Breki Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Én is ragaszkodtam a testelési problémára, hiszen ha csak az ellenállat hal meg, akkor 4-es fokozaton üzemelnie kéne. Aztán eljutottunk odáig, hogy a gyújtáskapcsolónál volt lecsúszva a 15A áramkör saruja, mert bevillant, hogy azt az áramkört csak két dolog használja (klíma esetén 2 és a fűtőventi nem), az egyik a fűtőventi. :) Nálam az a saru el volt égve. Az előző tulaj úgy oldotta meg, hogy rakott egy röv.zárat a 2 nagybizti közé. Eredményeképpen ment a fűtőventi gyújtás nélkül is. Még éppen észrevettem mielőtt leszopta volna az aksit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Ma miután beszereltük a villanyablakot, nem működött a fűtőmotor, mármint az utastér ventilátor...kimértük, de az ellenállásig kap feszt. Úgyhogy vagy az ellenállás, vagy a motor a rossz, egyik fokozaton sem megy. :) Ötlet? Másik rejtély: a pendrive, ami a szerelés alatt a fejegységbe volt dugva, meghalt, se a fej, se a számítógép nem olvassa. Nézd meg az ellenállaton levő hőbiztit nincs-e megszakadva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskoru Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Ha gondolod küld át nekem,én is szedtem már szét magam és javítottam Delco generátort,konyítok hozzá mondjuk úgy! :) Átnézem és felrakom,persze ott lesz,hogy te szerezted! :) Köszi a feltöltést, illetve a modit. Csak most láttam. Ilyen minőségű képpel, leírással készíthetek a továbbiakban leírást az itt szerelt generátorrol csapágycsere témakörben? Illetve a továbbiakban is vállalod az átnézést? (PM-ben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Sziasztok! Mennyire körülményes elektromos ablakemelőt szerelni (szereltetni?) az autóba? Mi szükséges hozzá? Mennyibe kerülnek az alkatrészek? Házilag megoldható-e? Válaszotokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Sziasztok! Mennyire körülményes elektromos ablakemelőt szerelni (szereltetni?) az autóba? Mi szükséges hozzá? Mennyibe kerülnek az alkatrészek? Házilag megoldható-e? Válaszotokat előre is köszönöm! Gyári bontott 15-20 ezer körül szokott lenni szettben.(kapcsolók,kábelek) Általában mindenki ilyet szokott beszerelni. Megoldható házilag. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Sziasztok! Mennyire körülményes elektromos ablakemelőt szerelni (szereltetni?) az autóba? Mi szükséges hozzá? Mennyibe kerülnek az alkatrészek? Házilag megoldható-e? Válaszotokat előre is köszönöm! Bontóban már kapsz 15 ezer körül gyárit. Ebben benne van az emelő, az ajtókábelszett, a kapcsolók. Ám a kasznin belüli kábelezést magadnak kell megoldani, mert a '94-től már nincs benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Bontóban már kapsz 15 ezer körül gyárit. Ebben benne van az emelő, az ajtókábelszett, a kapcsolók. Ám a kasznin belüli kábelezést magadnak kell megoldani, mert a '94-től már nincs benne. Á-á-á, nekem be volt kábelezve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Á-á-á, nekem be volt kábelezve :) Akkor szerencséd volt. :) Nekem nem volt, igaz az enyém 12. havi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Akkor szerencséd volt. :) Nekem nem volt, igaz az enyém 12. havi. Enyém is, csak épp 97 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Nézd meg az ellenállaton levő hőbiztit nincs-e megszakadva. Nem volt megszakadva, de szét volt rohadva az egész ellenállás, most vettem bele újat, Hella, és szépen működik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Enyém is, csak épp 97 :) Ettől még neki nem biztos, hogy benne lesz. Amibe nem tettek gyárilag elektromosat, abból előszeretettel kispórolták a kábelezést is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Sziasztok! Mennyire körülményes elektromos ablakemelőt szerelni (szereltetni?) az autóba? Mi szükséges hozzá? Mennyibe kerülnek az alkatrészek? Házilag megoldható-e? Válaszotokat előre is köszönöm! Hy! Simán megy házilag is! :D Egy jó napos hétvégén be is lehet szerelni.. (persze csak ha van otthon elég sör :D ) ITT az én projektem. Mifelénk 30.000 Ft egy szett (2db el.ablakemelő szerkezet, bal oldali 2-es kapcsoló ;jobb oldali 1-es kapcsoló, + kábelezés) Én csavarokkal fogattam vissza az emelő szerkezeteket, a gyári szegecseket meg levágtam rólla. Jó munkát hozzá!! :D Szerk.: Én ezzel a kókány megoldással szívtam sokat... :) A donorautóból csak a vezetékeket vágtam le (a csatikkal), egyszerűbb volt, mint a műszerfal - ajtónál cserélgetni mindent.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Lehet valamit javítani az ajtók kábelcsatlakozóin? Azt vettem észre, hogy a magassugárzó nem mindig szól. A csatit mozgatva helyrejön. Lehet ettől vadul meg időnként a motorosablak is. Ki kell szedni a biztit csak úgy áll helyre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Lehet valamit javítani az ajtók kábelcsatlakozóin? Azt vettem észre, hogy a magassugárzó nem mindig szól. A csatit mozgatva helyrejön. Lehet ettől vadul meg időnként a motorosablak is. Ki kell szedni a biztit csak úgy áll helyre :) Pedig a magassugárzó az párhuzamba van kötve a lentivel, az ajtó belül. Amúgy szerintem kontakjavító zsír alkalmazásával és az érintkezések szorosabbá tételével lehet javítani rajta. Értem ezalatt, hogy a kitágult "anya" aljazatokat kicsit összenyomni. Bár a kontakt javító zsír többet ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Pedig a magassugárzó az párhuzamba van kötve a lentivel, az ajtó belül. Amúgy szerintem kontakjavító zsír alkalmazásával és az érintkezések szorosabbá tételével lehet javítani rajta. Értem ezalatt, hogy a kitágult "anya" aljazatokat kicsit összenyomni. Bár a kontakt javító zsír többet ér. Köszi! Holnap behatóbban tanulmányozom a dolgot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Sziasztok. Ma egyik hirtelen kigyulladt a töltéslámpám, és leesett a fordulatszám mutató nullára. Előzmény csak annyi volt, hogy tegnap kétszer kivillant egy pillanatra a töltéslámpa. Mi lehet a gond? Csak azt ne mondjátok hogy diodahid, mert akkor vágom a kukába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Sziasztok. Ma egyik hirtelen kigyulladt a töltéslámpám, és leesett a fordulatszám mutató nullára. Előzmény csak annyi volt, hogy tegnap kétszer kivillant egy pillanatra a töltéslámpa. Mi lehet a gond? Csak azt ne mondjátok hogy diodahid, mert akkor vágom a kukába. Szia Tiv! Nekem nyáron amikor diódahidat + szénkefét kellett cserélni akkor azt csinálta, hogy ( m7esen balaton felé ) hogy eleinte csak pislákolt folyamatosan vagy 40-50 kilóméteren át a töltésjelző lámpa,tehát voltak előjelek, majd folyamatosan világított. Viszont mivel nincsen fordulatszámmérőm, ezért arról nem tudok mondani. Most nemrég is pislákolt 1 darabig majd világított akkor meg testkábel kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Sziasztok. Ma egyik hirtelen kigyulladt a töltéslámpám, és leesett a fordulatszám mutató nullára. Előzmény csak annyi volt, hogy tegnap kétszer kivillant egy pillanatra a töltéslámpa. Mi lehet a gond? Csak azt ne mondjátok hogy diodahid, mert akkor vágom a kukába. Itt volt a gond, ha azt mondod indul, akkor másnapra para lesz. :) Kell segítség? Vontatás vagy ilyesmi? A dizel indul. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Itt volt a gond, ha azt mondod indul, akkor másnapra para lesz. :) Indul ez most is. Dizelnek nem kell sok villany. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Indul ez most is. Dizelnek nem kell sok villany. :D Csak mikor indul. de akkor nagyon. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Sziasztok. Ma egyik hirtelen kigyulladt a töltéslámpám, és leesett a fordulatszám mutató nullára. Előzmény csak annyi volt, hogy tegnap kétszer kivillant egy pillanatra a töltéslámpa. Mi lehet a gond? Csak azt ne mondjátok hogy diodahid, mert akkor vágom a kukába. Generátorszíjjat nézted? Elég feszes? :) Nekem amiatt csinált ilyesmit. :) A fordulatszámmérő érdekesen mozgott egyenletes fordulatnál, 1200-2500 közt bólogatott, a fordulatszám kb 2200 lehetett akkor, és pislákolt a töltéslámpa. Ezt esős, hideg időben csinálta. Feszítés után elmúlt a jelenség. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Sziasztok. Ma egyik hirtelen kigyulladt a töltéslámpám, és leesett a fordulatszám mutató nullára. Előzmény csak annyi volt, hogy tegnap kétszer kivillant egy pillanatra a töltéslámpa. Mi lehet a gond? Csak azt ne mondjátok hogy diodahid, mert akkor vágom a kukába. Inkább fesz.szab. vagy valami kontakthiba. Próbáld megmozgatni a csatikat a generátoron (lüke kérdés, de belenéztél, szíj meg van még :) :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Generátorszíjjat nézted? Elég feszes? :) Nekem amiatt csinált ilyesmit. :) A fordulatszámmérő érdekesen mozgott egyenletes fordulatnál, 1200-2500 közt bólogatott, a fordulatszám kb 2200 lehetett akkor, és pislákolt a töltéslámpa. Ezt esős, hideg időben csinálta. Feszítés után elmúlt a jelenség. :D Ilyen nekem is volt esős időben, hogy mentem mittomén 5.-ben 90el és akkor 1szercsak elkezdett csúszni az ékszíj, nyikorgott keményen, és égett 1 kicsit a töltésjelző. Aztán feszítve lett nekem is és nem csinálta. Sőt...alapjáraton akkor folyamatosan halkan és ütemesen nyikorgott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Csak mikor indul. de akkor nagyon. :) :) Te beszélsz? 3 villanyautóra való akkumlátorod van a mociháztető alatt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Hellotok! Vettem egy balos lámpát és takarítás végett szeretném szétszedni. Vannak rajta hasonló fémbiztosítók, mint a légszűrőházon- ha azokat leveszem, szét lehet választani a búrát a háztól, ugye? Tömítést lehet külön kapni hozzá, vagy megfelel a sziló is? Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts