daykiller Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 De legalább nem szorul bele melegben sem. :) Ez a rés azért annak már túlzás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Tudom hogy volt róla szó, de elfelejtettem. A vonóhorog visszajelzője az 5-ös vagy a 6-os pinre megy a műszeregység kis csatijában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Tudom hogy volt róla szó, de elfelejtettem. A vonóhorog visszajelzője az 5-ös vagy a 6-os pinre megy a műszeregység kis csatijában? Hatosra emlékszem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Hatosra emlékszem. :) Az jó lenne, mert tegnap ködlámpa bekötésénél figyeltem meg, hogy a műszeregységnél a kis csati 6-os pinjére megy egy fehér-zöld/sárga vagy ilyesmi színű kábel. Szóval akkor egy relécsere és jó vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Az jó lenne, mert tegnap ködlámpa bekötésénél figyeltem meg, hogy a műszeregységnél a kis csati 6-os pinjére megy egy fehér-zöld/sárga vagy ilyesmi színű kábel. Szóval akkor egy relécsere és jó vagyok. :) Még a múltkor épp te mondtad/irtad nekem amikor a vonóhorog bekötéséről, szereléséről érdeklődtem, ha jól emlékszem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ilyen előmelegítőt látott már valaki? Működéséről tudtok valamit? Hova lehet beépíteni? Elvileg direkt astrához való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ilyen előmelegítőt látott már valaki? Működéséről tudtok valamit? Hova lehet beépíteni? Elvileg direkt astrához való. Hmm...gondolom valahova a vízcsövekbe kell beiktatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Hmm...gondolom valahova a vízcsövekbe kell beiktatni. Ezt gondoltam én is. Akkor még nem találkoztatok ilyesmivel?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ezt gondoltam én is. Akkor még nem találkoztatok ilyesmivel?? Sztem ez a szekunder levegő fúvóka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Sztem ez a szekunder levegő fúvóka. Úgyérted meleg levegőt fúj a levegőszűrőn keresztül a mociba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Úgyérted meleg levegőt fúj a levegőszűrőn keresztül a mociba? A szekunderlevegő kompresszor a katalizátorba nyomja a tiszta levegőt, amíg hideg a motor. Az akksi alatt található ez a kis szerkezet. Szerintem erre gondolt Karcsi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 A szekunderlevegő kompresszor a katalizátorba nyomja a tiszta levegőt, amíg hideg a motor. Az akksi alatt található ez a kis szerkezet. Szerintem erre gondolt Karcsi. :) az aksi alatt van ilyen szerkezet?? meg hol fujja bele??? semmi rácsatlakozást nem látok a kipufogóra... x14nz-n legalábbis nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 az aksi alatt van ilyen szerkezet?? meg hol fujja bele??? semmi rácsatlakozást nem látok a kipufogóra... x14nz-n legalábbis nem. Gondolom alapból nincs benne. Valami Y-al oldják meg gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Gondolom alapból nincs benne. Valami Y-al oldják meg gondolom. én nem tudom mi lehet ez a cucc, de ha a katalizátronak kell a tisztalevegő, akkor nem extra, vagy utólagos cuccnak kellene lennie. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 én nem tudom mi lehet ez a cucc, de ha a katalizátronak kell a tisztalevegő, akkor nem extra, vagy utólagos cuccnak kellene lennie. :) 16 szelepes motoroknál alkalmazzák. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 16 szelepes motoroknál alkalmazzák. :) arra már rájöttem googléból. szekunder levegőről karburátoroknál tanultam anno :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ez volt az első cucc amit kibasztam a corsa motorteréből. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ez volt az első cucc amit kibasztam a corsa motorteréből. :) Helyes. :D Csak a hangja nagy. :lol: Mondjuk bevezethették volna már az X-es motorkóddal kezdődő 8 szelepes motoroknál is, mert ott is kéne védeni valamennyire a katalizátort a dúsított anyagtól szerintem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Helyes. :) Csak a hangja nagy. :D Mondjuk bevezethették volna már az X-es motorkóddal kezdődő 8 szelepes motoroknál is, mert ott is kéne védeni valamennyire a katalizátort a dúsított anyagtól szerintem... :) Nagy baromság! Inkább új motort kellene már fejleszteni és nem a 20éves technikát tovább faragni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Nagy baromság! Inkább új motort kellene már fejleszteni és nem a 20éves technikát tovább faragni. jaja ebben van vmi, csak F esetében a kasztni is maradt a 20éves :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Üdv mindenkinek!! Valaki meg tudná mondani, hogy mi ez az elektronikai ketyere a pollen szürő előtt. C16nz az Úr 1992-ik évéből. Köszönöm! http://kepfeltoltes.hu/view/091115/5396906...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Üdv mindenkinek!! Valaki meg tudná mondani, hogy mi ez az elektronikai ketyere a pollen szürő előtt. C16nz az Úr 1992-ik évéből. Köszönöm! http://kepfeltoltes.hu/view/091115/5396906...ltoltes.hu_.jpg Vákum jeladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Üdv mindenkinek!! Valaki meg tudná mondani, hogy mi ez az elektronikai ketyere a pollen szürő előtt. C16nz az Úr 1992-ik évéből. Köszönöm! http://kepfeltoltes.hu/view/091115/5396906...ltoltes.hu_.jpg MAP szenzor. A Szívócső depresszióját méri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Volt lent a haver, csak későn jött, így nem volt rá idő, hogy megnézzük a fűtését. 1-es és 2-es fokozatba nem meg a venti, csak 3-as, 4-es be. Hol kezdjünk neki? Jó lenne valami tanács, mielőtt rommászednénk az autóját! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Volt lent a haver, csak későn jött, így nem volt rá idő, hogy megnézzük a fűtését. 1-es és 2-es fokozatba nem meg a venti, csak 3-as, 4-es be. Hol kezdjünk neki? Jó lenne valami tanács, mielőtt rommászednénk az autóját! :) Kiszeditek a szélvédő alatt található burkolatot, ezután a pollenszűrőt és menetirány szerint bal oldalt lesz az ellenálláscsomag a hővédelmi biztosítékkal együtt. Legalábbis nekem ott található. :) Ezután adott, hogy áthidalod a hőbiztit (ha az adta be a kulcsot), vagy cserélitek az egészet vagy ha ellenállat van megsülve, akkor azt cserélni satöbbi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts