invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Nagyon halvány a vlágítás a km orában ki lehet az izzókat erősebbre cserélni? Elvileg van ugyanilyen foglalattal halogén izzó is, de 800-100 körüli darabáron, ami szerintem eléggé horror. Ha kicseréled új izzókra, akkor jó lesz. Nekem is egyszerű égők vannak benne, és egyértelműen nem halvány, tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Nagyon halvány a vlágítás a km orában ki lehet az izzókat erősebbre cserélni? Feltekerted a fényerőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Elvileg kellene, de ha utólagos akkor nem tuti. kifutottam megnézni és van egy 12-es számra hallgató biztosíték, ha azt kiveszem nem működik gyújtással sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 nem tudom, hogy nem e valami felprogramozás kellene neki. Mert pl. amikor leveszem az akksi sarút és vissza rakom, utána ha hosszan megnyomom egyszer nem megy le automatikusan teljesen, de ha odacsíptetek pl. egy rongyot az üveg meg az ajtó közé utána már lemegy meg vissza is jön ha hosszan nyomom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 kifutottam megnézni és van egy 12-es számra hallgató biztosíték, ha azt kiveszem nem működik gyújtással sem. Tuti biztos, hogy ment gyújtás nélkül is? :lol: Nem lehet, hogy csak rosszul emlékszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Nagyon halvány a vlágítás a km orában ki lehet az izzókat erősebbre cserélni? Csak egy buta kérdés: ugye a fényerő szabályozót próbáltad már tekergetni? Egy xedox 6 gazdája meg sz@patott, ki szedtem a műszerfalat meg a közép konzolt és csak pislogtam, hogy nem az izzókkal van a baj, hanem nem kapnaknak csak 1.5V-ot. Azóta már két kocsit is "meg csináltam" a gazdája szeme láttára azzal, hogy feltekertem a fényerőt :lol: :) Szerk: Látom már megelőztek Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Csak egy buta kérdés: ugye a fényerő szabályozót próbáltad már tekergetni? Egy xedox 6 gazdája meg sz@patott, ki szedtem a műszerfalat meg a közép konzolt és csak pislogtam, hogy nem az izzókkal van a baj, hanem nem kapnaknak csak 1.5V-ot. Azóta már két kocsit is "meg csináltam" a gazdája szeme láttára azzal, hogy feltekertem a fényerőt :) ;) Szerk: Látom már megelőztek Ezt már én is kérdeztem tőle, de nem válaszolt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 nem tudom, hogy nem e valami felprogramozás kellene neki. Mert pl. amikor leveszem az akksi sarút és vissza rakom, utána ha hosszan megnyomom egyszer nem megy le automatikusan teljesen, de ha odacsíptetek pl. egy rongyot az üveg meg az ajtó közé utána már lemegy meg vissza is jön ha hosszan nyomom. A csavarhúzóval nem okozhattál zárlatot? A többi biztosíték rendben van biztosan? Én ott (vagy a miatt) keresném a hibát amit legutóbb csináltam Az akku saru utáni programozásra meg próbáld meg: le tekerni, majd nyomva tartani pár másodpercig, felfelé meg ugyanígy! Renyókon meg Vw csoportokon valami hasonló módon működik a programozás Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Tuti biztos, hogy ment gyújtás nélkül is? :lol: Nem lehet, hogy csak rosszul emlékszel? Ezer százalék vagy még több is:) éjjelente még szépen ki is világította a kocsi belsejét:D ezért nem értem, hogy most mi lelte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Ezt már én is kérdeztem tőle, de nem válaszolt. :) Igen kicsit lassú voltam! A kérdésemben a "buta" jelző természetesen nem neked vagy Dodoka-nak szólt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 A csavarhúzóval nem okozhattál zárlatot? A többi biztosíték rendben van biztosan? Én ott (vagy a miatt) keresném a hibát amit legutóbb csináltam Az akku saru utáni programozásra meg próbáld meg: le tekerni, majd nyomva tartani pár másodpercig, felfelé meg ugyanígy! Renyókon meg Vw csoportokon valami hasonló módon működik a programozás én is zárlatra gondolok, de akkor miért csak az szállt el, hogy gyújtás nélkül nem megy? volt 3 biztosíték ami ablakemelőhöz kapcsolódik de mind jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 nem tudom, hogy nem e valami felprogramozás kellene neki. Mert pl. amikor leveszem az akksi sarút és vissza rakom, utána ha hosszan megnyomom egyszer nem megy le automatikusan teljesen, de ha odacsíptetek pl. egy rongyot az üveg meg az ajtó közé utána már lemegy meg vissza is jön ha hosszan nyomom. Nem kell semmi rongy, fullra fel kell húzatni, és pár mpig nyomvatartani a gombot. Legalábbis így kellene neki működni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Igen kicsit lassú voltam! A kérdésemben a "buta" jelző természetesen nem neked vagy isi-nek szólt! :lol: Nem is gondoltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Nem is gondoltam. :lol: én sem:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 én is zárlatra gondolok, de akkor miért csak az szállt el, hogy gyújtás nélkül nem megy? volt 3 biztosíték ami ablakemelőhöz kapcsolódik de mind jók. Én megnézném a többit is (mondjuk mindet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Nem kell semmi rongy, fullra fel kell húzatni, és pár mpig nyomvatartani a gombot. Legalábbis így kellene neki működni. akkor lehet nem vártam eleget :lol: na majd kipróbálom, de előtte legyen jó ez a le fel gyújtás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Én megnézném a többit is (mondjuk mindet) na akkor ki is megyek azt kiszedem mindet:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dodoka1978 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Valamelyik nap teletankoltam azautót és a szintjelzőm az utolsó előtti vonásnál megállt,lehet,hogy rossz? amúgy kb 4-5 lityi volt benne és 48 litert tankoltam rá tobb elvileg nemvolt benne,hivatalosan mennyi literes a tank? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Valamelyik nap teletankoltam azautót és a szintjelzőm az utolsó előtti vonásnál megállt,lehet,hogy rossz? amúgy kb 4-5 lityi volt benne és 48 litert tankoltam rá tobb elvileg nemvolt benne,hivatalosan mennyi literes a tank? 52+ami a csőbe belefér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Csak egy buta kérdés: ugye a fényerő szabályozót próbáltad már tekergetni? Egy xedox 6 gazdája meg sz@patott, ki szedtem a műszerfalat meg a közép konzolt és csak pislogtam, hogy nem az izzókkal van a baj, hanem nem kapnaknak csak 1.5V-ot. Azóta már két kocsit is "meg csináltam" a gazdája szeme láttára azzal, hogy feltekertem a fényerőt :lol: :) Szerk: Látom már megelőztek Gyerekzár, és elektromos ablak gyakran javul meg ilyen könnyen errefelé is ;) Utángyáriakon, meg japókon leginkább, meg most már mindegyikhez van egy külön gomb a letiltáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Valamelyik nap teletankoltam azautót és a szintjelzőm az utolsó előtti vonásnál megállt,lehet,hogy rossz? amúgy kb 4-5 lityi volt benne és 48 litert tankoltam rá tobb elvileg nemvolt benne,hivatalosan mennyi literes a tank? A Caravan 50, a többi 52. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dodoka1978 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Természetesen tökig feltekertem a szabályozot ésakkor is halvány,de köszi a kérdést sosem tudni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 52+ami a csőbe belefér. De ugye a csőbe nem tankolunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Valamelyik nap teletankoltam azautót és a szintjelzőm az utolsó előtti vonásnál megállt,lehet,hogy rossz? amúgy kb 4-5 lityi volt benne és 48 litert tankoltam rá tobb elvileg nemvolt benne,hivatalosan mennyi literes a tank? Nem rossz az, csak simán ilyen ;) kinek többet, kinek kevesebbet mutat... És vannak a mázlisták, akiknek pont a vonalon áll meg. :lol: Nállam pl ez a full tank. :) ettől feljebb sosem ment a mutató. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 az összes biztosíték jó, majd holnap még meglesem nem e szakadt le valamelyik vezeték, de nem hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts