Laleekirály Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Kiszeditek a szélvédő alatt található burkolatot, ezután a pollenszűrőt és menetirány szerint bal oldalt lesz az ellenálláscsomag a hővédelmi biztosítékkal együtt. Legalábbis nekem ott található. :) Ezután adott, hogy áthidalod a hőbiztit (ha az adta be a kulcsot), vagy cserélitek az egészet vagy ha ellenállat van megsülve, akkor azt cserélni satöbbi. Azt tudom, hogy hogy kell kiszedni, nem is azzal van a baj, hanem hogy hol kezdjünk neki. De akkor marad ez a felállás, mert most kiszedtük volna, csak sötétedett, meg az eső is kezdett cseperegni. Az enyémet már szedtem ki kompletten, az már rutinból meg! :) Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy máshol lehet e valami bibi. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Azt tudom, hogy hogy kell kiszedni, nem is azzal van a baj, hanem hogy hol kezdjünk neki. De akkor marad ez a felállás, mert most kiszedtük volna, csak sötétedett, meg az eső is kezdett cseperegni. Az enyémet már szedtem ki kompletten, az már rutinból meg! :) Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy máshol lehet e valami bibi. Köszi! Nagyon más hibalehetőség nem lehet, csak az ellenállásmodul lehet részben halott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Nagyon más hibalehetőség nem lehet, csak az ellenállásmodul lehet részben halott. Köszi! Holnap meglessük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 szerintem a hőbizti az első 3 fokozatot védi, de meg lehet nézni... hátha mégse. sőt.. a régiek 3 fokozatosak voltak ugye, és ott csak az első kettőt védte.. aztána kapcsoló esetleg... ellenállást nemigen fogsz tudni cserélni... csak kompletten egybe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 szerintem a hőbizti az első 3 fokozatot védi, de meg lehet nézni... hátha mégse. sőt.. a régiek 3 fokozatosak voltak ugye, és ott csak az első kettőt védte.. aztána kapcsoló esetleg... ellenállást nemigen fogsz tudni cserélni... csak kompletten egybe Azt mondta, hogy szép fokozatosan adta meg magát. Először az 1-es fokozat, majd máskor meg a 2-es. A kapcsolót ki akartuk próbálni, ki is szedtem az enyémet, de nem tudtam berakni, mert az enyém be van ledesítve és nem ment bele a helyére. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Azt mondta, hogy szép fokozatosan adta meg magát. Először az 1-es fokozat, majd máskor meg a 2-es. A kapcsolót ki akartuk próbálni, ki is szedtem az enyémet, de nem tudtam berakni, mert az enyém be van ledesítve és nem ment bele a helyére. :) Akkor ott ellenállás elhalódás van, mert a túlterhelés védő hőbizti igazából az ellenállásokat védi a túlmelegedés ellen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Akkor ott ellenállás elhalódás van, mert a túlterhelés védő hőbizti igazából az ellenállásokat védi a túlmelegedés ellen. :) akkor kellemes vadászatot megfelelő kötegre :) eleve ugye van 3, vagy 4 fokozatú, azonkívül még a csatlakozás se egyforma, szóval vágjátok ki a donorból a kábeleivel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 akkor kellemes vadászatot megfelelő kötegre :D eleve ugye van 3, vagy 4 fokozatú, azonkívül még a csatlakozás se egyforma, szóval vágjátok ki a donorból a kábeleivel együtt. Milyen donorból? :) Nincs donor, csak az övé, meg az enyém! De én nem adom! :) Amúgy 4 fokozatú. Akkor holnap kiszedjük a motort és átnézzük. Már nem emlékszem, hogy akkor a a pollenszűrő betétjét ugye le kell szedni? Mert ha jól emlékszem, csak akkor férek hozzá a z ellenállásokhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 akkor kellemes vadászatot megfelelő kötegre :) eleve ugye van 3, vagy 4 fokozatú, azonkívül még a csatlakozás se egyforma, szóval vágjátok ki a donorból a kábeleivel együtt. Valami ilyesmi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Milyen donorból? :) Nincs donor, csak az övé, meg az enyém! De én nem adom! :) Amúgy 4 fokozatú. Akkor holnap kiszedjük a motort és átnézzük. Már nem emlékszem, hogy akkor a a pollenszűrő betétjét ugye le kell szedni? Mert ha jól emlékszem, csak akkor férek hozzá a z ellenállásokhoz. Igen, ki kell venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Valami ilyesmi? :) igen, csak a fehér csatlakozós részéből létezik ásfajta is GYÍKban is van róla zó talán de vki már linklete régebben, onnan tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Igen, ki kell venni. Akkor már egyúttal beolajozzuk a csapágyakat, mert nyikorog egy kicsit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 igen, csak a fehér csatlakozós részéből létezik másfajta is GYÍKban is van róla szó talán de vki már linkelte régebben, onnan tudom A csati lehet ferde és egyenes is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 A csati lehet ferde és egyenes is. aki írta, emlékeim szerint nem tudta ráharcolni egyiket a másikra. más összeraktam a gombos kulcsfejet az enyémmel. ebbe való elemet mennyire lesz nehéz szerezni??? órásnál létezik, hogy kapok ilyet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 valakinek már van itt is ledes kulcsvilágítása ugye??? milyen elemet vett bele?? amit én kaptam, az méretre meg alakra olyan, de csak 1,5 voltos... különösképpen van egyfajta 3mmes piros ledem, ami működik róla.. de atöbbi meg se nyikkan. van ilyen alakú elem 3 voltosban is?? nos azóta vettem bele egy gyári 1,5voltos izzót... egyenlőre ígymarad. érdekes,hogy ez bezzeg szép fehéren világol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 valakinek már van itt is ledes kulcsvilágítása ugye??? milyen elemet vett bele?? amit én kaptam, az méretre meg alakra olyan, de csak 1,5 voltos... különösképpen van egyfajta 3mmes piros ledem, ami működik róla.. de atöbbi meg se nyikkan. van ilyen alakú elem 3 voltosban is?? nos azóta vettem bele egy gyári 1,5voltos izzót... egyenlőre ígymarad. érdekes,hogy ez bezzeg szép fehéren világol... Nyomsz erről egy képet? Korábban már bennem is felmerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Nyomsz erről egy képet? Korábban már bennem is felmerült. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b9204c522...&aid=150222 itt van pár kép a belsejéről rakok fel majd fényképezővel makrót, mert a telefonnal nem látni szinte semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Sziasztok!! Központizart cserelnek az autoban! Simarol taviranyitosra! Valaki megtudna mondani hogy mere talalom a vzerloegyseget?? Nagyon fontos lenne !koszonom!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Sziasztok!! Központizart cserelnek az autoban! Simarol taviranyitosra! Valaki megtudna mondani hogy mere talalom a vzerloegyseget?? Nagyon fontos lenne !koszonom!! Nem lenne elég simán egy modul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Nem lenne elég simán egy modul? http://www.nteam.hu/?t=productoverview&kod=N00004868 ilyet rendeltem es ezt szeretnem berakni! Gondolom a regi vezerlo helyere kell nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 http://www.nteam.hu/?t=productoverview&kod=N00004868 ilyet rendeltem es ezt szeretnem berakni! Gondolom a regi vezerlo helyere kell nem? Sztem nem. Ebként milyen a közponzi zárad? Gyári, vagy ugy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Sztem nem. Ebként milyen a közponzi zárad? Gyári, vagy ugy? Hát ha jól értelmeztem meg jól van le írva akkor a meglévő kp-zárhoz való ez. Szal vezérlőt csereled ki csak. Meg hát a képeken sincs semmi kábelezés meg az ajtókba való zár szerk. Szval ez sztem a már meglévő cseréjével lessz bicskás kulcsos:D De ha ez igy van engem is érdekelne! Nekem gyári a központim. Csak az ebbena buktató hogy ha riasztó van az autóba akkor fölösleges a bicska kulcs:D Ugyanis csak a központit vezérli a riasztót nem. Szóval ahhoz meg fölösleges ez a riasztó nyissa az ajtót is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Hát ha jól értelmeztem meg jól van le írva akkor a meglévő kp-zárhoz való ez. Szal vezérlőt csereled ki csak. Meg hát a képeken sincs semmi kábelezés meg az ajtókba való zár szerk. Szval ez sztem a már meglévő cseréjével lessz bicskás kulcsos:D De ha ez igy van engem is érdekelne! Nekem gyári a központim. Csak az ebbena buktató hogy ha riasztó van az autóba akkor fölösleges a bicska kulcs:D Ugyanis csak a központit vezérli a riasztót nem. Szóval ahhoz meg fölösleges ez a riasztó nyissa az ajtót is. Igy van a gyarihoz lenne!! Talaltam valami Shock sensort az mi lehett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Gorbi itt van a kulcs közelről: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=00b6c9b46...&aid=150222 és itt pedig a 14hónapos megalight 60asom nem tul jó kép, de látszik,hogy már megvislete kicsit az izzószálat, de még működik... igaz szerintem már kevesebb fényerővel mint ujkorában: http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150222&am...tes=0&sort= más TYC lámpa... kivettem az izzót, megnézni, hol vannak a szelőzők, de csak egy van benne.. nézegetem törölgetem, egyszer csak ahgy megnyomom a műanyagot hallok egy ilyen elválási hangot na az volt, hogy a műanyag egyik oldalon teljesen elvállott a búrától... és gondolom szépen menetközben az esővíz így be is jutott a búrába. amit a lámpa melege felpárologtatott az üveg belső falára... most megpróbálom megkeresni a kiesett állítócsavart, és ha az megvan, akkor szétszedem a lámpát, és azt visszarakva összeragasztom fbs el.. vagy sziloplasttal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Hát ha jól értelmeztem meg jól van le írva akkor a meglévő kp-zárhoz való ez. Szal vezérlőt csereled ki csak. Meg hát a képeken sincs semmi kábelezés meg az ajtókba való zár szerk. Szval ez sztem a már meglévő cseréjével lessz bicskás kulcsos:D De ha ez igy van engem is érdekelne! Nekem gyári a központim. Csak az ebbena buktató hogy ha riasztó van az autóba akkor fölösleges a bicska kulcs:D Ugyanis csak a központit vezérli a riasztót nem. Szóval ahhoz meg fölösleges ez a riasztó nyissa az ajtót is. Igy van a gyarihoz lenne!! Talaltam valami Shock sensort az mi lehett? Nem kell kiszedni az eredetit. Az utólagost kell a gyári vetérlő szálhoz kötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts