Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Nagyon halvány a vlágítás a km orában ki lehet az izzókat erősebbre cserélni?

Elvileg van ugyanilyen foglalattal halogén izzó is, de 800-100 körüli darabáron, ami szerintem eléggé horror. Ha kicseréled új izzókra, akkor jó lesz. Nekem is egyszerű égők vannak benne, és egyértelműen nem halvány, tökéletes.

Megosztás:

nem tudom, hogy nem e valami felprogramozás kellene neki. Mert pl. amikor leveszem az akksi sarút és vissza rakom, utána ha hosszan megnyomom egyszer nem megy le automatikusan teljesen, de ha odacsíptetek pl. egy rongyot az üveg meg az ajtó közé utána már lemegy meg vissza is jön ha hosszan nyomom.

Megosztás:

Nagyon halvány a vlágítás a km orában ki lehet az izzókat erősebbre cserélni?

Csak egy buta kérdés: ugye a fényerő szabályozót próbáltad már tekergetni?

Egy xedox 6 gazdája meg sz@patott, ki szedtem a műszerfalat meg a közép konzolt és csak pislogtam, hogy nem az izzókkal van a baj, hanem nem kapnaknak csak 1.5V-ot. Azóta már két kocsit is "meg csináltam" a gazdája szeme láttára azzal, hogy feltekertem a fényerőt :lol: :)

Szerk: Látom már megelőztek

Megosztás:

Egy xedox 6 gazdája meg sz@patott, ki szedtem a műszerfalat meg a közép konzolt és csak pislogtam, hogy nem az izzókkal van a baj, hanem nem kapnaknak csak 1.5V-ot. Azóta már két kocsit is "meg csináltam" a gazdája szeme láttára azzal, hogy feltekertem a fényerőt :) ;)

Ezt már én is kérdeztem tőle, de nem válaszolt. :lol:

Megosztás:

nem tudom, hogy nem e valami felprogramozás kellene neki. Mert pl. amikor leveszem az akksi sarút és vissza rakom, utána ha hosszan megnyomom egyszer nem megy le automatikusan teljesen, de ha odacsíptetek pl. egy rongyot az üveg meg az ajtó közé utána már lemegy meg vissza is jön ha hosszan nyomom.

A csavarhúzóval nem okozhattál zárlatot? A többi biztosíték rendben van biztosan?

Én ott (vagy a miatt) keresném a hibát amit legutóbb csináltam

Az akku saru utáni programozásra meg próbáld meg: le tekerni, majd nyomva tartani pár másodpercig, felfelé meg ugyanígy!

Renyókon meg Vw csoportokon valami hasonló módon működik a programozás

Megosztás:

A csavarhúzóval nem okozhattál zárlatot? A többi biztosíték rendben van biztosan?

Én ott (vagy a miatt) keresném a hibát amit legutóbb csináltam

Az akku saru utáni programozásra meg próbáld meg: le tekerni, majd nyomva tartani pár másodpercig, felfelé meg ugyanígy!

Renyókon meg Vw csoportokon valami hasonló módon működik a programozás

én is zárlatra gondolok, de akkor miért csak az szállt el, hogy gyújtás nélkül nem megy? volt 3 biztosíték ami ablakemelőhöz kapcsolódik de mind jók.

Megosztás:

Nem kell semmi rongy, fullra fel kell húzatni, és pár mpig nyomvatartani a gombot.

Legalábbis így kellene neki működni.

Megosztás:

Egy xedox 6 gazdája meg sz@patott, ki szedtem a műszerfalat meg a közép konzolt és csak pislogtam, hogy nem az izzókkal van a baj, hanem nem kapnaknak csak 1.5V-ot. Azóta már két kocsit is "meg csináltam" a gazdája szeme láttára azzal, hogy feltekertem a fényerőt :lol: :)

Gyerekzár, és elektromos ablak gyakran javul meg ilyen könnyen errefelé is ;)

Utángyáriakon, meg japókon leginkább, meg most már mindegyikhez van egy külön gomb a letiltáshoz.

Megosztás:

Valamelyik nap teletankoltam azautót és a szintjelzőm az utolsó előtti vonásnál megállt,lehet,hogy rossz? amúgy kb 4-5 lityi volt benne és 48 litert tankoltam rá tobb elvileg nemvolt benne,hivatalosan mennyi literes a tank?

Nem rossz az, csak simán ilyen ;) kinek többet, kinek kevesebbet mutat... És vannak a mázlisták, akiknek pont a vonalon áll meg. :lol:

Nállam pl ez a full tank. :) ettől feljebb sosem ment a mutató. ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.