Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 szerintem szürke műanyag után van egy fehérrészott kellen megfogni, és tekerni, mintha az különálló rész lenne a lámpádtól. tyc be is ilyen feketetekerővolt, ésazt simán ki lehetett tekerni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 szerintem szürke műanyag után van egy fehérrészott kellen megfogni, és tekerni, mintha az különálló rész lenne a lámpádtól. tyc be is ilyen feketetekerővolt, ésazt simán ki lehetett tekerni. A sötétszürke alkatrész a csavar tövénél az egy gumi. Azt lehet ki tudom venni de a motor bajonettje inkább a négyszög fehér rész tövénél lévő átmérős részhez passzolna de nagyon egy alkatrésznek tűnik minden ami fehér :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 A sötétszürke alkatrész a csavar tövénél az egy gumi. Azt lehet ki tudom venni de a motor bajonettje inkább a négyszög fehér rész tövénél lévő átmérős részhez passzolna de nagyon egy alkatrésznek tűnik minden ami fehér :rolleyes: hát pedig nekem gyárilag pont oda passzol bele a motor.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 hát pedig nekem gyárilag pont oda passzol bele a motor.... Méretileg kb ez ehhez (lásd fotó) passzolna de ott nagyon egybe van az anyag, nem úgy néz ki mint ha ott szét lehetne szedni. Vagy rossz motort vettem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Méretileg kb ez ehhez (lásd fotó) passzolna de ott nagyon egybe van az anyag, nem úgy néz ki mint ha ott szét lehetne szedni. Vagy rossz motort vettem? Jó a motor. Bajonettesen jön ki a gyári állító is és annak a helyére megy be ugyanúgy a motor. A két lámpában a motorok másféleképpen fognak állni, ezen nem kell meglepődni, egyik oldalt egyenes lesz a motor, másik oldalt meg 45 fokban fog állni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Jó a motor. Bajonettesen jön ki a gyári állító is és annak a helyére megy be ugyanúgy a motor. A két lámpában a motorok másféleképpen fognak állni, ezen nem kell meglepődni, egyik oldalt egyenes lesz a motor, másik oldalt meg 45 fokban fog állni. :rolleyes: A nyillal jelölt helyen kellen szétjönnie a kézi állítónak? Ott van a bajonetes rész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 A nyillal jelölt helyen kellen szétjönnie a kézi állítónak? Ott van a bajonetes rész? igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 A nyillal jelölt helyen kellen szétjönnie a kézi állítónak? Ott van a bajonetes rész? Szerintem nem. Szerintem inkább ott, ahol a fekete-szürke határ van, de már nem emlékszem...ősszel csináltam, rég volt. De vedd ki a pilácsot, mert így nem fogod tudni betenni a motort, nem férni hozzá rendesen. Ha kinn a kézi állító akkor a motorét becsúsztatod és be kell pattintani a golyót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Megvettem a fényszóró magasságállító motorokat és a kapcsolót hozzá. Erre mivel mondtátok csak bajonett ki a kézit és be a motort. Erre nézem, hogy hol is kell kitekernem a kézit: http://lh5.ggpht.com/_0VmPQ85-jqw/SzS8YlAO...20/DSC00338.JPG Amugy ilyen a fényszóróm: http://lh5.ggpht.com/_0VmPQ85-jqw/SzS8fDUk...20/DSC00339.JPG Lehet ebbe egyáltalán motort tenni? Hogyne. Enyém is carello, gyárilag motorosított. Amúgy nekem van a végén kézi állító is, szóval az a tekerenytű ottmarad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Hogyne. Enyém is carello, gyárilag motorosított. Amúgy nekem van a végén kézi állító is, szóval az a tekerenytű ottmarad. Nem marad ott a tekerentyű, a motoron van külön állítótekerentyű. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Nem marad ott a tekerentyű, a motoron van külön állítótekerentyű. :rolleyes: Jóvan, rosszul fogalmaztam. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Méretileg kb ez ehhez (lásd fotó) passzolna de ott nagyon egybe van az anyag, nem úgy néz ki mint ha ott szét lehetne szedni. Vagy rossz motort vettem? http://lh4.ggpht.com/_0VmPQ85-jqw/SzTE4J1r...0/DSC00342_.JPG Jó a motor, a lámpád viszont olyan, mint az én balosom volt! Nem motorizálható! Magyarul csak faragással lehet beleaplikálni a motort, mert nincs benne a bajonettzáras rész. Befaragható, én is megtettem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 nekem valeó van, meg tyc és ahogy invi mondta, ki kellvenni az izzót, és meg kell fogni a foncsort, és hátrahúzni, de nem pattintani kell, hanem oldalról belefűzni, és aztán becsavarni a motort a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 nekem valeó van, meg tyc és ahogy invi mondta, ki kellvenni az izzót, és meg kell fogni a foncsort, és hátrahúzni, de nem pattintani kell, hanem oldalról belefűzni, és aztán becsavarni a motort a helyére. Így van, de nekem pattant is amikor bement a helyére. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Így van, de nekem pattant is amikor bement a helyére. :lol: jah igen az leht :rolleyes: arra viszont már én nem emlékszem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Jó a motor, a lámpád viszont olyan, mint az én balosom volt! Nem motorizálható! Magyarul csak faragással lehet beleaplikálni a motort, mert nincs benne a bajonettzáras rész. Befaragható, én is megtettem :rolleyes: Szóval akkor nekem faragnom kell ill. kellene? Na ettől féltem. A befaragás hogyan ment neked? Azért egy bajonetes részt nem lehet egyszerű belefaragni ha alapból nincs benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Szóval akkor nekem faragnom kell ill. kellene? Na ettől féltem. A befaragás hogyan ment neked? Azért egy bajonetes részt nem lehet egyszerű belefaragni ha alapból nincs benne... A képeden a nyílnál egy fűrésszel lecsapod a vékonyabb részt, kipattintod a tekerős állítókát! Reszelővel picit megnagyobbítod a belső furatot éppen annyira, hogy a motor vége beférjen. Beméred nagyjából, hogy álljon a motor ( nálam függőlegesen áll) és kireszeled a fülecskéknek a helyet, úgy, hogy a motor függőlegesen álljon ha befordítod. Nem tart sokáig, én kb. 20percet vacakoltam vele...igaz csak az egyiket kellett faragnom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sinyo Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Sziasztok! Olyan problémám lenne: Semmi áram az autóban, másik akksival-se valamilyen bizti ment ki,legalábbis remélem megnéztem a bizti táblát ott mind jó motortérbe az akksitól kicsit jobbra volt 1 kis doboz abba 2 volt mind2 jó hol lehet még ?! vagy valamilyen rajz is jöhetne! Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Sziasztok! Olyan problémám lenne: Semmi áram az autóban, másik akksival-se valamilyen bizti ment ki,legalábbis remélem megnéztem a bizti táblát ott mind jó motortérbe az akksitól kicsit jobbra volt 1 kis doboz abba 2 volt mind2 jó hol lehet még ?! vagy valamilyen rajz is jöhetne! Köszönöm Abszolút semmi? :rolleyes: Az azért érdekes, mert az akksi nincs védve, csak az áramkörök és egy rakás 80A-os nagy bizti kap tőle villanyt. Van valami olyan, ami akksiról üzemel? Pl beltéri lámpa, központi zár. Nem szikrázik, mikor ráteszed a sarut? Első tippem, hogy törött valahol a főkábel az akksitól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Sziasztok! Olyan problémám lenne: Semmi áram az autóban, másik akksival-se valamilyen bizti ment ki,legalábbis remélem megnéztem a bizti táblát ott mind jó motortérbe az akksitól kicsit jobbra volt 1 kis doboz abba 2 volt mind2 jó hol lehet még ?! vagy valamilyen rajz is jöhetne! Köszönöm A kasztni és az akksi közötti fő testkábelt kellene megnézni,mert onnan kap a müszerfal is testet.A müszerfal lehet megkapja,de a fő test nem ok és lehet ezért nincs áram máshol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sinyo Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Abszolút semmi áram! A kp-i zár se zár be csak egyesével , kézzel.. És igen nagyot szikrázott akkor mikor a töltőt raktam rá, és a töltő is először a 0-n volt pár másodpercig aztán kattant 1-et kiakadt és vissza a 0-ra és ezt ismételgette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Abszolút semmi áram! A kp-i zár se zár be csak egyesével , kézzel.. És igen nagyot szikrázott akkor mikor a töltőt raktam rá, és a töltő is először a 0-n volt pár másodpercig aztán kattant 1-et kiakadt és vissza a 0-ra és ezt ismételgette. jól van betéve az az aksi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sinyo Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Igen! Próbáltuk másikkal is,h akksi leköt másik át és nuku :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Igen! Próbáltuk másikkal is,h akksi leköt másik át és nuku :rolleyes: Mérd meg, hogy nincs-e megszakadva a test, pölö a generátornál megvan-e még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Igen! Próbáltuk másikkal is,h akksi leköt másik át és nuku :rolleyes: Nem arra gondolt. Polaritás helyesen raktátok be? Ill a töltéskor is ügyeltetek a polaritásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts