daykiller Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Hejzet mi? Meg írott salytó... ######om. Nyugi. (Bocs, ezt nem tudtam írásjelek nélkül jobban megoldani. :excl:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Hejzet mi? Meg írott salytó... ######om. Bocsi de nem értem a célzást . Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Bocsi de nem értem a célzást . Írj helyesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Bocsi de nem értem a célzást . Muszáj volt szólnia. :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Írj helyesen. OK . Csak siettem mert más gépen vagyok épp csak benéztem ide hozzátok . Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 OK . Csak siettem mert nem más gépen vagyok épp csak benéztem ide hozzátok . Azért a billentyűzet nem egy új punci, hogy zavarba jöjj..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Azért a billentyűzet nem egy új punci, hogy zavarba jöjj..... Téged az még zavarba hoz? :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Azért a billentyűzet nem egy új punci, hogy zavarba jöjj..... Igaz de nem vagyok nagy billentyű zsonglőr a beszéd jobban megy . Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Téged az még zavarba hoz? :excl: :( De csúnyát tudnék neked most írni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Én esténként ha olyanom van felkapcsolom had szokja. :( a sok gyök meg villog. De miért?:lol: Ez nem világít a szemükbe. :lol: Sosem értettem minek a ködlámpa...valaki magyarázza már el nekem... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Sosem értettem minek a ködlámpa...valaki magyarázza már el nekem... :excl: Próbáld ki . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Próbáld ki . Olyan gépsasban ültem már, amiben volt, de semmi értelmét nem láttam, rajoskodáson kivül sok gyakorlati hasznát nem láttam. Nem ér szerintem utólag annyi görcsölést és pénzt, hogy berakjam. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Sosem értettem minek a ködlámpa...valaki magyarázza már el nekem... :( Benne van a nevében is. Köd-lámpa. Ez az a lámpa, ami megvilágítja a ködöt, ha a tompi nem éléggé világít. Mert a köd az azért van, hogy kivilágítsuk, hogy jól látszódjon. Mert hát minek lenne az a köd, ha nem látszana? ÉÉrted? Nekem nincs ködlámpa, nem is tudom jól megvilágítani azt a ködöt. Csak tompán, mert tompim az van. Na meg refim is, de az a ködben nem játszik. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Olyan gépsasban ültem már, amiben volt, de semmi értelmét nem láttam, rajoskodáson kivül sok gyakorlati hasznát nem láttam. Nem ér szerintem utólag annyi görcsölést és pénzt, hogy berakjam. :( Én is elgondolkodnék a beszerelésén, ha nem lenne nekem benne gyárilag. :lol: Ha meg már benne van... :excl: Amúgy van haszna a rajkodáson kívül, de leírtam már ezt neked máshol. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Olyan gépsasban ültem már, amiben volt, de semmi értelmét nem láttam, rajoskodáson kivül sok gyakorlati hasznát nem láttam. Nem ér szerintem utólag annyi görcsölést és pénzt, hogy berakjam. :excl: Nem kerül sokba aki meg szeret szerelgetni annak meg külön öröm az eredmény ködben pedig különösen ha jól be van állitva . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Benne van a nevében is. Köd-lámpa. Ez az a lámpa, ami megvilágítja a ködöt, ha a tompi nem éléggé világít. Mert a köd az azért van, hogy kivilágítsuk, hogy jól látszódjon. Mert hát minek lenne az a köd, ha nem látszana? ÉÉrted? Nekem nincs ködlámpa, nem is tudom jól megvilágítani azt a ködöt. Csak tompán, mert tompim az van. Na meg refim is, de az a ködben nem játszik. :excl: Látom Tiv. megint te vagy az emberem! :( Rögtön levágtad miért is kérdeztem a dolgot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Látom Tiv. megint te vagy az emberem! :( Rögtön levágtad miért is kérdeztem a dolgot. :lol: Ez olyan, mint a sárvédő. Mi a f?szért védjük a sarat? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Ez olyan, mint a sárvédő. Mi a f?szért védjük a sarat? :excl: Hányni jobb? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 A srác kérdezett v-mit kapott egy választ . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 kicseréltem a riasztóba az elemet, mert nem reagált már a gombnyomkodásokra aztán kiderült, hogy mégis jó, mert megmértem, és ahogy visszatettem villogtatja a ledet is stb igen ám de a kocsi nem reagál semmire, és ha kinyitom az ajtót riaszt kihúztam a vezérlőt, de akkor ugye nem indul a kocsi, bedugom most már állandóan riaszt? ilyenkor mi van???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 kicseréltem a riasztóba az elemet, mert nem reagált már a gombnyomkodásokra aztán kiderült, hogy mégis jó, mert megmértem, és ahogy visszatettem villogtatja a ledet is stb igen ám de a kocsi nem reagál semmire, és ha kinyitom az ajtót riaszt kihúztam a vezérlőt, de akkor ugye nem indul a kocsi, bedugom most már állandóan riaszt? ilyenkor mi van???? Újra kellene neki tanítani a távirányítót...meg neked is a helyesírást. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Újra kellene neki tanítani a távirányítót...meg neked is a helyesírást. :excl: nemtudom mi bajod megint a helyesírásommal, de most ez a legkevesebb bajom. Hogy kell ujratanítani egy riasztó távirányítót???? Mikor riaszt nyomom a gombot, a kocsiban lévő ledd olyankor bezavarodik, és nem ugyan abban az ütemben villog. Levettem a sarut is már, de amint visszateszem rögtön riaszt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Ilyenkor örülök, hogy az enyémben nincs riasztó és soha a büdös életben nem fogok belerakni. Nincs az a sörmennyiség. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 nemtudom mi bajod megint a helyesírásommal, de most ez a legkevesebb bajom. Hogy kell ujratanítani egy riasztó távirányítót???? Mikor riaszt nyomom a gombot, a kocsiban lévő ledd olyankor bezavarodik, és nem ugyan abban az ütemben villog. Levettem a sarut is már, de amint visszateszem rögtön riaszt.... Én megnézném milyen riasztó van benne és keresnék hozzá leírást. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Én megnézném milyen riasztó van benne és keresnék hozzá leírást. :excl: sajnos nyáron kerestünk hozzá brekivel de igazábol semmi se volt hozzá clipper 101 9842 19/98 ennyi van ráírva most egyébként elhallgatott, nemtommitől, lehúztam párszor saru se volt rajra, de amint visszatettem a sarut, meg visszadugtam elkezdett riasztani, de egyszer lehúztam csak a vezérlőt, és abbamaradt, de működni nem működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts