Zolka Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 :huh: ezt most mire mondod?? ezt akarom előretekertetni 238 700-ra neked gyárilag ilyen fordulatszámmérős órád volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 csak viccelek! :huh: Nehogy berágj! dehogy rágok, csak kicsit visszább olvastam, asszem J0hnny írt valamit a tekergetésről, már nem tudom pontosan mit... ja és van egy 215.000 km órám is, azt még kevesebbet kéne tekergetni :lol: -a 215.000-es óra 1102-es (pont mint az enyém az eredeti), a 198.000-es 1111-es. dieselnél ugye mindegy a W szám? vagy nem csak a jeladónak másabb az áttételezése? (nekem az nem fontos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 neked gyárilag ilyen fordulatszámmérős órád volt? nem, én cseréltem a fölsőt az alsóra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 nem, én cseréltem a fölsőt az alsóra és kellett vinned vezetéket a ford.számmérőnek,vagy az is benn volt a csatidban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 dehogy rágok, csak kicsit visszább olvastam, asszem J0hnny írt valamit a tekergetésről, már nem tudom pontosan mit... ja és van egy 215.000 km órám is, azt még kevesebbet kéne tekergetni :huh: -a 215.000-es óra 1102-es (pont mint az enyém az eredeti), a 198.000-es 1111-es. dieselnél ugye mindegy a W szám? vagy nem csak a jeladónak másabb az áttételezése? (nekem az nem fontos) annyi asszem,h az a lényeg,h a diesel 6000ig van skálázva Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 annyi asszem,h az a lényeg,h a diesel 6000ig van skálázva Téves. A W szám sem mindegy. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 dehogy rágok, csak kicsit visszább olvastam, asszem J0hnny írt valamit a tekergetésről, már nem tudom pontosan mit... ja és van egy 215.000 km órám is, azt még kevesebbet kéne tekergetni :lol: -a 215.000-es óra 1102-es (pont mint az enyém az eredeti), a 198.000-es 1111-es. dieselnél ugye mindegy a W szám? vagy nem csak a jeladónak másabb az áttételezése? (nekem az nem fontos) Akkor hülyeséget írtam! :lol: Hozzáértő kolléga megírta,h a w számnak is stimmelnie kell,szóval maradjon a 1102-es :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Akkor hülyeséget írtam! :D Hozzáértő kolléga megírta,h a w számnak is stimmelnie kell,szóval maradjon a 1102-es :lol: Jahogy dízelről van szó. Aszittem benyás. :huh: Ez esetben nincs mit nyilatkoznom, de jobb ha passzolnak a számok szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Jahogy dízelről van szó. Aszittem benyás. :huh: Ez esetben nincs mit nyilatkoznom, de jobb ha passzolnak a számok szerintem. :lol: a km óra része ugyan az váltóról direktbe kapja a meghajtás spirállal szóval a W számnak is eggyeznie kell ha nem lenne lényeges, akkor nem lenne a dízeleknél W szám :lol: egyedül a fordulatszámmérő része más, mert az generátorrol kapja a jelet. én azon gondolkodtam, hogy legtöbb dízel fordulatszámmérős órában 100as a hőmérő skálája... egy olyat szrezni, és átrakni a hőmérő+üzemanyag mérő részt? vki erről tud vmit??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 és kellett vinned vezetéket a ford.számmérőnek,vagy az is benn volt a csatidban? nem vittem semmi vezetéket :lol: , kivettem a régit, beraktam az újat, és láss csodát.... mutatja azóta a fordulatszámot :lol: én csak ezt a részét akarnám megcserélni, mert valami kattog az órában... ha szétszedem, nem lehet valahogy odatekergetni a számokat :huh: (gondolok itt arra, hogy valami kis biztosító pöcköt kiszedek, és utánna esetleg) Zotya, mint nagymestert téged kérdezlek: te nem csináltál még ilyet, mintha lett volna már eről szó 1x rég) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Főnök oldali ajtónál működik ez és mechanikusan nyomja vissza a gombot, ezzel a többi is kinyílik. Bár az anyósoldalin nem nyitja vissza, de azzal is újranyitható az összes. Legalábbis nálam, a hátsókra meg nem csinál semmit, ha beragad, ha nem. Nekem az anyósoldali is visszanyitja, csak a hátsók nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Nekem az anyósoldali is visszanyitja, csak a hátsók nem. attól függ, hogy van kötve. ha bekötötték az öt szálat, akkor nyitja, ha nem akkor nem ha hátra 5 vezetékes tennél, és öt szálat vinnál hátra is akkornyithatnád onnan is, de semmi értelme :huh: max a csomiajtót 5 vezetékesre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 attól függ, hogy van kötve. ha bekötötték az öt szálat, akkor nyitja, ha nem akkor nem ha hátra 5 vezetékes tennél, és öt szálat vinnál hátra is akkornyithatnád onnan is, de semmi értelme :huh: max a csomiajtót 5 vezetékesre. Szerintem meg attól függ, hogy mikor lenyomott gombbal ajtót becsapva visszanyit a mechanika, akkor kinyitja. Mivel nálam ha le van zárva, de felhúzod az anyósoldalit, akkor kinyitja mindet, viszont az ajtó becsapásánál nem löki fel a gombot, mint a sofőroldalon. Pont ma volt ilyen eset, muterom még valamit bíbelődött én meg bezártam a központit, lezárt az is, becsukta az ajtót, de nem nyitott vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Szerintem meg attól függ, hogy mikor lenyomott gombbal ajtót becsapva visszanyit a mechanika, akkor kinyitja. Mivel nálam ha le van zárva, de felhúzod az anyósoldalit, akkor kinyitja mindet, viszont az ajtó becsapásánál nem löki fel a gombot, mint a sofőroldalon. Pont ma volt ilyen eset, muterom még valamit bíbelődött én meg bezártam a központit, lezárt az is, becsukta az ajtót, de nem nyitott vissza. ja igen a mechanikus része az csak a vezetőoldalira vonatkozik, vagyis ez az ajtóbecsapás része. Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Sziasztok lehetseges, hogy nem jo helyre irom... van-e olyan opel, amelynel a motorban van egy szenzor, ami gyujtas raadasakor a muszerfalon kijelzi egy skalan a motorolaj szintet. nem a B.C-re gondolok, hogy alacsony, a Renault-ban lattam ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Sziasztok lehetseges, hogy nem jo helyre irom... van-e olyan opel, amelynel a motorban van egy szenzor, ami gyujtas raadasakor a muszerfalon kijelzi egy skalan a motorolaj szintet. nem a B.C-re gondolok, hogy alacsony, a Renault-ban lattam ilyet. F astrában nincs ha csak a digitben nincs olyan Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 ja igen a mechanikus része az csak a vezetőoldalira vonatkozik, vagyis ez az ajtóbecsapás része. de ez benne van azokban is, amelyikekben nem volt gyári felszereltség a központi zár? vagy ez csak a gyári központizárasokban van benne? mert én kipróbáltam (enyémben útólagos kp zár van beépítve) és nekem mindegy hogy zárom be a vezetőoldali ajtót (nyitott kilincsel, vagy rendesen) sehogysem nyomja vissza a pöcköt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 van-e olyan opel, amelynel a motorban van egy szenzor, ami gyujtas raadasakor a muszerfalon kijelzi egy skalan a motorolaj szintet. nem a B.C-re gondolok, hogy alacsony, a Renault-ban lattam ilyet. azért az ütős lett volna akkoriban :huh: .... (renaultokban szokványosabb ez a jelenség) a Vivaróban is van ilyen, indítás előtt gyújtásnál kb így mutatja a szintet: ha üres: O----- vagy ha tele van: OOOOOO (ez jelzi ki hogy mennyi olaj van benne) és meglepően pontos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 de ez benne van azokban is, amelyikekben nem volt gyári felszereltség a központi zár? vagy ez csak a gyári központizárasokban van benne? mert én kipróbáltam (enyémben útólagos kp zár van beépítve) és nekem mindegy hogy zárom be a vezetőoldali ajtót (nyitott kilincsel, vagy rendesen) sehogysem nyomja vissza a pöcköt... :huh: benne kéne lennie nekem is utólagos kp van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 benne kéne lennie nekem is utólagos kp van benne akkor passzolok.... :huh: ki tudja az előző gazda azt is kihekkelte lehet belőlle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 azért az ütős lett volna akkoriban :huh: .... (renaultokban szokványosabb ez a jelenség) a Vivaróban is van ilyen, indítás előtt gyújtásnál kb így mutatja a szintet: ha üres: O----- vagy ha tele van: OOOOOO (ez jelzi ki hogy mennyi olaj van benne) és meglepően pontos :lol: Mikoriban? 2003-as Citroenben mintha már láttam volna ilyet. Az Astrát is 2002-ig nyomták... Akár tehettek volna abba is. De hát gondolom akkor már nemigen foglalkoztak újításokkal. Amit találtak még a raktárba azt összeapplikálták, aztán összevágták vasba a gyártósort... (én még láttam ahogy Szentgotthárdon rakták fel a lemezeket elöl, aztán a végén meg csak úgy gurultak le az Astrák :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Mikoriban? 2003-as Citroenben mintha már láttam volna ilyet. Az Astrát is 2002-ig nyomták... Akár tehettek volna abba is. De hát gondolom akkor már nemigen foglalkoztak újításokkal. Amit találtak még a raktárba azt összeapplikálták, aztán összevágták vasba a gyártósort... (én még láttam ahogy Szentgotthárdon rakták fel a lemezeket elöl, aztán a végén meg csak úgy gurultak le az Astrák :lol: ) 98tol már nem volt változtatás semmiben, és igazából 91től nem volt számottevő változás az autóban, főleg nem az ilyen visszajelzőredszerekben. ejj de öreg vagy te ha láttad :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 (én még láttam ahogy Szentgotthárdon rakták fel a lemezeket elöl, aztán a végén meg csak úgy gurultak le az Astrák :lol: ) Olyan lehetett mint a menyország. :huh: Biztos kihoztam volna egy-két dolgot, még ha le is kell nyelni őket. Alapjárati, rotor..stb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 azért az ütős lett volna akkoriban :huh: .... (renaultokban szokványosabb ez a jelenség) a Vivaróban is van ilyen, indítás előtt gyújtásnál kb így mutatja a szintet: ha üres: O----- vagy ha tele van: OOOOOO (ez jelzi ki hogy mennyi olaj van benne) és meglepően pontos :lol: a 83-as evjaratu Renault 11-ben mar van ilyen. a Clio 1 ben is van, a dieselben es a benzinesben is. egy hosszu szonda, ami Jaeger gyartmanyu a referencia szama 33 666 701 en nem kifejezetten asztrara gondoltam, valamilyen masik opel modellben van-e olajszint visszajelzo? esetleg tudna valaki ajanlani olyan hetkoznapi, (nem valami luxus sport), elerheto auto modellt amiben van olajnyomas es/vagy olajhofok muszer, Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 (én még láttam ahogy Szentgotthárdon rakták fel a lemezeket elöl, aztán a végén meg csak úgy gurultak le az Astrák :D ) Én meg már csak akkor voltam ott Szentgotthárdon amikor a keleti piacra szánt vectrákat rakták ott össze és még csak tervezték a váltó gyártás beindítását. Akkor ugyan fényezett kész kasztni jött a németektől és itt csak mindent összeraktak. Ez a B vectra újkorában volt :huh: Így én már asztrát nem láttam :lol: Viszont a twinport motorok prototípusait igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts