Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

A gyári központi záraknak hol van a vezérlője? -_-

Át szeretném rakni az egész gyári kp-zár cuccot az enyémbe, most utángyáriak vannak benne, de haldokolnak! :rolleyes:

Vagy nincs is vezérlője külön? Ehhez sajna nem értek. <_<

(bekötöttem a csomiajtó kp-zárját, amit kiszedtem a donorból, és az jól működik az utángyáriakkal)

Megosztás:

Át szeretném rakni az egész gyári kp-zár cuccot az enyémbe, most utángyáriak vannak benne, de haldokolnak! :rolleyes:

(bekötöttem a csomiajtó kp-zárját, amit kiszedtem a donorból, és az jól működik az utángyáriakkal)

Asszem vhol jobb oldalon van, az acrelé felé...de nem esküszöm meg rá. :D

A kapcsolóhoz kell amivel tudom kapcsolni,hogy hátul tudják e mozgatni az ablakot vagy csak én.Alias gyerekzár.

A gyári kapcsolási rajzon van, a bizti táblán F22es bizti áramát szakítja vagy nyitja.

Hát, nekem nincs relézve, pedig gyári van benne. :)

Megosztás:

jobb elso ules labterenek jobb oldalan a hangszigetelo boritas mogott van a vezerlo.

muanyag boritas leszed, es mogotte van egy centi vastag szivacs boritas, amogott talalod.

Megosztás:

Rajz szerint semmi külömbség a két centrál között megnézem az enyém mit csinál ha igy bekötöm mint a tiéd van.

Amit linkeltem képet arra nem tudsz valami választ,hogy az minek a csatija?

Motorépítés után nekem kimaradt az egyik fekete csati, de már meg nem mondom melyik volt. A 4pines talán a hátsó világítós kapaszkodóé(???), szóval akkor nekem a másik maradt ki. Passzolom. :rolleyes:

Megosztás:

Ezek az utólagos kp zár motorok mennyire szabványosak?

Csak azért kérdem, mert nekem mostmár nagyon "gatya" a jobb hátsó és kicserélném. Ahogy néztem, minden motor burkolatán 2 felfogatási pont van. Amennyiben ezek távolsága mindegyiknél megegyezik, egyszerűen ki tudnám cserélni.

Megosztás:

Csak azért kérdem, mert nekem mostmár nagyon "gatya" a jobb hátsó és kicserélném. Ahogy néztem, minden motor burkolatán 2 felfogatási pont van. Amennyiben ezek távolsága mindegyiknél megegyezik, egyszerűen ki tudnám cserélni.

Szerintem nagyjából egyformák. A munkatársam vett unixosat 1000-forintért, pont olyan mint amilyen nekem van benne, nem tom milyen márka.

393099.jpg

Megosztás:

Ha HD tipusról van szó akkor nagyon nem annyi a felfogatási pontjaik -_- hosszabb :rolleyes: mikor behekkeltem a távvezérlést a motorokat le akartam cserélni de mivel nem passzoltak így inkább gondolkoztam 1 napot és a gyárira építettem rá a modult <_<

Megosztás:

Ha HD tipusról van szó akkor nagyon nem annyi a felfogatási pontjaik -_- hosszabb :rolleyes: mikor behekkeltem a távvezérlést a motorokat le akartam cserélni de mivel nem passzoltak így inkább gondolkoztam 1 napot és a gyárira építettem rá a modult <_<

Nemtom mi az a HD, nekem ilyen sima ugy. fekete műanyagos motor van benne, mint a Zotya által linkelt képen.

Megosztás:

Nemtom mi az a HD, nekem ilyen sima ugy. fekete műanyagos motor van benne, mint a Zotya által linkelt képen.

Arról van szó <_< mondjuk amit én vettem az univerzális vacak, nem típusspecifikus.. :rolleyes:

Megosztás:

Most teljesen összekevertél....végignéztem pár netes képet ezekről a zárakról és apróbb részletektől eltekintve nekem egyformának tűntek. <_<

Na ezek csak átbuherálással mennének fel a gyáriak helyére mert lentebb kellene őket felfogatni -_- ezért maradt a rafkózás meg gyárira építés pedig amúgy simán betettem volna a helyükre :D de más elven is működnek mint a gyáriak ezért kell a saját kábelkötegükkel és vezérlőjükkel beépíteni :rolleyes: de ha lehet már olyat kapni ami simán hack nélkül bemegy a gyári helyére akkor tessék örülni neki és venni míg van.. B) :)

Mingyá csinálok egy fotót a dobozáról és a megmaradt tartalmáról.. B)

Megosztás:

Na ezek csak átbuherálással mennének fel a gyáriak helyére mert lentebb kellene őket felfogatni <_< ezért maradt a rafkózás meg gyárira építés pedig amúgy simán betettem volna a helyükre -_- de más elven is működnek mint a gyáriak ezért kell a saját kábelkötegükkel és vezérlőjükkel beépíteni :rolleyes: de ha lehet már olyat kapni ami simán hack nélkül bemegy a gyári helyére akkor tessék örülni neki és venni míg van.. :) :D

Mingyá csinálok egy fotót a dobozáról és a megmaradt tartalmáról.. B)

Mondom, nekem most is ilyen univerzális van benne, azt akarom lecserélni. Így okés?

Megosztás:

Mondom, nekem most is ilyen univerzális van benne, azt akarom lecserélni. Így okés?

Ilyen ami nekem van:

www.tvn.hu_57f27d64bfc0132b5873137c6339499d.jpg

www.tvn.hu_75b63242868090f31ffc2c706737358b.jpg

Pár üveg citromos sörért elvihető.. :rolleyes: <_<

Megosztás:

Ilyen ami nekem van:

Pár üveg citromos sörért elvihető.. :rolleyes: <_<

Tehát akkor tisztázom: most is ilyen sima univ. van az autóban, de már sz@r, ezért cserélnem kéne. Ha veszek ilyen univerzálisat akkor mennyire lesz csereszabatos? Nem akarom ugyanis a mostani felfúrt konzoljait lecserélni, csak konkrétan a motort cserélném ki.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.