astrásgyerek Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 A gyári központi záraknak hol van a vezérlője? -_- Át szeretném rakni az egész gyári kp-zár cuccot az enyémbe, most utángyáriak vannak benne, de haldokolnak! :rolleyes: Vagy nincs is vezérlője külön? Ehhez sajna nem értek. <_< (bekötöttem a csomiajtó kp-zárját, amit kiszedtem a donorból, és az jól működik az utángyáriakkal) Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Hátsó villanyablakhoz milyen relé kellene neked? A kapcsolóhoz kell amivel tudom kapcsolni,hogy hátul tudják e mozgatni az ablakot vagy csak én.Alias gyerekzár. A gyári kapcsolási rajzon van, a bizti táblán F22es bizti áramát szakítja vagy nyitja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 A gyári központi záraknak hol van a vezérlője? -_- Át szeretném rakni az egész gyári kp-zár cuccot az enyémbe, most utángyáriak vannak benne, de haldokolnak! :rolleyes: Vagy nincs is vezérlője külön? Ehhez sajna nem értek. <_< (bekötöttem a csomiajtó kp-zárját, amit kiszedtem a donorból, és az jól működik az utángyáriakkal) Asszem vhol jobb oldalon van, az acrelé felé...de nem esküszöm meg rá. :D A kapcsolóhoz kell amivel tudom kapcsolni,hogy hátul tudják e mozgatni az ablakot vagy csak én.Alias gyerekzár. A gyári kapcsolási rajzon van, a bizti táblán F22es bizti áramát szakítja vagy nyitja. Hát, nekem nincs relézve, pedig gyári van benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Asszem vhol jobb oldalon van, az acrelé felé...de nem esküszöm meg rá. :rolleyes: Hát, nekem nincs relézve, pedig gyári van benne. <_< undefineda legutolsó oldalon.K100 -al van jelölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 undefineda legutolsó oldalon.K100 -al van jelölve. Nem lehet, hogy csak cabrionál volt így? Mert ugye alul az van írva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 A gyári központi záraknak hol van a vezérlője? -_- Át szeretném rakni az egész gyári kp-zár cuccot az enyémbe, most utángyáriak vannak benne, de haldokolnak! :rolleyes: Vagy nincs is vezérlője külön? Ehhez sajna nem értek. <_< (bekötöttem a csomiajtó kp-zárját, amit kiszedtem a donorból, és az jól működik az utángyáriakkal) jobb elso ules labterenek jobb oldalan a hangszigetelo boritas mogott van a vezerlo. muanyag boritas leszed, es mogotte van egy centi vastag szivacs boritas, amogott talalod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 jobb elso ules labterenek jobb oldalan a hangszigetelo boritas mogott van a vezerlo. muanyag boritas leszed, es mogotte van egy centi vastag szivacs boritas, amogott talalod. hja es megneztem van benne gyorsulas szenzor :rolleyes: (anno le lettem hulyezve itt miatta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Nem lehet, hogy csak cabrionál volt így? Mert ugye alul az van írva... meglehet d azért rakok neki egyet . Ahogy elnézem a kapcsolási rajzot akkor a tiéd 96/9 hó utáni és akkor központizár bezárja az ablakot is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Így van. Köszi a segitséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 meglehet d azért rakok neki egyet . Ahogy elnézem a kapcsolási rajzot akkor a tiéd 96/9 hó utáni és akkor központizár bezárja az ablakot is? Így van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Asszem vhol jobb oldalon van, az acrelé felé...de nem esküszöm meg rá. :rolleyes: jobb elso ules labterenek jobb oldalan a hangszigetelo boritas mogott van a vezerlo. muanyag boritas leszed, es mogotte van egy centi vastag szivacs boritas, amogott talalod. Köszi, holnap meglesem! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Így van. :rolleyes: Rajz szerint semmi külömbség a két centrál között megnézem az enyém mit csinál ha igy bekötöm mint a tiéd van. Amit linkeltem képet arra nem tudsz valami választ,hogy az minek a csatija? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Rajz szerint semmi külömbség a két centrál között megnézem az enyém mit csinál ha igy bekötöm mint a tiéd van. Amit linkeltem képet arra nem tudsz valami választ,hogy az minek a csatija? Motorépítés után nekem kimaradt az egyik fekete csati, de már meg nem mondom melyik volt. A 4pines talán a hátsó világítós kapaszkodóé(???), szóval akkor nekem a másik maradt ki. Passzolom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Motorépítés után nekem kimaradt az egyik fekete csati, de már meg nem mondom melyik volt. A 4pines talán a hátsó világítós kapaszkodóé(???), szóval akkor nekem a másik maradt ki. Passzolom. :rolleyes: Az a B-oszlopnál van, és 3 pólusú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Az a B-oszlopnál van, és 3 pólusú. És zöld, ha jól rémlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Ezek az utólagos kp zár motorok mennyire szabványosak? Csak azért kérdem, mert nekem mostmár nagyon "gatya" a jobb hátsó és kicserélném. Ahogy néztem, minden motor burkolatán 2 felfogatási pont van. Amennyiben ezek távolsága mindegyiknél megegyezik, egyszerűen ki tudnám cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Ezek az utólagos kp zár motorok mennyire szabványosak? Csak azért kérdem, mert nekem mostmár nagyon "gatya" a jobb hátsó és kicserélném. Ahogy néztem, minden motor burkolatán 2 felfogatási pont van. Amennyiben ezek távolsága mindegyiknél megegyezik, egyszerűen ki tudnám cserélni. Szerintem nagyjából egyformák. A munkatársam vett unixosat 1000-forintért, pont olyan mint amilyen nekem van benne, nem tom milyen márka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Ezek az utólagos kp zár motorok mennyire szabványosak? Csak azért kérdem, mert nekem mostmár nagyon "gatya" a jobb hátsó és kicserélném. Ahogy néztem, minden motor burkolatán 2 felfogatási pont van. Amennyiben ezek távolsága mindegyiknél megegyezik, egyszerűen ki tudnám cserélni. Ha HD tipusról van szó akkor nagyon nem annyi a felfogatási pontjaik -_- hosszabb :rolleyes: mikor behekkeltem a távvezérlést a motorokat le akartam cserélni de mivel nem passzoltak így inkább gondolkoztam 1 napot és a gyárira építettem rá a modult <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Ha HD tipusról van szó akkor nagyon nem annyi a felfogatási pontjaik -_- hosszabb :rolleyes: mikor behekkeltem a távvezérlést a motorokat le akartam cserélni de mivel nem passzoltak így inkább gondolkoztam 1 napot és a gyárira építettem rá a modult <_< Nemtom mi az a HD, nekem ilyen sima ugy. fekete műanyagos motor van benne, mint a Zotya által linkelt képen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nemtom mi az a HD, nekem ilyen sima ugy. fekete műanyagos motor van benne, mint a Zotya által linkelt képen. Arról van szó <_< mondjuk amit én vettem az univerzális vacak, nem típusspecifikus.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Arról van szó -_- mondjuk amit én vettem az univerzális vacak, nem típusspecifikus.. :rolleyes: Most teljesen összekevertél....végignéztem pár netes képet ezekről a zárakról és apróbb részletektől eltekintve nekem egyformának tűntek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Most teljesen összekevertél....végignéztem pár netes képet ezekről a zárakról és apróbb részletektől eltekintve nekem egyformának tűntek. <_< Na ezek csak átbuherálással mennének fel a gyáriak helyére mert lentebb kellene őket felfogatni -_- ezért maradt a rafkózás meg gyárira építés pedig amúgy simán betettem volna a helyükre :D de más elven is működnek mint a gyáriak ezért kell a saját kábelkötegükkel és vezérlőjükkel beépíteni :rolleyes: de ha lehet már olyat kapni ami simán hack nélkül bemegy a gyári helyére akkor tessék örülni neki és venni míg van.. B) :) Mingyá csinálok egy fotót a dobozáról és a megmaradt tartalmáról.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Na ezek csak átbuherálással mennének fel a gyáriak helyére mert lentebb kellene őket felfogatni <_< ezért maradt a rafkózás meg gyárira építés pedig amúgy simán betettem volna a helyükre -_- de más elven is működnek mint a gyáriak ezért kell a saját kábelkötegükkel és vezérlőjükkel beépíteni :rolleyes: de ha lehet már olyat kapni ami simán hack nélkül bemegy a gyári helyére akkor tessék örülni neki és venni míg van.. :) :D Mingyá csinálok egy fotót a dobozáról és a megmaradt tartalmáról.. B) Mondom, nekem most is ilyen univerzális van benne, azt akarom lecserélni. Így okés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Mondom, nekem most is ilyen univerzális van benne, azt akarom lecserélni. Így okés? Ilyen ami nekem van: Pár üveg citromos sörért elvihető.. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Ilyen ami nekem van: Pár üveg citromos sörért elvihető.. :rolleyes: <_< Tehát akkor tisztázom: most is ilyen sima univ. van az autóban, de már sz@r, ezért cserélnem kéne. Ha veszek ilyen univerzálisat akkor mennyire lesz csereszabatos? Nem akarom ugyanis a mostani felfúrt konzoljait lecserélni, csak konkrétan a motort cserélném ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts