frecsume Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 üdv. valaki tudna linkelni egy hátsó elktromos emelőröl képet vagy csak a linket? erre valaki?
zocsa Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Üdv! Ma kiszedtem a középkonzolból az órát és visszatettem a 2 ledet. Annyiban változott, hogy most mind a 2 ég gyengén aminkor nincs gyújtáson. Viszont ha ráadom onnantól semmi egészen addig amíg helyzetjelzőt vagy tompítottat nem kapcsolok. Valami ötlet, hogy mi a baja mert én már nemtom. Az enyém is így működik most,az egyik kiszerelés óta. Valami gondolom elszállt benne. A csatlakozója jó,nem tudom,hogy mi lehet,már feladtam. :D
feri05 Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Végigolvastam 37 oldalt amit a kereső kiadott a led-re. Persze az utolsó előtti volt amit én kerestem. A 7-es biztit valószínűleg kiverte és ez okozza az órám hülyeségeit. Elfeketedik vagy honnan tudom hogy annak annyi?
Dáwid Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Végigolvastam 37 oldalt amit a kereső kiadott a led-re. Persze az utolsó előtti volt amit én kerestem. A 7-es biztit valószínűleg kiverte és ez okozza az órám hülyeségeit. Elfeketedik vagy honnan tudom hogy annak annyi? Ha kihúzod akkor oldalról látod ha a szál elsült benne :D
m_petya Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Ha kihúzod akkor oldalról látod ha a szál elsült benne :P Az pazarlás! Láttam én már olyan foglalatot is ami zárlat esetén kitolja a biztit, és csak vissza kell lökni. ^_^ Illetve nem a biztit tolja ki, hanem egy kis pöcköt benne. :D
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Az pazarlás! Láttam én már olyan foglalatot is ami zárlat esetén kitolja a biztit, és csak vissza kell lökni. :P Illetve nem a biztit tolja ki, hanem egy kis pöcköt benne. ^_^ És akkor kint van a pici pöcök? :D
m_petya Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 És akkor kint van a pici pöcök? ^_^ jah kint :D :P
feri05 Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Sziasztok! Megnéztem a biztit de (sajnos jó) így továbbra sem tudom mi okozza az óra hibáját. Valami egyéb ötlet?
ZsöPö Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Sziasztok! Megnéztem a biztit de (sajnos jó) így továbbra sem tudom mi okozza az óra hibáját. Valami egyéb ötlet? Én ajánlanám, hogy vedd ki az órát, vedd le a burkolatát, és nézd meg a lábak forrasztását. Sajnos idővel el tudnak öregedni, eltörnek, én nem érintkezik jól. Újra kell forrasztani, és tökéletes lesz. Ha nem akarod szétszedni, akkor is érdemes kivenni, s a csatiban megnézni gyújtáson az 5ös lábat. Beledugsz egy tűt, s elvileg ott +12V-nak kell lennie gyújtáson. Üd: ZsöPö
feri05 Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Én ajánlanám, hogy vedd ki az órát, vedd le a burkolatát, és nézd meg a lábak forrasztását. Sajnos idővel el tudnak öregedni, eltörnek, én nem érintkezik jól. Újra kell forrasztani, és tökéletes lesz. Ha nem akarod szétszedni, akkor is érdemes kivenni, s a csatiban megnézni gyújtáson az 5ös lábat. Beledugsz egy tűt, s elvileg ott +12V-nak kell lennie gyújtáson. Üd: ZsöPö Melyik is az 5ös láb? Alsó v felső sorban van?
ZsöPö Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Melyik is az 5ös láb? Alsó v felső sorban van? Felső sor balról a második, de az ajzaton fel vannak tüntetve a számok. Legalább is az 1 6 7 12
feri05 Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 Felső sor balról a második, de az ajzaton fel vannak tüntetve a számok. Legalább is az 1 6 7 12 Sziasztok! Épp most néztem meg. Gyújtásra van 12V az 5ös Csak fényszóróra a 6-os Az 1-es en állandóan van. Akkor ez a rész elvileg jó. Valami az órával van. Látszólag semmi baja a lábak forrasztásának. Hogy forrasszam újra ezek olyan picik csak ártani tudnák neki!
yankee Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 Sziasztok! Épp most néztem meg. Gyújtásra van 12V az 5ös Csak fényszóróra a 6-os Az 1-es en állandóan van. Akkor ez a rész elvileg jó. Valami az órával van. Látszólag semmi baja a lábak forrasztásának. Hogy forrasszam újra ezek olyan picik csak ártani tudnák neki! Akkor sehogy :D. Amúgy meg óvatosan ne melegítsd túl mert akkor ki füstől pár ellenállatka, kondi stb. ÓVATOSAN
feri05 Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 Akkor sehogy :D. Amúgy meg óvatosan ne melegítsd túl mert akkor ki füstől pár ellenállatka, kondi stb. ÓVATOSAN Nem forrasztgatom az órát, mert csak rosszabb lesz. Inkább megkeresem azt a vezetéket amelyik az 5-ösre megy(+12V). És onnan viszek a ledeknek. De milyen vezetéknek kell lennie a másiknak (test?). Vagy az 5ös alatti lenne az ami nekem kell? Hogy tudom megkeresni a másikat?
frecsume Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 Mai nap termése:Visit My Website,Visit My Website,Visit My Website,Visit My WebsiteVisit My Website,Visit My Website,Visit My Website,Visit My Website,Visit My Website.
ZsöPö Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 Nem forrasztgatom az órát, mert csak rosszabb lesz. Inkább megkeresem azt a vezetéket amelyik az 5-ösre megy(+12V). És onnan viszek a ledeknek. De milyen vezetéknek kell lennie a másiknak (test?). Vagy az 5ös alatti lenne az ami nekem kell? Hogy tudom megkeresni a másikat? Szia! A 3-as a test.
feri05 Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 Szia! A 3-as a test. Köszi! Holnap megcsinálom. Egyébként az eredeti gondolom nem "sorba van kötve" hanem külön-külön kapnak 12V-t. Ha igen akkor nekem is külön külön kell megoldani?
zotya975 Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 Mai nap termése:Visit My Website,Visit My Website,Visit My Website,Visit My WebsiteVisit My Website,Visit My Website,Visit My Website,Visit My Website,Visit My Website. Műkszik is minden? :D
yankee Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 Köszi! Holnap megcsinálom. Egyébként az eredeti gondolom nem "sorba van kötve" hanem külön-külön kapnak 12V-t. Ha igen akkor nekem is külön külön kell megoldani? sztem tök mind1. De a órába sincs másképp az egy dolog, hogy 5ös pinre megy a táp de onnantól a nyákon sztem egybe van De ne kókányolj!! van nekem gyári kijelzőm el botolhatjuk. Nekem ledek voltak benne és jól működött. Csak a bc-miatt vewttem ki. Ha érdekel akkor PM
frecsume Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 Műkszik is minden? :D azttat mondta a srác hogy igen de ha nm kicseréli.
Dáwid Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 sztem tök mind1. De a órába sincs másképp az egy dolog, hogy 5ös pinre megy a táp de onnantól a nyákon sztem egybe van De ne kókányolj!! van nekem gyári kijelzőm el botolhatjuk. Nekem ledek voltak benne és jól működött. Csak a bc-miatt vewttem ki. Ha érdekel akkor PM Aztán jöhet egy PM hozzám is ha kis pénzért nekem adná a rossz előzőt :D
m_petya Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 Érdekes dolgot produkál mostanában a vas. Berakom a kulcsot, elfordítom, és nem akar indulni. Meg se nyekken. Szétkaptam, mint Floki a lábtörlőt, hogy biztos a ricsajgó szórakozik velem. A nagy hibakeresés eredménye a következő. Ricsajgó jó, hanem a gyújtás kapcsolónál lesz a gond. Levettem a kormány burkolatot és a kábeles oldalon enyhén meghúztam srégen magam felé a betétet, és láss csodát indult. Vagy szét van kopva valami, vagy nem tudom. Lehet olyan egységet külön kapni, vagy mit kellene cserélnem?
tothlaszlo Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 hali! Az a problémám hogy mikor bezárom a kocsit megnyomom a gombot és a jobb első ajtót soha nem zárja és nem is nyitja. Ötletek?
m_petya Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 hali! Az a problémám hogy mikor bezárom a kocsit megnyomom a gombot és a jobb első ajtót soha nem zárja és nem is nyitja. Ötletek? Vagy behalt a zármotorod, vagy meg van törve a vezetéke, vagy ha nem gyári a zárad, akkor az a kis rögzítő elem amivel csatlakozik a zárszerkezethez, az van fellazulva.
tothlaszlo Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 azt honnan tudom meg h gyári-e? Az ablakon van egy felirat meg a távirányítón is azthiszem Enforcer v hasonló.
Recommended Posts