zotya975 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Te nem bírsz a fenekeden ülni? Mindjárt az autót bütykölöd amint eszedbe jut valami? :) Amugy ha már neked megvannak a kábelek csinálhatnál pár fotót, hogy milyenek a csatlakozók, merre mennek a vezetékek stb. úgy rémlik egy-egy zőld csati van a lámpa mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Műszerfalon az ellendarab tuti ott van. Oda csak egy kapcsoló kell. És akkor az X4 sorkapocsból már csak a vezérlőszálat kell tovább vinni a motorháza, plusz mindkét magasságállítónak adni a tápot meg a feszt, de az a tompítottakról teljesen jó, gyárilag is onnan kapja csak más helyen egy kicsit. bár így lenne mindegyik csati... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 bár így lenne mindegyik csati... Nekem semmi sincs bevezetékezve, az ellendarab mégis ott volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 És akkor az X4 sorkapocsból már csak a vezérlőszálat kell tovább vinni a motorháza, X4 sorkapcsot merre találom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 X4 sorkapcsot merre találom? Bal lábtér burkolat mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Bal lábtér burkolat mögött. Kösz akkor így már egyszerű lesz... most már csak motort és műszerfalba valót kell szereznem. Érdemes bontóban motort keresni vagy jobb ha inkább újat ha nem is gyáit veszek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Bal lábtér burkolat mögött. Ő az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Ő az? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 "A" vekiből származó km óra ha 50es a tank és 220as az óra az F be is jó igaz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 "A" vekiből származó km óra ha 50es a tank és 220as az óra az F be is jó igaz??? Igen. Nekem is olyan volt az előző astrámban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Igen. Nekem is olyan volt az előző astrámban. találtam párat... de okos embeek interneten csak telefonszámot adnak meg elérhetségnek... fel kellene őket hívni fél2kor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 találtam párat... de okos embeek interneten csak telefonszámot adnak meg elérhetségnek... fel kellene őket hívni fél2kor :) Turbós óra kellene, abból is csak a piros mutatók. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Turbós óra kellene, abból is csak a piros mutatók. :) hát ha találnék csak hőmérős részt, nekem az is elég lenne :) vagy a jeladót cserélem ki, vagy azt a részt a számlapból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 hát ha találnék csak hőmérős részt, nekem az is elég lenne :) vagy a jeladót cserélem ki, vagy azt a részt a számlapból. LINK csak ez drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskoru Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Ő az? A belső csatit, hogy lehet szét akasztani? Az alját kibillentettem, de a felső rész nem engedelmeskedett. Nem akartam erőltetni. Nekem kontakt hibás, nincs balelső reflektorom. (A képet nem akartam idézni.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 A belső csatit, hogy lehet szét akasztani? Az alját kibillentettem, de a felső rész nem engedelmeskedett. Nem akartam erőltetni. Nekem kontakt hibás, nincs balelső reflektorom. (A képet nem akartam idézni.) Mind a kettőt szét lehet húzni. Már nem rémlik hogyan, de ha körbenézed asszem adja magát, tán patentos oldalt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskoru Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Mind a kettőt szét lehet húzni. Már nem rémlik hogyan, de ha körbenézed asszem adja magát, tán patentos oldalt? Köszi. Holnap megvizsgálom. Remélem sikerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Turbós óra kellene, abból is csak a piros mutatók. :) és figyej már... ha piros fényáteresztős festékkel megfested??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Turbós óra kellene, abból is csak a piros mutatók. :) én szereztem :lol: , csak lusta vagyok betenni őket :) nomeg félek, hogy véletlen eltöröm valamelyiket :D kb így nézne ki: 1.kép 2kép 3.kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 én szereztem :lol: , csak lusta vagyok betenni őket :) nomeg félek, hogy véletlen eltöröm valamelyiket :D kb így nézne ki: 1.kép 2kép 3.kép dehát ennek csak az alja van pirosra festve igaz? :lol: hát ez sima ügy lesz akkor :) azthittem az anyaga is piros Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 dehát ennek csak az alja van pirosra festve igaz? :D hát ez sima ügy lesz akkor :) azthittem az anyaga is piros nem, nem, az eredetinek is csak az alja van (mindegyiknek, amit én láttam eddig, mármint ami nekem volt eddig) :lol: csak kérdés, hogy hogy szeded le az eredeti festéket? úgy, hogy ne roncsold a műanyagot ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 dehát ennek csak az alja van pirosra festve igaz? :) hát ez sima ügy lesz akkor :) azthittem az anyaga is piros Ahogy mondod, sima ügy. Az 1,8-asban lecseréltem a számlapokat plazmára és kénytelen voltam a mutatókat pirosítani, mert a fehér lapon nappal nem látszódtak. :D Csak az aljáról kell óvatosan lecsiszolni a fehér festéket (2000-es polírpapír) és lefesteni pirosra, de megteszi sima lakkfilc is. A legprofibb megoldás először piros üvegfestékkel, majd fehérrel (pl.hibajavító) lefesteni. Nekem az vált be. Nappal is jól látszott, este meg szép pirosan világított :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 én szereztem :lol: , csak lusta vagyok betenni őket :) nomeg félek, hogy véletlen eltöröm valamelyiket :D kb így nézne ki: 1.kép 2kép 3.kép ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ te ribanc....honnan van? :) Nekem is kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ te ribanc....honnan van? :) Nekem is kéne. Mintha kicsit kevés lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Mintha kicsit kevés lenne. :) Azt figyeltem én is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts