zotya975 Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Igen. Király, kösz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 én a beltéri lámpájától hoztama testet, és ha jól emlékszem azért, mert az ajtó gomjához hozzáférni több bontásba került volna... de ez már nem tui. de úgy kell ahogy DAY írta, egy lebiztosított állandó tápos + és egy kapcsolt test. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 én a beltéri lámpájától hoztama testet, és ha jól emlékszem azért, mert az ajtó gomjához hozzáférni több bontásba került volna... de ez már nem tui. de úgy kell ahogy DAY írta, egy lebiztosított állandó tápos + és egy kapcsolt test. Csak nem tudom mennyire fogja bevilágítani a lábteret a 3 led. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Csak nem tudom mennyire fogja bevilágítani a lábteret a 3 led. [] ha egy csiszolt egyedül bevilágítja, akkor 3 is befogja csak mivel 3 darab van... lehet lesz 3 foltod :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 ha egy csiszolt egyedül bevilágítja, akkor 3 is befogja csak mivel 3 darab van... lehet lesz 3 foltod :lol: Ja becoptam ezzel a nemtomhányfokos leddel. Drágább is mint a sima csiszolt, meg nem is világít annyira. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Teszkótuning RLZ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Teszkótuning RLZ! :lol: Milyen teszkó, a ledboltból rendeltem. :huh: A teszkóban a pótféklámpát vettem, már megbocsáss! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Ja becoptam ezzel a nemtomhányfokos leddel. Drágább is mint a sima csiszolt, meg nem is világít annyira. :huh: pedig még képeket is tettem fel... de igazad van mindenki a maga szemének hidjen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 pedig még képeket is tettem fel... de igazad van mindenki a maga szemének hidjen :huh: De szerintem én korábban megrendeltem, mint a képeidet láttam, csak komplikációk voltak, mert személyesen akartam átvenni, mert a ledboltos is Győri, irtam a csávónak írta is hogy jó, de aztán nem írta mikor meg hol, és mégiscsak utalnom kellett a pénzt, és postán küldte. És azt hittem, hogyha a csiszolt jó volt, akkor a gyárlag homorú mégjobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 pedig még képeket is tettem fel... de igazad van mindenki a maga szemének hidjen :lol: hidjen :lol: ...ez úgye csak poén??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Milyen teszkó, a ledboltból rendeltem. :huh: A teszkóban a pótféklámpát vettem, már megbocsáss! :D :lol: Peros lábvilágítás fehér ótóba?Nagyon raj lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Peros lábvilágítás fehér ótóba?Nagyon raj lesz! :huh: Miért, piros lett a műszeregység is. Tudom akinek fekete van az meg szedje ki az izzókat nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 sziasztok lehetseges, hogy nem jo helyre irom a kerdest. letezik-e valamilyen megoldas, hogy a motorolaj nyomasat ("pontos" ertek nem csupan van-nincs) es a motorolaj homersekletet merni lehessen muszerrel, a neten talaltam egy irast, hogy a calibra motorban van jelado az olajnyomashoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 ● Beépített Bluetooth telefon kihangosító! ● Kompatibilis mobiltelefonnal párosítva kihangosítható a beszélgetés, tallózható a telefonkönyv, a hívó neve a kijelzőn megjelenik! ● Fejlett menürendszer ● Egyszerű kezelhetőség ● USB aljzat - a készülék lejátsza az MP3 zenéket pendrive-ról is! ● SD/MMC kártyaolvasó - a készülék lejátsza az MP3 zenéket SD/MMC memóriakártyáról is! ● 6 színű, választható háttérvilágítás, így az autórádió a műszerfal világításához hangolható! ● Teljes számbillentyűzet a tárcsázáshoz ● A telefonkönyv a nagy méretűm jól látható, grafikus LCD kijelzőn tallózható, a telefon akár a zsebünkben is lehet, nem kell elővennünk a használathoz (párosított üzemmódban) ● Biztonságosabb vezetés, mert Ön több figyelmet szentelhet az útnak! ● 45 mp-es rázkódásvédelem ● Grafikus LCD kijelző választható fehér / kék / sárga / piros / világoskék / lila háttérvilágítással! ● Hangszín-szabályzó: rock, classic, pop, natural ● MP3 lejátszás: CD lemezről, pendrive-ról, SD/MMC kártyáról ID3Tag-es keresési lehetőség ● Levehető előlap ● RDS funkció PTY, TA, AF, A/PS ● 4 x 40 W beépített erősítő ● Teljes távvezérlés (távirányító tartozék) Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Úgy kell számolni, hogy 20mA áram haladjon át a leden maximum, mivel többet nem bírnak. Ha 1k-s ellenállatokat használt, akkor 14,4V-os feszültséggel számolva ez 14,4mA, ami elég szerintem. A 750-es abból jobb, hogy azzal 14,4V-nál 19,2mA halad át, ami pont jó, mivel 14,4V-ot ritkán fogja elérni. Én úgy derítettem ki, hogy az Astra kapcsolási rajzán megnéztem, hogy melyik lábról kapják a villanyt az izzók a csatlakozóról, majd összecsipogtam, mivel párhuzamosan van kötve mind a négy izzó és persze megjelöltem. Egyébként úgy is lehet, hogy a testpontok az index visszajelző(k) és a nincstöltés jelző kivételével közös testponton vannak. Akár így is lehet kimérni. a szamitas igy nem teljesen helyes. a tapfeszultsegbol ki kell vonni a led nyitofeszultseget, ami piros eseteben 1,8V, igy 14,4-1,8=12,6 ezutan a szamitas a fentiek szerint, 1kOhm ellanallas eseten piros LED 14,4V 12,6mA gyakorlatilag a kulonbseg nem sok, de ha sorba kotod akkor a feszultsegeket szorozni kell, igy 3db piros eseteben 14,4-3*1,8=9 en 4db nagyfenyu ledet kotottem sorba igy azokon 7,2V esik 330Ohm es 0,5W ellenallast epitettem be kaphato kicsi meretu 2 raszterre ultetheto ellenallas, nem igenyel sok helyet, szinte barhova be lehet rakni, nem akarom reklamot, de meg tudom adni a bolt cimet, telefonszamot, postan is kikuldik barhova Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 kaphato kicsi meretu 2 raszterre ultetheto ellenallas, nem igenyel sok helyet, szinte barhova be lehet rakni, nem akarom reklamot, de meg tudom adni a bolt cimet, telefonszamot, postan is kikuldik barhova lomex? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 lomex? :huh: nem akartam leirni, nem tudom szabad-e "ingyenreklamot" kozzetenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 De szerintem én korábban megrendeltem, mint a képeidet láttam, csak komplikációk voltak, mert személyesen akartam átvenni, mert a ledboltos is Győri, irtam a csávónak írta is hogy jó, de aztán nem írta mikor meg hol, és mégiscsak utalnom kellett a pénzt, és postán küldte. És azt hittem, hogyha a csiszolt jó volt, akkor a gyárlag homorú mégjobb. hát nemtudom már mikor mutattam képeket... de jópár héttel ezelőtt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 nem akartam leirni, nem tudom szabad-e "ingyenreklamot" kozzetenni Legjobb bolt,csak mocskos lassú a kiszolgálás és mindig sokan vannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 http://www.easy-touch.com/gfx/resized/333x...-47608-blue.jpg Ez mi ez és mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Ez mi ez és mennyiért? 40 ropi,de elég sokat tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Legjobb bolt,csak mocskos lassú a kiszolgálás és mindig sokan vannak! Ezért jobb megrendelni tőlük. Saját tapasztalatom szerint korrektebbül van csomagolva, mint amikor a boltban a srác összeöntöget mindent egy zacsiba miután legalább fél órát sorba álltál Hozzánk gombokért kihozták 1 nap alatt. Este megrendeltem másnap a kezembe volt. Ha beautókázok érte több pénzbe és időbe került volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 hát nemtudom már mikor mutattam képeket... de jópár héttel ezelőtt Hát bakker, akkor láttam őket csak elfelejtettem, most így jó?! :huh: :lol: Legjobb bolt,csak mocskos lassú a kiszolgálás és mindig sokan vannak! Én egyszer voltam itt Győrben a Somogyiban ledért, bementem ki volt rakva mindenféle egy kartonra, rámutattam egy 5-ös pirosra az mennyi? 400. Na akkor csókolom! :lol: A ledbolt meg 90-ért postázza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Zotya Bocs, hogy megkérdezem, de miért kell a lábtérbe világítás?? Lehet túl földhözragadt vagyok és egyébként tök egyszerű a válasz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Zotya Bocs, hogy megkérdezem, de miért kell a lábtérbe világítás?? Lehet túl földhözragadt vagyok és egyébként tök egyszerű a válasz... :lol: sztem, mert neki is tetszik :huh: és néha néha jól is jön egy két esetben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts