Guest gorbi Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b9204c522...&aid=150222 itt van pár kép a belsejéről rakok fel majd fényképezővel makrót, mert a telefonnal nem látni szinte semmit. Gorbi itt van a kulcs közelről: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=00b6c9b46...&aid=150222 Köszi! Átnézem. Akkor Te már lyukon vagy!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Köszi! Átnézem. Akkor Te már lyukon vagy!! :) jaja nekem már világít. sajna nem ledes... de nem volt kedvem boltocskázni annyit, hogy találjak olyan elemet ami nem 1,5 voltos... más a lámpa szóval egyikoldalon elvált a gyári ragasztása. ahogy nézegettem az itthoni feketelámpagyártásról is le lehet mondani, mivel semmi műanyag nincs a foncsor előtt. Sp te mire gondoltál? van a foncsor egyik rése, ahol igazából a fény képződik meg van egy része, ahol már igazából fény nem képződik, csak takaró funkciót lát el. erre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 jaja nekem már világít. sajna nem ledes... de nem volt kedvem boltocskázni annyit, hogy találjak olyan elemet ami nem 1,5 voltos... más a lámpa szóval egyikoldalon elvált a gyári ragasztása. ahogy nézegettem az itthoni feketelámpagyártásról is le lehet mondani, mivel semmi műanyag nincs a foncsor előtt. Sp te mire gondoltál? van a foncsor egyik rése, ahol igazából a fény képződik meg van egy része, ahol már igazából fény nem képződik, csak takaró funkciót lát el. erre? már 100x leírtam...a foncsort nem bántod, hagyd békén. a lámpa műanyag házát kell feketére festeni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 már 100x leírtam...a foncsort nem bántod, hagyd békén. a lámpa műanyag házát kell feketére festeni... de akkor nézd meg a képet, amit linkeltem egyébbe. ha a lámpa házát festem feketére, nem érek el semmit se, mivel az mind a foncsor mögött van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Igy van a gyarihoz lenne!! Talaltam valami Shock sensort az mi lehett? koppanásérzékelő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 valakinek már van itt is ledes kulcsvilágítása ugye??? milyen elemet vett bele?? amit én kaptam, az méretre meg alakra olyan, de csak 1,5 voltos... különösképpen van egyfajta 3mmes piros ledem, ami működik róla.. de atöbbi meg se nyikkan. van ilyen alakú elem 3 voltosban is?? nos azóta vettem bele egy gyári 1,5voltos izzót... egyenlőre ígymarad. érdekes,hogy ez bezzeg szép fehéren világol... Heló Nekem is ilyen kulcsom van. És nekem is 1.5 voltos elem van benne. Ha 3V keresel nézd meg a: GP CR1220 Varta CR1216 GP CR 2354 Varta V 76PX elemeket. Ránézésre hasonlítanak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Heló Nekem is ilyen kulcsom van. És nekem is 1.5 voltos elem van benne. Ha 3V keresel nézd meg a: GP CR1220 Varta CR1216 GP CR 2354 Varta V 76PX elemeket. Ránézésre hasonlítanak... köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 sziasztok! Van a családban egy kombi astra is,nem müködik rajta a hátsó ablaktörlő! Kicseréltem a biztitáblán a relét, se kép se hang. Aztán visszatettem az eredeti relét és müködött, de másnap megint nem! :huh: Arra a következtetésre jutottam,h a kapcsoló és a relé között van vhol szakadás, mert nem is kattog a relé,de sztem a relé az jó. Vmi ötlet, vagy lehet a kapcsolókar kuka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Szét volt most elég rendesen szedve az autó /nagy terjedelmű felújítás/ és azt gondoltam, hogy nem kell nekem világítania a belső tér világításnak, ha a vezető felől nyitom az ajtót. /meg zavart, hogy ha rajta hagytam a helyzetjelzőt sípolt mint állat/ Az ajtónál kivettem a kis pöcköt, lehúztam az egyik vezetéket róla. Maradt a beltér világítás ajtónyitásnál, de viszont mostmár nem sípol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 sziasztok! Van a családban egy kombi astra is,nem müködik rajta a hátsó ablaktörlő! Kicseréltem a biztitáblán a relét, se kép se hang. Aztán visszatettem az eredeti relét és müködött, de másnap megint nem! :huh: Arra a következtetésre jutottam,h a kapcsoló és a relé között van vhol szakadás, mert nem is kattog a relé,de sztem a relé az jó. Vmi ötlet, vagy lehet a kapcsolókar kuka? Hehe mi ujjonan vettük az F-est. És mikor kikanyarodtunk vele az utcába már nem működött a hátsó ablak törlő. Idén nyáron behalt a reléje azóta EGGYáltalán nem működik. Az se kizárt h a motorjával van valami. (nekem legalábbis nagyon valószínű hogy azzal van.) Nekem azt csinállta beindítottam és akadozva ment kb fél útig és meg állt se kép se hang. De nem baj nem kell az majd lelessz clinelve a csomi ajtó ugy is:D ELŐBB UTÓBB Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Hehe mi ujjonan vettük az F-est. És mikor kikanyarodtunk vele az utcába már nem működött a hátsó ablak törlő. Idén nyáron behalt a reléje azóta EGGYáltalán nem működik. Az se kizárt h a motorjával van valami. (nekem legalábbis nagyon valószínű hogy azzal van.) Nekem azt csinállta beindítottam és akadozva ment kb fél útig és meg állt se kép se hang. De nem baj nem kell az majd lelessz clinelve a csomi ajtó ugy is:D ELŐBB UTÓBB de ha a motorral lenne a gond akkor kattogna a relé sztem! Vagy nem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Szét volt most elég rendesen szedve az autó /nagy terjedelmű felújítás/ és azt gondoltam, hogy nem kell nekem világítania a belső tér világításnak, ha a vezető felől nyitom az ajtót. /meg zavart, hogy ha rajta hagytam a helyzetjelzőt sípolt mint állat/ Az ajtónál kivettem a kis pöcköt, lehúztam az egyik vezetéket róla. Maradt a beltér világítás ajtónyitásnál, de viszont mostmár nem sípol. ez most hogy is van?? ha lehúzod azt a vezetéket, akkor is világít a beltéri azon az ajtónál?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 ez most hogy is van?? ha lehúzod azt a vezetéket, akkor is világít a beltéri azon az ajtónál?? Igen, mert egy madzag megy a beltér világításnak egy meg a csipogónak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Igen, mert egy madzag megy a beltér világításnak egy meg a csipogónak. :huh: akkor ott két vezeték van ezekszerint... azt még nem vettem ki :lol: de nem is fogom, rájöttem, hogy kell az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 akkor ott két vezeték van ezekszerint... azt még nem vettem ki :huh: de nem is fogom, rájöttem, hogy kell az :lol: Hogy ne csipogjon kiveszed a relét:D És meg szűnik a csipogás egy reléből jön a zaj:D Amúgy nekem tuti valami baja van a az ablak törlő motornak de nem kattogott a relé. Nem rég kattogott amikor tejesen behányt. szval nem tom:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 sziasztok! Van a családban egy kombi astra is,nem müködik rajta a hátsó ablaktörlő! Kicseréltem a biztitáblán a relét, se kép se hang. Aztán visszatettem az eredeti relét és müködött, de másnap megint nem! Arra a következtetésre jutottam,h a kapcsoló és a relé között van vhol szakadás, mert nem is kattog a relé,de sztem a relé az jó. Vmi ötlet, vagy lehet a kapcsolókar kuka? Ja, és az elsőnek semmi baja, az müködik szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 sziasztok! Van a családban egy kombi astra is,nem müködik rajta a hátsó ablaktörlő! Kicseréltem a biztitáblán a relét, se kép se hang. Aztán visszatettem az eredeti relét és müködött, de másnap megint nem! Arra a következtetésre jutottam,h a kapcsoló és a relé között van vhol szakadás, mert nem is kattog a relé,de sztem a relé az jó. Vmi ötlet, vagy lehet a kapcsolókar kuka? Ja, és az elsőnek semmi baja, az müködik szépen! (nekem ki van kötve a hátsó, mert nem férne el a szárny alatt :lol: ) De egy haveromnál is volt ilyen probléma :D kiszedtük a kapcsolót (az is hol kapcsolt, hol nem) megtakarítgattuk az érintkezőket (pici zsírt tettünk ahova kell) és azóta műxik :lol: De multiméterrel, vagy próbalámpával esetleg előtte rá is mérhetsz a kábelre, nehogy potyára szedjétek szét a kapcsolót! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 (nekem ki van kötve a hátsó, mert nem férne el a szárny alatt :lol: ) De egy haveromnál is volt ilyen probléma :D kiszedtük a kapcsolót (az is hol kapcsolt, hol nem) megtakarítgattuk az érintkezőket (pici zsírt tettünk ahova kell) és azóta műxik :lol: De multiméterrel, vagy próbalámpával esetleg előtte rá is mérhetsz a kábelre, nehogy potyára szedjétek szét a kapcsolót! :huh: Akkor szted is kapcsoló-gyanús a dolog. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Akkor szted is kapcsoló-gyanús a dolog. :lol: Szia! Kapd ki a kapcsolót és a csatlakozóban kösd össze a Fekete-lilát a fekete-sárgával. 1-es pint a 4-essel. Erre el kell indulnia a szakaszos törlésnek. Ha pedig spricnizni is akarsz hátul, akkor a 4-est kösd össze a 7-es pinnel (Fekete-lilát a fekete szürkével). Természetesen ez mellett az 1-es (fekete-sárga) és a 4-esnek (fekete-lila) is átkötve kell lennie! Amúgy az ablakspricnivel sem akar megindulni a törlés? Ha így jó, akkor egyértelműen kapcsolóhiba. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Szia! Kapd ki a kapcsolót és a csatlakozóban kösd össze a Fekete-lilát a fekete-sárgával. 1-es pint a 4-essel. Erre el kell indulnia a szakaszos törlésnek. Ha pedig spricnizni is akarsz hátul, akkor a 4-est kösd össze a 7-es pinnel (Fekete-lilát a fekete szürkével). Természetesen ez mellett az 1-es (fekete-sárga) és a 4-esnek (fekete-lila) is átkötve kell lennie! Amúgy az ablakspricnivel sem akar megindulni a törlés? Ha így jó, akkor egyértelműen kapcsolóhiba. :huh: ok, akkor így majd megprobálom! Köszönöm! Az ablakra spriccel, de a törlés az nem indul el Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 ok, akkor így majd megprobálom! Köszönöm! Az ablakra spriccel, de a törlés az nem indul el Akkor csak az első áthidalást kell megcsinálnod, mivel ennél a relé is dolgozik elég keményen. Bár a spricnizésnél másik vezetéken IS megy a ménkő, tehát nem kizárt a vezeték-,motor-,reléhiba, de ez ugye kiderül az áthidalásos módszernél, hogy merre kell keresni tovább. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Sziasztok!! Neha a kozponti zarom nem zar, altalaban 1 nem megy le (ha sokat nyit zarok, kb 1 perc alatt 3-4x nyitom-zarom) haldoklik valamelyik motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Sziasztok!! Neha a kozponti zarom nem zar, altalaban 1 nem megy le (ha sokat nyit zarok, kb 1 perc alatt 3-4x nyitom-zarom) haldoklik valamelyik motor? Kontakthiba, vagy valószínűbb a motorhiba. Gyári vagy utángyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Kontakthiba, vagy valószínűbb a motorhiba. Gyári vagy utángyári? Gyari a központim mar 16 eves, de neha valtozik van amikor a vezeto oldalni van amikro a hatso nem zar! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Gyari a központim mar 16 eves, de neha valtozik van amikor a vezeto oldalni van amikro a hatso nem zar! Valszeg tele van már porral,érdemes lenne kiszedni és féktiszítítóval átfújni,aztán zsírsprayvel befújni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts