egyhapsi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Bontóban esetleg? Nem jellemző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Hello! TID kijelzőt tettem be, és vettem hozzá Hella hőmérő szenzort, bekábeleztem. Mér, de kb 2 fokkal többet mutat a valós értéknél. Ennyi pontatlanság mindegyikben van, vagy a kábel hossza (ellenállása) okozza az eltérést? Ellenállást mér ez a hőmérő? PTC vagy NTC? Egy ellenállás beiktatásával ki lehetne korrigálni a hibát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Hello! TID kijelzőt tettem be, és vettem hozzá Hella hőmérő szenzort, bekábeleztem. Mér, de kb 2 fokkal többet mutat a valós értéknél. Ennyi pontatlanság mindegyikben van, vagy a kábel hossza (ellenállása) okozza az eltérést? Ellenállást mér ez a hőmérő? PTC vagy NTC? Egy ellenállás beiktatásával ki lehetne korrigálni a hibát? Kössél sorba vele egy 470 ohmos trimmert, állítsd be, majd mérd le mekkora ellenállásnál lett jó és cseréld ki fixre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Kössél sorba vele egy 470 ohmos trimmert, állítsd be, majd mérd le mekkora ellenállásnál lett jó és cseréld ki fixre. Köszi a gyors választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Köszi a gyors választ! NM :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoollanderhu Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Sziasztok! Kérdésem, az lenne hogy a műszeregységet classic előtti autókban lehetett szabályzni. Classicba ez kapcsoló cserével utólag berakható-e? Mármint kompatibilitás van e? Illetve előzőleg láttam, hogy vki Omega szakaszos ablaktörlő kapcsolót akart beteni, de kell relé. Vmilyen műszaki leírást tud vki, hogy hogyan kell megoldani? Köszi előre is a válaszokat! Üdv, Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Sziasztok! Kérdésem, az lenne hogy a műszeregységet classic előtti autókban lehetett szabályzni. Classicba ez kapcsoló cserével utólag berakható-e? Mármint kompatibilitás van e? Illetve előzőleg láttam, hogy vki Omega szakaszos ablaktörlő kapcsolót akart beteni, de kell relé. Vmilyen műszaki leírást tud vki, hogy hogyan kell megoldani? Köszi előre is a válaszokat! Üdv, Norbi Konkrétan mire gomdolsz? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Konkrétan mire gomdolsz? :excl: Fényerőszabályzóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Fényerőszabályzóra. Hát mindenre gondoltam csak erre nem. Legegyszerűbb keresni egy pölö 94 év eleji gépet, s áttenni egy próbára. De mondjuk én soha nem használom, főleg mióta ledezve van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Hát mindenre gondoltam csak erre nem. Legegyszerűbb keresni egy pölö 94 év eleji gépet, s áttenni egy próbára. De mondjuk én soha nem használom, főleg mióta ledezve van. Szerintem kompatibilis, simán átrakható a szabályzós és működni is fog persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoollanderhu Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Szerintem kompatibilis, simán átrakható a szabályzós és működni is fog persze. Köszi szépen a gyors választ! Kérdés már csak, hogyan tudom kivenni :excl: a régit . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Köszi szépen a gyors választ! Kérdés már csak, hogyan tudom kivenni :excl: a régit . Középállásban kihúzod mintha belső világítást kapcsolnál, ekkor a tengelynélalluról egy vékony csavarhúzóval beböksz, kicsit kell vele játszani, és lejön a tekerő gomb. Oldalt látni fogsz két fület, ezeket kell elmozdítani, középső irányban ha jól rémlik, és a tengelynél fogva kihúzható az egész. Visszarakáskor ügyelj rá, hogy rendesen bepattanjon, mert én egyszer csak tessék-lássék nyomtam be, menet közben kirázkódott, és elment a világítás este 10-kor a főút belső sávjában. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Középállásban kihúzod mintha belső világítást kapcsolnál, ekkor a tengelynélalluról egy vékony csavarhúzóval beböksz, kicsit kell vele játszani, és lejön a tekerő gomb. Oldalt látni fogsz két fület, ezeket kell elmozdítani, középső irányban ha jól rémlik, és a tengelynél fogva kihúzható az egész. Visszarakáskor ügyelj rá, hogy rendesen bepattanjon, mert én egyszer csak tessék-lássék nyomtam be, menet közben kirázkódott, és elment a világítás este 10-kor a főút belső sávjában. :( Valahogy nem is vártam mást... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Köszi szépen a gyors választ! Kérdés már csak, hogyan tudom kivenni :excl: a régit . Mivel szinte ugyanaz az a Vectra és az F Astra világításkapcsolója ezért bátorkodom ajánlani egy oldalt ahol le is írják szépen! Tegnap kaptam én is ezt a linket s ennek segítségével "operáltam" ki a világításkapcsolót! Katt ide Valamiért az F Astra része a honlapnak nálam nem működik, de ha a Vectra A-ra mész ott minden le van írva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Mivel szinte ugyanaz az a Vectra és az F Astra világításkapcsolója... Teljesen ugyanaz, ahogy a B Corsa kapcsolója is. :( :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Teljesen ugyanaz, ahogy a B Corsa kapcsolója is. :lol: :( Akkor pedig végképp jó szerintem a leírás ehhez is! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Középállásban kihúzod mintha belső világítást kapcsolnál, ekkor a tengelynélalluról egy vékony csavarhúzóval beböksz, kicsit kell vele játszani, és lejön a tekerő gomb. Oldalt látni fogsz két fület, ezeket kell elmozdítani, középső irányban ha jól rémlik, és a tengelynél fogva kihúzható az egész. Visszarakáskor ügyelj rá, hogy rendesen bepattanjon, mert én egyszer csak tessék-lássék nyomtam be, menet közben kirázkódott, és elment a világítás este 10-kor a főút belső sávjában. :lol: Már csak azon nem fogok meglepődni, ha most tudta meg, hogy azzal lehet felkapcsolni a belső világítást. :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoollanderhu Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Mivel szinte ugyanaz az a Vectra és az F Astra világításkapcsolója ezért bátorkodom ajánlani egy oldalt ahol le is írják szépen! Tegnap kaptam én is ezt a linket s ennek segítségével "operáltam" ki a világításkapcsolót! Katt ide Valamiért az F Astra része a honlapnak nálam nem működik, de ha a Vectra A-ra mész ott minden le van írva! Köszi szépen a gyors választ :excl: 1000 hála :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoollanderhu Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Miért tényleg hogy kell felkapcsolni a belső világítást? :excl: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Már csak azon nem fogok meglepődni, ha most tudta meg, hogy azzal lehet felkapcsolni a belső világítást. :excl: :( Röhögnél ha tudnád, hány öreg Opelosnak mutattam meg a trükköt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Röhögnél ha tudnád, hány öreg Opelosnak mutattam meg a trükköt! :( Kollegám 2 éve hajtja a combót, és nem tudta. Nyafogott azért is, ha felkapcsolta a lámpát eltűnt a kijelzőről minden. Feltekertem a potit........ :lol: :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Középállásban kihúzod mintha belső világítást kapcsolnál, ekkor a tengelynélalluról egy vékony csavarhúzóval beböksz, kicsit kell vele játszani, és lejön a tekerő gomb. Oldalt látni fogsz két fület, ezeket kell elmozdítani, középső irányban ha jól rémlik, és a tengelynél fogva kihúzható az egész. Visszarakáskor ügyelj rá, hogy rendesen bepattanjon, mert én egyszer csak tessék-lássék nyomtam be, menet közben kirázkódott, és elment a világítás este 10-kor a főút belső sávjában. :lol: Izgalmas lehetett. :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoollanderhu Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Hüjjjjjje ( tudom ly) kérdéseim szaporítsam, szerintetek más kormányt be lehet tenni F astrába pl.: G-Astra esetleg Vectra B vagy Omega B/C? kapcsolok és helyek engedik ezt? Légszáknál nincs probléma? ( persze nem biztos hogy minden változtatás esztétikusan előnyére változik) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Hüjjjjjje ( tudom ly) kérdéseim szaporítsam, szerintetek más kormányt be lehet tenni F astrába pl.: G-Astra esetleg Vectra B vagy Omega B/C? kapcsolok és helyek engedik ezt? Légszáknál nincs probléma? ( persze nem biztos hogy minden változtatás esztétikusan előnyére változik) . Tudtommal kompatibilis minden, még a légzsák is, és a multikormány is beköthető... nemrég linkelt valaki egy leírást, ha jól emlékszem, azon B Vectra kormány került F Astrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Hüjjjjjje ( tudom ly) kérdéseim szaporítsam, szerintetek más kormányt be lehet tenni F astrába pl.: G-Astra esetleg Vectra B vagy Omega B/C? kapcsolok és helyek engedik ezt? Légszáknál nincs probléma? ( persze nem biztos hogy minden változtatás esztétikusan előnyére változik) . Úgy tudom a G Astra már, de a B Vectra belemegy. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts