Rajmund Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Sziasztok! Többek között van egy olyan problémám, hogy egy hónap eltéréssel mindkét hátsó ajtón lévő központi záram kifingott! Először a bal hátsó majd a jobbos! Egyszerűen nem húzza le a gombot. Meg lehet bütykölni vagy csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Sziasztok! Többek között van egy olyan problémám, hogy egy hónap eltéréssel mindkét hátsó ajtón lévő központi záram kifingott! Először a bal hátsó majd a jobbos! Egyszerűen nem húzza le a gombot. Meg lehet bütykölni vagy csere? Olvass vissza! Nem is olyan rég volt téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 HY! Nincs valakinek képe arról,h hogyan és hol cseréljem a tolatólámpa kapcsolót? kösz-kösz!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 HY! Nincs valakinek képe arról,h hogyan és hol cseréljem a tolatólámpa kapcsolót? kösz-kösz!!!!!!!! Képet most pont nem találok, de a váltóba van belecsavarva ha jól emlékszem. Ha addig valaki nem dob fel képet, akkor holnap csinálok világosban. Amúgy nem megy oda túl sok kábel viszonylag könnyű megtalálni. Lehúzod a csatiját, gyujtásnál adsz, összezárod, ha kigyullad a visszajelző már meg is találtad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 HY! Nincs valakinek képe arról,h hogyan és hol cseréljem a tolatólámpa kapcsolót? kösz-kösz!!!!!!!! ezen a képen rajta van a kuplung kiemelő kar alatt az a fekete csati lenne az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Képet most pont nem találok, de a váltóba van belecsavarva ha jól emlékszem. Ha addig valaki nem dob fel képet, akkor holnap csinálok világosban. Amúgy nem megy oda túl sok kábel viszonylag könnyű megtalálni. Lehúzod a csatiját, gyujtásnál adsz, összezárod, ha kigyullad a visszajelző már meg is találtad. Köszi! Olaj nem folyhat ki ha kitekerem?(buta a kérdés?) még egyszer köszönöm. ( ezen a fórumon lassan ki lehet tanulni az autószerelést :lol:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Köszi! Olaj nem folyhat ki ha kitekerem?(buta a kérdés?) még egyszer köszönöm. ( ezen a fórumon lassan ki lehet tanulni az autószerelést :lol:))) Nem. (Igen. :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Köszi! Olaj nem folyhat ki ha kitekerem?(buta a kérdés?) még egyszer köszönöm. ( ezen a fórumon lassan ki lehet tanulni az autószerelést :lol:))) Ne haragudj,ezt nem értem: "gyujtásnál adsz, összezárod, ha kigyullad a visszajelző már meg is találtad." Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Ne haragudj,ezt nem értem: "gyujtásnál adsz, összezárod, ha kigyullad a visszajelző már meg is találtad." Arra értettem, hogy lehúzod a tolatólámpa csatiját, összezárod a két érintkezőt, és gyujtáson világítani kell a tolatás visszajelzőnek. Így ellenőrízheted is, hogy tényleg maga a kapcsoló rossz, mert akár lehet vezetékszakadás, vagy maga a visszajelző is kiéghatatt akár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Arra értettem, hogy lehúzod a tolatólámpa csatiját, összezárod a két érintkezőt, és gyujtáson világítani kell a tolatás visszajelzőnek. Így ellenőrízheted is, hogy tényleg maga a kapcsoló rossz, mert akár lehet vezetékszakadás, vagy maga a visszajelző is kiéghatatt akár. tolatás visszajelző? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Arra értettem, hogy lehúzod a tolatólámpa csatiját, összezárod a két érintkezőt, és gyujtáson világítani kell a tolatás visszajelzőnek. Így ellenőrízheted is, hogy tényleg maga a kapcsoló rossz, mert akár lehet vezetékszakadás, vagy maga a visszajelző is kiéghatatt akár. Most már vili!!!!!!!!egyébk nincs tolatás visszajelzőm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 tolatás visszajelző? :P Most már vili!!!!!!!!egyébk nincs tolatás visszajelzőm! Ja baker bocs a tolatólámpára gondoltam. :lol: Jóvanna szombat este van tövig rágtam a körmöm a féltengely miatt nem vagyok már eszemnél. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 tolatásvisszajelző :P most hogy így szóbakerült ... erre nem gondolt még senki, hogy csinál ?? :lol: én csinálnék de csak olyat, ami azt jelzi, ha nem megy valamelyik égő hátul. hány meg hány olyan ÚJ autóst lehet látni, amelyiknek egyáltalán nem megy a tolatólámpája hátul :lol: és azért ha egy ilyen tolat szembe veled éjjel, akkor az elég gáz :lol: ugyanez féknél is jó lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 tolatásvisszajelző :lol: erre nem gondolt még senki, hogy csinál ?? :lol: Csinált olyant az Opel :lol: nagybátyám Zafirkájában benne volt, igaz az indítás előtt tesztelte le az elektromos rendszert, hogy működik-e minden.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Csinált olyant az Opel :lol: nagybátyám Zafirkájában benne volt, igaz az indítás előtt tesztelte le az elektromos rendszert, hogy működik-e minden.. :P ugye, pont erről beszélek :lol: bizony, hogy jó lenne :lol: persze azért e nélkül lehet élni (de nem érdemes :lol: :lol: ) Off az öregem 100-as skodájában is volt egy kékes színű lámpácska, ami jelezte, hogyha valami nem jó az égőkkel, mondjuk az nem tudom hogy volt megoldva, de volt az a lényeg.és az egy 78-as kiadású gépjármű volt :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 ugye, pont erről beszélek :lol: bizony, hogy jó lenne :lol: persze azért e nélkül lehet élni (de nem érdemes :P :lol: ) Off az öregem 100-as skodájában is volt egy kékes színű lámpácska, ami jelezte, hogyha valami nem jó az égőkkel, mondjuk az nem tudom hogy volt megoldva, de volt az a lényeg.és az egy 78-as kiadású gépjármű volt :lol: ) f astra is tudi,csak kell a bc, meg a kiegészítő modul, amit majd a többiek minjá megnevezne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 f astra is tudi,csak kell a bc, meg a kiegészítő modul, amit majd a többiek minjá megnevezne :lol: Csak az a tolatólámpát pont nem tudja ellenőrizni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 tolatásvisszajelző :P most hogy így szóbakerült ... erre nem gondolt még senki, hogy csinál ?? :lol: én csinálnék de csak olyat, ami azt jelzi, ha nem megy valamelyik égő hátul. hány meg hány olyan ÚJ autóst lehet látni, amelyiknek egyáltalán nem megy a tolatólámpája hátul :lol: és azért ha egy ilyen tolat szembe veled éjjel, akkor az elég gáz :lol: ugyanez féknél is jó lenne :P A féklámpa teszthez ott van a pótféklámpa, a tükörből látom, hogy működik legalábbis az az egy biztos. :lol: Amúgy meg rendszeresen körbejárom a kocsit világít-e minden, ahogy a Kresz is előírja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 A féklámpa teszthez ott van a pótféklámpa, a tükörből látom, hogy működik legalábbis az az egy biztos. :lol: Amúgy meg rendszeresen körbejárom a kocsit világít-e minden, ahogy a Kresz is előírja. :lol: egyedül azért elég érdekes körbejárni a kocsit nem? mondjuk neked besegít az asszony is :P én garázyba ellenőrzök, ott látom a fényeket a falon, ajtón :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 egyedül azért elég érdekes körbejárni a kocsit nem? mondjuk neked besegít az asszony is :lol: én garázyba ellenőrzök, ott látom a fényeket a falon, ajtón :P Én meg amikor tolatok végig a kocsibejárón akkor látom. Nem bízok másra ilyen fontos feladatot. :lol: Végülis párhuzamosan lehet kötni a féklámpával egy nem használt ikon izzóját a műszeregységben, csak az a baj, hogy ezzl csak azt látod, hogy van-e áram a körben, azt nem , hogy kiégett-eaz izzó. Ha sorossan kötöd, az jó, csak akkor meg gyengül a fényerő. Nekem most a ködzáró visszajelző égett ki, csak hideg van kiszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Én meg amikor tolatok végig a kocsibejárón akkor látom. Nem bízok másra ilyen fontos feladatot. :P Végülis párhuzamosan lehet kötni a féklámpával egy nem használt ikon izzóját a műszeregységben, csak az a baj, hogy ezzl csak azt látod, hogy van-e áram a körben, azt nem , hogy kiégett-eaz izzó. Ha sorossan kötöd, az jó, csak akkor meg gyengül a fényerő. Nekem most a ködzáró visszajelző égett ki, csak hideg van kiszedni. nem egy létfontosságú dolog ez :lol: de képzeljétek ha lenne ilyen gyárilag az F-ekben, milyen komoly lenne :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steve Boy Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Sziasztok Urak! Beszereztem egy HD típusú fordulatszám mérőt. Beszereltük, alapjáraton működik szépen, 800 f/perc. Ám felpörgetés után nem megy vissza csak 1000 f/percre. Ennek okára tud valami okosat mondani esetleg tapasztalt már valaki hasonlót? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Sziasztok Urak! Beszereztem egy HD típusú fordulatszám mérőt. Beszereltük, alapjáraton működik szépen, 800 f/perc. Ám felpörgetés után nem megy vissza csak 1000 f/percre. Ennek okára tud valami okosat mondani esetleg tapasztalt már valaki hasonlót? Előre is köszönöm! lehet én vagyok tájékozatlan, de az meg mi?? :lol: :lol: mutatnál rólla 1 képet? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 lehet én vagyok tájékozatlan, de az meg mi?? :lol: :lol: mutatnál rólla 1 képet? :P szerintem ilyen különálló tuning óra nekem hidegbe ugyan ezt játssza a gyári... kell neki egy kis melegedés, mire normálisan működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steve Boy Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 lehet én vagyok tájékozatlan, de az meg mi?? :lol: :lol: mutatnál rólla 1 képet? :P http://www.fonixtuning.hu/content//termekek/2305-1.jpg Így néz ki a dolog lényegében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts