I_S Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Pedig olyan szép lett... :( Mé' nem sikerül egyszer valami elsőre :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Pedig olyan szép lett... :( Mé' nem sikerül egyszer valami elsőre :roll: Gepárdnak valami rosszul bekötött led a világításkapcs.ban okozott hasonló problemet!Ha jól emlékszem!!!! :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Gepárdnak valami rosszul bekötött led a világításkapcs.ban okozott hasonló problemet!Ha jól emlékszem!!!! :smt017 Én is arra gondolok, hogy összeérhettett a láb a rászkódástól, mert ha feltolom a pilácsot és gázt adok, akkor picit erősödik a fénye, tehát maga a kocsi az jól működik... látszólag :smt102 nemtom mi van, de meló után szét kell szednem, az már biztos, csak jó lenne célirányosan a problémára menni, nem keresgetéssel tölteni azt az időt, ameddig még látok is valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 No én közben megnéztem, A tükrön kívül a tolótető, kapcsoló megvilágítás,üzemanyag szintjelző, kesztyűtartó bilágítás, információs kijelző, óra, kontrolllámpák. Én még hozzátenném a vízhőfokmérőt meg a fordszámmérőt, mert elég szembetűnően nem működnek :evil: Meg tudom mérni, de csak dél körül, mert épp melózom, a műszer meg otthon van. :( Ez alapján akár jó is lehet a réérzésed. a keringtető kapcsoló. Ja vagy persze ettől az új desingtől teljesen független hiba, no akkor dobok egy hátast, az tuti. Nah ez lenne a legbrutálabb :? Akkor már nem hozom fel a könyvet :lol: Akkor asszem adott a dolog.. kapcsoló kiszed megvizslat.. aztán meg a két variáció. hiba megvan kijavít örűl... Nincs meg, rámér aksira nehogy ne legyen töltés tényleg...(remélem nem laksz messze melóhelytől) mondjuk én szük 100kmert jöttem aksiről... igaz, elég szép méretes a lelkem. http://laci4.uw.hu/GSI/hpim0934.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Pedig olyan szép Én is arra gondolok, hogy összeérhettett a láb a rászkódástól, mert ha feltolom a pilácsot és gázt adok, akkor picit erősödik a fénye, tehát maga a kocsi az jól működik... látszólag :smt102 nemtom mi van, de meló után szét kell szednem, az már biztos, csak jó lenne célirányosan a problémára menni, nem keresgetéssel tölteni azt az időt, ameddig még látok is valamit. Nah.. ez is megoldás a töltés ellenőrzésére! Motor nélkül pilács. aztán motorral, majd gázz.. csak nem olyan tuti, de ha látszik akkor már vmi. Sztem elösször nézd meg azt a kapcsolót, ha nem túl macera kiszedni, akkor meg pláne Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 No megmértem az akkut.: Alapból 12,6 volt, Ha beindítom, akkor felmegy 14,4-5-re, ha gázt adok, akkor 14,7 majd ahhogy visszaáll a fordulat, leesik 14,4-re, majd rögtön vissza 14,5-re. Szerintem akkor töltés az van. Délután szedem szét a konzolt és jöhet egy reinstall ragasztással és szigetelt tyúkbéllel. A két ködfény kapcsot úgyis elfelejtettem, úgyhogy egy lendületből azok is kapnak szép kék ledet, persze ellenállattal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 így nézett ki még tegnap este is. Remélem ma estére szintén működni fog, plusz kap még 1-1 ledet a ködfényekbe, meg 2 kiegészítő ledet a konzolba, ha már úgyis szét kell szednem. http://kep.tar.hu/is345/50071201#2 Bocs a minőségért, telefonnal fényképeztem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Hi! I_S meg tudod mondani, milyen tipusú LED-et vettél? Próbáltam párat Én is, de a legtöbbel az volt a gond, hogy nagyon 1 pontba világított csak. Érdekesen néz ki az a piros középkonzol... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Hi! I_S meg tudod mondani, milyen tipusú LED-et vettél? Próbáltam párat Én is, de a legtöbbel az volt a gond, hogy nagyon 1 pontba világított csak. Érdekesen néz ki az a piros középkonzol... :? Igen a rádióban nem akartam ledet cserélni, de a konzolt meg nem akartam pirosra, így a konzol meg a DIS kijelző kék, a rádió piros, de sebaj. Meg kell keresnem a zacsiját, azon rajta van, de a műszerfalon levő ledeknem megcsiszoltam a fejét, mert egyébként ezek is pontot világítanának, így viszont (nekem) elég volt egy foglalatba 1 led. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 ja hogy te a festésről beszélsz? Az élőben egyrészt nem ilyen ... hogy is mondjam... rózsaszínes, csak a telefon kicsit torzított rajta (az még alcatel volt), másrészt jövő hét végén fényezésre kerül kb a kocsi színére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Hogy kell egyáltalán a középkonzolt szétszedni ? Nincs esetleg egy képsorozat róla, vagy leírás valahol korábban ? Lécci.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Hogy kell egyáltalán a középkonzolt szétszedni ? Nincs esetleg egy képsorozat róla, vagy leírás valahol korábban ? Lécci.:-) Küldtem neked mailt Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Küldtem neked mailt ha vannak a képeid is akkor sztem küld el a Heminek is és akár kikerülhetne a szereld magad rovatba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 ha vannak a képeid is akkor sztem küld el a Heminek is és akár kikerülhetne a szereld magad rovatba :( No képeket nem csináltam, de mivel ma úgyis szét kell szednem, akkor összefényképezem a folyamatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Meglett a hiba... lábak összeértek. Kilyavítottuk, úgyhogy elkészítem az irományt, aztán feldobom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 a keringtetésnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 a keringtetésnél? :( ott hát :lol: egy láb felvált, és nekiért a műanyagban húzódó vezetőknek. De átkötöttük az egészet, mostmár minden normális tyúkbélben van elrejtve, plusz a forraszok fbs ágyban.... többé nem testel az tuti :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Gratula! Kivi leszek a képekre. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Lesznek képek is meg teljes leírás, csak még 2 kapcsoló elmaradt, és azokat is be akarom fejezni, és egyszerre belerakni a leírásba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Én is megcsinálom még nyáron, de ezt a leírást megvárom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Én is megcsinálom még nyáron, de ezt a leírást megvárom. :lol: Rendben, megpróbálom minél érthetőbbre készíteni, hogy bárki meg tudja csinálni (bár annyi érzéke mint nekem, annyi tuti mindenkinek van). No de ennek lassan kezd kicsit off szaga lenni. még a végén kapunk a fejünkre :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Szevasztok! Az első irányjelző kiszerelése hogyan történik? (Most néztem meg, de a sötét parkolóban nem igazán tudtam rájönni.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Szevasztok! Az első irányjelző kiszerelése hogyan történik? (Most néztem meg, de a sötét parkolóban nem igazán tudtam rájönni.) Nem túl jó minőségü, sajna a digitális forma se az igazi, de azért talán olvasható..(ments le, és nagyítás esetleg) http://www.kep.tar.hu/laci4/50092745/13765535#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Köszi, megpróbálom! (mármint kiszerelni) Csak nehogy lelőjenek a rendőrök, hogy az éjszaka közepén zseblámpával szerelek a szálloda parkolójában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts