egyhapsi Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Az kicsit sok. Nem világított vmi lámpa, esetleg a DID/TID kijelző, miután levetted az akksisarut? Lehet fenékzárlat a hiba oka. Folyadékszinteket néztél a cellákban? Nem lehet folyadékszintet nézni. Teljesen zárt az akku. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 mintha valaki kereset volna ilyet:Visit My Website,Visit My Website. Ma voltam a bontós srácnál van neki ford.szám mérős órája benzines vagy 3 rom VDO-s ha érdekel valakit szoljon,meg ha valami más is kell. Egyébként egy 2.5 ös diesel omegát hozott ha valakinek abol valami akkor is szoljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 mintha valaki kereset volna ilyet:Visit My Website,Visit My Website. Szerintem Novy volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Szerintem Novy volt. Akkor megvárom kell-e még neki ma szerváltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Úgy néz ki meghalt az akkumulátorom ma reggelre. Kapocsfeszültség, kb. 9 Volt. Ingadozó. Már a múlt héten észrevettem, feltünően meleg volt a teteje. A testet leszedve, és áramot mérve 165 mA. Ez betudható szerintem a riasztónak. Lehetséges a fenékszárlat ? Akkor az már cellazárlatos és kuka. Amikor áramot mérted nem volt véletlen nyitva valamelyik ajtó és égett a beltér/csomagtér világítás? Ha a biztiket kihuzogatod le lehet szűkiteni a kört, hogy merre fogy az amper ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Akkor az már cellazárlatos és kuka. Amikor áramot mérted nem volt véletlen nyitva valamelyik ajtó és égett a beltér/csomagtér világítás? Ha a biztiket kihuzogatod le lehet szűkiteni a kört, hogy merre fogy az amper ^_^ Ja-ja engem is megcopatott a bekapcsolódó kijelző a méréskor. Kinyomtam egyből visszaesett pár századra a fogyasztás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Ja-ja engem is megcopatott a bekapcsolódó kijelző a méréskor. Kinyomtam egyből visszaesett pár századra a fogyasztás. Az ajtók zárva voltak. Az eszembe jutott, mert először első méréskor tényleg nyitva maradt a hátsó ajtó. Aztán valamikor utána nyomkodtam a rádiót, hogy bekapocsol-e, de se kép, se hang. Olyankor a kijelző is bekapcsolna. Nem sokkal később jött egy ember, bebikáztuk az autót, majd elmentem akkut venni. Onnan kezdve töltött már annyit a generátor, hogy rendesen indult az autó. Kb. 40 km-t mentem vele a városban. Az újat még nem raktam be, kíváncsi vagyok, reggelre milyen lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Ha valaki ledezett már gyári rádiót, küldhetne nekem rajzot. Hogy melyik a pozitív negatív láb, és hogy mennyi a feszültség az égőkön. koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Ha valaki ledezett már gyári rádiót, küldhetne nekem rajzot. Hogy melyik a pozitív negatív láb, és hogy mennyi a feszültség az égőkön. koszi Ledek vannak benne gyárilag és meg van jelölve a nyákon, hogy melyik-melyik oldal. A ledbe belenézve oldalról a kisebbik rész a pozitív és a nagy rész a negatív, aztán összehasonlítod a nyákon lévő jelzéssel, hogy melyik oldalt jelölik, aztán kiszórod a régi ledeket és be az újat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vago Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Sziasztok! Benzinszivattyumnak idegesitően nagy hangja van,mitől lehet,tudja valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Sziasztok! Benzinszivattyumnak idegesitően nagy hangja van,mitől lehet,tudja valaki? Attól, hogy szar és meg fog dögleni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vago Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Attól, hogy szar és meg fog dögleni. Hát nem nyugtattál meg. Lehet javitani,vagy cserés?Mennyibe fáj egy ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Hát nem nyugtattál meg. Lehet javitani,vagy cserés?Mennyibe fáj egy ilyen? Csere. 8 ezertől, kábé olyan 40 ezerig lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Csere. 8 ezertől, kábé olyan 40 ezerig lehet kapni. 40e, meg is érdemli, aki megveszi annyiért. Olcsóbban lehet venni olyan act, ami kiszolgál sok száz lóerős csigás autókat is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vago Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Csere. 8 ezertől, kábé olyan 40 ezerig lehet kapni. Lángéknál ennyi:http://webshop.langauto.hu/List.aspx?G&16120&9902373&9902377&-1&21&2&-1&~/frmCarBrowser.aspx?IGCB|11|2|0|3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 40e, meg is érdemli, aki megveszi annyiért. Olcsóbban lehet venni olyan act, ami kiszolgál sok száz lóerős csigás autókat is... Mostantól figyelj Zotyára. Ha nem ezt tolja erre : http://aruhaz.vtx.hu/ Akkor irgumburgum ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 40e, meg is érdemli, aki megveszi annyiért. Olcsóbban lehet venni olyan act, ami kiszolgál sok száz lóerős csigás autókat is... Azt kérdezte mennyibe kerül. ^_^ Én a 8 ezresset vettem meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Azt kérdezte mennyibe kerül. ^_^ Én a 8 ezresset vettem meg. :D Te is megérdemled. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Te is megérdemled. ^_^ Meg hát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vago Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Azt kérdezte mennyibe kerül. ^_^ Én a 8 ezresset vettem meg. :D Unixnál van 5500-ért.Miért tudják ilyen olcsón adni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Unixnál van 5500-ért.Miért tudják ilyen olcsón adni? Passz, amikor én vettem 2 éve akkor alegolcsóbb 8400-ért volt a Ko-csi bt-nél. De szerintem olyan középárban kellene venned, 15-20 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Vagy vesz gyári bontottat 4ért, ha beszarik vesz még egyet 4ért, és még mindig ugyan ott lesz ahol Te. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Vagy vesz gyári bontottat 4ért, ha beszarik vesz még egyet 4ért, és még mindig ugyan ott lesz ahol Te. :D Nem volt szerencsém a bontottat sem, vettem azt is, beraktam a gépbe, ment vele 2 napig, aztán haza kellett húzni. Visszaraktam a kínait, nézegettem a bontottat, semmi baja, tökéletesen működik. ^_^ Nem értem miért állt meg a kocsiban. :D Lehet velem van a baj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Nem volt szerencsém a bontottat sem, vettem azt is, beraktam a gépbe, ment vele 2 napig, aztán haza kellett húzni. Visszaraktam a kínait, nézegettem a bontottat, semmi baja, tökéletesen működik. ^_^ Nem értem miért állt meg a kocsiban. :D Lehet velem van a baj. :D Ez eddig sem volt kérdéses. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Ledek vannak benne gyárilag és meg van jelölve a nyákon, hogy melyik-melyik oldal. A ledbe belenézve oldalról a kisebbik rész a pozitív és a nagy rész a negatív, aztán összehasonlítod a nyákon lévő jelzéssel, hogy melyik oldalt jelölik, aztán kiszórod a régi ledeket és be az újat. Nekem izzók. Majdnem olyan mint a rizsszem izzó, csak talán picivel kisebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts