ptomi82 Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Pedig a fém pöckök sincsenek benne amibe a sarut bekellene nyomni. nahh de majd valahogy összehozom vagy ha nem akkor meg hifisnél majd valahogy. :o Szerintem, ha veszel egy új csatit, te is meg tudod csinálni. Asszem, olyan 1600HUF a 2db, sajnos külön nem adják sehol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Sikerült az ISO-ba visszagyömöszölnöm a sarukat, ill belekattant de most meg hamarabb jön ki mint hogy benmaradjon de majd még görbítek rajta. Tudna valaki abban segíteni hogy a magnóhoz melyik biztosíték tartozik? mert ha forrasztanék bele másikat akkor ahoz kellene kivennem, hogy a folyamatos 12V szálnak ne legyen baja. Tudom az aksi levétel egyszerűbb lenne de a gáz beállításaim miatt nem akarnám levenni mert 50-50%, hogy elfelejti a memóriáját, a gáz beállításra ill. a gáz szerelő ezt mondta. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Valaki ért a riasztókhoz egy kicsit? mert akkor kérdezném hogy ha most tanítható riasztó van benne akkor a riasztó egységet kell tanítani vagy a távirányítót is? mert az van hogy egy riasztó ami benne van (2002-es) ugye ha netán ugrókódos egyik távirányító jó a másik valszeg beteg mert lezárni nem zár ill halványabb a piros led amikor lenyomom de a kinyitója meg jól világít. Mikrokapcsoló hibára gyanakszom, műszerrel rámértem és nem sípol annyira mint a jó kapcsolónál, bár utoljára meg már semennyire) csak arra gondoltam ha ugrókódos akkor hogy van ez mármint egyikkel lezárom akkor a másikkal kinyitható vagy csak ugyan azzal a távirányítóval nyílik? mert ez így elég gáz megoldás lenne bár így ugrana az ugrókód ill én így gondolom. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Szerintem, ha veszel egy új csatit, te is meg tudod csinálni. Asszem, olyan 1600HUF a 2db, sajnos külön nem adják sehol. Külön nincs? b*sszus pedig direkt kivettem az előző autóból ISO-t ami a hangszórókhoz meg kábel+ kábeleket is, a másikat bennehagytam ne sz*rakdjon már vele a köv. tulaj. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lakliali Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Üdv! Az a gondom, hogy nem szól sem a dudám, sem a fényürt nem megy. Már megpróbáltam lefejteni a kormányoszlopon a borítást, hogy hozzáférjek a csatlakozókhoz, de nem sokkal jutottam előbbre. A duda-kormány átvezető érintkezőjét megtaláltam, és műszerrel mérve az az érintkezés jó, de ahogy a dudát nyomom, akkor testhez képest összevissza változik az ellenállás érték. Gyanítom, hogy a duda kapcsolója kontakt hibás. Hogyan tudom kivenni a kormánykerék közepénélnél a dudanyomó bizbaszt, hogy hozzáférjek a kapcsolóhoz? Illetve hová van bekötve a bal oldali kormánykapcsolónál a fénykürt? Van erről valami rajza valakinek? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Szerintem, ha veszel egy új csatit, te is meg tudod csinálni. Asszem, olyan 1600HUF a 2db, sajnos külön nem adják sehol. Nézz körül a vaterán. 200-300 forintól vannak már. És egyesével is lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Üdv! Az a gondom, hogy nem szól sem a dudám, sem a fényürt nem megy. Már megpróbáltam lefejteni a kormányoszlopon a borítást, hogy hozzáférjek a csatlakozókhoz, de nem sokkal jutottam előbbre. A duda-kormány átvezető érintkezőjét megtaláltam, és műszerrel mérve az az érintkezés jó, de ahogy a dudát nyomom, akkor testhez képest összevissza változik az ellenállás érték. Gyanítom, hogy a duda kapcsolója kontakt hibás. Hogyan tudom kivenni a kormánykerék közepénélnél a dudanyomó bizbaszt, hogy hozzáférjek a kapcsolóhoz? Illetve hová van bekötve a bal oldali kormánykapcsolónál a fénykürt? Van erről valami rajza valakinek? Köszi! A dudanyomó, ha sima kétküllös lufi nélküli akkor simán megfogod, és kirántod móka, bár esélyes hogy el fog pattanni, valamelyi patent, ugya a műanyag is öregszik, és hideg is van. Egyik oldalon alányúlsz, és lassan feszíted kézzel felfele, ha kipattan akkor a másik oldalon is. A fénykürtnél szerintem maga a kapcsoló rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lionhead Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Hello tudnátok segíteni abban hogy hol találom az astra külsőhőmérő érzékelőtjét, egy idő után már nem mutatott semmit ha esetleg tönkre ment hol lehet ilyet szerezni valahol? ELőre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Hello tudnátok segíteni abban hogy hol találom az astra külsőhőmérő érzékelőtjét, egy idő után már nem mutatott semmit ha esetleg tönkre ment hol lehet ilyet szerezni valahol? ELőre is kösz. Első lökös, bal oldalt lent. Bármelyik nagyobb autósbolt, bontó. Szerk. Vagy akár itt is: http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Fo...mp;cMegnNr=2240 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cosso Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Sziasztok! Bocs, hogy újra zavarok, de egy kis hiba történt az kocsival az utóbbi egy héten mégpedig: - Az ablakmosó nem fújja a szélvédőmosó-folyadékot. :D Az ablaktörlő lapátok törölnek, de nincs mit törölniük. Azt tanácsolták, hogy nézzem meg a biztosítékot, de a 23-as helyen nincs is biztosíték! Most akkor mi van? Tönkrement az a kis szivattyú? :o Köszi szépen. Üdv, Cosso Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Az ablakmosó nem fújja a szélvédőmosó-folyadékot. Az ablaktörlő lapátok törölnek, de nincs mit törölniük. Azt tanácsolták, hogy nézzem meg a biztosítékot, de a 23-as helyen nincs is biztosíték! Most akkor mi van? Tönkrement az a kis szivattyú? :o Az is lehet de ha nem műxik a szivattyú akkor nincs is hangja pedig sztem jól hallható- ez pedig könnyen kideríthető. Ha műxik de nem fújja a levet akkor vagy eldugult valahol vagy összegyűrődött a cső.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Sikerült szereznem fordulatszámmérős órát. Így néz ki. Ehez milyen színű hőgomba/hőmérséklet érzékelő kell? Mert a régi órám 90 fokig van skálázva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Az is lehet de ha nem műxik a szivattyú akkor nincs is hangja pedig sztem jól hallható- ez pedig könnyen kideríthető. Ha műxik de nem fújja a levet akkor vagy eldugult valahol vagy összegyűrődött a cső.. :o Nekem a mocitérajó bal sarkánál volt megtörve a cső, ahogy ment a spricnikhez. Ha kinyitittam akkor jó volt , ha lecsuktam akkor megtört és nem engedte átt a lét. Egy kábelkötegelővel rögzítettem úgy, hogy csukott állapotban is nagyobb íve legyen. Ha a mosómotor szart be akkor 1500-tól felfele lehet találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sikerült szereznem fordulatszámmérős órát. Így néz ki. Ehez milyen színű hőgomba/hőmérséklet érzékelő kell? Mert a régi órám 90 fokig van skálázva. Szerintem az se baj, ha átkalibrálod, mert gyakorlatilag csak a számozás más, de a mutató ugyanúgy fog mozogni. Tehát ezen az órán az első fehér pöcök jelenti a 90-es jelzést, ott fog jelezni, nem a középsőnél ha nem állítod/cserélsz hőgombát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Szerintem az se baj, ha átkalibrálod, mert gyakorlatilag csak a számozás más, de a mutató ugyanúgy fog mozogni. Tehát ezen az órán az első fehér pöcök jelenti a 90-es jelzést, ott fog jelezni, nem a középsőnél ha nem állítod/cserélsz hőgombát. És hogy tudod átkalibrálni? Mert nekem is ilyen 110°C-ig skálázott van, csak w=11111 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Szerintem az se baj, ha átkalibrálod, mert gyakorlatilag csak a számozás más, de a mutató ugyanúgy fog mozogni. Tehát ezen az órán az első fehér pöcök jelenti a 90-es jelzést, ott fog jelezni, nem a középsőnél ha nem állítod/cserélsz hőgombát. Köszi a választ! :o Kalibrálni hogy lehet? Igen, azt már észrevettem, hogy üzem meleg motornál ugye ami 90 fok, a mutató ráállt a 85 fokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Köszi a választ! :o Kalibrálni hogy lehet? Igen, azt már észrevettem, hogy üzem meleg motornál ugye ami 90 fok, a mutató ráállt a 85 fokra. Rémlik, mitha a Gyik-ben lenne róla leírás. Amúgy én hagytam úgy ahogy van, alég ha látom a nyitást, meg hogy mozog a mutató, mire megyek a fokokal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 És hogy tudod átkalibrálni? Mert nekem is ilyen 110°C-ig skálázott van, csak w=11111 Köszi a választ! :o Kalibrálni hogy lehet? Igen, azt már észrevettem, hogy üzem meleg motornál ugye ami 90 fok, a mutató ráállt a 85 fokra. Rémlik, mitha a Gyik-ben lenne róla leírás. Amúgy én hagytam úgy ahogy van, alég ha látom a nyitást, meg hogy mozog a mutató, mire megyek a fokokal? :D Kalibrálás a GyIK-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sziasztok a külsö hőmérő hova van rögzitve gyárilag? Lökösbe. bal alul. ködlámpa alatt. Kis lyuk a lökösbe oda való. De még nem láttam olyan astrát amelyiknek ott is van. Sziasztok! Sokat dolgoztam a külső hőmsérséklet hibával, nem találtam a szenzort. Végülis meglett, a lökhárítő mögé volt benyomva:). Le van törve belőle egy darab, nem tudom hogy történt de nem is lényeges már:) Tegnap voltam egyik rokonomnál akinek van egy F astrája. Az volt az első, hogy megnéztem, hogy a lökösbe alul, hogy ott van-e a szenzor és láss csodát ott van:) Tehát van olyan is amikor ott van ahova gyárilag tervezték. Most ott lesz ez enyém is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabavo Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sziasztok! Sokat olvastam ködlámpa bekötéssel kapcsolatban a fórumot. Lehet, hogy van válasz, de nem találtam. 98 májusi 1,6 16 szelepes Caravánba szeretnék ködlámpát. Csatlakozók, vezetékek megvannak gyárilag. Kapcsoló háttérvilágítása működik, tehát valami van. DE nem találom a vezetéket amire lógatni kéne a ködösöket. Kapcsolási rajz szerint az utastéri csatlakozóban (bal oldalon, lábnál) kéne lennie. A hátsót megtaláltam, de az elsőt nem. A relé aljazatából eljön a kanóc, aztán eltűnik valahol. Merre találom a vezetéket? Ja, autó elejét szétborítottam, sehol nem lóg vezeték vagy csatlakozó ami gyanús lenne. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sziasztok Tudom, hogy volt már ez a téma, de összefoglalásképp mennyire gáz, szabályos egy angel eyes lámpába xenont rakni? Mennyire veszik komolyan a rendőrök? Vagy milyen fénye lenne egy jobb minőségű normál H1 es izzót rakok ebbe a lámpába? Egyébként erről lenne szó. Egyébként ez facelift utáni angel nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sziasztok! Sokat olvastam ködlámpa bekötéssel kapcsolatban a fórumot. Lehet, hogy van válasz, de nem találtam. 98 májusi 1,6 16 szelepes Caravánba szeretnék ködlámpát. Csatlakozók, vezetékek megvannak gyárilag. Kapcsoló háttérvilágítása működik, tehát valami van. DE nem találom a vezetéket amire lógatni kéne a ködösöket. Kapcsolási rajz szerint az utastéri csatlakozóban (bal oldalon, lábnál) kéne lennie. A hátsót megtaláltam, de az elsőt nem. A relé aljazatából eljön a kanóc, aztán eltűnik valahol. Merre találom a vezetéket? Ja, autó elejét szétborítottam, sehol nem lóg vezeték vagy csatlakozó ami gyanús lenne. Köszönöm Szerintem a reléből a vezeték a 4 es csatiba megy (bal küszöbtakaró műanyag alatt lesz a 36 os pin en). Tehát szerintem a reléből be van hozva a x4 es csati felső felébe, de az alsó felében nincs meg a tüskéje. Legalábbis nálam így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sziasztok Tudom, hogy volt már ez a téma, de összefoglalásképp mennyire gáz, szabályos egy angel eyes lámpába xenont rakni? Mennyire veszik komolyan a rendőrök? Vagy milyen fénye lenne egy jobb minőségű normál H1 es izzót rakok ebbe a lámpába? Most így hirtelen, a xenonhoz kell automata magasságállító, meg fényszorómosó, ha jól emlékszem. Van neked ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Most így hirtelen, a xenonhoz kell automata magasságállító, meg fényszorómosó, ha jól emlékszem. Van neked ilyen? no Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 no Hát akkor nagyjából ennyi. :o A magasságállítás ugye ahhoz kell, hogy ne felfele világítson, a fényszorómosó ,meg ugye tisztán tartja az üveget, hogy ne szórja a fényt, ami szintén vakításhoz vezet. Meg rémlik, hogy a fényvető kialakítása is más, de ahoz már (vagy ahhoz se :D ) értek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts