Laleekirály Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Középkonzolt most hagyom, azt túl nagy munka kiszedni, főleg ilyen hidegben. Meg ott nem is csak olyan kitekerem-betekerem dolog a csere. Ott azért nem olyan egyszerű arra a vékony kis szálra forrasztani. Azt még átt kell gondolni. A technikai kivitelezéssel nincs bajom, mert már csináltam egy tesztváltozatot, csak időt kell szánnom rá. Majd megörökítem és megosztom veletek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 A technikai kivitelezéssel nincs bajom, mert már csináltam egy tesztváltozatot, csak időt kell szánnom rá. Majd megörökítem és megosztom veletek. :) hát enyimtől jobbat ugysetudsz mutatni te ledpanelos :) am: én nem azért ledezek, mert az hudejó, forrasztgatni meg barkácsolni... ebből a korszakból már kinőttm, hogy az élményt adjon :D csak egyszerűen sok esetben máskép nem oldható meg de ha találok olyan lilás fényáteresztős múanyagot... akkor elképzelhető, hogy abbamarada ledezés... de egy előnye kétségkívül van: nem ég ki illetve van még egy az áramfelvétel 10 led esetén is csak 200mA egy 5W os izzó is többet vesz fel 2x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 hát enyimtől jobbat ugysetudsz mutatni te ledpanelos :) Az km. óra mutatói sima ledesek, a kapcsolók is azok lesznek. Szal most nem ledpanelozok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Az km. óra mutatói sima ledesek, a kapcsolók is azok lesznek. Szal most nem ledpanelozok. :lol: de sok ujat nem tudsz mutatni :) nekem az enyémben még az is tetszik, hogy a középső az halványabb, minta két szélső :) és kékben a piros :D de hogy a kmórával mikor jutok odáig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 de sok ujat nem tudsz mutatni :) nekem az enyémben még az is tetszik, hogy a középső az halványabb, minta két szélső :) és kékben a piros :D de hogy a kmórával mikor jutok odáig :lol: Nem baj, de hibátlan lesz! B) CSak kár, hogy már nincs mit ledesíteni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 de sok ujat nem tudsz mutatni :) nekem az enyémben még az is tetszik, hogy a középső az halványabb, minta két szélső :D és kékben a piros :lol: de hogy a kmórával mikor jutok odáig :lol: nem is értem mit sipákolsz :) Az enyém már egy fél éve üldögél az asztalon és még mindíg nem tetszik annyira, hogy be is rakjam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 nem is értem mit sipákolsz :) Az enyém már egy fél éve üldögél az asztalon és még mindíg nem tetszik annyira, hogy be is rakjam :D És mivel közlekedsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 őő Lalee :) most megnéztem mégegyszer, és bizony világítanak a mutatók pirosba ahogyan jell, a gyéri heyről... csal akmórában a 20asnál, meg a 220nál nagyon pirosan világítanaka zámok is, ott pedig kéken szeretném látni őket.... azt te hogy oldottad meg?? a fényvezetőjét körbeszigetelőszalalgoztad éskész??? mert h az segí, akkor nekem is így lesz nem olyan piros, mint a led, de pont jó, nem veri ki maj a szemem stb... csak a számlap pár helyen olyan piros... a fordulatszámmérőnél nm gáz, mert ott bevilágítottam fehérrel, és eltünt a piros haása... de a kmóránál ott marhára piroslik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 És mivel közlekedsz? :) donorom van :) ha egyszer késznek nyilvánítom, csak csere és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Ködlámpa ügyében: TYC mellett döntöttem, remélem jó lesz, holnap délelőtt remélem be is cuppan a helyére. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 őő Lalee :) most megnéztem mégegyszer, és bizony világítanak a mutatók pirosba ahogyan jell, a gyéri heyről... csal akmórában a 20asnál, meg a 220nál nagyon pirosan világítanaka zámok is, ott pedig kéken szeretném látni őket.... azt te hogy oldottad meg?? a fényvezetőjét körbeszigetelőszalalgoztad éskész??? mert h az segí, akkor nekem is így lesz nem olyan piros, mint a led, de pont jó, nem veri ki maj a szemem stb... csak a számlap pár helyen olyan piros... a fordulatszámmérőnél nm gáz, mert ott bevilágítottam fehérrel, és eltünt a piros haása... de a kmóránál ott marhára piroslik.. Persze! A plexi félvezetőt, ami az led(izzó) felé megy, azt körbeszigeteltem, hogy ne zavarjon ott semmi fény. Így a mutatókhoz csak a fehér fény jut. Feketze szigszalagot használtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Ködlámpa ügyében: TYC mellett döntöttem, remélem jó lesz, holnap délelőtt remélem be is cuppan a helyére. :) van kivágott lökösöd vagy te vágod ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Persze! A plexi félvezetőt, ami az led(izzó) felé megy, azt körbeszigeteltem, hogy ne zavarjon ott semmi fény. Így a mutatókhoz csak a fehér fény jut. Feketze szigszalagot használtam. holnap teszek vele egy próbát :) kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 van kivágott lökösöd vagy te vágod ki? Szerinted költök feleslegesen egy lökösre? :) :D :lol: Kivágom szépen...ha ügyes leszek, olyan mintha gyári lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Szerinted költök feleslegesen egy lökösre? :) :D :lol: Kivágom szépen...ha ügyes leszek, olyan mintha gyári lenne. :) akkor ha elfogadsz egy jótanácsot kisebb lyukat vágjál, mint a körvonal a lökös belsejében legalább 5 milivel , ha többel az se baj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 milyen vékony szál? rendes vezetéken megy oda is a 12 :) Azt tudom, de az a 3 izzós műanyag foglalat oda kéne hekkelni a ledeket nem? Pont a régi izzók helyére. Aztán ott meg be vannak ágyazva a drótok a műanyagba, most olvasszak szét mindent a pákával? Kéne szerezni egy másikat, aztán azon próbálgatni reszelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 akkor ha elfogadsz egy jótanácsot kisebb lyukat vágjál, mint a körvonal a lökös belsejében legalább 5 milivel , ha többel az se baj :) Köszi. Ez már tervbe volt véve. Inkább tágítsak 1-2szer, minthogy nagy legyen elsőre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Azt tudom, de az a 3 izzós műanyag foglalat oda kéne hekkelni a ledeket nem? Pont a régi izzók helyére. Aztán ott meg be vannak ágyazva a drótok a műanyagba, most olvasszak szét mindent a pákával? Kéne szerezni egy másikat, aztán azon próbálgatni reszelni. ott pálcák vannak :) arra lehe nyugodtan forrasztani :) de előtte vegyél panelt, és arra csináld az a furkálós módszer nagyon sok időbe kerül(t)!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Köszi. Ez már tervbe volt véve. Inkább tágítsak 1-2szer, minthogy nagy legyen elsőre. :) Farigcsálni könnyű, visszapótolni már kemény feladat, csak azért jeleztem , mert én beszívtam vele kegyetlenül. De azért szépen sikerült orvosolni, Day-nek is tetszett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Farigcsálni könnyű, visszapótolni már kemény feladat, csak azért jeleztem , mert én beszívtam vele kegyetlenül. De azért szépen sikerült orvosolni, Day-nek is tetszett :) Igyekszem szépen megcsinálni. Izzók voltak a csomagban, szóval azt később ráérek átcserélni, ha szükséges. Meg ha elkészülök, akkor gondolom nem árt beállítani sem, ezt a hátán levő tekerővel elég könnyen lehet orvosolni. Kéne bele xenon? :) :D :lol: csak vicceltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Igyekszem szépen megcsinálni. Izzók voltak a csomagban, szóval azt később ráérek átcserélni, ha szükséges. Meg ha elkészülök, akkor gondolom nem árt beállítani sem, ezt a hátán levő tekerővel elég könnyen lehet orvosolni. Kéne bele xenon? :) :) :D csak vicceltem ha már felhoztad a beállítást a ködlámpák hogy vannak beállítva? mihez kell ezeket állítani? télére gondolkodtam egy 4lámpás töksoron a mocitetőre.. :lol: durva lenne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 ha már felhoztad a beállítást a ködlámpák hogy vannak beállítva? mihez kell ezeket állítani? télére gondolkodtam egy 4lámpás töksoron a mocitetőre.. :) durva lenne? :) Van a hátulján egy kis menetes tekerő, azzal lehet magasságot állítani. Célszerű úgy beállítani, hogy ne messzire vigyen, és ne is túl közelre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Van a hátulján egy kis menetes tekerő, azzal lehet magasságot állítani. Célszerű úgy beállítani, hogy ne messzire vigyen, és ne is túl közelre. ahha :) ez konkrét leírás :) tehát akkor igazából konkrét leírása nincs ennek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 ahha :) ez konkrét leírás :) tehát akkor igazából konkrét leírása nincs ennek? Elvileg 40-50m messzire kell elvilágítania. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Elvileg 40-50m messzire kell elvilágítania. én ezeket a40-50 métereket úgy nemértem. eleinte azt hittem, hogy az én lámpám szar, de nem mert más autók is így világítanak. 3-4 csíkkal világít magaelé, amire tényleg azt lehet mondani, hogy fény, a többi már csak annyi, ,ogy nem koromsötét. az én szemem látna ilyen rosszul éjszaka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts