Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

sziasztok

nah végre tényleg kész van a fordulatszámos km órám és a km bovdent is sikerült kicserélnem! juppí!!

nem kellet testet sem adni az órának meg semmi ilyesmi, egyszerűen csak rossz volt a bontott km óra és azért nem működött normálisan.

hálistennek az alig utcában van 1 km óra szervíz ahol roppant segítőkészek voltak.

mivel dolgoztam édesanyámat kellett elküldenem, hogy nézesse meg az órát:)

állítólag zárva voltak már mégis mondták muternak, hogy menjen be. bement odaadta az órát és mondták neki h elvan rajta szakadva 1-2 helyen a nyák.

fogták és azonnal meg is csinálták és az egészben a legjobb h amikor megkérdezte h mivel tartozik aztmondták neki, hogy semmivel és boldog karácsonyt!

nem hittem volna, h ilyen létezik!!:rolleyes::)

ugyhogy ma be is szereltem és minden frankó!nagyon örülök neki! :blink:

köszönöm a segítséget mindenkinek!

ja és meghitt, békés,boldog karácsonyt minden fórumozónak!

Megosztás:

sziasztok

nah végre tényleg kész van a fordulatszámos km órám és a km bovdent is sikerült kicserélnem! juppí!!

nem kellet testet sem adni az órának meg semmi ilyesmi, egyszerűen csak rossz volt a bontott km óra és azért nem működött normálisan.

hálistennek az alig utcában van 1 km óra szervíz ahol roppant segítőkészek voltak.

mivel dolgoztam édesanyámat kellett elküldenem, hogy nézesse meg az órát:)

állítólag zárva voltak már mégis mondták muternak, hogy menjen be. bement odaadta az órát és mondták neki h elvan rajta szakadva 1-2 helyen a nyák.

fogták és azonnal meg is csinálták és az egészben a legjobb h amikor megkérdezte h mivel tartozik aztmondták neki, hogy semmivel és boldog karácsonyt!

nem hittem volna, h ilyen létezik!!:rolleyes::)

ugyhogy ma be is szereltem és minden frankó!nagyon örülök neki! :blink:

köszönöm a segítséget mindenkinek!

ja és meghitt, békés,boldog karácsonyt minden fórumozónak!

Akkor öröm, és bódotság! :lol:

Megosztás:

Kb. fél órával az autó leállítása után mennyire jó a 12,65 Voltos akku kapocsfeszültség ?

A feszültség szart se mond el az akku állapotáról.Attól,hogy jó a fesz(nem cellazárlatos)még nem biztos,hogy letud adni annyi indítóáramot,amennyit kellene.

Meg kell méretni a kapacitását!

Megosztás:

Mi is az? :rolleyes:

Az az, amit az akkukkal foglalkozó helyeken csinálnak: egy villa alakú cuccal, ami kis ellenállású, ezáltal nagy terhelést jelent az akksinak rövidrezárják a kapcsoknál, és figyelik, hogy adott idő alatt mennyire esik le a feszültsége. Ebből meg lehet tudni, hogy mennyi kapacitása van még az akksinak az új érték %-ában.

Megosztás:

Az az, amit az akkukkal foglalkozó helyeken csinálnak: egy villa alakú cuccal, ami kis ellenállású, ezáltal nagy terhelést jelent az akksinak rövidrezárják a kapcsoknál, és figyelik, hogy adott idő alatt mennyire esik le a feszültsége. Ebből meg lehet tudni, hogy mennyi kapacitása van még az akksinak az új érték %-ában.

Akkor ha indítózás közben rámérsz az is ad hasonló eredményt, nem?

Megosztás:

Fejtsd már ki légyszives,mivel nem értersz egyet! :rolleyes:

arra, hogyha egy aksi szar, akkor a feszültsége se lesz már tul jó, a feszültség és a terhelhetőség azért összefügg :blink:

pontosan :lol:

Megosztás:

arra, hogyha egy aksi szar, akkor a feszültsége se lesz már tul jó, a feszültség és a terhelhetőség azért összefügg :blink:

Mutatok én neked olyan akksit,amin 12.4-et mérsz üresen,de még egy izzót is nehezen hajt meg! :rolleyes:

Riasztóközpontok,UPS-ek belső akksija is savas akku és nem egyszer volt,hogy ugyan a fesz megvolt a sarkain,de ha terheltem,akkor ment a pecsába...

Megosztás:

arra, hogyha egy aksi szar, akkor a feszültsége se lesz már tul jó, a feszültség és a terhelhetőség azért összefügg :rolleyes:

Most mondok erre egy hülye elenpéldát, a gyerek jön, hogy nem megy az elektromos kisautója, kiveszem az elemeket, rámérek mindegyik1.4-1.45Voltot mutat. Berakom a kocsiba, megy egy métert aztán vége.

Megosztás:

Mutatok én neked olyan akksit,amin 12.4-et mérsz üresen,de még egy izzót is nehezen hajt meg! :rolleyes:

Riasztóközpontok,UPS-ek belső akksija is savas akku és nem egyszer volt,hogy ugyan a fesz megvolt a sarkain,de ha terheltem,akkor ment a pecsába...

A sógorék is olyan aksikat dobálnak ki a gépekből, amik szintén jól világítják az égőt, viszont ha már indítaniuk kellene, akkor rotty!

Megosztás:

Most mondok erre egy hülye elenpéldát, a gyerek jön, hogy nem megy az elektromos kisautója, kiveszem az elemeket, rámérek mindegyik1.4-1.45Voltot mutat. Berakom a kocsiba, megy egy métert aztán vége.

mérj meg egy uj cerkaelemet :blink: 1,4 volttal már régen kuka :lol:

Johnny neked meg bajod van :rolleyes: nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem igaz amit mondtál, de ebben az esetben, amiből kiindult a dolog, egy indításra is alkalmas aksiról van szó, és arrol érdeklődött, hogy ez a fesz rendben van e.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.