daykiller Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 üdv vettem az astrámba sony cd-s autórádiót. passzol bele minden király, csak van 1 gond. kiveszem a kulcsot elfelejt mindent amit beállítok rajta. más kocsiban meg jó. vezeték felcserélésel meg lehet oldani? Szia. Igen. Az állandó és a gyújtáskapcsolt tápot fel kell cserélni a csatiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KRicsi123 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Szia. Igen. Az állandó és a gyújtáskapcsolt tápot fel kell cserélni a csatiban. aha. és azt hogyan különböztetem meg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 aha. és azt hogyan különböztetem meg? :D Más a színük. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 aha. és azt hogyan különböztetem meg? :) Raktál rá csatit vagy az opeles gyári csatiba van bedugva? Ha van rajta másik csati akkor a piros zsinórt cseréld fel a sárgával, ha nem akkor meg a piros zsinórt cseréld fel a piros fehérrel ( ha jól emléxem) és működni fog. De addig ne nyújt hozzá amig valaki meg nem erősiti, mert nem emléxem pontosan a szinére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Más a színük. :) :D Vagy rámérsz a szálakra gyujtáson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 aha. és azt hogyan különböztetem meg? :D Elvileg két piros vezetéket felcseréled. Az egyik vastagabb, mint a másik. Szerkesztés: A 92-es rajz szerint feketét és pirosat kell felcserélni. Más a színük. :) ;) Hülyeeee. ;) :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KRicsi123 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Raktál rá csatit vagy az opeles gyári csatiba van bedugva? Ha van rajta másik csati akkor a piros zsinórt cseréld fel a sárgával, ha nem akkor meg a piros zsinórt cseréld fel a piros fehérrel ( ha jól emléxem) és működni fog. De addig ne nyújt hozzá amig valaki meg nem erősiti, mert nem emléxem pontosan a szinére. gyári csatlakozó van Link to comment Megosztás: More sharing options...
16valve Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Sziasztok! Nekem is autórádió problémám van. Egy matuzsálem van a kocsimban (Astra F-ben). Clarion ARB 1371R még kazettás. A kijelzője nagyon gyengén világít. Állítási lehetőséget nem találok, használatim nincs hozzá. Ez vót az autóban mikor vettem. Gyári csatlakozóval van bekötve. Amikor bekapcsolom, akkor az autó kijelzőjénél az óra és a kinti hőmérséklet közötti résznél, eltűnik a dátum. Ha be van kapcsolva a rádió, akkor ott ott nem jelez ki semmit. Olvastam, hogy ilyenkor esetleg ez venné át az autórádió kijelzőjének a szerepét? Mert nekem nem. Lehet, hogy csak egyszerűen xar? Ötlet? Előre is köszönöm. Nem tudom mit jelent baloldalt felül a "satellite key" műholdas kulcs? Az egy fix gombutánzat, nem lehet nyomogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Sziasztok! Nekem is autórádió problémám van. Egy matuzsálem van a kocsimban (Astra F-ben). Clarion ARB 1371R még kazettás. A kijelzője nagyon gyengén világít. Állítási lehetőséget nem találok, használatim nincs hozzá. Ez vót az autóban mikor vettem. Gyári csatlakozóval van bekötve. Amikor bekapcsolom, akkor az autó kijelzőjénél az óra és a kinti hőmérséklet közötti résznél, eltűnik a dátum. Ha be van kapcsolva a rádió, akkor ott ott nem jelez ki semmit. Olvastam, hogy ilyenkor esetleg ez venné át az autórádió kijelzőjének a szerepét? Mert nekem nem. Lehet, hogy csak egyszerűen xar? Ötlet? Előre is köszönöm. Nem tudom mit jelent baloldalt felül a "satellite key" műholdas kulcs? Az egy fix gombutánzat, nem lehet nyomogatni. http://www.operaball.eu/index_elemei/image3156.jpg Sztem a kijelzést csak a gyári rádiókkal tudja. Azt viszont meg lehet oldani, hogy maradjon a dátum mikor bekapcsold. Csak a TID (ez a kijelző) valamelyik csatlakozópontját kell kikötni. Hogy melyiket azt majd az okosok megmondják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16valve Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Kösz a választ, de a fő problémám nem az, hogy a dátum nem látszik a központi kijelzőn, hanem, hogy kigúvad az ember szempárja, ha meg szeretné tudni, hogy éppen melik csatorna megy a rádióban. (Vagy megvárom, míg önreklámként bemondják időnként.) Azt szeretném tudni, hogy vajon a rádió kijelzője rossz-e, vagy valami rosszul lett bekötve, esetleg kontakthiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Kösz a választ, de a fő problémám nem az, hogy a dátum nem látszik a központi kijelzőn, hanem, hogy kigúvad az ember szempárja, ha meg szeretné tudni, hogy éppen melik csatorna megy a rádióban. (Vagy megvárom, míg önreklámként bemondják időnként.) Azt szeretném tudni, hogy vajon a rádió kijelzője rossz-e, vagy valami rosszul lett bekötve, esetleg kontakthiba? Sztem ha nem gyári a rádió akkor enm fogod tudni kitenni a kijelzőre a rádióadó nevét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sisti Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 hali. neke egy olyan probléma jelentkezett ma az autón (1,4 60LE) hogy ha beindítom nem alszik el a töltés lámpa, de ha adok neki 1-2 nagyobb gázt, akkor elalszik és úgy is marad utánna. Tudja valaki mi lehet a probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Sziasztok! Nekem is autórádió problémám van. Egy matuzsálem van a kocsimban (Astra F-ben). Clarion ARB 1371R még kazettás. A kijelzője nagyon gyengén világít. Állítási lehetőséget nem találok, használatim nincs hozzá. Ez vót az autóban mikor vettem. Gyári csatlakozóval van bekötve. Amikor bekapcsolom, akkor az autó kijelzőjénél az óra és a kinti hőmérséklet közötti résznél, eltűnik a dátum. Ha be van kapcsolva a rádió, akkor ott ott nem jelez ki semmit. Olvastam, hogy ilyenkor esetleg ez venné át az autórádió kijelzőjének a szerepét? Mert nekem nem. Lehet, hogy csak egyszerűen xar? Ötlet? Előre is köszönöm. Nem tudom mit jelent baloldalt felül a "satellite key" műholdas kulcs? Az egy fix gombutánzat, nem lehet nyomogatni. http://www.operaball.eu/index_elemei/image3156.jpg Elvágod/kikötöd a kijelző (TID) piros/szürke szálát, ha minden igaz a rádió csati 7-es lábán lesz.... Én is kikötöttem, és azóta nem kapcsolja ki a magnó ezt a funkciót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16valve Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Hello! Kösz a választ, értem, mire gondolsz. Ma kivettem a rádiót, és ez a kábel (piros-szürke) már el volt vágva egyszer, úgy van összesodorva a két vezetékvég, és szigszalag rajta. Tehát ez a funkció már ki volt iktatva vagy ennél, vagy egy előzó rádiónál is, vagy csak próbálkoztak vele, és visszakötötték. A kérdésem viszont továbbra is az, hogy vajon ha kikötöm a piros-szürke vezetéket akkor erősebben fog világítani a rádió kijelzője, vagy más valami a hibás? Mert O.K. hogy kikötömk, és látni fogom a központi kijelzőn, hogy hányadika van. Ettől valószínűleg szétárad majd a nyugalom a testemben. De a rádió kijelzője? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Hello! Kösz a választ, értem, mire gondolsz. Ma kivettem a rádiót, és ez a kábel (piros-szürke) már el volt vágva egyszer, úgy van összesodorva a két vezetékvég, és szigszalag rajta. Tehát ez a funkció már ki volt iktatva vagy ennél, vagy egy előzó rádiónál is, vagy csak próbálkoztak vele, és visszakötötték. A kérdésem viszont továbbra is az, hogy vajon ha kikötöm a piros-szürke vezetéket akkor erősebben fog világítani a rádió kijelzője, vagy más valami a hibás? Mert O.K. hogy kikötömk, és látni fogom a központi kijelzőn, hogy hányadika van. Ettől valószínűleg szétárad majd a nyugalom a testemben. De a rádió kijelzője? Az nem. Csak, hogy megnyugodjál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Elvágod/kikötöd a kijelző (TID) piros/szürke szálát, ha minden igaz a rádió csati 7-es lábán lesz.... Én is kikötöttem, és azóta nem kapcsolja ki a magnó ezt a funkciót! :) Nekem meg Pioneer rádió lett beszerelve a gyári helyére és nálam is így van hogy ha nem megy a rádió írja az időt,dátumot,hőmérsékletet de ha bekapcsolom a rádiót akkor leveszi a dátumot és csak az idő és a hőmérséklet van. Akkor ha én is elvágnám a piros/szürke szálat akkor menet közben már írná a dátumot is? a piros/szürke az egy szál vagy két külön szál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Hello! Kösz a választ, értem, mire gondolsz. Ma kivettem a rádiót, és ez a kábel (piros-szürke) már el volt vágva egyszer, úgy van összesodorva a két vezetékvég, és szigszalag rajta. Tehát ez a funkció már ki volt iktatva vagy ennél, vagy egy előző rádiónál is, vagy csak próbálkoztak vele, és visszakötötték. A kérdésem viszont továbbra is az, hogy vajon ha kikötöm a piros-szürke vezetéket akkor erősebben fog világítani a rádió kijelzője, vagy más valami a hibás? Mert O.K. hogy kikötöm, és látni fogom a központi kijelzőn, hogy hányadika van. Ettől valószínűleg szétárad majd a nyugalom a testemben. De a rádió kijelzője? A rádiód kijelzőjéhez semmi köze sincs, hogy elvágod-e a szálat vagy sem! :) Középen sosem fogja a te rádiód adatait kijelezni. Az csak a gyárival működik! Vegyél használtan egy gyárit, vagy egy új magnót! ;) Valószínű már kiöregedőfélben van a magnód, azért halványodtak el a ledjei/izzói. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Nekem meg Pioneer rádió lett beszerelve a gyári helyére és nálam is így van hogy ha nem megy a rádió írja az időt,dátumot,hőmérsékletet de ha bekapcsolom a rádiót akkor leveszi a dátumot és csak az idő és a hőmérséklet van. Akkor ha én is elvágnám a piros/szürke szálat akkor menet közben már írná a dátumot is? Igen. :) Nekem is így van, itt okosítottak ki engem is! :D Most így néz ki működés közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Igen. :) Nekem is így van, itt okosítottak ki engem is! :D Most így néz ki működés közben. Rendben köszönöm! akkor majd megkeresem gondolom a gyári csatlakozón kell megkeresni és ott elvágni Link to comment Megosztás: More sharing options...
16valve Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Hát ez nem megnyugtató! Pedig már kezdtem hinni, hogy van összefüggés. Holnap azé' szétkötöm a vezetéket, és megnézem a kijelzőt is mégegyszer. Lehet, hogy Braille írással mukodik, azért halvány, és nem nézni, hanem tapogatni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 És ezt áram alatt meg lehet csinálni kikapcsolt rádiónál nem akarom levenni a rádiót hogy ne veszítse el a beállításokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Rendben köszönöm! akkor majd megkeresem gondolom a gyári csatlakozón kell megkeresni és ott elvágni Kiszeded a TID-et (kijelző) és ezen a csatin keresed meg. :) Vagy elvágod, és leszigeteled, vagy kiműtöd a csatiból... :D És ezt áram alatt meg lehet csinálni kikapcsolt rádiónál nem akarom levenni a rádiót hogy ne veszítse el a beállításokat? Meg persze, én is úgy csináltam! ;) csak ne nagyon értesd oda sehova, nehogy kivágjon valami biztit, bár nem hinném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Kiszeded a TID-et (kijelző) és ezen a csatin keresed meg. :) Vagy elvágod, és leszigeteled, vagy kiműtöd a csatiból... :D Meg persze, én is úgy csináltam! ;) csak ne nagyon értesd oda sehova, nehogy kivágjon valami biztit, bár nem hinném... rendben akkor kimegyek és elvágom aztán meglátjuk mi lessz Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 rendben akkor kimegyek és elvágom aztán meglátjuk mi lessz Várjuk a fejleményeket! :):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Várjuk a fejleményeket! :):D Elvágtam a kijelző mögött a piros/szürke kábelt és most már működik a dátum kijelzés. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts