FPepe Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Az-az.. Más sem hiányzott még.. Bontóban szokott lenni ? Úgy ment szét, hogy nem is folyt rá a víz sem semmi. Csak egyszerűen nem megy. Van rajta egy kis hengeres dolog, az egy bizti, mérd ki, nem csak az szakadt-e, olcsóbb azt cserélni, mint az egészet. Ill. nézd meg a foglalatot, érintkezik-e rendesen, nem csak oxid miatt nem működött-e.
vago Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Járó motornál,ha az akksin feszültséget mérek,hány voltnak kell lennie?
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Járó motornál,ha az akksin feszültséget mérek,hány voltnak kell lennie? 14 körül szerintem illene ^_^
Thor Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Járó motornál,ha az akksin feszültséget mérek,hány voltnak kell lennie? 13,5-14,4V között.
vago Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 13,5-14,4V között. Akkor 13,az kevés,ha igen akkor a generátor a ludas,vagy az akksi?
Thor Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Akkor 13,az kevés,ha igen akkor a generátor a ludas,vagy az akksi? Van valami hiba? Nehezen indul, vagy lemerül az akksi? Volt valami fogyasztó (világítás pl.) amikor mérted a 13V-ot?
vago Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Van valami hiba? Nehezen indul, vagy lemerül az akksi? Volt valami fogyasztó (világítás pl.) amikor mérted a 13V-ot? Igen,lemerült az akksi.Zenét hallgattam és egyszercsak elhallgatott. Nem volt semmi bekapcsolva méréskor.
Thor Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Igen,lemerült az akksi.Zenét hallgattam és egyszercsak elhallgatott. Nem volt semmi bekapcsolva méréskor. Mennyi ideig ment a zene? Gondolom nem járt a motor közben.
vago Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Mennyi ideig ment a zene? Gondolom nem járt a motor közben. Kb.:1 órát és nem járt a motor.Máskor egésznap is megy minden gond nélkül.Ebből gondolom,hogy vmi gáz van.
Opeles90 Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Kb.:1 órát és nem járt a motor.Máskor egésznap is megy minden gond nélkül.Ebből gondolom,hogy vmi gáz van. Hát gondolom nem egy egetrengető hangcucc van a kocsidban. Nekem gyári hangszóró hátul + elől 13as MNC hangszórók (egyáltalán nem nagy teljesítmény), szivargyújtóba transmitterről megy a zene elég hangosan amikor mosom, kb 4-5 órán át..és semmi merülés. ^_^ Ott ha ennyitől lemerül tényleg van valami baj. Jó igaz...enyém dízel..de akkoris.
vago Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Hát gondolom nem egy egetrengető hangcucc van a kocsidban. Nekem gyári hangszóró hátul + elől 13as MNC hangszórók (egyáltalán nem nagy teljesítmény), szivargyújtóba transmitterről megy a zene elég hangosan amikor mosom, kb 4-5 órán át..és semmi merülés. ^_^ Ott ha ennyitől lemerül tényleg van valami baj. Jó igaz...enyém dízel..de akkoris. Pont igy ment nálam is!Semmi extra.
Thor Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Kb.:1 órát és nem járt a motor.Máskor egésznap is megy minden gond nélkül.Ebből gondolom,hogy vmi gáz van. Milyen gyakran és hol használod a kocsit? Mikori az akksid? Vagy nincs "ideje" visszatölteni a generátornak, vagy tényleg az akksid kezd meghalni.
m_petya Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Milyen gyakran és hol használod a kocsit? Mikori az akksid? Vagy nincs "ideje" visszatölteni a generátornak, vagy tényleg az akksid kezd meghalni. Vagy megnézheti a testcsatlakozást a blokkon és a kasztnin is, hátha az oxidos egy kicsit. Esetleg próbaképpen vihetne direkt testet a generátor egyik felfogatócsavarjához.
vago Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Vagy megnézheti a testcsatlakozást a blokkon és a kasztnin is, hátha az oxidos egy kicsit. Esetleg próbaképpen vihetne direkt testet a generátor egyik felfogatócsavarjához. Köszönöm a hozzászólásokat,közben meglett a hiba,kontaktos volt.Nem is volt lemerülve csak a kontakt miatt nem birt inditani!
m_petya Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Köszönöm a hozzászólásokat,közben meglett a hiba,kontaktos volt.Nem is volt lemerülve csak a kontakt miatt nem birt inditani! Ugye? Helyből ezt mondtam ^_^
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Az-az.. Más sem hiányzott még.. Bontóban szokott lenni ? Úgy ment szét, hogy nem is folyt rá a víz sem semmi. Csak egyszerűen nem megy. Nézd csak! ^_^ Hát gondolom nem egy egetrengető hangcucc van a kocsidban. Nekem gyári hangszóró hátul + elől 13as MNC hangszórók (egyáltalán nem nagy teljesítmény), szivargyújtóba transmitterről megy a zene elég hangosan amikor mosom, kb 4-5 órán át..és semmi merülés. :D Ott ha ennyitől lemerül tényleg van valami baj. Jó igaz...enyém dízel..de akkoris. Érdekes, nekem is bírja az akku a rádiózást órákon keresztül. :D :D
Tiv. Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Hát gondolom nem egy egetrengető hangcucc van a kocsidban. Nekem gyári hangszóró hátul + elől 13as MNC hangszórók (egyáltalán nem nagy teljesítmény), szivargyújtóba transmitterről megy a zene elég hangosan amikor mosom, kb 4-5 órán át..és semmi merülés. ^_^ Ott ha ennyitől lemerül tényleg van valami baj. Jó igaz...enyém dízel..de akkoris. Mit mosol rajta 4-5 órán keresztül? :D :D :D
Tiv. Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Érdekes, nekem is bírja az akku a rádiózást órákon keresztül. ^_^ http://kep.psharing.com/417191.jpg :D Teee Zotya!!!!!! Kinyomta a szemét az a nagy akksi. :D :D ;)
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Mit mosol rajta 4-5 órán keresztül? :D ^_^ :D Sarat szántás után.
egyhapsi Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Nézd csak! ^_^ Zotya nem semmi vagy:-) Köszi. Kiszedem még egyszer, szemrevételezem, meg azt a biztit kimérem. Eszméletlen szűk helyen van, alíg jött ki tegnap. Csak visszaraktam, hogy legalább menjen a 4-s fokozat.
astrásgyerek Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Nem tudjátok mitől lehet, hogy lámpakapcsolásra nem világít a TID-em. :D Csak egyedül arra reagál, (és akkor is csak lekapcsolt lámpával) ha megnyomok rajta egy gombot. ^_^ Gyújtásra sem történik semmi, valamint akkor sem, ha rákapcsolom a lámpát. Mi lehet a gond?? :D
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Nem tudjátok mitől lehet, hogy lámpakapcsolásra nem világít a TID-em. :D Csak egyedül arra reagál, (és akkor is csak lekapcsolt lámpával) ha megnyomok rajta egy gombot. ^_^ Gyújtásra sem történik semmi, valamint akkor sem, ha rákapcsolom a lámpát. Mi lehet a gond?? :D Jöttek már többen ilyen középkijelző hibával, hogy pölö gyujtásra nem világit, csak fényszóró bekapcsolásra, de úgy rémlik nem lett meg az oka. Talán valami kontakt a csatiban, vagy részleges leszakadása a szallagnak a nyákról. Nekem egyszer olyan volt, hogy néha elment a tápja, és nullázta magát, a lábak megfeszegetése megoldotta a problémát.
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Srácok,szakik! Már korábban is észleltem a kocsin,hogy erősebb gátadásnál rángat.Először a benzin szűrőre gondoltam.Aztán a napokban,hogy ilyen szép időnk van és szakad az eső,reggel arra lettem figyelmes,mintha 3 henger menne.Menet közben aztán gázadásnál ugyanaz a 3 hengeres búgó moraly.Aztán abbamarad idővel,ahogy bemelegszik.De akkor is,meg-meg akad a menet. Lehetséges,hogy a gyújtáselosztóm szopat?
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Srácok,szakik! Már korábban is észleltem a kocsin,hogy erősebb gátadásnál rángat.Először a benzin szűrőre gondoltam.Aztán a napokban,hogy ilyen szép időnk van és szakad az eső,reggel arra lettem figyelmes,mintha 3 henger menne.Menet közben aztán gázadásnál ugyanaz a 3 hengeres búgó moraly.Aztán abbamarad idővel,ahogy bemelegszik.De akkor is,meg-meg akad a menet. Lehetséges,hogy a gyújtáselosztóm szopat? Kétezer forintos kérdés. ^_^
Recommended Posts