daykiller Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 KÖDÖS itt vannak a képek a ma délelőtti ködlámpa beszerelésről. Majd mondjatok véleményt, kritikát. :) Nagyon pönge! :) Sajnálom, hogy nekem gyári, mert óriási diletációs hézag van a ködlámpa és a lökős között. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 fordulatszámmérő mutatója 0tól indul ugye?? át tettema pöckön, és nekifeszült rendesen alulról... akkor gondolom ez nem lebegő0ás.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 fordulatszámmérő mutatója 0tól indul ugye?? át tettema pöckön, és nekifeszült rendesen alulról... akkor gondolom ez nem lebegő0ás.. Léptetőmotor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 KÖDÖS itt vannak a képek a ma délelőtti ködlámpa beszerelésről. Majd mondjatok véleményt, kritikát. :) Pöpec! :) Szép lett nagyon! Mi újság a bekötéssel, az már meg van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Léptetőmotor. tehát? a pöcöktől indul??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Pöpec! :) Szép lett nagyon! Mi újság a bekötéssel, az már meg van? Nem, bankban voltam meg ilyesmi, most állok neki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Nem, bankban voltam meg ilyesmi, most állok neki. :) Klassz lett Ádám. Csak így tovább. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 nah, csináltam egy ilyen piktúrát, igaz lusta voltam elmenni normális helyre, meg még sokan állnak az utcán....de asszem a lényeg látszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 nah, csináltam egy ilyen piktúrát, igaz lusta voltam elmenni normális helyre, meg még sokan állnak az utcán....de asszem a lényeg látszik lácik a ***... csak egy nagy fehér foltot látok mi akart ez elnni? :) hm 80ezer? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 lácik a ***... csak egy nagy fehér foltot látok mi akart ez elnni? :) hm 80ezer? :) kiskompakt nem a legjobb fénymérővel rendelkezik, de ha megnézed oldalt a sövényen meddig szalad a féééény akkor rájössz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 kiskompakt nem a legjobb fénymérővel rendelkezik, de ha megnézed oldalt a sövényen meddig szalad a féééény akkor rájössz :) látom nyugi. kár hogy építés közben nem csináltál képeket, ahogy én is szoktam egyszer lehet mgpróbálkozok én is egy ilyesmivel, egy bmw 5ösből megvan a gyüjtőlencsés cucc...de csak egy oldalé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 látom nyugi. kár hogy építés közben nem csináltál képeket, ahogy én is szoktam egyszer lehet mgpróbálkozok én is egy ilyesmivel, egy bmw 5ösből megvan a gyüjtőlencsés cucc...de csak egy oldalé... miből gondolod, hogy nem csináltam? :) csak nem publikálom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 miből gondolod, hogy nem csináltam? :D csak nem publikálom ez gyakorlatilag egyenlő a nemcsinálttál -al :) gondolom ha kérem se kapom meg azokat a képeket ... szóval miről beszélünk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 ez gyakorlatilag egyenlő a nemcsinálttál -al :) gondolom ha kérem se kapom meg azokat a képeket ... szóval miről beszélünk? :D most írtam, hogy csináltam, csak nem publikálom...tehát tök felesleges kommentet generáltál megint :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 KÖDÖS itt vannak a képek a ma délelőtti ködlámpa beszerelésről. Majd mondjatok véleményt, kritikát. :) Szuper lett :) Grat! Úgy látom bejött az 5 milis trükk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 breki a fordszámmérő muatóját a pöcökre kell ültetni, és ugy feltenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 breki a fordszámmérő muatóját a pöcökre kell ültetni, és ugy feltenni? ugyanolyan előfeszítést igényel, mint a km óra, de nem tudom pontosan mennyire kell a pöcök alá tenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 ugyanolyan előfeszítést igényel, mint a km óra, de nem tudom pontosan mennyire kell a pöcök alá tenni hát.. én áttettem a pöcö mögé, majdnem letörte visszafelé :) szerintem azt épp neki kell feszíteni a pöcöknek fentről. csak nem vettem ki a pöcköt, és nemtom végülis mizu van vele... majd ha meglesz a másik is.. azon kipróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 hát.. én áttettem a pöcö mögé, majdnem letörte visszafelé :) szerintem azt épp neki kell feszíteni a pöcöknek fentről. biztos, hogy mögé kell állítani. A legegyszerűbb lenne bedugni az autóba és ott beállítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 hát.. én áttettem a pöcö mögé, majdnem letörte visszafelé :D szerintem azt épp neki kell feszíteni a pöcöknek fentről. Mi a fenének b@sztatjátok? Pöcök feszegetés lentről, fentről. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 biztos, hogy mögé kell állítani. A legegyszerűbb lenne bedugni az autóba és ott beállítani hát.. igazábol ez nem lebegő 0 ás, mint a kmóra... annak a pöcöknél van a 0 és kész.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 hát.. igazábol ez nem lebegő 0 ás, mint a kmóra... annak a pöcöknél van a 0 és kész.. mikor kiszedtem a pöcköt ugyanúgy lement alá a mutató, mint a km óránál, csak nem néztem mennyire, mert úgyis beépítve pontosítom ha egyszer elkészül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Szuper lett :) Grat! Úgy látom bejött az 5 milis trükk :D Na kész vagyok....mindennel, még rendet is raktam. A ködös úgy funkcionál, ahogy annak kell. Persze elkiabálni nem szeretném, remélem a kötögetés miatt nem fogok felgyulladni sehol. Nagy köszönet mindenkinek aki segített. :) Ha megnézed az egyik képet akkor látszik hogy az 5 milis trükk sem okés. A belső oldalon a vonalon kell vágni, a ülső részen kell hagyni 5 milit, meg egy keveset az aljánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Nagyon pönge! :) Sajnálom, hogy nekem gyári, mert óriási diletációs hézag van a ködlámpa és a lökős között. :) De legalább nem szorul bele melegben sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 mikor kiszedtem a pöcköt ugyanúgy lement alá a mutató, mint a km óránál, csak nem néztem mennyire, mert úgyis beépítve pontosítom ha egyszer elkészül :) és azt mégis hogyan? beindít, kevés eállít fentbb rak és így oda visza? a sok beintgatástól meggajdul majd :) vagy alapjáraton rányomod és kész? vagy esetleg... tüske ki, és csak kicsit rányom, akkor könnyen lhet mozgatni.. vagy csak kicsit rányomni, és alapjáratot hagyni beállni, és odatolni a mutatót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts