Zolka Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 nincs vmi ötletetek,h abba az "A" oszlopnál lévő sokpólusú karosszériacsatlakozóba hol tudnék szerezni olyan kis érintkező lábacskát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 hát igen,a classic-okról nem sok jót lehet hallani kábelezés ügyileg:S Hát igen ebbe kihagytak mindent:D szerencsére a motorja az jó! mint a többié legalábbis én azt halottam hogy kimennek ezek a világbol. de hát nincs is vele bajom hál istennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 nincs vmi ötletetek,h abba az "A" oszlopnál lévő sokpólusú karosszériacsatlakozóba hol tudnék szerezni olyan kis érintkező lábacskát? Hát szerintem csak bontóból, de az is egy megoldás, ha kihagyod a csatit, és sorkapoccsal, forrasztással kötöd össze a kábeleket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 nincs vmi ötletetek,h abba az "A" oszlopnál lévő sokpólusú karosszériacsatlakozóba hol tudnék szerezni olyan kis érintkező lábacskát? Hát szerintem csak bontóból, de az is egy megoldás, ha kihagyod a csatit, és sorkapoccsal, forrasztással kötöd össze a kábeleket. Ez a legegyszerűbb megoldás. Ám minek akarod a csatiból vinni? Tök felesleges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 és úgy nem lehet bekötni,h ha csak helyzetjelző van akkor is világítson a hátsó ködlámpa? Miért ne lehetne? Mindent lehet, csak nem túl szabályos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Hát szerintem csak bontóból, de az is egy megoldás, ha kihagyod a csatit, és sorkapoccsal, forrasztással kötöd össze a kábeleket. Így tettem,tényleg ez a legegyszerübb,h kihagytam a csatit a dologból és müködik! :) Köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Miért ne lehetne? Mindent lehet, csak nem túl szabályos. De én úgy tudom,h ködlámpát csak helyzetjelző mellett szabályos használni, legalábbis az elsőknél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Ez a legegyszerűbb megoldás. Ám minek akarod a csatiból vinni? Tök felesleges. Azért mert a első ködlámpát a kapcsolójától csak a karosszéria csatig volt vezetékezve,onnan kellett tovább vinni vezetéket a lámpákhoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Azért mert a első ködlámpát a kapcsolójától csak a karosszéria csatig volt vezetékezve,onnan kellett tovább vinni vezetéket a lámpákhoz ...és? Elcsíped a csatiig menő vezetéket, és beletoldod a lámpák felé menőt, ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 ...és? Elcsíped a csatiig menő vezetéket, és beletoldod a lámpák felé menőt, ennyi. Elösször nem akartam úgy csinálni, mert azt gondoltam,h kókányolás, de meggyőztetek róla,h nincs ebben semmi rossz, így hát ma meg is csináltam az egész bekötést. Köszönöm mindenkinek a segítséget! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Újra segítségetekre szorulnék, sikerült megoldani az első helyzetjelző problémáját mostmár az megy ahogyan illik neki. Probléma; benyomtam a szivargyújtót ami kinyomta a biztit, ami eggyuttal a tolatólámpa és még vmi egyben. Bizti csere megtörtént és lám probléma megoldani látszott. De ma vettem észre hogy folyamatosan világít a tolató lámpám. Kivettm üresbe, oda vissza forgattam a váltót semmi változás nem volt. Majd inkább kivettem a biztit. Fordultam pár kört a kocsiban és gondoltam megnézem már újra. És miért miért nem jó lett! Kérdezném én hogy mégis mi történt, a váltóról a zsákot leszedtem de kapcsolót nem találtam ami kapcsolná a rükverbe tételnél. Hol van ennek a kapcsolója? Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Újra segítségetekre szorulnék, sikerült megoldani az első helyzetjelző problémáját mostmár az megy ahogyan illik neki. Probléma; benyomtam a szivargyújtót ami kinyomta a biztit, ami eggyuttal a tolatólámpa és még vmi egyben. Bizti csere megtörtént és lám probléma megoldani látszott. De ma vettem észre hogy folyamatosan világít a tolató lámpám. Kivettm üresbe, oda vissza forgattam a váltót semmi változás nem volt. Majd inkább kivettem a biztit. Fordultam pár kört a kocsiban és gondoltam megnézem már újra. És miért miért nem jó lett! Kérdezném én hogy mégis mi történt, a váltóról a zsákot leszedtem de kapcsolót nem találtam ami kapcsolná a rükverbe tételnél. Hol van ennek a kapcsolója? Üdv Dani az a váltóházon van kívülről Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 az a váltóházon van kívülről Kicsit konkrétebban merről tudom ezt megtalálni? Alváznál alul, vagy a müanyagot bontsem le körülötte ami a középső konzol felé megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Kicsit konkrétebban merről tudom ezt megtalálni? Alváznál alul, vagy a müanyagot bontsem le körülötte ami a középső konzol felé megy? kint a motortérben a váltón. egy van rajta csak ilyen csati Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 kint a motortérben a váltón. egy van rajta csak ilyen csati Hát majd igyekszem előturni, aztán megnézni hogyan műkszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Sziasztok! Tudna vki nekem küldeni egy fotó vagy akár linket,h egy sedan Astrába milyen a gyári pótféklámpa? Ja és az úgy jó megoldás, ha a hátsó féklámpa izzóktól viszem neki a 12V-ot, relé nem kell neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Sziasztok! Tudna vki nekem küldeni egy fotó vagy akár linket,h egy sedan Astrába milyen a gyári pótféklámpa? Ja és az úgy jó megoldás, ha a hátsó féklámpa izzóktól viszem neki a 12V-ot, relé nem kell neki? Sedan astrába a szárnyba van a féklámpa már amelyiken van szárny. ablakba nincs én úgy tudom. Vagy van? Amúgy szerintem rele nem kell neki (legalább is külön nincs feltüntetve a bizti tábla ajtajára hogy lenne. Am a fék lámpáról sztem jó 5let vinni neki az ugy is le van védve relézve ha kell neki! De majd a nagyok meg mondják én csak az elgondolásomat mondtam.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Sedan astrába a szárnyba van a féklámpa már amelyiken van szárny. ablakba nincs én úgy tudom. Vagy van? Amúgy szerintem rele nem kell neki (legalább is külön nincs feltüntetve a bizti tábla ajtajára hogy lenne. Am a fék lámpáról sztem jó 5let vinni neki az ugy is le van védve relézve ha kell neki! De majd a nagyok meg mondják én csak az elgondolásomat mondtam.! nem kell relé mehet rá gyárilag is ott van leágaztatva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Sedan astrába a szárnyba van a féklámpa már amelyiken van szárny. ablakba nincs én úgy tudom. Vagy van? Amúgy szerintem rele nem kell neki (legalább is külön nincs feltüntetve a bizti tábla ajtajára hogy lenne. Am a fék lámpáról sztem jó 5let vinni neki az ugy is le van védve relézve ha kell neki! De majd a nagyok meg mondják én csak az elgondolásomat mondtam.! Hátsó szárnyat tuti nem teszek rá az biztos,az nekem nagyon nem tetszik! :) De mintha rémlene vmi hella üvegre ragasztható féklámpa,asszem volt belöle 2 féle is,az egyik téglalap alakú a másik meg végülis egy ledsor csík,sztem az utobbi kellene nekem, csak egy képre is kiváncsi lennék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Hátsó szárnyat tuti nem teszek rá az biztos,az nekem nagyon nem tetszik! :) De mintha rémlene vmi hella üvegre ragasztható féklámpa,asszem volt belöle 2 féle is,az egyik téglalap alakú a másik meg végülis egy ledsor csík,sztem az utobbi kellene nekem, csak egy képre is kiváncsi lennék. :) LINK Szerintem erre gondolsz, nekem is ilyenem van, remekül rá lehet állítani az ablak szögére, és nagyon szépen világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 LINK Szerintem erre gondolsz, nekem is ilyenem van, remekül rá lehet állítani az ablak szögére, és nagyon szépen világít. Nemá', olyan qrva drága! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Nemá', olyan qrva drága! :) :) Vaterán vettem 2000huf körül, a tulaj kibontotta, nemtecc, visszacsomagolta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Vaterán vettem 2000huf körül, a tulaj kibontotta, nemtecc, visszacsomagolta. Ja, úgy már megéri, de hogy az új annyi az nagyon durva! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Ja, úgy már megéri, de hogy az új annyi az nagyon durva! :) Egyszer láttam a vaterán caravanra valót olyan 12-körül+fényezni is kellett volna, de nem tetszett az egész, ahogy kinézett a kocsin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Egyszer láttam a vaterán caravanra valót olyan 12-körül+fényezni is kellett volna, de nem tetszett az egész, ahogy kinézett a kocsin. Pótféklámpát fényezni!? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts