daykiller Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 jaaaa jóóóvan értem már akkor az az irányváltó relé is egy sima átlagos relé :) akkor oké, azt megtudom oldani de ha tápot adok a hátsó kapcsolójának a relével... akkor visszafelé nem fogja felkapcsolni a tompítottat??? Ha a K89-nek akarsz adni mindig tápot, akkor nem fog, mivel átvált, de ugye ehhez akkor kell is az a relé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Itten-e! Köszi! De pontosan melyik az? :) Sajna nem tudtam kivenni egyikből sem, hogy melyik az. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Köszi! De ponosan melyik az? :) Sajna nem tudtam kivenni egyikből sem, hogy melyik az. :) Astra F, mivel neked 92-es ezért az MJ'92 rajzocska kell neked. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Ha a K89-nek akarsz adni mindig tápot, akkor nem fog, mivel átvált, de ugye ehhez akkor kell is az a relé. de ez a relé ahogy (invi) nézem a rajzot, mégse egy sima relé...de pont van egy ilyen relém :) a lámpakapcsolóban az 56os pont micsoda?? mert anélkül nemtudom melyiket hova kapcsolja a helyzetet, vagy a tompit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 de ez a relé ahogy (invi) nézem a rajzot, mégse egy sima relé...de pont van egy ilyen relém :) a lámpakapcsolóban az 56os pont micsoda?? mert anélkül nemtudom melyiket hova kapcsolja a helyzetet, vagy a tompit. 56-os a tompított, 58K a(z egyik) helyzetjelző áramkör. Az egy sima egyszerű snassz relé. Egy tekerccsel, 1-1 nyitó és záróérintkezővel és a másik végük közösítve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 de ez a relé ahogy (invi) nézem a rajzot, mégse egy sima relé...de pont van egy ilyen relém :) a lámpakapcsolóban az 56os pont micsoda?? mert anélkül nemtudom melyiket hova kapcsolja a helyzetet, vagy a tompit. 56-ról kapja a hátsó ködös az áramot ha a tompított fel van nyomva, a 10A-es biztin(F11) keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 56-os a tompított, 58K a(z egyik) helyzetjelző áramkör. Az egy sima egyszerű snassz relé. Egy tekerccsel, 1-1 nyitó és záróérintkezővel és a másik végük közösítve. :) okél ígymár összeraktam a rajzon is a működés mikéntjét. meg bekötözgetni is betudom pár forrasztással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Astra F, mivel neked 92-es ezért az MJ'92 rajzocska kell neked. :D Azt vágom :) De azon belül melyik az? Mert ez nekem nem nagyon átlátható. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Azt vágom :D De azon belül melyik az? Mert ez nekem nem nagyon átlátható. :) Hát az MJ'92-es feliratra kattintasz és letöltöd a PDF fájlt, amit felkínál... Vagy nem értem a problémád... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Hát az MJ'92-es feliratra kattintasz és letöltöd a PDF fájlt, amit felkínál... Vagy nem értem a problémád... :) Akkor úgy kérdezem, hogy hányadik oldal? Mert nem hinném, hogy mind a kilenc az elektromos ablaké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Akkor úgy kérdezem, hogy hányadik oldal? Mert nem hinném, hogy mind a kilenc az elektromos ablaké. 8-as lap jobb széle, de ez a rajz csak balodali komfortelektronikás, jobb oldalon mezei, csak motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 én melyiket töltsem le?? ha a 92eset töltöm le az a legteljesebb vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Akkor úgy kérdezem, hogy hányadik oldal? Mert nem hinném, hogy mind a kilenc az elektromos ablaké. Ja már vágom, bocsi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 én melyiket töltsem le?? ha a 92eset töltöm le az a legteljesebb vagy nem? 97-es a fullos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 8-as lap jobb széle, de ez a rajz csak balodali komfortelektronikás, jobb oldalon mezei, csak motor Oksa. Köszi. Remélem ebből megtudok majd valamit. :) Ja már vágom, bocsi! :) Semmi gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 leszedtem mindet majd kiválloatom, ami nem ugyan az majd ki is nyomtatom kötögetni könyebb esz úgy :) vagy van itt egy gép a szekrénytetején, gariba isjut így :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Esőlámpa! :) Sokszor használom annak, de a tungik óta nincs rá szükségem. Ja nem is mondtam még, volt alkalmam szakadó esőben éjszaka kipróbálni a tungi megalájt +90%-okat. Ég és föld a különbség a normál Tungsram halogénekhez képest. :) Látok b*zdki! :lol: B*zdki én meg egyre kevesebbet látok a sok szembejövő +90%-os izzós miatt. De ahogy látom az opelesek között most nagy divat :D Más márkáka csak elvétve jön szemebe ilyen izzóval. Kénytelen leszek én is venni ilyet, hogy legalább viszont érezze a vakító hatást mindenki, meg nem utolsó sorban én is jobban lássak :lol: Igaz nekem jó lenne még a magasságállítót is beletennem. Nekem nem valeo lámpáim vannak hanem valami c betűvel kezdődő olasz gyártmány. Gondolom arra nem lehet csak úgy motort rakni nekem cserélni kellene az egész fényszórót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 B*zdki én meg egyre kevesebbet látok a sok szembejövő +90%-os izzós miatt. De ahogy látom az opelesek között most nagy divat :) Más márkáka csak elvétve jön szemebe ilyen izzóval. Kénytelen leszek én is venni ilyet, hogy legalább viszont érezze a vakító hatást mindenki, meg nem utolsó sorban én is jobban lássak :) Igaz nekem jó lenne még a magasságállítót is beletennem. Nekem nem valeo lámpáim vannak hanem valami c betűvel kezdődő olasz gyártmány. Gondolom arra nem lehet csak úgy motort rakni nekem cserélni kellene az egész fényszórót? Az a "c" Carello lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 B*zdki én meg egyre kevesebbet látok a sok szembejövő +90%-os izzós miatt. De ahogy látom az opelesek között most nagy divat :) Más márkáka csak elvétve jön szemebe ilyen izzóval. Kénytelen leszek én is venni ilyet, hogy legalább viszont érezze a vakító hatást mindenki, meg nem utolsó sorban én is jobban lássak :) Igaz nekem jó lenne még a magasságállítót is beletennem. Nekem nem valeo lámpáim vannak hanem valami c betűvel kezdődő olasz gyártmány. Gondolom arra nem lehet csak úgy motort rakni nekem cserélni kellene az egész fényszórót? De lehet motort tenni. Motor megvesz, kézi állító bepattint, motor bepattint. Összedug. Kipróbál. Örül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 De lehet motort tenni. Motor megvesz, kézi állító bepattint, motor bepattint. Összedug. Kipróbál. Örül. :) Kábelezés nekem úgy néz ki nincs benne. Van egy 2pólusú szürke fém rögzítőfüles csatlakozó a bal oldali fényszóró mögött (akku mellett), de jobb oldalra semmi sem megy. Lehet az a fényszóró állító csatlakozója? Majd a vezetékszíneket megnézem. Elvileg akkor nekem kellene 2motor és egy kábel ami a két oldali motort összeköti és bemegy ebbe a csatlakozóba(ha ez az a csatl.)? Ja és bentre egy olyan tekergetős a műszerfalra. Remélem ott is bent a csatlakozó. A fényszóróból hogyan lehet kioperálni a kézi tekerőt, hogy a motort tegyem a helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Kábelezés nekem úgy néz ki nincs benne. Van egy 2pólusú szürke fém rögzítőfüles csatlakozó a bal oldali fényszóró mögött (akku mellett), de jobb oldalra semmi sem megy. Lehet az a fényszóró állító csatlakozója? Majd a vezetékszíneket megnézem. Elvileg akkor nekem kellene 2motor és egy kábel ami a két oldali motort összeköti és bemegy ebbe a csatlakozóba(ha ez az a csatl.)? Ja és bentre egy olyan tekergetős a műszerfalra. Remélem ott is bent a csatlakozó. A fényszóróból hogyan lehet kioperálni a kézi tekerőt, hogy a motort tegyem a helyére? A magasságállítóé 3 pólusos. Úgy lehet kiszedni ahogy a motort is. Bajonettzáras, azt kitekered, aztán ki kell pattintani a golyót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 A magasságállítóé 3 pólusos. Akkor ezek szerint ez nincs nálam bekábelezve :) , de mint nézem a kapcs rajzot ez nem bonyolult, csak csatlakozókat is kell szereznem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 B*zdki én meg egyre kevesebbet látok a sok szembejövő +90%-os izzós miatt. De ahogy látom az opelesek között most nagy divat :) Más márkáka csak elvétve jön szemebe ilyen izzóval. Kénytelen leszek én is venni ilyet, hogy legalább viszont érezze a vakító hatást mindenki, meg nem utolsó sorban én is jobban lássak :D Igaz nekem jó lenne még a magasságállítót is beletennem. Nekem nem valeo lámpáim vannak hanem valami c betűvel kezdődő olasz gyártmány. Gondolom arra nem lehet csak úgy motort rakni nekem cserélni kellene az egész fényszórót? Na azért közel sem olyan vakító a+90%-os ha jól be van állítva, mint az utólagos xenon a mi búránkba. Ebként nekem mindenki ezt ajánlja. :) Nekem ki van kábelezve a magaságállitó a gombnál is, mg a lámpánál is. :lol: Azon tűnődtem, hogy a hátsó búrákban elég tisztességes mennyiségű por volt, amikor levettem és elmosogattam őket, sokkal jobban világítottak. Akkor elméletileg az első is lehet poros nem? :lol: Megyek mosogatni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Na azért közel sem olyan vakító a+90%-os ha jól be van állítva, mint az utólagos xenon a mi búránkba. Ebként nekem mindenki ezt ajánlja. :) Nekem ki van kábelezve a magaságállitó a gombnál is, mg a lámpánál is. :lol: Azon tűnődtem, hogy a hátsó búrákban elég tisztességes mennyiségű por volt, amikor levettem és elmosogattam őket, sokkal jobban világítottak. Akkor elméletileg az első is lehet poros nem? :D Megyek mosogatni. :lol: Te nem bírsz a fenekeden ülni? Mindjárt az autót bütykölöd amint eszedbe jut valami? :) Amugy ha már neked megvannak a kábelek csinálhatnál pár fotót, hogy milyenek a csatlakozók, merre mennek a vezetékek stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Te nem bírsz a fenekeden ülni? Mindjárt az autót bütykölöd amint eszedbe jut valami? :) Amugy ha már neked megvannak a kábelek csinálhatnál pár fotót, hogy milyenek a csatlakozók, merre mennek a vezetékek stb. Műszerfalon az ellendarab tuti ott van. Oda csak egy kapcsoló kell. És akkor az X4 sorkapocsból már csak a vezérlőszálat kell tovább vinni a motorháza, plusz mindkét magasságállítónak adni a tápot meg a feszt, de az a tompítottakról teljesen jó, gyárilag is onnan kapja csak más helyen egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts