Tóbiás Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Nekem is ilyen.Adig kicsit jobb volt amig ki nem cseréltem a rögzítő popszegecseket?? :smt103 csavarokra.Így viszont nem zörög :wink: Szerintem a hiba fő oka,hogy a keretben lévő gumiszigetelésről - amiben az ablak mozog - lekopik a "plüss" és a natúr gumin nem csúszik az ablak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Én a mechanikai szorulásra tippelnék. Ajtókárpit le, ellenőrizd valami nincs-e eltörve elgörbülve aztán amit kell bezsíroz és összerak. Hogy jön le az ajtókárpit ? Látok két csavart, középen, de még mi fogja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Hogy jön le az ajtókárpit ? Látok két csavart, középen, de még mi fogja ? Két csavar középen, 3 vagy 4 csavar alul (attól függően, hogy 3 ajtós a kocsi vagy limuzin kivitel), egy csavar az elektromos ablakemelő helyén (nekem ott vak dugó van, mert kézi a tekerő, és egy laposfejű csavarhúzóval simán ki lehet pattintani, de szerintem ha elektromos az ablakod, akkor is így kell kipattintani a kapcsolót). Azt hiszem ennyi, ja és ez az első ajtó kárpítja. Ha kint vannak a csavarok, akkor határozott mozdulattal kell letépni a kárpítot, mert még kb. 12 műanyag szegecs is fogja. És még hogy egy kicsit részletesebb legyek, a külső visszapillantó belső burkolatát (fekete 3szög) amiben a magas hanszóró van, azt is ki kell szedni, azt csak 2 patent fogja. Jó munkát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Ez csúnya meló lehet, főleg visszarakni... pedig nekem is meg kéne csinálnom, nem szól a vezetőoldali hangszóróm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Csak először meggy kicsit lassabban 3.- 4. utánn már pikk-pakk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Ez csúnya meló lehet, főleg visszarakni... pedig nekem is meg kéne csinálnom, nem szól a vezetőoldali hangszóróm. Egyáltalán nem vészes! Első leszedésnél egy kicsit pancserkodtam vele, de akkor sem tartott tovább a le és a felrakás összesen 5-10 percnél, és a legszebb a dologban hogy magad csinálod és szinte lehetetlen elrontani! (akinek kézi az ablakemelő, annak még azt is ki kell tudni szedni, ami egy kicsit "furfangos" :twisted: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Köszönöm az infokat lehet ma nekiugrom és bevizsgálom az ajtót. Arról nem is beszélve,hogy a jobb oldali ablak csak addig mozog míg nyomom a gombot fel vagy le. (Bal oldalinál ha szeretném felhúzni az ablakot elég 2sec-ig nyomni és magától elindul az ablak felfelé) Jobb oldallal ezt nem teszi meg :? (Már így vettem a vasat) ez természetes vagy vmi bibi van a vezérlő elektronikával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Köszönöm az infokat lehet ma nekiugrom és bevizsgálom az ajtót. Arról nem is beszélve,hogy a jobb oldali ablak csak addig mozog míg nyomom a gombot fel vagy le. (Bal oldalinál ha szeretném felhúzni az ablakot elég 2sec-ig nyomni és magától elindul az ablak felfelé) Jobb oldallal ezt nem teszi meg :? (Már így vettem a vasat) ez természetes vagy vmi bibi van a vezérlő elektronikával? Péterem, ha visszaolvasol 1 oldalt pont erről irogattam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Redi köfönöm a helyreigazítást valóban kérdésemre megtaláltam a válszt , véve az erőfeszítést és picit visszaolvasva. :oops: Akkor következő kérdés ;) Kinek van ilyen utasoldali tanítható ablakemelő elektronikája eladó? Esetleg tudok helyette adni rendkívűl szimpatikus amíg nyomod addig megy ablakemelő elektronikát. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 rendkívűl szimpatikus amíg nyomod addig megy Tudom ez nekem szól ;) Még egyszer átgondolom=aludjunk rá egyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Ízlések és pofonok. Engem nagyon idegesít! GGGRRRRHHHHHH........ De szívesen megválok a másik típusuért. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Alapvetően nekem a jobbos a szimpatikusabb,csak azért nem tudok dönteni,mert nem igazán értem mi a balban a "programozható". Ha esetleg félállásban meg lehetne jelölni neki egy helyet és utánna csak odáig menne le azt érteném,akkor sem biztos,hogy tetszene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Annyiból programozható hogy mikor az aksi sarut rárakod akkor elösször felhúzod teljesen kattanásig , majd le teljesen kattanásig és utánna "tudni fogja" a 2 végpontot. Míg az utas oldali az nem tanítható ezért csak akkor mozog amikor nyomod a gombot és csak addig ameddig nyomod. Nekem a másik jön be jobban én amolyan autómatizált csóka vagyok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Ma du-este nyomogatok még egy kicsit , aztán holnap mondom ,hogy cserélek vagy nem - persze,ha te is akarsz cserélni és nincs külőmbség más szempontbol az elektrunikák között(pl.bekötés) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 OKÉ. Részemről áll az üzlet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 "tudni fogja" a 2 végpontot Jo mondjuk ez motorkímélésre jó(nem lehet "túlnyomni"),de minek nyomnám,ha már csukva van?Esetleg riasztós becsukásnál számít,de ott meg lehet oldani időzítővel is.Csak gyözködöm magam-valószínüleg cserélek,de holnap megmondom tutira.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 OKÉ. Itt leszek. ;) Egy privit is dobhatsz ha érdekel a csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Egyáltalán nem vészes! Első leszedésnél egy kicsit pancserkodtam vele, de akkor sem tartott tovább a le és a felrakás összesen 5-10 percnél, és a legszebb a dologban hogy magad csinálod és szinte lehetetlen elrontani! Legalábbis, ha 1-2 eltört patent nem számít elrontásnak. ;) Nem sűrűn fordul elő, de megesik, így nemárt 1-2-t tartaléba venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Reméllem az nem okoz majd gondot ,hogy utasoldali elektronika megy vezetőoldalra és fordítva.(veztőoldalit tudom adni utasoldaliért,nekem is ugy van mint neked) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 összehozzuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Megoldottam a problémát. Vettem egy generátort. 3K-ért még fel is rakta a srác.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 tanítható ablakemelő elektronikája PÜ ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
MsDUCK Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 [glow=red:42ad943f72]ez nem a hirdetések helye..... - uhuhu[/glow:42ad943f72] Link to comment Megosztás: More sharing options...
motto Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban a dologban, hogy az újdonsült F Astrámban valamikor szól a duda ha megnyomom ha épp olyan kedve van akkor pedig hallgat! Mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Láma kérdés következik: egy 1.6 nz (nem légkondis) astra mit szólna egy Suzuki 35 Ah-s akksihoz, ha a rögzítést és a bekötést megoldom? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts