zotya975 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Én úgy gondoltam ám hogy 1mm-ben teljesen átmarni... Sötétben a fény átjönne a pici résen. A mutató háttérvilágítása. Annyi elég lenne. Nekem. Ja úgy az más. De amúgy sem egy nagy darab, nagyon elgyengítené. Akkor már marjál jelet a számlapba, ott van elég hely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Én meg ezzel szemezgetek egy ideje... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Én úgy gondoltam ám hogy 1mm-ben teljesen átmarni... Sötétben a fény átjönne a pici résen. A mutató háttérvilágítása. Annyi elég lenne. Nekem. nemtudod megcsinálni, mert mögötte van plexi is meg fém nehezék is Én meg ezzel szemezgetek egy ideje... :) hát szépnek tényleg szép, de nem kicsit drága :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Én meg ezzel szemezgetek egy ideje... :) Jól néz ki csak a km számláló ne pirossal lenne megvilágítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Jól néz ki csak a km számláló ne pirossal lenne megvilágítva. ezt te választod meg csaka számalpot adják, hogy te milyen háttérvilágítást csinálsz rajtadmúlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 hát szépnek tényleg szép, de nem kicsit drága :) Mivel a mostani órámnak a számlapja amúgy is hámlik, lehet meglepem magam vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Mivel a mostani órámnak a számlapja amúgy is hámlik, lehet meglepem magam vele :) Csinálhatsz magadnak egy 0 kilóméteres "új" astrát. ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Csinálhatsz magadnak egy 0 kilóméteres "új" astrát. ! :) Szerintem ez csak számlap, az óra marad, vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Én meg ezzel szemezgetek egy ideje... :) Nem néz ki egy kicsit műnek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Nem néz ki egy kicsit műnek? :) most ezt úgy mégis mire érted? ha kérsz lehet csinálnak neked fulgyárit is kinézetre, de abban mi a pláne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 most ezt úgy mégis mire érted? ha kérsz lehet csinálnak neked fulgyárit is kinézetre, de abban mi a pláne? :) Mármint ezek a plazmák nekem kicsit furcsán világítanak, nem tudom miért, lehet csak az én szememnek más. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Mármint ezek a plazmák nekem kicsit furcsán világítanak, nem tudom miért, lehet csak az én szememnek más. :) hát énmég nem találkoztam egy ilyennel se élőben... de a gyárinál tetszetősebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Mármint ezek a plazmák nekem kicsit furcsán világítanak, nem tudom miért, lehet csak az én szememnek más. :) Furcsa, hogy egyenletes? :) Olyan 15e-ből itthon lenne, ahogy számolom. De ha azt veszem, hogy pl. a szamlapok.hu-n 7-8000 körül lenne egy szép számlap, amihez még meg kell csinálni egyenletesre a háttérvilágítást, vagy ugyanitt a srác azt is vállalja szintén 7000-ért, akkor máris ugyanott vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 hali. Nekem 92es 1.4 es astra f em van és beszart a motorvezérlö:S:(Esetleg valakinek nincs a garázsba 1 db:D:):)ami nemkell és eladná előreis köszi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Furcsa, hogy egyenletes? :) Olyan 15e-ből itthon lenne, ahogy számolom. De ha azt veszem, hogy pl. a szamlapok.hu-n 7-8000 körül lenne egy szép számlap, amihez még meg kell csinálni egyenletesre a háttérvilágítást, vagy ugyanitt a srác azt is vállalja szintén 7000-ért, akkor máris ugyanott vagyok... Azt az oldalt néztem én is, és mire kihozol egy szép mfalat, másmilyen színnel világító mutatókkal, stb....már 20 ropinál vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 hali. Nekem 92es 1.4 es astra f em van és beszart a motorvezérlö:S:(Esetleg valakinek nincs a garázsba 1 db:D:):)ami nemkell és eladná előreis köszi.. Egy motorkód kéne (pl. C14NZ, C14SE). Épp ma nézelődtem ezügyben Vaterán, ha C14NZ-hez kell, abból többet is láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Egy motorkód kéne (pl. C14NZ, C14SE). Épp ma nézelődtem ezügyben Vaterán, ha C14NZ-hez kell, abból többet is láttam. Nekem pont c14Nz kéne tundál valami linekt adni S.O.S:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Azt az oldalt néztem én is, és mire kihozol egy szép mfalat, másmilyen színnel világító mutatókkal, stb....már 20 ropinál vagy. én most gondolkodm, hogy öntapadós papírra nyomtatok gyári számlapot, fehér háttérrel, és kék számokkal.... simán átvilágítja a számokat a ledes háttérfény... nappal is kék lenne... asszem egy próbát megérne... csak most néztem a két kmórám mind akettő ... nem megfelelő a vekisnek másmilyen a szám... a másik meg hámlik de durván :) így nincs kiindulási alap... netrőltöltött számlapok mg méretileg messzeállnak a valóságtól, és mire azt beállítom eltorzul a kép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Itt is van egy.:Klikk ide! Nekem pont c14Nz kéne tundál valami linekt adni S.O.S:) tessék de egy oldallal előrébb lehetne olvasni :) ott volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Furcsa, hogy egyenletes? :) Olyan 15e-ből itthon lenne, ahogy számolom. De ha azt veszem, hogy pl. a szamlapok.hu-n 7-8000 körül lenne egy szép számlap, amihez még meg kell csinálni egyenletesre a háttérvilágítást, vagy ugyanitt a srác azt is vállalja szintén 7000-ért, akkor máris ugyanott vagyok... Nekem 4000-ért sikerült vennem az 1,8-ashoz fehéret :) Zsákbamacska volt, mert levágták a vezetékeket róluk. Fehér lapok, kék számok, ábrák. Volt hozzá egy kis kütyü amivel a kék intenzitása és a fényerő volt állítható. Király volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 1 Buta kérdésem lennne. Honnan tudom hogy az asztrám 1.4i vagy1.4si?:) fontos lenne tudnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 1 Buta kérdésem lennne. Honnan tudom hogy az asztrám 1.4i vagy1.4si? :) fontos lenne tudnom. 60 vagy 82 lóerő? A 1,4i c14nz 60 ló, a 1,4si c14se 82 ló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 60 vagy 82 lóerő? A 1,4i c14nz 60 ló, a 1,4si c14se 82 ló. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 1 Buta kérdésem lennne. Honnan tudom hogy az asztrám 1.4i vagy1.4si?:) fontos lenne tudnom. Könnyen meg tudod. Hengerenkénti vagy központi injektoros.? X14nz, c14nz központi c14si hengerenkénti. De a forgalmiba benne van a motorkód is meg a lóerő is KW-ba Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Ez a motorvezérlő így külsőre jólenne az enyémbe 1.4i c14nz. de erre más van ráírva pl: az enyémre YW van ráírva errepedig Xl ez a sok adat mind mind fontos?:) ezt ha beraknánk a kocsiba jólennne?:Ohttp://www.vatera.hu/opel_astra_motorvezerlo_f_astra_1_4i_delco_155954218.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts