daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Jó érzés tudni hogy nem csak én szerencsétlenkedtem vele :lol: :lol: :lol: Én meg murvaegyszerűen megoldottam. Mindkét sínt tökig csúsztattam még itthon, hogy amikor beszerelem, akkor teljesen hátul legyen az ülés és elsőre passzentos is lett. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Én meg murvaegyszerűen megoldottam. Mindkét sínt tökig csúsztattam még itthon, hogy amikor beszerelem, akkor teljesen hátul legyen az ülés és elsőre passzentos is lett. :devlish: És hogyan fértél hozzá a hátsó csavarokhoz? De ez mér nem villany téma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Tegnap kicseréltem a jobbos ajtóemelő elektronikáját, mert megint kezdett kiidegelni. Ha nem egy magasságban van a két ablak, bezáráskor az alacsonyabban levő visszanyit a másik megállásának pillanatában. Hogy lehetne kifocizni ezt belőle, ha a betápjába berakok sorosan egy diódát és mögötte meglököm egy kondival az elég lehet? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Tegnap kicseréltem a jobbos ajtóemelő elektronikáját, mert megint kezdett kiidegelni. Ha nem egy magasságban van a két ablak, bezáráskor az alacsonyabban levő visszanyit a másik megállásának pillanatában. Hogy lehetne kifocizni ezt belőle, ha a betápjába berakok sorosan egy diódát és mögötte meglököm egy kondival az elég lehet? :devlish: A megállástól a komfort elektronika nyitja vissza? :lol: Próbáld meg a kondi + diódát. Próba cseresznye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 A megállástól a komfort elektronika nyitja vissza? :devlish: Próbáld meg a kondi + diódát. Próba cseresznye. Igen, valszeg a becsípésvédelem szólal meg...fesz. esést figyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Igen, valszeg a becsípésvédelem szólal meg...fesz. esést figyel. Az szép, ha ennyire beterhel záráskor a bal motor, hogy a jobb oldali feszfigyelő beriaszt. :devlish: Oda csináltad az elektronikát amúgy, amit most kiszedtél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Az szép, ha ennyire beterhel záráskor a bal motor, hogy a jobb oldali feszfigyelő beriaszt. :lol: Oda csináltad az elektronikát amúgy, amit most kiszedtél? Oldalfüggetlen a hiba. Más is mondta már, hogy ilyen. Gyári komfortelektronika, nem piszkáltam bele....még :lol: Amit csináltam az csak a felhúzást csinálja bezáráskor. :devlish: Különben érdekes, mert a tetőablakot nem zavarja. Ua a körön van az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Oldalfüggetlen a hiba. Más is mondta már, hogy ilyen. Gyári komfortelektronika, nem piszkáltam bele....még :lol: Amit csináltam az csak a felhúzást csinálja bezáráskor. :devlish: Különben érdekes, mert a tetőablakot nem zavarja. Ua a körön van az is. Akkor itt az ideje. Én átvíriálnám azt a feszfigyelést nem annyira szigorúra. Vagy rakni egy 1000 vagy 2200-as kondit oszt heló. Persze azért megnézném, hogy a becsípődésvédelem hogy szuperál ilyenkor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Akkor itt az ideje. Én átvíriálnám azt a feszfigyelést nem annyira szigorúra. Vagy rakni egy 1000 vagy 2200-as kondit oszt heló. Persze azért megnézném, hogy a becsípődésvédelem hogy szuperál ilyenkor. :devlish: Érdekes lenne belepiszkálni, tele smd cuccokkal, lakkozva az egész. Marad a kondi variáció. Van néhány méretem....22000 uF talán elég lesz :lol: A védelmet magának csinálja belül, csak gyanítom belepofázik a másik oldal, mikor bezáródáskor megszívja a betápot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Érdekes lenne belepiszkálni, tele smd cuccokkal, lakkozva az egész. Marad a kondi variáció. Van néhány méretem....22000 uF talán elég lesz :devlish: OSZT? :lol: Vegyél 1 farádosat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 OSZT? :devlish: Vegyél 1 farádosat. :lol: Akkor már egyszerűbb aksit tenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Tegnap kicseréltem a jobbos ajtóemelő elektronikáját, mert megint kezdett kiidegelni. Ha nem egy magasságban van a két ablak, bezáráskor az alacsonyabban levő visszanyit a másik megállásának pillanatában. Hogy lehetne kifocizni ezt belőle, ha a betápjába berakok sorosan egy diódát és mögötte meglököm egy kondival az elég lehet? :devlish: Lehet blőd kérdés....de mi lenne ha újratanítanád a komfort elektronikát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Lehet blőd kérdés....de mi lenne ha újratanítanád a komfort elektronikát? Próbáltam, de nem oldja meg a problémát.... Újraindítottam, tanítottam.....ua Gyárilag lehet hibája, mert más is panaszkodott már rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Nekem meg folyamatosan elfelejti a komfortot, amikor leveszem a gyújtást :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Nekem meg folyamatosan elfelejti a komfortot, amikor leveszem a gyújtást :devlish: Akkor ott félre lehet kötve valami.A komfort fix tápos, nem gyújtáskapcsolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Nekem meg folyamatosan elfelejti a komfortot, amikor leveszem a gyújtást :devlish: Én szóltam, hogy külön betáp kell neki....nem elég egy madzag :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Akkor ott félre lehet kötve valami.A komfort fix tápos, nem gyújtáskapcsolt. Melyik szálra kell kötni a fix tápot??? Köszi :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Melyik szálra kell kötni a fix tápot??? Köszi :devlish: A motorelektronikából kijövő vastag piros-sárga. Szedd szét a többitől és külön köss rá fix tápot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Én szóltam, hogy külön betáp kell neki....nem elég egy madzag :lol: Úgy látszik nem figyeltem eléggé :devlish: A motorelektronikából kijövő vastag piros-sárga. Szedd szét a többitől és külön köss rá fix tápot! Oké. Gyorsan le is írom :lol: Köszi :lol: Látom most hasznád veszed az elektronikának :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Úgy látszik nem figyeltem eléggé :devlish: Oké. Gyorsan le is írom :lol: Köszi :lol: Látom most hasznád veszed az elektronikának :lol: Aha, eddig húztam-nyúztam, de elég volt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Szerintetek ez az önindító jó lehet szorultság esetén az én X17DTL-embe? ránézésre ugyanilyen van az enyémben is.. már amennyire látszik. Ezt írja rajta. (C16NZ-ből szedtem ki - csak nem vagyok biztos benne, hogy az eredetije-e, vagy sem) ilyet írnak benzinesekhez és ilyet dieselhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Szerintetek ez az önindító jó lehet szorultság esetén az én X17DTL-embe? ránézésre ugyanilyen van az enyémben is.. már amennyire látszik. Ezt írja rajta. (C16NZ-ből szedtem ki - csak nem vagyok biztos benne, hogy az eredetije-e, vagy sem) ilyet írnak benzinesekhez és ilyet dieselhez. Nem tudom, a méret passzol-e meg a kályhába jóval nagyobb a kompresszió nem? Lehet teljesen más a méretezésük terhelésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Nem tudom, a méret passzol-e meg a kályhába jóval nagyobb a kompresszió nem? Lehet teljesen más a méretezésük terhelésre. Pont ez az, ezzel vagyok gondban én is... Csak szerintem a donoron már volt cserélve, és lehet, hogy pont egy dieselé került rá. :devlish: (vagy legalábbis remélem :lol: :lol: ) Mert az 1.4-1.6-ra kisebbek mennek (mármint méretileg is, nem csak teljesítmény szerint). A 2.0 DTL-é (G Astra) pont így néz ki, még az a felfogató fül is rajta van, ami az 1.1-1.6-on nincs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Pont ez az, ezzel vagyok gondban én is... Csak szerintem a donoron már volt cserélve, és lehet, hogy pont egy dieselé került rá. :devlish: (vagy legalábbis remélem :lol: :lol: ) Mert az 1.4-1.6-ra kisebbek mennek (mármint méretileg is, nem csak teljesítmény szerint). A 2.0 DTL-é (G Astra) pont így néz ki, még az a felfogató fül is rajta van, ami az 1.1-1.6-on nincs. :lol: EPC szerint más a dízelé és a benzinesé. Ha jól tévedek, akkor még az is független, hogy nagyblokkos benzines és dízel. Tehát a dízelé teljesen különböző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Pont ez az, ezzel vagyok gondban én is... Csak szerintem a donoron már volt cserélve, és lehet, hogy pont egy dieselé került rá. :devlish: (vagy legalábbis remélem :lol: :lol: ) Mert az 1.4-1.6-ra kisebbek mennek (mármint méretileg is, nem csak teljesítmény szerint). A 2.0 DTL-é (G Astra) pont így néz ki, még az a felfogató fül is rajta van, ami az 1.1-1.6-on nincs. :lol: Nem hinném,hogy jó lenne a dízelbe.Az enyémben (c16nz) is ugyanilyen van gyárilag,mint neked a donorban,nem kisebb. Van többfajta valeo (nekem is van tartalékban) az is passzol a benzinesekbe (1.4,1.6),az viszont kisebb méretileg is. De szerintem ki kell próbálni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts