Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Jó érzés tudni hogy nem csak én szerencsétlenkedtem vele :lol: :lol: :lol:

Én meg murvaegyszerűen megoldottam. Mindkét sínt tökig csúsztattam még itthon, hogy amikor beszerelem, akkor teljesen hátul legyen az ülés és elsőre passzentos is lett. :devlish:

Megosztás:

Én meg murvaegyszerűen megoldottam. Mindkét sínt tökig csúsztattam még itthon, hogy amikor beszerelem, akkor teljesen hátul legyen az ülés és elsőre passzentos is lett. :devlish:

És hogyan fértél hozzá a hátsó csavarokhoz? De ez mér nem villany téma. :lol:

Megosztás:

Tegnap kicseréltem a jobbos ajtóemelő elektronikáját, mert megint kezdett kiidegelni.

Ha nem egy magasságban van a két ablak, bezáráskor az alacsonyabban levő visszanyit a másik megállásának pillanatában.

Hogy lehetne kifocizni ezt belőle, ha a betápjába berakok sorosan egy diódát és mögötte meglököm egy kondival az elég lehet? :devlish:

Megosztás:

Tegnap kicseréltem a jobbos ajtóemelő elektronikáját, mert megint kezdett kiidegelni.

Ha nem egy magasságban van a két ablak, bezáráskor az alacsonyabban levő visszanyit a másik megállásának pillanatában.

Hogy lehetne kifocizni ezt belőle, ha a betápjába berakok sorosan egy diódát és mögötte meglököm egy kondival az elég lehet? :devlish:

A megállástól a komfort elektronika nyitja vissza? :lol: Próbáld meg a kondi + diódát. Próba cseresznye.

Megosztás:

Az szép, ha ennyire beterhel záráskor a bal motor, hogy a jobb oldali feszfigyelő beriaszt. :lol: Oda csináltad az elektronikát amúgy, amit most kiszedtél?

Oldalfüggetlen a hiba. Más is mondta már, hogy ilyen. Gyári komfortelektronika, nem piszkáltam bele....még :lol:

Amit csináltam az csak a felhúzást csinálja bezáráskor. :devlish:

Különben érdekes, mert a tetőablakot nem zavarja. Ua a körön van az is.

Megosztás:

Oldalfüggetlen a hiba. Más is mondta már, hogy ilyen. Gyári komfortelektronika, nem piszkáltam bele....még :lol:

Amit csináltam az csak a felhúzást csinálja bezáráskor. :devlish:

Különben érdekes, mert a tetőablakot nem zavarja. Ua a körön van az is.

Akkor itt az ideje. Én átvíriálnám azt a feszfigyelést nem annyira szigorúra. Vagy rakni egy 1000 vagy 2200-as kondit oszt heló. Persze azért megnézném, hogy a becsípődésvédelem hogy szuperál ilyenkor. :lol:

Megosztás:

Akkor itt az ideje. Én átvíriálnám azt a feszfigyelést nem annyira szigorúra. Vagy rakni egy 1000 vagy 2200-as kondit oszt heló. Persze azért megnézném, hogy a becsípődésvédelem hogy szuperál ilyenkor. :devlish:

Érdekes lenne belepiszkálni, tele smd cuccokkal, lakkozva az egész.

Marad a kondi variáció. Van néhány méretem....22000 uF talán elég lesz :lol:

A védelmet magának csinálja belül, csak gyanítom belepofázik a másik oldal, mikor bezáródáskor megszívja a betápot...

Megosztás:

Lehet blőd kérdés....de mi lenne ha újratanítanád a komfort elektronikát?

Megosztás:

Én szóltam, hogy külön betáp kell neki....nem elég egy madzag :lol:

Úgy látszik nem figyeltem eléggé :devlish:

A motorelektronikából kijövő vastag piros-sárga. Szedd szét a többitől és külön köss rá fix tápot!

Oké.

Gyorsan le is írom :lol:

Köszi :lol:

Látom most hasznád veszed az elektronikának :lol:

Megosztás:

Szerintetek ez az önindító jó lehet szorultság esetén az én X17DTL-embe? ránézésre ugyanilyen van az enyémben is.. már amennyire látszik.

Ezt írja rajta.

(C16NZ-ből szedtem ki - csak nem vagyok biztos benne, hogy az eredetije-e, vagy sem)

ilyet írnak benzinesekhez és ilyet dieselhez.

Nem tudom, a méret passzol-e meg a kályhába jóval nagyobb a kompresszió nem? Lehet teljesen más a méretezésük terhelésre.

Megosztás:

Nem tudom, a méret passzol-e meg a kályhába jóval nagyobb a kompresszió nem? Lehet teljesen más a méretezésük terhelésre.

Pont ez az, ezzel vagyok gondban én is...

Csak szerintem a donoron már volt cserélve, és lehet, hogy pont egy dieselé került rá. :devlish: (vagy legalábbis remélem :lol: :lol: )

Mert az 1.4-1.6-ra kisebbek mennek (mármint méretileg is, nem csak teljesítmény szerint).

A 2.0 DTL-é (G Astra) pont így néz ki, még az a felfogató fül is rajta van, ami az 1.1-1.6-on nincs. :lol:

Megosztás:

Csak szerintem a donoron már volt cserélve, és lehet, hogy pont egy dieselé került rá. :devlish: (vagy legalábbis remélem :lol: :lol: )

Mert az 1.4-1.6-ra kisebbek mennek (mármint méretileg is, nem csak teljesítmény szerint).

A 2.0 DTL-é (G Astra) pont így néz ki, még az a felfogató fül is rajta van, ami az 1.1-1.6-on nincs. :lol:

EPC szerint más a dízelé és a benzinesé. Ha jól tévedek, akkor még az is független, hogy nagyblokkos benzines és dízel. Tehát a dízelé teljesen különböző.

Megosztás:

Nem hinném,hogy jó lenne a dízelbe.Az enyémben (c16nz) is ugyanilyen van gyárilag,mint neked a donorban,nem kisebb.

Van többfajta valeo (nekem is van tartalékban) az is passzol a benzinesekbe (1.4,1.6),az viszont kisebb méretileg is.

De szerintem ki kell próbálni. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.