Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mi az a kupi a hamuzóban? :)

Viszont az ezüst középkonzol jól mutat :P

Az kérlek bluetooth füles, GPS töltő, Tesco fém zseton, némi fémpénz. :D :D

Látnád a csomagtartót. :D :D :D

Elküldve
Kalapácslak....?

Nem. Aluszemcsés ezüstös árnyalat. Majdnem olyan a színe mit a kocsimnak. És van rajta 3 réteg ugyanilyen márkájú lakk. Végül is metél ezüst.

Elküldve
Akinek futja ilyesmire ebben a vállságban! :)

(nekem a multiméter is megfelet! :D :D )

Egy multi se olcsó. És azt még nehezebb is beépíteni a szivargyújtó fölé.... :D

Elküldve
Akinek futja ilyesmire ebben a vállságban! :)

(nekem a multiméter is megfelet! :D :D )

Csak ugye az állandóan be van dugva, mindíg mutatja a feszültséget, látni pölö mennyire esik vissza indítózáskor, stb. lehet kérek a Mikitől, vagy a Jézustól. :D

Elküldve
Csak ugye az állandóan be van dugva, mindíg mutatja a feszültséget, látni pölö mennyire esik vissza indítózáskor, stb. lehet kérek a Mikitől, vagy a Jézustól. :D

És még jól is néz ki. :)

Lehet beépítem valahova fixen. Néha kell a szivargyujtó, és nem kell akkor ki be dugdosni. :D

Elküldve
És még jól is néz ki. :)

Lehet beépítem valahova fixen. Néha kell a szivargyujtó, és nem kell akkor ki be dugdosni. :D

Talána legegyszerűbb lenne egy plussz szivargyujtó, abban maradhat állandóan, ha meg kihúzod kupakot rá. Csak nem tudom mekkora szöget zár be a dugórész a kijelzővel, olyan helyre kell rakni ahol kényelmesen rálátsz.

Elküldve
Talána legegyszerűbb lenne egy plussz szivargyujtó, abban maradhat állandóan, ha meg kihúzod kupakot rá. Csak nem tudom mekkora szöget zár be a dugórész a kijelzővel, olyan helyre kell rakni ahol kényelmesen rálátsz.

Egyenes.

Elküldve
Egyenes.

Hmmm...az nem jó. Én valahova a kormányburkolattól jobbra gondoltam, ott nincs semmi, és van mögötte hely. És ha befúrnánk az A-oszlop burkolatába? Ha leszednénk róla a dugórészt talán nem is lógna ki.

Elküldve
Hmmm...az nem jó. Én valahova a kormányburkolattól jobbra gondoltam, ott nincs semmi, és van mögötte hely. És ha befúrnánk az A-oszlop burkolatába? Ha leszednénk róla a dugórészt talán nem is lógna ki.

Zavaró lenne. Elég erős fénye van sötétben.

Elküldve

Tudom. Meg hogy sötétbe elég zavaró a fénye. Erre írtam neked hogy ellenállás, vagy potméter. A led kijelzője elé. És akkor tudnád szabályozni a fényerejét. Mert gondolom a kijelző állandó feszültséget kap. És nem 14,4V-ról megy.

Elküldve
Tudom. Meg hogy sötétbe elég zavaró a fénye. Erre írtam neked hogy ellenállás, vagy potméter. A led kijelzője elé. És akkor tudnád szabályozni a fényerejét. Mert gondolom a kijelző állandó feszültséget kap. És nem 14,4V-ról megy.

Ahhoz pici ez. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.