitséget! Mértem!Az akksiban 15V körül volt!Inditásnál lement 13V-ra,alapjáraton olyan 17V körül! Akkor generátor felújítás. Az sok. Feszszabályzó és diódahíd csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Főnököm Fastrájában behalt a központi zár. Klasszik, tehát utángyári. Illetve múkoggy félig-meddig. Jobb oldalról zárni tud, de balon nem nyit, nem zár és jobboson sem nyit. :) Tipp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Főnököm Fastrájában behalt a központi zár. Klasszik, tehát utángyári. Illetve múkoggy félig-meddig. Jobb oldalról zárni tud, de balon nem nyit, nem zár és jobboson sem nyit. :) Tipp? Zárt állapotban behalt a balos motorban a kapcsoló. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Köszönöm a segitséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Zárt állapotban behalt a balos motorban a kapcsoló. :D Kösszencs. :) (Olvasok elektromost, csak már elmentem aludni. :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Főnököm Fastrájában behalt a központi zár. Klasszik, tehát utángyári. Illetve múkoggy félig-meddig. Jobb oldalról zárni tud, de balon nem nyit, nem zár és jobboson sem nyit. :) Tipp? Nekem legutóbb az ajtó átvezetőknél kellett a vezetékeket forrasztanom. Bár nem feszültek, mégis elszakadoztak. Csodálkoztam is rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikcsi73 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 A Sanyi nem zár be. Ki sem nyit. :D Fölhivod, odamegy, elad. :D Sziasztok! A Sanyi segített! Sőt még abban is, hogy 120% biztos benne, hogy be van kábelezve a ködlámpa , csak meg kell keresni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sazoller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hella! Egy gyors kérdés: hány Ohm-os gyári hangszórók vannak szeretett szekereinkben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hella! Egy gyors kérdés: hány Ohm-os gyári hangszórók vannak szeretett szekereinkben? 4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sazoller Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 4 Köszöntem szépen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Zárt állapotban behalt a balos motorban a kapcsoló. :) nekem is hasonló gond lesz nem húzza le a motor a zárásnál :D szintén Classic! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 nekem is hasonló gond lesz nem húzza le a motor a zárásnál :D szintén Classic! :D Egyiket sem? Ha csak egy szórakozik az inkább a motor hibája, vagy a vezeték van megtörve az átvezetőknél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
benel Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Na akkor nem vagyok egyedül :D Ősszel még full szétszedtem mind a 4 ajtót wd40stb, újra nylonoztam a kárpit alatt minden+kábeleket a zsanéroknál megrenováltam, tökéletesen működött a mindegyik zár (távirányítós kp zár) Egy hétig állt hidegbe a szerelőnél-meghát szerelték tehát barálás-lényeg az hogy nemtudom hogyan, de azóta: - Ha fent van midegyik, gombnyomásra csak a baloldali megy le+ a csomi de vissza is ugrik az egész - kulccsal ugyanez balról - ha kézzel lenyomom a másik 3 ajtón, akkor le- és fel is jár szépen a fent említett 2db zár (a többi kussol) Aztán nemrég vettem észre ha kulccsal nyitom fel a jobboldalit, akkor ott is szisszen a motor tehát akkor feljön, lenyomásánál viszont akad, és lezakkan hirtelen, ha finoman tolom le akkor meg a motor hangját hallani mintha valami lendkerekes autó lenne bent :D Tehát valszeg kuka az a motor(?) De ettől a két hátsó miért nem megy, tuti hogy minden kábel oké és a motorok is jók, legalábbis nem hinném hogy egyszerre tönkrement mindkettő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Köszi a segitséget! Mértem!Az akksiban 15V körül volt!Inditásnál lement 13V-ra,alapjáraton olyan 17V körül! Akkor generátor felújítás. De sürgősen, mert túl tölt. Rosszabb mintha nem töltene, mert kinyírja az akksit is meg az elektronikák sem örülnek a 17V-nak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
blind16v16 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Sziasztok. Lenne egy olyan problemam hogy el. ablakot szeretnek rakni a Fastramba. Sajnos csak az emelo szerkezetet sikerult beszereznem, kabelkoteg nincs es nemtudok boldogulni a csatlakozoval. Ha valakinek esetleg keznel lenne a baloldali csatlakozo es felrakna egy kepet rola nagyon megkoszonnem, csak a szinek erdekelnek hogy melyik hova csatlakozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Sziasztok. Lenne egy olyan problemam hogy el. ablakot szeretnek rakni a Fastramba. Sajnos csak az emelo szerkezetet sikerult beszereznem, kabelkoteg nincs es nemtudok boldogulni a csatlakozoval. Ha valakinek esetleg keznel lenne a baloldali csatlakozo es felrakna egy kepet rola nagyon megkoszonnem, csak a szinek erdekelnek hogy melyik hova csatlakozik Képem nincs, de a kapcsolási rajz szerint ez egy 9 pólusú csatlakozó lesz: 1. barna 2. fekete 3. kék-piros 4. szürke-zöld 5. fekete (ugyanaz a vezeték, mint a 2.) 6. barna (ugyanaz a vezeték, mint az 1.) 7. kék-piros a motor felé 8. szürke-zöld a motor felé 9. ezt nem találom, szerintem üres Link to comment Megosztás: More sharing options...
blind16v16 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Képem nincs, de a kapcsolási rajz szerint ez egy 9 pólusú csatlakozó lesz: 1. barna 2. fekete 3. kék-piros 4. szürke-zöld 5. fekete (ugyanaz a vezeték, mint a 2.) 6. barna (ugyanaz a vezeték, mint az 1.) 7. kék-piros a motor felé 8. szürke-zöld a motor felé 9. ezt nem találom, szerintem üres 6 csatlakozas van, esetleg ha eltudnad kuldeni a kapcsolasi rajzot vagy hogy honnan van az nagyot segittene Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 6 csatlakozas van, esetleg ha eltudnad kuldeni a kapcsolasi rajzot vagy hogy honnan van az nagyot segittene Hát én olyat nem látok a rajzon. :) Biztos, hogy gyári? Egyébként a neten fennvannak a rajzok, de felteszem neked valahova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Hát én olyat nem látok a rajzon. :) Biztos, hogy gyári? Egyébként a neten fennvannak a rajzok, de felteszem neked valahova. A motoron levő csati kiosztása kéne neki, az valóban 6-pólusú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 A motoron levő csati kiosztása kéne neki, az valóban 6-pólusú. Szerintem 4 pol. Itt vannak a rajzok. 340-350 környékén keresd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
blind16v16 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 egy par kep http://kepfeltoltes.hu/110122/DSC01048_www...ltoltes.hu_.jpg es a csatlakozasrol is http://kepfeltoltes.hu/110122/DSC01049_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 egy par kep http://kepfeltoltes.hu/110122/DSC01048_www...ltoltes.hu_.jpg es a csatlakozasrol is http://kepfeltoltes.hu/110122/DSC01049_www...ltoltes.hu_.jpg A gyík topicban részletes leírás van az ablakemelőkről, rajzokkal együtt..... :) Konkrétan itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikcsi73 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Sanyííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!4 :D Sziasztok! A ködlámpa project befejeződött! Minden tökéletesen működik! Mindenkinek köszönöm a szíves együttműködést! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts