Johnny82 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Tök mind1. Hogy ki írja e. Elvileg egy pittyenés után lőheted bele a kódot ha irja hanem. Én is most veszek egy gyárit:D Csak cd-set:P Majd elárulom a titkot:D Jóvan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Tök mind1. Hogy ki írja e. Elvileg egy pittyenés után lőheted bele a kódot ha irja hanem. Én is most veszek egy gyárit:D Csak cd-set:P Majd elárulom a titkot:D De valami gombokat kell nyomogatni h betudd irni a kódot Valami SR + a bekapcsoló és akkor tartod még pityen ha pityent iród a kodot. DE nem ám aszámokat 4karakter a kód. 2365 akkor (2)1es gomb 2szer lenyom, (3)2es gomb 3szor lenyom. STB STB STB. Szval:D Gondoltam, hogy nem lesz egyszerű.... Majd átugrom hozzád oszt összebuheráljuk. ;) Ha nem gond :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Szeretnék betenni egy fordulatszámmérős műszeregységet. Nincs bent a tyúkbél a csatiban. Azt tudom, hogy honnan kell felhozni az óracsoportig. Az lenne a kérdésem, hogy olyan érintkezőt hol tudok beszerezni, ami a csatiban van az óracsoportnál? :rolleyes: Ha sehonnan sem tudsz szerezni, küldök egyet levélben, írj pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Gondoltam, hogy nem lesz egyszerű.... Majd átugrom hozzád oszt összebuheráljuk. ;) Ha nem gond :rolleyes: Szia! Na én pont most mókoltam egy A corsába car 300-ast kijelzővel. Elvileg, bármilyen kijelzőt kötsz rá, annak mennie kell a bekapcsoláskor. Amúgy a kód bevitele: AS nyomod 3 mperc, közben bekapcsolod a rádiót, még mindig nyomod az AS gombot addig, amíg nem pittyen. ekkor elengeded, majd ismét vársz kb 3-5 mpercet. Ez után kell bevinni a kódot a már említett módon. Ha kész újra AS pittyenésig. Ezzel nyuktázod. Van a neten útmutató Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Tök mind1. Hogy ki írja e. Elvileg egy pittyenés után lőheted bele a kódot ha irja hanem. Én is most veszek egy gyárit:D Csak cd-set:P Majd elárulom a titkot:D De valami gombokat kell nyomogatni h betudd irni a kódot Valami SR + a bekapcsoló és akkor tartod még pityen ha pityent iród a kodot. DE nem ám aszámokat 4karakter a kód. 2365 akkor (2)1es gomb 2szer lenyom, (3)2es gomb 3szor lenyom. STB STB STB. Szval:D Le van ám írva GyIK-ba. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 A központi zár vezérlője hol van az autóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 A központi zár vezérlője hol van az autóban? A gyárinak az ECU mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Az ECU mögött/mellett 1 relé van csak. Állítólag az is összefüggésben van a k. zárral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Az ECU mögött/mellett 1 relé van csak. Állítólag az is összefüggésben van a k. zárral. ;) :D Ez biztos úgy is van. ECU-t leszeded és mögötte lesz, nem a lila AC relénél. :D (Enyém ott van.... de nem értek hozzá. :rolleyes:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 A helyzet az ,hogy a jobb oldali ajtóból jövő vezetékek a motorvezérlő mellet elmennek és az ülés alatt átmegy a bal oldalra. Ott a biztosítéktáblába mennek a drótok. Hol van az a nyomorult vezérlő? :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 A helyzet az ,hogy a jobb oldali ajtóból jövő vezetékek a motorvezérlő mellet elmennek és az ülés alatt átmegy a bal oldalra. Ott a biztosítéktáblába mennek a drótok. Hol van az a nyomorult vezérlő? :rolleyes: ;) :D Nekem az utólagos itt van: A mocitérajtó fogantyú mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Nekem az utólagos itt van: http://kep.psharing.com/360854.jpg A mocitérajtó fogantyú mögött. Az utólagost oda dugja el a beszerelő szaki, ahova épp kedve van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Gondoltam, hogy nem lesz egyszerű.... Majd átugrom hozzád oszt összebuheráljuk. ;) Ha nem gond :rolleyes: Gyere. De kód nélkül semmire se megyünk:D de amúgy is el jöhetsz erre az újításokat be mutattni:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Az utólagost oda dugja el a beszerelő szaki, ahova épp kedve van. ;) Így van, ezt bedugta a váltókonzolba. :rolleyes: Ezért mentek a vezetékek a ülések alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Szasztok. Következő a kérdésem. Van nekem elektromos antennám. És volt nem gyári magnóm na most a nem gyári magnó iso-csatis abba bele van mókolva az elektromos antenna. De most az iso kiesik és a gyári csatiba kell bekötnöm az antennát. A probléma a következő; Be van vezetékelve a gyári csatiba az antenna kábele. A baj csak az hogy arra a pontra 2darab kábel megy hova kössem én az egy darab antenna kábelt? A gyári csatiba arra a pontra 2darab kábel megy fekete fehér fekete kék Ha jól emlékezem. Valaki segítsen melyikre kell bekötni a antennát. Lehet hogy nem is ez a gyári helye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Szasztok. Következő a kérdésem. Van nekem elektromos antennám. És volt nem gyári magnóm na most a nem gyári magnó iso-csatis abba bele van mókolva az elektromos antenna. De most az iso kiesik és a gyári csatiba kell bekötnöm az antennát. A probléma a következő; Be van vezetékelve a gyári csatiba az antenna kábele. A baj csak az hogy arra a pontra 2darab kábel megy hova kössem én az egy darab antenna kábelt? A gyári csatiba arra a pontra 2darab kábel megy fekete fehér fekete kék Ha jól emlékezem. Valaki segítsen melyikre kell bekötni a antennát. Lehet hogy nem is ez a gyári helye? Szia! Reális a két vezeték, mert az egyik megy oda, ahol rá kell dugni az antennát (Majd az okosok megmondják hova), a másik meg felmegy a kijelzőhöz, ugyanis ez kapcsolja át a dátumot rádiókijelzésre, amikor bekapcsolod a rádiót. Ez tuti így van, de attól még lehet, hogy te rossz helyen vagy. Próbáld ki, ha a rádió bekapcsolására megjelenik rajta a 12V, akkor mégis az a vezeték az. Sok sikert! Üdv: ZsöPö Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Szia! Reális a két vezeték, mert az egyik megy oda, ahol rá kell dugni az antennát (Majd az okosok megmondják hova), a másik meg felmegy a kijelzőhöz, ugyanis ez kapcsolja át a dátumot rádiókijelzésre, amikor bekapcsolod a rádiót. Ez tuti így van, de attól még lehet, hogy te rossz helyen vagy. Próbáld ki, ha a rádió bekapcsolására megjelenik rajta a 12V, akkor mégis az a vezeték az. Sok sikert! Üdv: ZsöPö Oks hát sokat segítettél. Legalább tudom mire jó a másik kábel:D most már csak az antenna vezetékét kell meg tudnom. Hogy melyik az. üDV Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Oks hát sokat segítettél. Legalább tudom mire jó a másik kábel:D most már csak az antenna vezetékét kell meg tudnom. Hogy melyik az. üDV Piros-szürke megy a TID-hez, fekete-fehér az antenna vezérlőjel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Piros-szürke megy a TID-hez, fekete-fehér az antenna vezérlőjel ;) Kösz-kösz. Bc-m van ez vezethet valami kellemetlenséghez?:rolleyes: Írkálni fogja a témát? Még annyi, hogy nekem bent van azon a pinen mind2 vezeték. Tehát kivan vezetékelve az elektromos antenna? Ha kivan akkor hátul hol keressem azt a vezetéket? Vagy Rosszul gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Kösz-kösz. Bc-m van ez vezethet valami kellemetlenséghez?:rolleyes: Írkálni fogja a témát? Még annyi, hogy nekem bent van azon a pinen mind2 vezeték. Tehát kivan vezetékelve az elektromos antenna? Ha kivan akkor hátul hol keressem azt a vezetéket? Vagy Rosszul gondolom? Szedd le a piros-szürkét és nem lesz vele több baj. Valahol az antenna helyénél kéne lennie egy csatinak piros, barna és fekete-fehér vezetékkel. Az az antenna csatija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Az A vectra tetőpanelje az elektromos napfénytetős változat ugyanaz amit az F Astrába raktak? A vectrás villanytető szett gond nélkül rakható az Astrába? :rolleyes: Mit tudtok erről? Off: Ebben az ablakban ahová kommenteket írom csak nekem nem látszik a kurzor? Nem tudok javítani a szövegen, csak ha visszatörlöm. A kurzort pedig onnan tudom hol van, hogy leütök egy betűt és megnézem hol jelenik meg. Miért van ez? Nektek is ilyen?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Az A vectra tetőpanelje az elektromos napfénytetős változat ugyanaz amit az F Astrába raktak? A vectrás villanytető szett gond nélkül rakható az Astrába? :rolleyes: Mit tudtok erről? Off: Ebben az ablakban ahová kommenteket írom csak nekem nem látszik a kurzor? Nem tudok javítani a szövegen, csak ha visszatörlöm. A kurzort pedig onnan tudom hol van, hogy leütök egy betűt és megnézem hol jelenik meg. Miért van ez? Nektek is ilyen?! Ugyanaz való bele. ;) A későbbi verzióban sincs sok különbség, nekem "B" veki szett van benne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 name='megadave' date='2010-05-29 - 19:35' post='651685' Off: Ebben az ablakban ahová kommenteket írom csak nekem nem látszik a kurzor? Nem tudok javítani a szövegen, csak ha visszatörlöm. A kurzort pedig onnan tudom hol van, hogy leütök egy betűt és megnézem hol jelenik meg. Miért van ez? Nektek is ilyen?! Kapcsold ki a bővített szerkesztést. A hozzászólás ablakban jobbra a legszélső ikon. Két nyíl csavarodik 1 négyzetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Kapcsold ki a bővített szerkesztést. A hozzászólás ablakban jobbra a legszélső ikon. Két nyíl csavarodik 1 négyzetben. Köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Szedd le a piros-szürkét és nem lesz vele több baj. Valahol az antenna helyénél kéne lennie egy csatinak piros, barna és fekete-fehér vezetékkel. Az az antenna csatija. Minek szedjem le a piros szürkét? Én azt akarom , hogy írkálja a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts