zotya975 Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Én egyszerűen csak akksit cseréltem. :rolleyes: Még bírja , indított -14fokban is csak észrevehetően lassabban tekert. Majd ha veszek teszek bele egy 74-eset. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Még bírja , indított -14fokban is csak észrevehetően lassabban tekert. Majd ha veszek teszek bele egy 74-eset. :blink: Nem kell bele akkora. Elég az 55-ös. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Nem kell bele akkora. Elég az 55-ös. :rolleyes: gyárilag mennyi is van benne? nincs már semmi papír az enyémen :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 gyárilag mennyi is van benne? nincs már semmi papír az enyémen :rolleyes: Motortól függ főleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Motortól függ főleg. zotya te én esetben gondoltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 zotya te én esetben gondoltam :rolleyes: 44 sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pyox Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 sziasztok nah végre tényleg kész van a fordulatszámos km órám és a km bovdent is sikerült kicserélnem! juppí!! nem kellet testet sem adni az órának meg semmi ilyesmi, egyszerűen csak rossz volt a bontott km óra és azért nem működött normálisan. hálistennek az alig utcában van 1 km óra szervíz ahol roppant segítőkészek voltak. mivel dolgoztam édesanyámat kellett elküldenem, hogy nézesse meg az órát:) állítólag zárva voltak már mégis mondták muternak, hogy menjen be. bement odaadta az órát és mondták neki h elvan rajta szakadva 1-2 helyen a nyák. fogták és azonnal meg is csinálták és az egészben a legjobb h amikor megkérdezte h mivel tartozik aztmondták neki, hogy semmivel és boldog karácsonyt! nem hittem volna, h ilyen létezik!!:rolleyes::) ugyhogy ma be is szereltem és minden frankó!nagyon örülök neki! :blink: köszönöm a segítséget mindenkinek! ja és meghitt, békés,boldog karácsonyt minden fórumozónak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 sziasztok nah végre tényleg kész van a fordulatszámos km órám és a km bovdent is sikerült kicserélnem! juppí!! nem kellet testet sem adni az órának meg semmi ilyesmi, egyszerűen csak rossz volt a bontott km óra és azért nem működött normálisan. hálistennek az alig utcában van 1 km óra szervíz ahol roppant segítőkészek voltak. mivel dolgoztam édesanyámat kellett elküldenem, hogy nézesse meg az órát:) állítólag zárva voltak már mégis mondták muternak, hogy menjen be. bement odaadta az órát és mondták neki h elvan rajta szakadva 1-2 helyen a nyák. fogták és azonnal meg is csinálták és az egészben a legjobb h amikor megkérdezte h mivel tartozik aztmondták neki, hogy semmivel és boldog karácsonyt! nem hittem volna, h ilyen létezik!!:rolleyes::) ugyhogy ma be is szereltem és minden frankó!nagyon örülök neki! :blink: köszönöm a segítséget mindenkinek! ja és meghitt, békés,boldog karácsonyt minden fórumozónak! Akkor öröm, és bódotság! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Kb. fél órával az autó leállítása után mennyire jó a 12,65 Voltos akku kapocsfeszültség ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Kb. fél órával az autó leállítása után mennyire jó a 12,65 Voltos akku kapocsfeszültség ? hát olyan közepesen jó szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 hát olyan közepesen jó szerintem Nekem is valami 12,5-6-7 környékén mozog állo kocsinál, de talán 2-t sem forditott még azokban a minusz 15 fokokban és indult is a kocsi.... Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Kb. fél órával az autó leállítása után mennyire jó a 12,65 Voltos akku kapocsfeszültség ? A feszültség szart se mond el az akku állapotáról.Attól,hogy jó a fesz(nem cellazárlatos)még nem biztos,hogy letud adni annyi indítóáramot,amennyit kellene. Meg kell méretni a kapacitását! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Kb. fél órával az autó leállítása után mennyire jó a 12,65 Voltos akku kapocsfeszültség ? Elvileg jó, mert teljesen töltött állapotban a nyugalmi feszültség 12,7 V kell, hogy legyen. Egyébként úgy igaz ahogy JOHnny írja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Elvileg jó, mert teljesen töltött állapotban a nyugalmi feszültség 12,7 V kell, hogy legyen. Egyébként úgy igaz ahogy JOHnny írja! szerintem meg nem teljesen igaz, de a lényeg tényleg a terhelővillás mérés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 szerintem meg nem teljesen igaz, de a lényeg tényleg a terhelővillás mérés. Mi is az? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 szerintem meg nem teljesen igaz, de a lényeg tényleg a terhelővillás mérés. Fejtsd már ki légyszives,mivel nem értersz egyet! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Mi is az? :rolleyes: Az az, amit az akkukkal foglalkozó helyeken csinálnak: egy villa alakú cuccal, ami kis ellenállású, ezáltal nagy terhelést jelent az akksinak rövidrezárják a kapcsoknál, és figyelik, hogy adott idő alatt mennyire esik le a feszültsége. Ebből meg lehet tudni, hogy mennyi kapacitása van még az akksinak az új érték %-ában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Az az, amit az akkukkal foglalkozó helyeken csinálnak: egy villa alakú cuccal, ami kis ellenállású, ezáltal nagy terhelést jelent az akksinak rövidrezárják a kapcsoknál, és figyelik, hogy adott idő alatt mennyire esik le a feszültsége. Ebből meg lehet tudni, hogy mennyi kapacitása van még az akksinak az új érték %-ában. Akkor ha indítózás közben rámérsz az is ad hasonló eredményt, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Fejtsd már ki légyszives,mivel nem értersz egyet! :rolleyes: arra, hogyha egy aksi szar, akkor a feszültsége se lesz már tul jó, a feszültség és a terhelhetőség azért összefügg :blink: Az az, amit az akkukkal foglalkozó helyeken csinálnak: egy villa alakú cuccal, ami kis ellenállású, ezáltal nagy terhelést jelent az akksinak rövidrezárják a kapcsoknál, és figyelik, hogy adott idő alatt mennyire esik le a feszültsége. Ebből meg lehet tudni, hogy mennyi kapacitása van még az akksinak az új érték %-ában. pontosan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 arra, hogyha egy aksi szar, akkor a feszültsége se lesz már tul jó, a feszültség és a terhelhetőség azért összefügg :blink: Mutatok én neked olyan akksit,amin 12.4-et mérsz üresen,de még egy izzót is nehezen hajt meg! :rolleyes: Riasztóközpontok,UPS-ek belső akksija is savas akku és nem egyszer volt,hogy ugyan a fesz megvolt a sarkain,de ha terheltem,akkor ment a pecsába... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 arra, hogyha egy aksi szar, akkor a feszültsége se lesz már tul jó, a feszültség és a terhelhetőség azért összefügg :rolleyes: Most mondok erre egy hülye elenpéldát, a gyerek jön, hogy nem megy az elektromos kisautója, kiveszem az elemeket, rámérek mindegyik1.4-1.45Voltot mutat. Berakom a kocsiba, megy egy métert aztán vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Mutatok én neked olyan akksit,amin 12.4-et mérsz üresen,de még egy izzót is nehezen hajt meg! :rolleyes: Riasztóközpontok,UPS-ek belső akksija is savas akku és nem egyszer volt,hogy ugyan a fesz megvolt a sarkain,de ha terheltem,akkor ment a pecsába... A sógorék is olyan aksikat dobálnak ki a gépekből, amik szintén jól világítják az égőt, viszont ha már indítaniuk kellene, akkor rotty! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 A sógorék is olyan aksikat dobálnak ki a gépekből, amik szintén jól világítják az égőt, viszont ha már indítaniuk kellene, akkor rotty! Erről beszélek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Most mondok erre egy hülye elenpéldát, a gyerek jön, hogy nem megy az elektromos kisautója, kiveszem az elemeket, rámérek mindegyik1.4-1.45Voltot mutat. Berakom a kocsiba, megy egy métert aztán vége. mérj meg egy uj cerkaelemet :blink: 1,4 volttal már régen kuka :lol: Johnny neked meg bajod van :rolleyes: nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem igaz amit mondtál, de ebben az esetben, amiből kiindult a dolog, egy indításra is alkalmas aksiról van szó, és arrol érdeklődött, hogy ez a fesz rendben van e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Megvettem a fényszóró magasságállító motorokat és a kapcsolót hozzá. Erre mivel mondtátok csak bajonett ki a kézit és be a motort. Erre nézem, hogy hol is kell kitekernem a kézit: Amugy ilyen a fényszóróm: Lehet ebbe egyáltalán motort tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts