Boldizsar Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Íme a képek amit kértél: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Hát ez nem annyira sikerült... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Hát ez nem annyira sikerült... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 thanx mélykék de hogy is kell ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 thanx mélykék de hogy is kell ezt? kep.tar.hu-nal nem a kép cłme kell, henem "hely" - kep > joob klikk > tulajdonságok - ui: arra figyelj 800 x 600 a max, hozzászólásonként 3 kép :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Na ez a harmadik féle gyújtás, amit ilyen motoron látok. :lol: Arra a csatira lennék kíváncsi, ami a vezérműtengely és a gyújtás rotor találkozásánál van, az utastér irányában. 3 vagy 4 vezeték kell menjen át rajta, azoknak a színe kellene, és mindkét oldalon nézd meg a csatin, mert már találkoztam olyannal, hogy eltérő színben folytatódott a csati után! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Na mostantól nem értem miről írtál.(sajnos nem vagyok teljesen képben a motorháztető alatti dolgokkal, magyarul nem értek hozzá) Ezért itt van 2 kép hátha azon sikerül beazonosítani mit is kell keressek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 van még mit gyakorolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 na ez se jött össze... inkább alinket küldöm: http://kep.tar.hu/e-drum/50115632?o=0#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Na mostantól nem értem miről írtál.(sajnos nem vagyok teljesen képben a motorháztető alatti dolgokkal, magyarul nem értek hozzá) Ezért itt van 2 kép hátha azon sikerül beazonosítani mit is kell keressek... Használhatnád az előnézet gombot Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Na mindegy, hagyjuk a csatit... Azt kellene megnézned, hogy a narancs színű rotorfedéltől motor felé eső részen, ami már fémhenger alakú, na abból milyen színű kábelek jönnek ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Feket, fekete-sárga és kék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 bocs a kéknek a fele is fekete! Tehát fekete, sárga-fekete, és kék-fekete Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 a műanyag csatlakozón vannak számok is: 1. sárga-fekete 2. kék-fekete 3. fekete Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Hello mindenkinek! ." A szívórészed gyári?" Valószínüleg igen (tuning nics rajta) előző tulaj szervízbe hordta,ha minden igaz(pecsétes beírás a szerv .füz.-ben 10km-el ezelőtti légmenny.mérce cseréről) Szerintem opel16v mondja jól:elöregedett,kitöredezett vezetékek,a ventillátor gondom is ilyenből adódott (szigetelésből kibújt a drót és letestelt=állandóan forgó ventillátor) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ubul_ Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 hello!!! [highlight=red:6c6af40c53]Chiptuning[/highlight:6c6af40c53] progi kellene Astra F '92 verdaba. Ha valaki tud szerezni forrast annak rendkivuli modon orulnek.Anyagiakat megdumaljuk!!!! THNX Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Boldizsar! Valszeg a kék-fekete lesz a megoldás, de ha mégsem, akkor a sárga-fekete. Nyugodtan meg lehet próbálni mindkettőt, nem vágja tönkre az órát, ha nem találod el elsőre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Köszönöm opel16v! Tehát a számítógéptől kell elvinnem a jelet az óráig és a kék-fekete, illetve a sárga feketével próbálkozzak. Akkor már csak olcsó órát kell találjak valamelyik bontóban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Kérdezd meg Tomi023 nicknevű kartársat, neki is hasonló színekkel volt megáldva a gyújtása, ő talán emléxik is, melyik volt a kettő közül. Én úgy emléxem a középsőnek kell lennie, és ugye az a kék-fekete. Azért ellenőrizd, hogy a csati után nem vált-e színt a vezeték. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Sziasztok ! A GSI-m ETC-jének a hibáját (kikapcsol magától, nem lehet bekapcsolni) az ETC vezérlőben lévő relé beégése okozta.Amióta mgcsináltam jól működik. Javításhoz először a dobozt kell kinyitni.Én a hosszú oldalakon található 3-3 bepréselést mini köszörűvel (dremel v hasonló) kiköszörültem.Lehet neki bátran nyomni alatta van kb2-3mm vastag perem az öntvény előlapból.Ezután a doboz lehúzható.Az előlapot 2 csavar rögzíti az áramköri laphoz,célszerű ezt is levenni. A relének a nagy kondenzátor felöli pólusai voltak beégve.Mivel a hely nagyon szűkös elvágtam a relé tetején található drótharisnyát (közvetlenül a rögzítési pont mellet a relé tetején,ide az érintkezők csiszolása után visszaforrasztottam) a rugót levettem.Ekkor a mozgóérintkező kivehető,csiszolható.Nem elég a koszt lecsiszolni,a "kráterességet" is meg kell szüntetni különben hamar újra beég! Összeszerelésnél ügyelni kell arra hogy fémreszelék ne maradjon a dobozban és a lapon sem.A lap a dobozban kialakított vájatba csússzon. A doboz rögzítése sziloplasztal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cukahara Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Hi cukahara, üdv a Zopelesek táborában :lol: A problémád elég érdekes, kontakthiba jellege van. A phone kiírás tudtommal a telefonnémítás funkció akarhat lenni (ha tévedek majd kijavítanak). Ha van telefontartó a kocsiban, azzal lehet valami gáz, ha nincs benne, akkor a némítás vezetéke a rádió hátuljánál néha hozzáér valamihez talán... A kódbeírásról már volt itt szó, pár oldalt nézz vissza, le van írva. Egyébként milyen tipusú a rádió? És milyen járgányt sikerült venned? Írj részleteket plz! Köszi a tanácsot holnap szétszedem a magnyitáfont osztán belekukkolok. '97 1.4 GL kérdésedre válaszolva semmi extra, csak a megbízhatóság. Ezért vettem remélem beválik Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Tóbiás! nekem néha rendetlenkedik, egyelőre lehúztam így nem gáz :lol: Az lehet emiatt a relé miatt h néha alapból bekapcsol s ha kikapcsolom nem tudom újra visszakapcsolni. Vagy éppen nem reagál az etc gomb nyomogatására... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Hello mindekinek Egy kicsi,de idegesítő problémával fordulok hozzátok 1,7D Astra 93' as belső szellőző ventillátor 1,2 fokozata nem működött,amikor vettem az autot(2hete)...semmi gond vettem bontoba másik előtét ell. szererencsém volt,működik...1 hét mulva,vagyis ma reggel : ventilklátor1,2 állása nem műkszik, + a 30A es biztosíték kimenve... nem akarok venni uj elleállást 6e ért mert attol tartok,az is csak rövid ideig birná... nincs valakinek valami ötlete,tapasztalat ezzel a hibával kapcsolatban? Köszi üdv András Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts