Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Agyon elektronikáztam az autót. :) Jól mutat benne élőben, és jól jelez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Moti általánosságban mondta sztem. Nem is arra írtam, hanem a Te hozzászólásodra reagáltam :) Agyon elektronikáztam az autót. :D Jól mutat benne élőben, és jól jelez. http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/90644203.jpg Mi az a kupi a hamuzóban? :D Viszont az ezüst középkonzol jól mutat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Mi az a kupi a hamuzóban? :) Viszont az ezüst középkonzol jól mutat :P Az kérlek bluetooth füles, GPS töltő, Tesco fém zseton, némi fémpénz. :D :D Látnád a csomagtartót. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Agyon elektronikáztam az autót. :D Jól mutat benne élőben, és jól jelez. http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/90644203.jpg Az 1 óra? vagy mi az? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Agyon elektronikáztam az autót. :) Jól mutat benne élőben, és jól jelez. http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/90644203.jpg Mivel van lefestve a közepe? Vagy fémből van kiöntve... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Az 1 óra? vagy mi az? :) Voltmérő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Mivel van lefestve a közepe? Vagy fémből van kiöntve... ? Ilyennel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Voltmérő. :D Jaaah! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Ilyennel. :) Kalapácslak....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Kalapácslak....? Nem. Aluszemcsés ezüstös árnyalat. Majdnem olyan a színe mit a kocsimnak. És van rajta 3 réteg ugyanilyen márkájú lakk. Végül is metél ezüst. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Voltmérő. :D Akinek futja ilyesmire ebben a vállságban! :) (nekem a multiméter is megfelet! :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Akinek futja ilyesmire ebben a vállságban! :) (nekem a multiméter is megfelet! :D :D ) Egy multi se olcsó. És azt még nehezebb is beépíteni a szivargyújtó fölé.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Akinek futja ilyesmire ebben a vállságban! :) (nekem a multiméter is megfelet! :D :D ) Csak ugye az állandóan be van dugva, mindíg mutatja a feszültséget, látni pölö mennyire esik vissza indítózáskor, stb. lehet kérek a Mikitől, vagy a Jézustól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Csak ugye az állandóan be van dugva, mindíg mutatja a feszültséget, látni pölö mennyire esik vissza indítózáskor, stb. lehet kérek a Mikitől, vagy a Jézustól. :D És még jól is néz ki. :) Lehet beépítem valahova fixen. Néha kell a szivargyujtó, és nem kell akkor ki be dugdosni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 És még jól is néz ki. :) Lehet beépítem valahova fixen. Néha kell a szivargyujtó, és nem kell akkor ki be dugdosni. :D Talána legegyszerűbb lenne egy plussz szivargyujtó, abban maradhat állandóan, ha meg kihúzod kupakot rá. Csak nem tudom mekkora szöget zár be a dugórész a kijelzővel, olyan helyre kell rakni ahol kényelmesen rálátsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Talána legegyszerűbb lenne egy plussz szivargyujtó, abban maradhat állandóan, ha meg kihúzod kupakot rá. Csak nem tudom mekkora szöget zár be a dugórész a kijelzővel, olyan helyre kell rakni ahol kényelmesen rálátsz. Egyenes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Egyenes. Hmmm...az nem jó. Én valahova a kormányburkolattól jobbra gondoltam, ott nincs semmi, és van mögötte hely. És ha befúrnánk az A-oszlop burkolatába? Ha leszednénk róla a dugórészt talán nem is lógna ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Hmmm...az nem jó. Én valahova a kormányburkolattól jobbra gondoltam, ott nincs semmi, és van mögötte hely. És ha befúrnánk az A-oszlop burkolatába? Ha leszednénk róla a dugórészt talán nem is lógna ki. Zavaró lenne. Elég erős fénye van sötétben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Zavaró lenne. Elég erős fénye van sötétben. Ellenállást bele. Vagy potmétert.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Ellenállást bele. Vagy potmétert.... Persze. Egy voltmérőbe. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Persze. Egy voltmérőbe. :) :D A kijelzőjére. Hogy a fényerő állítható legyen... Erre gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 A kijelzőjére. Hogy a fényerő állítható legyen... Erre gondoltam. Erről van szó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Erről van szó. :) Tudom. Meg hogy sötétbe elég zavaró a fénye. Erre írtam neked hogy ellenállás, vagy potméter. A led kijelzője elé. És akkor tudnád szabályozni a fényerejét. Mert gondolom a kijelző állandó feszültséget kap. És nem 14,4V-ról megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Tudom. Meg hogy sötétbe elég zavaró a fénye. Erre írtam neked hogy ellenállás, vagy potméter. A led kijelzője elé. És akkor tudnád szabályozni a fényerejét. Mert gondolom a kijelző állandó feszültséget kap. És nem 14,4V-ról megy. Ahhoz pici ez. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Ahhoz pici ez. :) Van nagyon pici potméter is. És ha úgyis beépítenéd... Na mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts