Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Műszerfalon az ellendarab tuti ott van. Oda csak egy kapcsoló kell. És akkor az X4 sorkapocsból már csak a vezérlőszálat kell tovább vinni a motorháza, plusz mindkét magasságállítónak adni a tápot meg a feszt, de az a tompítottakról teljesen jó, gyárilag is onnan kapja csak más helyen egy kicsit.

bár így lenne mindegyik csati...

Megosztás:

A belső csatit, hogy lehet szét akasztani? Az alját kibillentettem, de a felső rész nem engedelmeskedett. Nem akartam erőltetni. Nekem kontakt hibás, nincs balelső reflektorom. (A képet nem akartam idézni.)

Mind a kettőt szét lehet húzni. Már nem rémlik hogyan, de ha körbenézed asszem adja magát, tán patentos oldalt?

Megosztás:

dehát ennek csak az alja van pirosra festve igaz? :D

hát ez sima ügy lesz akkor :)

azthittem az anyaga is piros

nem, nem, az eredetinek is csak az alja van (mindegyiknek, amit én láttam eddig, mármint ami nekem volt eddig) :lol:

csak kérdés, hogy hogy szeded le az eredeti festéket? úgy, hogy ne roncsold a műanyagot ? :)

Megosztás:

dehát ennek csak az alja van pirosra festve igaz? :)

hát ez sima ügy lesz akkor :)

azthittem az anyaga is piros

Ahogy mondod, sima ügy. Az 1,8-asban lecseréltem a számlapokat plazmára és kénytelen voltam a mutatókat pirosítani, mert a fehér lapon nappal nem látszódtak. :D

Csak az aljáról kell óvatosan lecsiszolni a fehér festéket (2000-es polírpapír) és lefesteni pirosra, de megteszi sima lakkfilc is. A legprofibb megoldás először piros üvegfestékkel, majd fehérrel (pl.hibajavító) lefesteni. Nekem az vált be. Nappal is jól látszott, este meg szép pirosan világított :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.