richy09 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 na ez az ezekre gondoltam en is, a biztositekok okesak, de a tobivel lehet bibi atkell nezzem reggel mert mar incs turelmem hozza atneztem toverol hegyere es nem indult sajna de ugy latszik nem alaposan, koszike a hozaszolast megprobalom meg mindketot javitgatni ha nem szerviz sajnos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 amugy a szelep javithato ha rosz vagy cserelni kell??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 na ez az ezekre gondoltam en is, a biztositekok okesak, de a tobivel lehet bibi atkell nezzem reggel mert mar incs turelmem hozza atneztem toverol hegyere es nem indult sajna de ugy latszik nem alaposan, koszike a hozaszolast megprobalom meg mindketot javitgatni ha nem szerviz sajnos.... Ha beragad a mágnesszelep, ami az üzemanyagot megszakitja, akkor az tud kellemetlen perceket okozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 tuti az lessz mert nem hallom katani mikor inditok, csak mar az a baj nem tudom hogy lehet szetszedni :lol: foleg nem javitani Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 tuti az lessz mert nem hallom katani mikor inditok, csak mar az a baj nem tudom hogy lehet szetszedni :lol: foleg nem javitani Ebben kérdezz megy egy dizis kolegát, mert én mint benzines nemtudom. Esetleg próbálkozhatnál enyhe megkocogtatással, hátha megindul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 ugy lessz nagyon szepen koszonom Link to comment Megosztás: More sharing options...
susa Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 sziasztok ha valaki tud,segítsen! 97'-es f sedan,gyári blaupunkt rádiónak a kódját hol lehet megtalálni,vagy lekérni? köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 persze gyujt az aku sem regi, inditozom forgatja is de nem gyul, neztem az elenalasokat is semi gond veluk, de a motor nem gyulad be, es nem tudom mi lehet Nem érteni madzsar. na ez a baj hogy edig nem volt bajom vele a kis incidensig is volt atvizsgalva es meg nem volt szukseges a csere de miutan elszakadt is kereken egyenletesen ment a motor de egyet gondolt es lealt, azutan hiaba inditoztam nem indul na ez az ezekre gondoltam en is, a biztositekok okesak, de a tobivel lehet bibi atkell nezzem reggel mert mar incs turelmem hozza atneztem toverol hegyere es nem indult sajna de ugy latszik nem alaposan, koszike a hozaszolast megprobalom meg mindketot javitgatni ha nem szerviz sajnos.... Azért Karcsinak igaza van. Vagy lehet hogy ez csak engem zavar? Akkor én kérek elnézést. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 sziasztok ha valaki tud,segítsen! 97'-es f sedan,gyári blaupunkt rádiónak a kódját hol lehet megtalálni,vagy lekérni? köszönöm Úgy tudom márkaszervízek meg tudják adni a kódot valami gyári szám alapján, persze pénzért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 sziasztok ha valaki tud,segítsen! 97'-es f sedan,gyári blaupunkt rádiónak a kódját hol lehet megtalálni,vagy lekérni? köszönöm Úgy tudom márkaszervízek meg tudják adni a kódot valami gyári szám alapján, persze pénzért. Igen, elég jó pénzért.. De van egy kalkulátor program is, csak kell hozzá a típusa (pl.202) és a gyártási száma) Ja én csak hallottam, hogy mondta valaki, hogy őneki mesélték... :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 sziasztok ha valaki tud,segítsen! 97'-es f sedan,gyári blaupunkt rádiónak a kódját hol lehet megtalálni,vagy lekérni? köszönöm Én amikor megvettem az autót, vele együtt kaptam egy kis CARPASS valamint RADIOPASS kártyát, utóbbin rajta van a rádió sorozatszáma és kódja is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Én amikor megvettem az autót, vele együtt kaptam egy kis CARPASS valamint RADIOPASS kártyát, utóbbin rajta van a rádió sorozatszáma és kódja is. Nekem nem volt semmi hozzá, de szerencsére az elöző gazdi nem védte kóddal a rádiót. Talán jó idő lesz, asszem kicserélem a ködrárófény visszajelzőt. Meg lehet próbaképpen teszek egy kék ledet a sebességmutató tövéhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
susa Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 nagyon köszi a gyors reakciókat,szépen körbenézek a papírok között is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Nem érteni madzsar. Azért Karcsinak igaza van. Vagy lehet hogy ez csak engem zavar? Akkor én kérek elnézést. :lol: Engem meg se lep, hogy ezt észre se veszik.... bezzeg egy kisbetűvel kezdett mondat... pedig van különbség nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Nem érteni madzsar. Azért Karcsinak igaza van. Vagy lehet hogy ez csak engem zavar? Akkor én kérek elnézést. :lol: igazad van kihagytam az ékezeteket milió bocsánat érte, kicsit ideges voltam és nem ez volt a legnagyobb gondom....bocsika mégegyszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 igazad van kihagytam az ékezeteket milió bocsánat érte, kicsit ideges voltam és nem ez volt a legnagyobb gondom....bocsika mégegyszer Nem csak az ékezeteket, de az egyéb írásjeleket is kihagytad. De spongyát rá. A lényeg sztem, hogy tönkre ment a mágnesszeleped az adagolón., vagy nem kap áramot. Első körben ellenőrizd azt, hogy van-e feszültség a vezetéken, ráadott gyújtás mellett. Aztán többet tudunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 sziasztok ha valaki tud,segítsen! 97'-es f sedan,gyári blaupunkt rádiónak a kódját hol lehet megtalálni,vagy lekérni? köszönöm Keress meg privibe, adok egy telefonszámot, egy barátom fogja felvenni ő foglalkozik ilyesmivel, és úgy tudom van ehhez is programja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Keress meg privibe, adok egy telefonszámot, egy barátom fogja felvenni ő foglalkozik ilyesmivel, és úgy tudom van ehhez is programja! Nekem is van. :lol: (car300-hoz, és 202 höz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Elektromos tükör.... vettem bontott tükröt, kapcsolót, a Karcsitól kaptam relét, és rajz alapján bekábeleztem. Ha nem félnék a nép haragjától ismét belinkelném a képet. :P Szerintem egyszerűbb mint az ablakemelő. Úgy csináltam mint a kártyában, színre-színt kötöttem... A relé ugye csak a tükörfűtéshez kell? Én hamarosan veszek új elektromos tükröket (gömbölyűt) de a donorban megvan a kábelezés, (villanyos kocka tükör is, de az nem szíp nekem :lol: ), és a relé is valahol, csak ki kell bányászni :) Merre találom meg a szóban forgó relét? Biztitábla? ;) Esetleg van valakinek képe is erről? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 A relé ugye csak a tükörfűtéshez kell? Én hamarosan veszek új elektromos tükröket (gömbölyűt) de a donorban megvan a kábelezés, (villanyos kocka tükör is, de az nem szíp nekem :lol: ), és a relé is valahol, csak ki kell bányászni :) Merre találom meg a szóban forgó relét? Biztitábla? ;) Esetleg van valakinek képe is erről? ;) http://www.vectra16v.com/slp/stecker_astra_f_mj94.pdf Ne a linkre kattints, mert úgy nem fog bejönni, hanem másold és illeszd be a keresőbe. Itt mindent megtalálsz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 A relé ugye csak a tükörfűtéshez kell? Én hamarosan veszek új elektromos tükröket (gömbölyűt) de a donorban megvan a kábelezés, (villanyos kocka tükör is, de az nem szíp nekem :lol: ), és a relé is valahol, csak ki kell bányászni :) Merre találom meg a szóban forgó relét? Biztitábla? ;) Esetleg van valakinek képe is erről? ;) Igen ahhoz kell, olyan 8-10 perc mulva kapcsolja ki a fűtést. Ahogy nézem a könyvet a bal felső relé a biztitáblában a tükörfűtésé. A villogtatós aljzat felett kettővel. Nekem mondjuk nem lett beszerelve, mert elég gáz kifordítani a biztitáblát, ezért hagytam a túróba, csak bekötöttem, és eltűrtem oldalra. Majd a nyáron ha lesz kedvem berakom rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Igen ahhoz kell, olyan 8-10 perc mulva kapcsolja ki a fűtést. Ahogy nézem a könyvet a bal felső relé a biztitáblában a tükörfűtésé. A villogtatós aljzat felett kettővel. Nekem mondjuk nem lett beszerelve, mert elég gáz kifordítani a biztitáblát, ezért hagytam a túróba, csak bekötöttem, és eltűrtem oldalra. Majd a nyáron ha lesz kedvem berakom rendesen. Tehát akkor ki kell fordítsam a biztitáblát, és ott lesz a hátulján. értem köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Tehát akkor ki kell fordítsam a biztitáblát, és ott lesz a hátulján. értem köszi! :lol: Nem ott van, csak ahhoz, hogy betedd az érintkezőket, ki kell fordítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Tehát akkor ki kell fordítsam a biztitáblát, és ott lesz a hátulján. értem köszi! :lol: Nem a hátulján, az elején a biztosítékok felett. Csak szemből nem látszik kicsit be kell kukkantani allulról. Ott kéne lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Nem ott van, csak ahhoz, hogy betedd az érintkezőket, ki kell fordítani. Nem a hátulján, az elején a biztosítékok felett. Csak szemből nem látszik kicsit be kell kukkantani allulról. http://kep.ivpicture.hu/325354.jpg Ott kéne lennie. Oh, bocsi félreértettem. :) Köszi a kiigazítást! Asszem marad a te megoldásod Zotya, én se mászok bele könyékig, majd 1x, ha nagy leszek! :lol: ;) Kössz a képet! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts