a_lajos Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Aham! Nos akkor rajtad mulik hogy mikor is állhatok neki :huh: Remélem mihamarabb összegzed a dolgokat és megtüzdeled egykét képpel:D ráállok a dologra eisze holnap meg is csinálom Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 ráállok a dologra eisze holnap meg is csinálom Kössz szépen! Esetleg Pü-ben el is küldheted ha készvan és akkor nemkell itt vadászgatnom:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Üdv mindenkinek!! Kész lett a középkonzol ledezés, és ilyen lett. Ha valakit érdekel elmesélem. http://kepfeltoltes.hu/view/091123/konzol_...ltoltes.hu_.jpg Szép. Nekem jelenleg tök sötét a középkonzol. Tervbe van már véve hogy kicserélem az izzókat. Sőt még a kürtöm is csak egyenes kormányállásnál hajlandó kiabálni, úgyhogy egyszer majd rászánok a belső térre egy egész délutánt és rendbe teszem ezeket a dolgokat. Csak qva hideg van kint :huh: Szép a ledezés, de nem hiszem, hogy kegyen türelmem ilyenre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Üdv mindenkinek!! Kész lett a középkonzol ledezés, és ilyen lett. Ha valakit érdekel elmesélem. http://kepfeltoltes.hu/view/091123/konzol_...ltoltes.hu_.jpg Ez rettentően szép lett, homogén is és a kapcsolók is nagyon igényesen néznek ki. Esetleg munka közben nem készültek képek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Szép. Nekem jelenleg tök sötét a középkonzol. Tervbe van már véve hogy kicserélem az izzókat. Sőt még a kürtöm is csak egyenes kormányállásnál hajlandó kiabálni, úgyhogy egyszer majd rászánok a belső térre egy egész délutánt és rendbe teszem ezeket a dolgokat. Csak qva hideg van kint :huh: Szép a ledezés, de nem hiszem, hogy kegyen türelmem ilyenre. Most készítem a müszerfalat remélem az neked is erőt ad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Ez rettentően szép lett, homogén is és a kapcsolók is nagyon igényesen néznek ki. Esetleg munka közben nem készültek képek? :huh: Készült, remélem holnapra sikerül jegyzetbe szednem és akkor felteszem a kedves közönségnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 jó lett szép homogán is a szélvédő ikont leszámítva... nekem a 3mas erősebb a többitől... ezt mondjuk lehet korrigálhatnám egy kis munkával, de elégg higed van kint, és nekem sincs sok kedvem szerelgetni kint :huh: a műanyag hátulján itt is ilyen fekete festés van, mint a számlap hátulján?? már nem emlékszem :lol: mert ha igen, akkor csak lecsiszolom, és akkor mindenhol erősebben fog világítani, nem csak a 3asnál :lol: egy képet dobj már fel arról, hogy hogyan rendezted el a ledeket!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 jó lett szép homogán is a szélvédő ikont leszámítva... nekem a 3mas erősebb a többitől... ezt mondjuk lehet korrigálhatnám egy kis munkával, de elégg higed van kint, és nekem sincs sok kedvem szerelgetni kint :huh: a műanyag hátulján itt is ilyen fekete festés van, mint a számlap hátulján?? már nem emlékszem :lol: mert ha igen, akkor csak lecsiszolom, és akkor mindenhol erősebben fog világítani, nem csak a 3asnál :lol: Szerintem a fotón nem látszik jól, mindenik ikon egyformán világít mert én újra csináltam azt a fekete lehuzóst amelyik a müanyagara van téve, mert a német koma másképp oldotta meg a 2 égős megvilágítással azért hogy szépen világitson mindenik ikon.De ha a fény fele teszed azt a müanyag lapot rajta az ikonokkal akkor majd fogod látni, hogy miről beszélek. Nézd meg szemből és nézd meg hátból a fénynél és meglátod hogy melyik ikonok világítnak fényesebben.(3,ablak,lábra-fejre,fejre ikonok). Ezért kellett ujra tervezzem és csináljam azt a fekete lapot, hogy legyen egyforma a hatás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 jó lett szép homogán is a szélvédő ikont leszámítva... nekem a 3mas erősebb a többitől... ezt mondjuk lehet korrigálhatnám egy kis munkával, de elégg higed van kint, és nekem sincs sok kedvem szerelgetni kint :huh: a műanyag hátulján itt is ilyen fekete festés van, mint a számlap hátulján?? már nem emlékszem :lol: mert ha igen, akkor csak lecsiszolom, és akkor mindenhol erősebben fog világítani, nem csak a 3asnál :lol: egy képet dobj már fel arról, hogy hogyan rendezted el a ledeket!! ok. holnap felteszem szöveggel együtt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Szerintem a fotón nem látszik jól, mindenik ikon egyformán világít mert én újra csináltam azt a fekete lehuzóst amelyik a müanyagara van téve, mert a német koma másképp oldotta meg a 2 égős megvilágítással azért hogy szépen világitson mindenik ikon.De ha a fény fele teszed azt a müanyag lapot rajta az ikonokkal akkor majd fogod látni, hogy miről beszélek. Nézd meg szemből és nézd meg hátból a fénynél és meglátod hogy melyik ikonok világítnak fényesebben.(3,ablak,lábra-fejre,fejre ikonok). Ezért kellett ujra tervezzem és csináljam azt a fekete lapot, hogy legyen egyforma a hatás. tudjuk, hogy néhány ikon sötétítve van, némeik meg nincs, a két izzós megoldás miatt. a km óra számlapja egy fekete festett réteggel van megoldva ilyen szempontból. a keringető rendszer lapja is úgy van megoldva??? mert én is beledeztem, de nekem a 3mas világosabb, mint a többi szám, pontosabban mondva, amint a képen is látszik a többi szám sötétebb hiába tettem rá jóval nagyobb ellenállást... csak nem emlékszem már, hogyan van az megoldva, ha festett, akkor azt mint a számlapnál rájöttem le lehet csiszolni. egyébként nekem ilyen lett első nekifutásra: ok. holnap felteszem szöveggel együtt nekem nem kell szöveg, csak egy képet tegyél már fel a ledek elhelyézéséről légyszi, abbl már kiokoskodom a többit :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Nekem is be kéne ledezni a középkonzolt, csak félek attól a 3-as égőcsoportól ott középen. Azért egy kicsit bonyolultabb mint amikor az izzók helyére ledet tekerek. Meg nehezebb visszalakítani. Annyi előnye viszont van neki, hogy kiveszem, és kényelmesen megcsinálom a pincében. De én csak a két tekerőt akarom, van még 2 csiszolt ledem. Vagy a középső led is belevilágít a számokba? Vagy az csak hátsóablakfűtést világítja meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Nekem is be kéne ledezni a középkonzolt, csak félek attól a 3-as égőcsoportól ott középen. Azért egy kicsit bonyolultabb mint amikor az izzók helyére ledet tekerek. Meg nehezebb visszalakítani. Annyi előnye viszont van neki, hogy kiveszem, és kényelmesen megcsinálom a pincében. De én csak a két tekerőt akarom, van még 2 csiszolt ledem. Vagy a középső led is belevilágít a számokba? Vagy az csak hátsóablakfűtést világítja meg? miről beszélsz te? eleve 3 tekerő van :huh: ha állandóan ugyan akkora fényerőt akarsz akkor bele kell ragasztani a gombba, a plexi végére. nekem aközépső azért más színű, mert nem volt már csak másfajta ledem, meg ott máshogy is raktam fel a ledet... de majd... a phase II. be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 tudjuk, hogy néhány ikon sötétítve van, némeik meg nincs, a két izzós megoldás miatt. a km óra számlapja egy fekete festett réteggel van megoldva ilyen szempontból. a keringető rendszer lapja is úgy van megoldva??? mert én is beledeztem, de nekem a 3mas világosabb, mint a többi szám, pontosabban mondva, amint a képen is látszik a többi szám sötétebb hiába tettem rá jóval nagyobb ellenállást... csak nem emlékszem már, hogyan van az megoldva, ha festett, akkor azt mint a számlapnál rájöttem le lehet csiszolni. egyébként nekem ilyen lett első nekifutásra: http://pics.coldline.hu/pics/7803-20091123-dOZOSy.jpg nekem nem kell szöveg, csak egy képet tegyél már fel a ledek elhelyézéséről légyszi, abbl már kiokoskodom a többit :huh: Itt a kép. Ez a kép mutatja hogy milyen szinü ledek vannak ott http://kepfeltoltes.hu/view/091123/ledek_s...ltoltes.hu_.jpg és ez pedíg csak úgy. http://kepfeltoltes.hu/view/091123/ledek_w...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 miről beszélsz te? eleve 3 tekerő van :huh: ha állandóan ugyan akkora fényerőt akarsz akkor bele kell ragasztani a gombba, a plexi végére. nekem aközépső azért más színű, mert nem volt már csak másfajta ledem, meg ott máshogy is raktam fel a ledet... de majd... a phase II. be :lol: Jó-jó 3 tekerő van, de a középső izzó is világítja a számokat, vagy csak a hátsóablakfűtést? Mert ugye nem olyan szélesen vannak elhelyezve az izzók mint a tekerők a két szélső izzó valahol féluton van a tekerők között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Nekem is be kéne ledezni a középkonzolt, csak félek attól a 3-as égőcsoportól ott középen. Azért egy kicsit bonyolultabb mint amikor az izzók helyére ledet tekerek. Meg nehezebb visszalakítani. Annyi előnye viszont van neki, hogy kiveszem, és kényelmesen megcsinálom a pincében. De én csak a két tekerőt akarom, van még 2 csiszolt ledem. Vagy a középső led is belevilágít a számokba? Vagy az csak hátsóablakfűtést világítja meg? A hátsó ablak fűtésnek az égőjéhez nem nyultam.Az maradt az eredeti állapotába, mivelhogy az benne van a kapcsolóba.Az előbb raktam fel egy képet hogy hová vannak a ledek betéve, ha az segít?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 tudjuk, hogy néhány ikon sötétítve van, némeik meg nincs, a két izzós megoldás miatt. a km óra számlapja egy fekete festett réteggel van megoldva ilyen szempontból. a keringető rendszer lapja is úgy van megoldva??? mert én is beledeztem, de nekem a 3mas világosabb, mint a többi szám, pontosabban mondva, amint a képen is látszik a többi szám sötétebb hiába tettem rá jóval nagyobb ellenállást... csak nem emlékszem már, hogyan van az megoldva, ha festett, akkor azt mint a számlapnál rájöttem le lehet csiszolni. egyébként nekem ilyen lett első nekifutásra: http://pics.coldline.hu/pics/7803-20091123-dOZOSy.jpg nekem nem kell szöveg, csak egy képet tegyél már fel a ledek elhelyézéséről légyszi, abbl már kiokoskodom a többit :huh: Itt a kép. Ez a kép mutatja hogy milyen szinü ledek vannak ott http://kepfeltoltes.hu/view/091123/ledek_s...ltoltes.hu_.jpg és ez pedíg csak úgy. http://kepfeltoltes.hu/view/091123/ledek_w...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 A hátsó ablak fűtésnek az égőjéhez nem nyultam.Az maradt az eredeti állapotába, mivelhogy az benne van a kapcsolóba.Az előbb raktam fel egy képet hogy hová vannak a ledek betéve, ha az segít?! Segítt kösz, de asszem én először megpróbálom csak a gyári izzók helyére tenni. Aztán ha nem elég szétszedem a ratyi lábtérvilágítást, és még bepakolom azokat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 A hátsó ablak fűtésnek az égőjéhez nem nyultam.Az maradt az eredeti állapotába, mivelhogy az benne van a kapcsolóba.Az előbb raktam fel egy képet hogy hová vannak a ledek betéve, ha az segít?! Teh Lajos! Mivel én még kezdő vagyok ebbben a részben akor ha megkérlek összekapod nekem egy helyre képekkel mindennel a cuccost? Mert igy elég sokáig fog tartani kibogozni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Itt a kép. Ez a kép mutatja hogy milyen szinü ledek vannak ott http://kepfeltoltes.hu/view/091123/ledek_s...ltoltes.hu_.jpg és ez pedíg csak úgy. http://kepfeltoltes.hu/view/091123/ledek_w...ltoltes.hu_.jpg kössz erre voltam kíváncsi :huh: gyakorlatilag ugyan azmint az enyém... de a gombokat én másképp oldottam mg egy egy leddel csupán de a háttérvilágítása ugyan ez nekem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Teh Lajos! Mivel én még kezdő vagyok ebbben a részben akor ha megkérlek összekapod nekem egy helyre képekkel mindennel a cuccost? Mert igy elég sokáig fog tartani kibogozni :huh: Dolgozom most is rajta, holnap fel is lessz téve, szövegestül, fotostúl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Segítt kösz, de asszem én először megpróbálom csak a gyári izzók helyére tenni. Aztán ha nem elég szétszedem a ratyi lábtérvilágítást, és még bepakolom azokat is. zotya n idegelj már fel lassan több mint egy éve megy a középkonzol projekt sokmindenkinél, és beszámoltunk róla, hogy két nyamvadled semmire se lesz elég... Lajos én is meg lalee is megcsináltuk a hátsó szélvédő izzó cseréjét is.. eleve nekem soha életében nem is világított :huh: nem nagy kaland az se.... csak nem tudom az én képeim hova lettek, de Lalee cartársunknak vannak képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 zotya n idegelj már fel lassan több mint egy éve megy a középkonzol projekt sokmindenkinél, és beszámoltunk róla, hogy két nyamvadled semmire se lesz elég... Igen, de ezt mondtátok a műszeregységre is, hogy kevés a gyári izzók helyére ledet tenni, mert foltos. Nekem meg nem az. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Igen, de ezt mondtátok a műszeregységre is, hogy kevés a gyári izzók helyére ledet tenni, mert foltos. Nekem meg nem az. :huh: neked is az, saját magad mondtad.. a 100asnál, de ot gyárilag is 4 db van, itt meg össz vissz 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 neked is az, saját magad mondtad.. a 100asnál, de ot gyárilag is 4 db van, itt meg össz vissz 2 Most igen mert a széles látószögű ledet tettem bele. De a csiszolttal homogén volt.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Most igen mert a széles látószögű ledet tettem bele. De a csiszolttal homogén volt.: http://kep.ivpicture.hu/235774.jpg Egy baj van ezzel a képpel. Állandóan pirosban van az üzemanyagszint-jelző és vízhőfokjelző. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts