Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Az jó lenne, mert tegnap ködlámpa bekötésénél figyeltem meg, hogy a műszeregységnél a kis csati 6-os pinjére megy egy fehér-zöld/sárga vagy ilyesmi színű kábel. Szóval akkor egy relécsere és jó vagyok. :)

Még a múltkor épp te mondtad/irtad nekem amikor a vonóhorog bekötéséről, szereléséről érdeklődtem, ha jól emlékszem. :)

Megosztás:

A szekunderlevegő kompresszor a katalizátorba nyomja a tiszta levegőt, amíg hideg a motor. Az akksi alatt található ez a kis szerkezet. Szerintem erre gondolt Karcsi. :)

az aksi alatt van ilyen szerkezet??

meg hol fujja bele???

semmi rácsatlakozást nem látok a kipufogóra...

x14nz-n legalábbis nem.

Megosztás:

Helyes. :) Csak a hangja nagy. :D Mondjuk bevezethették volna már az X-es motorkóddal kezdődő 8 szelepes motoroknál is, mert ott is kéne védeni valamennyire a katalizátort a dúsított anyagtól szerintem... :)

Nagy baromság!

Inkább új motort kellene már fejleszteni és nem a 20éves technikát tovább faragni.

Megosztás:

Volt lent a haver, csak későn jött, így nem volt rá idő, hogy megnézzük a fűtését. 1-es és 2-es fokozatba nem meg a venti, csak 3-as, 4-es be. Hol kezdjünk neki? Jó lenne valami tanács, mielőtt rommászednénk az autóját! :)

Kiszeditek a szélvédő alatt található burkolatot, ezután a pollenszűrőt és menetirány szerint bal oldalt lesz az ellenálláscsomag a hővédelmi biztosítékkal együtt. Legalábbis nekem ott található. :) Ezután adott, hogy áthidalod a hőbiztit (ha az adta be a kulcsot), vagy cserélitek az egészet vagy ha ellenállat van megsülve, akkor azt cserélni satöbbi.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.