Tápiószecső Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Láma kérdés következik: egy 1.6 nz (nem légkondis) astra mit szólna egy Suzuki 35 Ah-s akksihoz, ha a rögzítést és a bekötést megoldom? :shock: Ha jó állapotban van akkor elvileg jó lesz egy darabig, de én tuti nem vállalnám be főleg így tél előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Láma kérdés következik: egy 1.6 nz (nem légkondis) astra mit szólna egy Suzuki 35 Ah-s akksihoz, ha a rögzítést és a bekötést megoldom? :shock: A gépkönyv szerint 36Ah a minimum. Tehát szerintem jó lehet bele. Esetleg ha rövid utakon sokat indítózva használod akkor lehet gondod meg persze ha már nem 100%-os az az akksi. Mondjuk azért 1.6-oshoz már illene nagyobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Láma kérdés következik: egy 1.6 nz (nem légkondis) astra mit szólna egy Suzuki 35 Ah-s akksihoz, ha a rögzítést és a bekötést megoldom? :shock: Inkább keress egy 44 v. 55Ah-s akksit újonan garival.Igaza van a cartársnak, tél előtt nem célszerű kísérletezni, mert 1X csak majd seki sebe senyüh....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 A suzuki akkuja amúgy sem a tartósságáról híres... :lol: Motto! Duda átvezetés a kormánynál, gomb, vezeték, duda. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 ezt: A hangjelző (duda) rendszeresen meghibásodik, nagy melegben kissé felpúposodik, ilyenkor nem lehet a dudát használni. (Többszöri szakszervízben történt javítással sem tudták a hibát kiküszöbölni.) Itt olvastam: http://www.tipushiba.hu/menu.htm http://www.tipushiba.hu/autok/opel_astra_f.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Poetry Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Sziasztok! Nemrég írtam nektek azügyben, hogy keresek gyári Opel Astra F autórádiót, magnósat, vagy ha létezik sima rádiós az is jó. Erre érkeztek is válaszok, ezeket köszönöm, de igazából budapesti kellene, mert a leutazás maga nem éri meg. Szóval ha volna valakinek eladó ilyen autórádiója Budapesten, azt megkérném, hogy dobjon egy mailt a poetry@index.hu címre. Árban ez olyan 5-10 ezer forintos nagyságrend lenne max. Nem kell valami nagy durranás, az alap készülék megfelelne. Ha esetleg nincs gyári, de volna valakinek sima normál autórádiója, az is megteszi. Persze a digitális kijelzés/állítás, oda-vissza játszás, és az RDS alap, az kell. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 bontókban biztos találsz...kérdés, hogy milyen állapotban 15 körül meg akár egy ujat ia kaphatsz garanciával Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Nekem van egy itthon a szekrényben, kódjával 1ütt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Poetry Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 bontókban biztos találsz...kérdés, hogy milyen állapotban 15 körül meg akár egy ujat ia kaphatsz garanciával Egy-két bontóban már megnéztük. Volt ahol nem volt, volt ahol viszonylag drága lett volna. Gyárit újonnal rákérdeztünk, 60ezer Ft lenne. :-) Ami elég meleg. Annyiért már olyan mp3-ast veszek, hogy ihajjjj... Így maradt ez a verzió, hogy keresgetünk. Igen, lehet venni 15-ért. De mivel nem kell valami nagy cucc, így inkább egy olcsóbbat vennénk. 15-ért meg már használtan lehet venni Cd-set is, teljes lehajlós kijelzővel. Azért persze kösz a tippet! Elgondolkozom még ezen is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Poetry Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Nekem van egy itthon a szekrényben, kódjával 1ütt. Küldtem mailt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Küldtem mailt! Ment a válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Hi! Támadt egy kis problémám az akkuval, valszeg úgy néz ki, cserélnem kell. Pár napja menni akartam valahová, beülök a kocsiba, kulcs elfordít, motor nagy nehezen 1et fordul, és annyi. :evil: Szomszédtól akkutöltő kölcsön, kb. háromnegyed óra töltés után már beindult vele az autó, aznap már nem is volt vele gond, elindult többször is. :oops: Aztán tegnap délután megint autóba beülök, kulcs elfordít, önindító párat fordul, vége :evil: Ma megmértem az autó áramfelvételét álló motornál, minden fogyasztó kikapcsolva 55mA körül ingadozik. Ez elfogadható érték (van BC is a kocsiban)? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Szerintem bőven jó.. pláne ha van riasztó is a kocsiban. ha csak azt nézzük, hogy egy led ami mondjuk a riasztóé, sac 10-20mA-t vesz fel.... szal sztem teljesen korrekt... de majd megmondják a frankót 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 nekem X16XEL moci van az astrában. Egyszer csak gondolt egyet, és úgy leállt, hogy be sem indul. Fogtam egy leírást, és a diag. csatin 1 tüskét (alulról a 6.-at írta a leírás) letesteltem. Ezután a MIL lámpa gyújtáskor a következőt villogta. 12 12 12 66 66 66 92 92 92 33 33 33 Gondolom egyszerübben ez a 12 66 92 33. Ez mit jelent? Ha jól tudom a 12-es nem baj, csak a többi. a 66, a 92 és a 33. PLS! Help! ui: a szerelő még nem tudja, hogy ezeket " kimorzéztam", azért írok, hogy saccolni tudjam a jav.költséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Gondolom egyszerübben ez a 12 66 92 33. Ez mit jelent? 66="keverékszabályozóellenállás-túl kicsi feszültség" lehet kontakthiba a potiban vagy a csatlakozójában 33="AGR szelep-feszültség tul kicsi" A többiek szerint el szokott koszosodni 92="vezérmű tengely szenzor - rossz érték" Passz Opel16v? Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 A vezérműtengely-jeladónak asszem a kábele szokott eltörni ott, ahol kijön a szenzorból. De mivel ez mind kontakthiba jellegű dolog, sztem először az ECU csatlakozásait kellene megnézni, meg esetleg azt, hogy a testkábelek a motornál nem szakadtak-e ezeknél a szenzoroknál? Esetleg egy másik ECU-val kipróbálni. De majd mondanak még pár dolgot :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Mackosajt! Sztem ez valami kábelköteges-elektromos probléma lesz, mert egyszerre ennyi cucc nem ad hibakódot általában. Először én is a motor és a sallangjai jó testelésére gyanokodnék... Fpepe! Az télleg akku csere. 55mA nagyon jó, nincs azzal semmi gond. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Sziasztok!!! Ugye H1-es izzó van az Astra ködlámpájában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Nem H3? Nekem a nem gyárihoz olyan van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Nem H3? Nekem a nem gyárihoz olyan van... Pont ezaz! :D Úgy emlékszem mintha a H3 nem lett volna jó bele, de régen szedtem szét és már a memóriám sem a régi. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Sziasztok!!! Ugye H1-es izzó van az Astra ködlámpájában? Az enyém gyári, és abban H1 van! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Köszi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Thx Opel16v, megnyugodtam 8) Most kaptam kölcsön akksit (55Ah), amíg nem veszek egyet. Szerintetek érdemes 55Ah-st venni, vagy maradjak a gyári 44Ah mellett? Valami ajánlott márka esetleg :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 ....Valami ajánlott márka esetleg :?:.... Szerintem legyen Exide :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Szerintetek érdemes 55Ah-st venni, vagy maradjak a gyári 44Ah mellett? egyáltalán nem baj, ha nagyobbat veszel szerintem vegyél 6x vagy 7x Ahst belefér (a 72-es tutira) és igaz, hogy némileg nehezebb, de nem is fog lemerülni soha ;-) generátor meg elbírja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts