afonya Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Heló. A kocsiban lévő elektromos dolgok 12 voltot vagy 14,4-et kapnak? (pl szivrgyűjtó, lámpák ilyesmi..) Az az éppen aktuális fezsültségtől és a berendezés maximális feszültség tűrésétől függ. (túláram védelem) Természetesen a mindenkori kapocs feszültségek kapják. Ez álló motornál lehet akár 11.8 V is , de járó motornál 14.8 V is előfordulhat. Persze ezek szélsőséges esetek. Öregebb merciknél lehetett látni a fényszórón, alapjáraton gyengébben világított, fordulaton fényesebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Sziasztok! Bocs mindenkitől azért, hogy brekeke fél évvel ezelőtti hozzászólásával kezdem a problémám feltárását, de hasonló cipőbe járok '99-es G Astrámmal és tanácsot szeretnék kérni, illetve megkérdezném kiderült-e a probléma forrása. Röviden a tünetek: - ma munkából hazafele az autóval elindulva az első jobbra indexelés után a műszerfalon villogni kezdett minden visszajelző fény illetve a fordulatszám és sebesség jelző ütközésig kiakadt, a megszokott index kattogás helyett visító sípolás keletkezett és a hanggal együttesen villogtak a fények; - az autó menettulajdonságán rendellenességet ellenben nem tapasztaltam (rángatás nem volt); - hazaérkezve balra index hatására a fordulatszám mérő kiakadt 2000 -n a kilométer óra 60 -n; - elmentem egy próba útra és tapasztaltam, hogy az irányjelző ködlámpa, nem működik, a műszerfal még mindig villog, megnéztem a vezetékek állapotát nálam is rendben Segítséget, tanácsot szívesen várok. Köszönöm Nálam a gyújtáskapcsoló csatlakozója okozta a problémát, mint kiderült. Nem a ködlámpa visszajelzőjét láttam, hanem az izzítást, csak meleg motornál olyan gyorsan elalszik, hogy mindíg csak a szemem sarkából láttam a sárga lámpát :lol: Szétszedtem, összenyomtam a sarukat , visszadugtam, azóta okés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Az az éppen aktuális fezsültségtől és a berendezés maximális feszültség tűrésétől függ. (túláram védelem) Természetesen a mindenkori kapocs feszültségek kapják. Ez álló motornál lehet akár 11.8 V is , de járó motornál 14.8 V is előfordulhat. Persze ezek szélsőséges esetek. Öregebb merciknél lehetett látni a fényszórón, alapjáraton gyengébben világított, fordulaton fényesebben. Tehát akkor húzhatok az akksiról villanyt a plusz szivarnak és a plusz világításnak ugye ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Tehát akkor húzhatok az akksiról villanyt a plusz szivarnak és a plusz világításnak ugye ? Persze, de kössél bele biztosítékot is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Persze, de kössél bele biztosítékot is. Azt tudom, csak még az bizti értékén gondolkozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Sziasztok! Bocs mindenkitől azért, hogy brekeke fél évvel ezelőtti hozzászólásával kezdem a problémám feltárását, de hasonló cipőbe járok '99-es G Astrámmal és tanácsot szeretnék kérni, illetve megkérdezném kiderült-e a probléma forrása. Röviden a tünetek: - ma munkából hazafele az autóval elindulva az első jobbra indexelés után a műszerfalon villogni kezdett minden visszajelző fény illetve a fordulatszám és sebesség jelző ütközésig kiakadt, a megszokott index kattogás helyett visító sípolás keletkezett és a hanggal együttesen villogtak a fények; - az autó menettulajdonságán rendellenességet ellenben nem tapasztaltam (rángatás nem volt); - hazaérkezve balra index hatására a fordulatszám mérő kiakadt 2000 -n a kilométer óra 60 -n; - elmentem egy próba útra és tapasztaltam, hogy az irányjelző ködlámpa, nem működik, a műszerfal még mindig villog, megnéztem a vezetékek állapotát nálam is rendben Segítséget, tanácsot szívesen várok. Köszönöm Mérj töltő feszültséget is, ellenőrizd a test kábeleket meg mint ahogy írták a gyujtáskapcsolót is érdemes megnézni (vezetékeket megcibálni, hogy változik-e valami) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Azt tudom, csak még az bizti értékén gondolkozok. "20 Amper mindenkinek elég kell lennie." Bill Gates után szabadon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 "20 Amper mindenkinek elég kell lennie." Bill Gates után szabadon. :lol: Igazából van 30as is... Na de komolyan. A plusz szivarnak elég egy 10-15 is nem ? Plusz világításnak meg egy 10 A. Vagy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Igazából van 30as is... Na de komolyan. A plusz szivarnak elég egy 10-15 is nem ? Plusz világításnak meg egy 10 A. Vagy ? Tekintve, hogy nem tudom mire akarod használni nem tudom, de a vezeték keresztmetszetet is ennek megfelelően válaszd meg, nehogy esetleg túlmelegedjen. Pl. 10 Amper 12 Volt feszültség mellett 120 W, 2 - 2,5 mm2 drót szerintem vígan elviszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy valamelyikőtöket büntettek már meg utólagos xenon-ért? Mennyire veszik komolyan a rendőrök? Csak mert olvastam olyat, hogy mosó berendezés kéne a lámpatesthez (amit még meg is tudnék csinálni hozzá) és új fajta lámpabúra (angel eyes), nem a régi bordázott. Viszont azt is olvastam, hogy gyakorlatban ilyenért nem szoktak büntetni, mert a rendőrnek nincs joga kimondani azt, hogy utólag beszerelt xenonról van szó, mivel nem igazságügyi gépjárműszakértő. Cikk: http://www.nport.hu/magazin/benzingoz/lats...n-utolag-210355 Csak mert a régi halogén izzókkal (és kipróbáltam már ilyen +30%-os meg olyan +50%-os kamu izzókat is) annyira nem láttam lósz@art sem, hogy emellett döntöttem. Köszi előre is a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy valamelyikőtöket büntettek már meg utólagos xenon-ért? Mennyire veszik komolyan a rendőrök? Csak mert olvastam olyat, hogy mosó berendezés kéne a lámpatesthez (amit még meg is tudnék csinálni hozzá) és új fajta lámpabúra (angel eyes), nem a régi bordázott. Viszont azt is olvastam, hogy gyakorlatban ilyenért nem szoktak büntetni, mert a rendőrnek nincs joga kimondani azt, hogy utólag beszerelt xenonról van szó, mivel nem igazságügyi gépjárműszakértő. Cikk: http://www.nport.hu/magazin/benzingoz/lats...n-utolag-210355 Csak mert a régi halogén izzókkal (és kipróbáltam már ilyen +30%-os meg olyan +50%-os kamu izzókat is) annyira nem láttam lósz@art sem, hogy emellett döntöttem. Köszi előre is a válaszokat. Gondolom rendőre válogatja. Angel eyes lámpa sem jó a xenonhoz, mert bele van ütve a búrába, hogy halogén. Innentől kezdve kell még mondanom bármit is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Gondolom rendőre válogatja. Angel eyes lámpa sem jó a xenonhoz, mert bele van ütve a búrába, hogy halogén. Innentől kezdve kell még mondanom bármit is? Abba is halogén való? Hát az vicc... Akkor nem sok értelme 40-et kiadni érte csak optikai tuning miatt... És akkor akinek régi kocsija van (márpedig azokhoz nem hiszem, hogy sok xenonhoz való búrát gyártanak) az inkább vakuljon meg a sötétben? Egy konkrét xenonos tulajra kíváncsi lennék, hogy állították már meg ezért, és hogy büntettek-e érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Abba is halogén való? Hát az vicc... Akkor nem sok értelme 40-et kiadni érte csak optikai tuning miatt... És akkor akinek régi kocsija van (márpedig azokhoz nem hiszem, hogy sok xenonhoz való búrát gyártanak) az inkább vakuljon meg a sötétben? Egy konkrét xenonos tulajra kíváncsi lennék, hogy állították már meg ezért, és hogy büntettek-e érte. Nem tudom miről beszélsz, a gyári lámpákkal is teljesen jól lehet látni. Próbálj ki egy mazda xedos 6-ot vagy vw borát, azokban sokkal gyengébb agyári világítás. Az F Astráé teljesen jó. A xenonhoz pedig kell fényszórómosó, valamint automata szintállító berendezés (nem elektromos, hanem automata). Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Abba is halogén való? Hát az vicc... Akkor nem sok értelme 40-et kiadni érte csak optikai tuning miatt... És akkor akinek régi kocsija van (márpedig azokhoz nem hiszem, hogy sok xenonhoz való búrát gyártanak) az inkább vakuljon meg a sötétben? Egy konkrét xenonos tulajra kíváncsi lennék, hogy állították már meg ezért, és hogy büntettek-e érte. Az engellel szarabbul látni mint a gyárival. Volt aki már visszacserélte gyárira. Amugy ha jol be van állítva a gyári akkor az sem rossz, bár én is beletettem a tungsram/ge mega +90-et. Ez többeknek így nekem is nagyon bevállt. (+30+60 még gyengécske volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Nem tudom miről beszélsz, a gyári lámpákkal is teljesen jól lehet látni. Próbálj ki egy mazda xedos 6-ot vagy vw borát, azokban sokkal gyengébb agyári világítás. Az F Astráé teljesen jó. A xenonhoz pedig kell fényszórómosó, valamint automata szintállító berendezés (nem elektromos, hanem automata). Hát nem tudom, én alig látok vele. Reflektor persze teljesen jó, de a sima...Kb 10-20m-t visz előre magasság állítástól függően. Azért 90-nél már egy kicsit necces... Itt szimplán a kátyúk kikerülésére gondolok... 1mp alatt kellene reagálnod és kormányoznod, az meg kicsit veszélyes... Meg nem tudom lehet-e különbség Astra és Astra között, de az enyém még 92-es... Már lámpatestet is cseréltem, az se lehet gond... Tudom, hogy mi kell a xenonhoz, ezért vagyok kíváncsi egy XENON TULAJ-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Hát nem tudom, én alig látok vele. Reflektor persze teljesen jó, de a sima...Kb 10-20m-t visz előre magasság állítástól függően. Azért 90-nél már egy kicsit necces... Itt szimplán a kátyúk kikerülésére gondolok... 1mp alatt kellene reagálnod és kormányoznod, az meg kicsit veszélyes... Meg nem tudom lehet-e különbség Astra és Astra között, de az enyém még 92-es... Már lámpatestet is cseréltem, az se lehet gond... Tudom, hogy mi kell a xenonhoz, ezért vagyok kíváncsi egy XENON TULAJ-ra. az én xenonommal jól lehet látni, mindent :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Az engellel szarabbul látni mint a gyárival. Volt aki már visszacserélte gyárira. Amugy ha jol be van állítva a gyári akkor az sem rossz, bár én is beletettem a tungsram/ge mega +90-et. Ez többeknek így nekem is nagyon bevállt. (+30+60 még gyengécske volt) Hogy a milyen égőt tettél be ami bevált? Mert ezzel a problémával én is küzdöm, cseréltem már izzót, ideig jó volt 1-2hónap utána szarabb az izzó, igaz olcsó hús híg lé... Most kapott 1500ft/db-os izzót de ettől sem estem hasra! Egyébként létezik F-es astrákhoz valami a gyári helyére betehető búra ami nem H4-es izzóval megy? ((ééndzzőlön kívül)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Hogy a milyen égőt tettél be ami bevált? Mert ezzel a problémával én is küzdöm, cseréltem már izzót, ideig jó volt 1-2hónap utána szarabb az izzó, igaz olcsó hús híg lé... Most kapott 1500ft/db-os izzót de ettől sem estem hasra! Egyébként létezik F-es astrákhoz valami a gyári helyére betehető búra ami nem H4-es izzóval megy? ((ééndzzőlön kívül)) Én Osram +50%-kal próbálkoztam, rosszabb volt mint a sima tungsram... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 az én xenonommal jól lehet látni, mindent :lol: Kicsit bővebben? Gyári testben, milyen xenon, kb mennyibe volt a vége stb, ha kérhetnénk, mert úgylátszik mást is zavar... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Hogy a milyen égőt tettél be ami bevált? Mert ezzel a problémával én is küzdöm, cseréltem már izzót, ideig jó volt 1-2hónap utána szarabb az izzó, igaz olcsó hús híg lé... Most kapott 1500ft/db-os izzót de ettől sem estem hasra! Egyébként létezik F-es astrákhoz valami a gyári helyére betehető búra ami nem H4-es izzóval megy? ((ééndzzőlön kívül)) mostmár van dayline lámpa is...de az eddigiek alapján rosszabb mint az angel. és 65e ft :lol: Kicsit bővebben? Gyári testben, milyen xenon, kb mennyibe volt a vége stb, ha kérhetnénk, mert úgylátszik mást is zavar... már leírtam a megfelelő topikba elég részletesen. merci bixenon projektor, d2s izzó és trafó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 az én xenonommal jól lehet látni, mindent :lol: Hát én is jól látok vele, csak az a kérdés, hogy büntetnek-e érte :lol: Téged büntettek már meg ezért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 mostmár van dayline lámpa is...de az eddigiek alapján rosszabb mint az angel. és 65e ft :lol: Jaa igaz láttam is és még csúnya leddes is amit vki írt hogy meghalt neki 2 nap után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 mostmár van dayline lámpa is...de az eddigiek alapján rosszabb mint az angel. és 65e ft :lol: már leírtam a megfelelő topikba elég részletesen. merci bixenon projektor, d2s izzó és trafó. THX keresésre indulok akkor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Én Osram +50%-kal próbálkoztam, rosszabb volt mint a sima tungsram... Nekem gyári lámpa + tungsram izzó és remekül látni vele 40-50 méterre. Egyébként Daykiller-t már állították meg rendőrök tungsram megalight 90%+ miatt, de mivel az teljesen szabályos, szélnek eresztették. Gondolom egy xenonossal nem így lett volna. Angel-ben nem érdemes gondolkodni, nekem volt és alig lehetett látni vele. Visszatettem a gyári valeo-t és tökéletesen látok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Nekem gyári lámpa + tungsram izzó és remekül látni vele 40-50 méterre. Egyébként Daykiller-t már állították meg rendőrök tungsram megalight 90%+ miatt, de mivel az teljesen szabályos, szélnek eresztették. Gondolom egy xenonossal nem így lett volna. De akkor ezek szerint el van öregedve a lámpád, cseréld ki. Angel-ben nem érdemes gondolkodni, nekem volt és alig lehetett látni vele. Visszatettem a gyári valeo-t és tökéletesen látok. Kicseréltem a lámaptestet is. De még mindig csak arra vagyok kíváncsi, hogy xenonost büntettek-e már meg? Mert nekem tökéletes a xenonom, de ha törvénybe ütközik, akkor inkább megveszem azt a 90%-ost. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts